09 decembrie, 2010

Interviu în exclusivitate cu LIDERUL PSD CALAFAT, DOMNUL EMIL POPA


Ce aţi găsit bun si rău în momentul în care aţi preluat conducerea PSD, fiind ales în funcţia de Preşedinte?

În primul rând vă răspund de ce am acceptat să preiau această funcţie.După pierderea alegerilor locale de către PSD la nivel de primărie, a apărut o tensiune în rândul organizaţiei, o disperare, o apatie, practic organizaţia nu mai funcţiona la adevărata ei capacitate.Se încerca deja spargerea organizaţiei, scindarea ei, aservirea către alte partide aflate la putere. Acesta a fost momentul care m-a determinat să mă implic mai mult pentru a reuşi cu multă răbdare şi înţelegere să capacitez oamenii, fiind o organizaţie politică în toată puterea cuvântului, funcţională şi care să răspună nevoilor locale. Rezultatele ulterioare în alegerile parlamentare şi europarlamentare au demonstrat acest lucru.


Ce proiecte care vizează organizaţia locala aţi întreprins în cadrul PSD din momentul alegerii ?

După ce am preluat conducerea la nivel local a Partidului, la doar câteva zile, am convocat forurile de conducere ale partidului şi am luat decizia ca orice hotărâre a Consiliului Local Calafat să fie dezbătută într-un cerc larg al partidului nostru şi apoi să fie pusă în practică, deoarece apăruse acestă idee că fostul primar ar induce votul în Consiliul Local şi practic l-ar canaliza după concepţia dumnealui. Acest lucru l-am făcut cu crez şi sinceritate, deoarece în comitetul executiv suntem oameni cu pregătiri diferite, economişti, medici, profesori, care au păreri diferite . Aici, se impunea dialogul, urmând ca după ce se lua o hotărâre în cadrul partidului să fie supuse la vot şi după ce a trecut de acestă fază să fie finalizată în Consiliul Local pentru bunul mers al comunităţii. Au fost însă şi personaje care nu au respectat aceste reguli elementare de disciplină politică şi care, aşa cum bine ştiţi, au fost sancţionate. Trebuie să se înţeleagă clar că trei nu pot hotărî pentru toţi. Nu este normal, dacă spunem că suntem democratici, să ignorăm majoritatea pentru a ne satisface în unele cazuri intersele personale.

Cum a avut loc ruptura dintre PSD si cei trei membri care au fluturat cu mare zel steagul partidului? Mulţi dintre calafeteni îşi pun acestă întrebare.

Această întrebare necesită o dezbatere mai largă. Unul dintre cei trei consilieri, gen Mugur Stelian, încă din alegerile prezidenţiale avea o atitudine şi o opinie separată, nocivă organizaţiei în sensul că se vedea în atitudinea lui că această organizaţie va avea rezultate foarte proaste în alegerile prezidenţiale în Calafat. Acest fapt a fost făcut cunoscut preşedintelui organizaţiei Calafat. Dacă îi luăm pe fiecare în parte, fiecare poate fi şantajat, constrâns astfel încât votul lor să nu mai reprezinte voinţa şi crezul Partidului. Acest lucru a fost demonstrat în timp.Vreau să spun că am parcurs toate etapele statutare prevăzute în acest sens, pornind de la discuţii personale la discuţii în comitetul executiv tot pentru a îndrepta lucrurile, deoarece nu doream sub nici o formă să se ajungă la acestă măsură extremă , a excluderii din partid a unor membri. Ulterior, prin atitudinea lor, prin aservirea votului către organele de conducere ale Primăriei şi nu numai, îndreptate practic împotriva cetăţenilor Municipiului Calafat şi într-o totală contradicţie cu politica social democrată a partidului nostrum, am fost determinaţi să luăm în cele din urmă acestă decizie drastică , ca cei trei să fie excluşi.

Mai există vreo şansă ca cei trei să poată reveni în partid?

Nu mai există această şansă, deoarece aceşti oameni au fost învăţaţi să stea la putere, fie pe plan local sau regional, iar atunci când puterea n-a mai fost în mâinile Partidului Social Democrat şi-au ales rapid o altă orientare pentru interese personale sau altfel de interese.

Care va fi viitorul lor în Consiliul Local , vor mai rămâne sau nu consilieri?

Toate legile în vigoare şi hotărârile luate în ultima perioadă arată clar că ei nu mai sunt de mult membrii ai PSD, în schimb punerea în practică a acestor lucruri a fost împiedicată atât de conducerea Primăriei cât şi de alte partide pe care le-au servit. O periodă de timp au fost aserviţi conducerii Primăriei, respectiv Partidului Naţional Liberal, iar când Primarul şi secretarul şi-au dat seama de acestă realitate impusă şi de legislaţie cei trei au fugit în barca PDL-ului cu tot ce este mai urât în ei.

Ce proiecte aţi iniţiat în cadrul Consiliului Local?

Încă din anul 2008, PSD a vrut să conştientizeze administraţia publică locală că dacă nu reuşim să asigurăm agentul termic la nivelul Municipiului , Calafatul va pierde foarte mult. Atunci am sugerat că trebuie să avem o sursă independentă de încălzire pentru spitale, şcoli, instituţii publice. Nu s-au luat în calcul propunerile noastre, iar timpul ne-a confirmat acum, în 2010, că s-a ajuns la soluţia pe care PSD a gândit-o încă din 2008.

Cine credeţi că poartă vina pentru faptul că populaţia din Calafat nu mai are căldură?

Este o problemă extreme de delicată şi grea, fiind totodată problema numărul unu mai ales pentru cetăţenii care au beneficiat de agentul termic centralizat. Nu putem însă vorbi de o vină individuală sau colectivă. Probabil lipsa de experienţă sau naivitatea au condus la faptul că actuala conducere a Calafatului nu a reuşit să implementeze un proiect viabil, o centrală termică modernă, eficientă la nivel de Municipiu. Acum însă, datorită faptului că foarte mulţi cetăţeni ai Calaftului şi-au găsit surse individuale de încălzire a locuinţelor , branşarea la un sistem centralizat ar fi grea mai ales că cei care au făcut investiţii în acest sens nu se vor mai regăsi pe lista solicitanţilor. De la an la an, această problemă se va acutiza şi de aceea s-ar putea ca atunci când administraţia locală va veni cu soluţia să nu mai existe consumatorii. De aceea consider că trebuia făcut tot posibilul de către Primărie să nu existe acestă întrerupere care cu siguranţă a schimbat mult datele problemei.

S-ar fi putut găsi resurse termice pentru 2010-2011 dacă aţi fi fost la conducere ?

Mi-e greu să răspund la această întrebare, neştiind clar resursele financiare de care a beneficiat Primăria. Există însă nişte elemente prioritare şi esenţiale privind educaţia, cum ar fi: apa, căldura, energia, canalizarea, betonarea sau asfaltarea drumurilor care nu ar trebui să fie un lux, ci o normalitate, de aceea noi ca Partid Social am ţinut ca aceste lucruri, cel puţin la nivel local, să le punem în practică, deoarece omul este cea mai importantă fiinţă care trebuie în permanenţă să fie în centrul atenţiei tuturor formaţiunilor de ordin religios, social sau politic. Asta este până la urmă partea esenţială a Partidului Social Democrat.

Dacă mâine ar fi alegeri care ar fi candidatul la Primărie al PSD –ului?

Am văzut şi văd că se trâmbiţează deja candidatura unor posibili performeri din alte formaţiuni politice la Primăria Municipiului Calafat. Partidul Social Democrat va respecta statutul său în care persoana cea mai îndreptăţită care va primi votul de încredere al membrilor de partid şi va fi considerată cea mai capabilă, aceea va fi desemnată. În momentul de faţă încă nu putem vorbi de acest lucru, fiind poate şi puţin cam devreme.

Care partid credeţi că la nivel local v-ar putea ajuta în realizarea anumitor proiecte pe care le consideraţi majore.

Din 2008 deţin o funcţie politică, gen preşedinte de partid şi consilier local, însă nu mi-am imaginat că interesele locale sunt lăsate deoparte pentru interesele strict personale la nivel de Consiliu Local. Cu siguranţă doar PNL-ul poate avea un rol constructiv pentru a se putea dezvolta această comunitate locală pe viitor.Sunt singurii cu care am face o coaliţie.

De ce Administraţia Locală nu a fost în stare să atragă niciun proiect European, ţinând cont că alte comunităţi mult mai mici au obţinut fonduri mergând pe acestă linie

Poate teama de a se implica într-un proiect atât de mare care cerea o experienţă în acest domeniu. Şi cred totuşi că este şi o fugă de responsabilitate, deoarece un lider trebuie până la urmă să-şi asume atât părţile frumoase, cât şi cele mai puţin plăcute pe care le implică o funcţie de condurcere. De aceea un lider trebuie să aibă tăria de a accepta şi provocări de acest gen.

Cum priviţi proiectul iniţiat de PDL pe 30 noiembrie în legătură cu transportul gratuit al creştinilor din Calafat la Mănăstirea de la Maglavit.

Credinţa este o problemă extrem de sensibilă pe care nu o putem trata superficial. Deja Consiliul Locala Calafat a alocat bani pentru transportul persoanelor la Maglavit în perioada sarbătorilor de iarnă. Propunerea PDL a fost total nefundamentată, deoarece înainte de a face acest lucru trebuiau consultaţi preoţii Bisericilor din Calafat , apoi făcut un studiu pentru a vedea cui ne adresăm, dacă era nevoie chiar de un autocar cu 50 de locuri şi dacă solicitarea a venit din partea credincioşilor. Vă daţi seama că nimeni nu se opune ca cei din Calafat să beneficieze de această facilitate, însă trebuie văzute condiţiile în care se face acestă acţiune creştină pentru a-şi atinge scopul. Putem avea surpriza ca în mai multe duminici să nu meargă prea mulţi şi atunci ceilalţi ne vor trage la răspundere, deoarece am risipit 250 de milioane fără niciun rezultat. Eu am propus ca atunci când există cereri suficiente să nu ne mai complicăm cu tot felul de firme şi să îi ducem pe oameni când e nevoie la anumite sărbători chiar cu mijloacele de transport ale Primăriei. Repet, nu sunt împotrivă, ba mai mult chiar cred că trebuie să ajutăm atât bisericile cât şi mănăstirile , deoarece sunt nişte locuri în care oamnii învaţă să fie oameni.

Ce om politic local din afara PSD-ului consideraţi că ar merita să candideze pentru Primăria Calafat ?

Omul cel mai pregătit care să aibă şi autoritatea de a se impune în momentul de faţă este domnul doctor Stelian Voinea , faţă de care am un respect deosebit şi de la care am învăţat multe.


ACEASTĂ CAMPANIE VA CONTINUA CU O SERIE DE INTERVIURI ALE CELOR MAI IMPORTANŢI LIDERI POLITICI LOCALI CARE AU INFLUENŢAT SAU POT INFLUENŢA ÎN CONTINUARE ÎN RĂU SAU ÎN BINE DEZVOLTAREA MUNICIPIULUI CALAFAT

Menţionăm că pentru autenticitatea interviului canalul media ACTUALITATEA CALAFETEANĂ dispune şi de suportul audio .


103 comentarii:

  1. domnule EMIL POPA daca nu erati ginerele lui petre traistaru credeti ca mai ajungeati presedinte PSD CALAFAT?

    RăspundețiȘtergere
  2. DOMNULE EMIL POPA CE MEDIE DE VARSTA ARE ORGANIZATIA PSD CALAFAT?

    RăspundețiȘtergere
  3. in psd calafat exista un tanar ( singurul care a mai ramas ) care a facut si pucarie.este vorba despre DAN STEFAN ( gogosaru)

    RăspundețiȘtergere
  4. CROITOR POMPIERU, MEMBRU PSD9 decembrie 2010 la 22:17

    dOMNULE EMIL POPA VA DORESC SA AJUNGETI PRIMAR CAT MAI REPEDE SA NE SCAPATI DE ACESTI HOTI ( GUTA SI ADELICA) CAND VETI FI PRIMAR SA O PUNETI SI PE SOTIA MEA DIRECTOARE LA FINANCIAR

    RăspundețiȘtergere
  5. E bun ca lider Emil Popa, de fapt daca Voinea nu va candida este singurul care ar mai putea sa faca ordine in Primarie. Bafta Emile, si te rog scapa-ne de indivizi ca Ninel si Mugurel.

    RăspundețiȘtergere
  6. Stimate domnule INGINER Emil,daca ale NINI si MUGUREL,asa cum ati declarat ca au ASERVIT puterea executiva actuala,d-stra asa cum deduc eu SLUGARITI puterea actuala,respectiv pe mircea guta!LA FEL cum ati fost un simplu angajat o viata intreaga la MOARA CALAFAT SI AL socrului d-stra traistaru!uitasem si un supus barbat la sotia d-stra acasa.

    RăspundețiȘtergere
  7. halal lider!AM o intrebare?ce tineret mai aveti domnule inginer in partid,in afara de gogosalnita,de TENA si de RESTEANU D-zeu sal odihneasca?pacat ,ati avut o super echipa de tineret si acum ati ramas cu niste stafii care va bintuie noaptea pe acasa si va dau putere de va visati mare primar!

    RăspundețiȘtergere
  8. mare bintuit este inginerasul asta de CAP!pai el il vede pe voinea primar?????cind o gogomanie mai mare nici ca se putea!pai atunci de ce a depus CICI RADULESCU coroane cu PSDul si de ce VOINEA a depus coroane cu PDLul????pentru ca voinea nu se mai inghite cu CLANUL si atunci foloseste o PROSTANEASCA diversiune de doi bani!APROPO cici radulescu se vede mare director de spital in locul lui VOINEA!SI ghiciti voi cine l-ar sustine?traistaru

    RăspundețiȘtergere
  9. Lasati-l fratilor va puserati pe el!dar eu am alta MARE intrebare!!!Oare traistaru o stii ca EMILAS da interviuri prin ziare???oare pe adriana o fii intrabat-o de acest interviu?ca daca nu in noaptea asta ii fac astia bagajele si la IZIMSA de OLT de unde e el!!!

    RăspundețiȘtergere
  10. DA,da am vazut si eu,un interviu sub mediu!si eu care credeam ca poate mai mult!pai mircica guta al nostru e foarte departe in fata lui!E mult peste emil!

    RăspundețiȘtergere
  11. o catastrofa,un frustrat si un mediocru!daca nu o descoperea pe adriana raminea o mare nulitate!

    RăspundețiȘtergere
  12. pai daca voi toti aveti tot felul de pareri cred ca emil e cel mai bun!dar habar nam de ce!

    RăspundețiȘtergere
  13. pai cred ca niici tu nu stii pe ce lume esti!

    RăspundețiȘtergere
  14. ECHILIBRIUM SPUNEA

    Emil este un om echilibrat, un tehnician, un om care a demonstrat că poate gestino o afacere de milioaneMOARA CALAFATULUI, uitaţi-vă la restul au înşelat şi apoi au falimentat. Este drept că nu-i plac hoţiile şi de-ai deranjează pe mulţi. ADELIUCĂ şi-a făcut o casă cât un bloc dintr-o afacere cu doi angajaţi iar de el nu mai zice nimeni nimic

    GUŢĂ a venit la Primărie sărac lipit cu pantaloni chinezeşti iar acum are casă în Calafat şi pantaloni de firmă, dar poate asta place calafetenilor, un om care să-i înşele şi să-i mintă frumos.

    EMIL este dur şi nu poate fi corupt cum o face Adelică şi Guţă împreună cu samsarul de Filipescu care le aduce prada, adică banii calafetenilor. Mai gândiţi-vă dragilor ca să nu facem greşeala din 2008.

    TRĂISTARU a fost el tiran dar cel puţin a făcut ceva ce ăştia nici nu pot să întreţină, aşa că CIOCUL MIC şi GUŢĂ şi ADELICĂ, Calafatul îi cunoaşte bine şşşşşşşşşşiiiiiiit

    RăspundețiȘtergere
  15. e clar,avem o speranta pt Calafat.

    RăspundețiȘtergere
  16. emil nu este dur,este doar netransparent,nu poate fi corupt cu bani probabil dar poate fi inselat sa faca prostii de dragul interesului de grup( vezi porcariile cu fotbalul si manastirea).
    adica are ceva perspective dar este inca crud.
    cred ca ideea de capatai care va calauzeste si anume: raspanditi-va ca sa-i luam din toate directiile nu mai functioneaza.mai bine va strangeti in jurul lui voinea poate aveti vreo sansa pana creste asta-l mic.

    RăspundețiȘtergere
  17. Domnule Emil Popa,nu vezi ca esti jalnic? Sau ati inteles ca tata socru nu mai poate candida si acum incercati cu o alta momeala?Alo Izimsa....electoratul pe care voi il carati ambulatoriu cu pampers-i a murit domnule sau o sa se duca in iarna asta asa ca uitati de alegerile din 2012 .Sunteti o organizatie pe cale de disparitie !Apropos,cine este magar inchiriat ,cum se zice la noi aici in Calafat?

    RăspundețiȘtergere
  18. Marioneta lu traistaru, fata in casa, pres de pantofi, perie de scame, ciripitor de serviciu. Asta daca vine in primarie in secunda 2 traistaru isi va lua biroul primarului iar lui il va da un birou pe la subsol.

    RăspundețiȘtergere
  19. Prosti dar multi !

    Cam atat poti spune dupa ce citesti comentariile postate la acest articol . Sunt ferm convins ca multi dintre cei care au comentat nici macar nu au citit in intregime interviul, iar cei care l-au citit dau dovada ca nu au inteles nimic . Asta dovedesc comentariile postate, care nu au nici o legatura cu interviul, ci sunt facute in stilul caracteristic al omului marunt si fara opinie, care atunci cand nu stie ce sa spuna injura sau arunca cu c.... Este adevarat ca este greu sa vezi ca unii chiar au ceva de spus, este drept ca adevarul doare si mai ales sa-ti dai seama intr-un final cat de mic si de prost esti !
    Pacat ca nu reusiti sa invatati nimic si ramaneti fideli atitudinii voastre huliganice, in care atacul la persoana este principala voastra arma . Pacat ca nu a-ti inteles ca cei ca voi nu sunt luati in seama si nu vor avea niciodata un "cuvant" greu de spus !

    RăspundețiȘtergere
  20. SUV Mercedes GLK - pret DDP 100.000 euro, bani de la terenurile de la pod. E o realizare domne pe criza asta sa faci o asemenea achizitie.

    Aloo domnu emil traistaru, ne spuneti si noua cum votati impotriva blocurilor ANL?

    RăspundețiȘtergere
  21. Soscalafat - de meserie pupatorincuratorlingator la curtea comunistului traistaru. Atitudine de bolsevic, cine nu e cu noi e impotriva noastra, aia care sunt impotriva noastra bineinteles ca sunt niste prosti!

    Nu-i asa ca am dreptate!

    RăspundețiȘtergere
  22. balaurii suiera tare, dar sulita domnului popa emil are varful ascutit si o sa ne scape de impostori, pai as supune atentiei doar cateva lucruri care nu pot fi comparate -emil popa este cel mai performant manager de unitate de ceva vrema in Calafat, are si pregatire serioasa nu ca ale mugur sau ale ninel auzi ninel a terminat liceul la sectia de muls vaci sterpe la liceul codas in dolj al lui bora- sa fim seriosi, emil spulbera tot

    RăspundețiȘtergere
  23. cel mai performant hot de terenuri de la pod.
    cel mai performat executant al lui traistaru.
    cel mai performant ingrijitor de moara.
    cea mai performanta masina din oras
    cea mai performanta vila de la tata socru
    cel mai performant lider de partid cu 2 membri (si pntcd calafat are mai multi)
    cea mai performanta experienta care este. nu stie nimeni ce a facut asta la viata lui
    cea mai performanta casatorie din interes

    RăspundețiȘtergere
  24. mugurele,ninele,sandele,tic-tac,tic-tac,ceasul vostru va sta in politica calafeteana,curvelor.

    RăspundețiȘtergere
  25. In sfirsit avem un ziar independent ca in rest toate sunt aservite puterii rosii, portocalii sau galbene. Interviul nu e rau dar sa vina la microfon si ceilalti lideri ca sa-i vedem pe toti ce pot sau ce vor.

    BAFTA MULTA ACTUALITATEA, ESTI PE CALE SA DEVII GHIMPELE DE CALAFAT CARE POATE ASTUPA SAU DESTUPA GURI...NOUL OTV....ASTEPTAM SI TRANSMISIUNI VIDEO

    RăspundețiȘtergere
  26. NINEL +MUGUREL= parasute politice care nu se deschid decat la bani si functii.

    RăspundețiȘtergere
  27. Cum dracului astia alde Traistaru si alde Popa s-au certat chiar cu cei care le carau steagurile si boxele pe masinile personale?Asta este caracterul jalnic al celor doi mari Traistaru si Popa!

    RăspundețiȘtergere
  28. Acolo sus in titlu puneti cuvantul lider intre ghilimele , ca doar nu i-ati luat interviu lu Traistaru !!
    Ca sa vedeti hal de candidat la primarie uitati-va ce raspunde acest Emil la intrebarea numarul 6 .
    Pai au dreptate oamenii cand il fac om de paie sau de calt, sau nu ?
    Deci el cu grupul lui (traistaru +vintila) de doi ani si jumatate nu sunt in stare sa spuna concret ce proiecte de hotarare au initiat in consiliu .
    Ba Emileeee, du-te ba si plimba ursu la Ranca la munte c-a nins !!
    I-al si pe ametitu de cumnatu-tu ...ca poate aerul rece ii face bine la oute )))))))))))))))

    RăspundețiȘtergere
  29. mare valva face "alianta' asta, dar sa vezi ce valva va face cand o sa inceapa sa-si scoata ochii mai rau decat s-au certat nevestele lu guta si filipescu pe cofetaria unde erau asociati

    RăspundețiȘtergere
  30. O sa i se infunde si lu Voinea asta cat de curand .Pai krd cineva ca-l iarta Berceanu ptr sustinerea acordata lui Visan la alegeri
    E si asta om , o carmeste dupa cum bate vantul , dar duduia nu stie in mentalu lui ca 4 ani de acum inainte pdl-ul va fi in guver indiferent cu cine in combinatie.e o valoare s-a vazut in alegerile parlamentare cat de bun a fost

    RăspundețiȘtergere
  31. Alo bosorogimea e randul tinerilor nu mai pariaza nimeni pe voi imbuibatilor

    RăspundețiȘtergere
  32. LA ULTIMA INTREBARE ,,CINE DIN AFARA PSD AR MERITA SA CANDIDEZE",RASPUNSUL ESTE VOINEA SI NU CA IL SUSTINE PE VOINEA ,ADICA FIIECARE CU TREABA LUI,CE LE FACETI SI DESFACETI ATAT!HAI CRAIOVA!

    RăspundețiȘtergere
  33. Un interviu jenant.Acest om chiar se crede destept.Pai esti un prost si un mincinos.Daca vroiati centrale la scoli de ce n a facut traistaru cat a fost primar?AAA nu mai avea ciuica ce fura de la termo.Cine3 este aceasta ciuica?Nimeni alta decat cea care asteapta sa i ia locul de consilier lui mugur.

    RăspundețiȘtergere
  34. VAD CA V-ATI APRINS LA CRITICI, INSEAMNA CA DEJA SIMTITI CUM VA FUGE PAMANTUL GALBEN SAU POTOCALIU DE SUB PICIOARE, SAU AFACERILE.

    RăspundețiȘtergere
  35. cat a fost traistaru toti aveau caldura,dar de cand este adelica toti tremura de frig.

    RăspundețiȘtergere
  36. Ce aratari politice are Calafatul, Mugur si Ninel , handicapul in persoana.Oameni care au trait dupa spinarea altora iar care acum se tin de scandaluri si de tziganie.Asta e , dar nu mai au mult si vor ramane sa planga incepand din ianuarie pe la usile partidelor ca deja atunci nu vor mai fi cosilieri. Voi nu vedeti ca va folosesc toti ca pe niste tarfe politice ieftine, faceti trotuarul portocaliu dupa ce ati supt la ţâţa roşie si aţi lins degetele galbene ale Primarului. Să vă fie ruşine, târâturi ieftine de care Calafatul s-a săturat. La muncă, nu la posturi de consilieri plătite de calafeteni, afară, marş unde vă e locul, la pus borduri.

    RăspundețiȘtergere
  37. CU DEDICAŢIE PENTRU FREZA CU GEL A LUI NINEL ŞI CHELIA CU ANTIGEL A LUI MUGUREL

    Ce aveţi cu cei doi Ninelus şi Muguraş, nu-i vedeţi cum arată, unul cu părul zbărlit altu cu el pârlit. Unul se dă pentru ţepi cu gel altul de frig cu antigel.Să fie iertaţi că atâta pot.

    VIN PE BULEVARD CA-N-TR-UN SCĂUNEL
    MUGUREL CU ŞAPCĂ MARE CÂT NINEL
    SUNT FLĂCĂII NOŞTRI, SUNT CONSILIERI
    CEI CE-AU SUPT LA ŢÂŢA BRAVULUI MORAR
    IAR ACUM FAC ROATĂ LA UN BUTICAR
    CELUI CARE-ŞI SPUNE DE MULŢI ANI PRIMAR
    CHIAR DACĂ PE FIŞĂ E VICECĂPRAR
    ASTA DA ECHIPĂ, TREI CIOBANI ŞI-O OAIE
    DOMNUL PFILIPESCU CU VREO ŞAPTE CO....EEEEEEEEE

    RăspundețiȘtergere
  38. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  39. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  40. REPET : FĂRĂ CUVINTE OBSCENE, NU AVEM NEVOIE DE OAMENI CARE SA ÎNJURE, IRONIZAŢI DAR CU BUN SIMŢ

    VĂ MULŢUMIM

    RăspundețiȘtergere
  41. Oameni bunii, am auzit odata o vorba mare...zicea un primar la bunicii mei la tara (k se apropia ziua alegeriolor) k sa al voteze tot pe el k el saracu mai are de pus decat gardul la casa, dar daca al voteaza pe celalalt, ala mai tre sa asi faca si casa. Ganditi-va la urmatoarele alegeri pe cine votazi. Io zic k merita sa al votatzi pe GINERILE lui TREISTARU pentru ca ei au si case au si gardurii.

    RăspundețiȘtergere
  42. ba da ce destept esti tu de la 16:08

    Nepotii lu traistaru nu mai aveau vile facute pe spinarea primariei si case de vacanta pe la munte pe spinarea primariei. ca sa nu mai vorbesc de masini de sute de mii de euro tot pe spinarea primarie.

    Primaria Calafat a ajuns vaca de muls a clanului mafiot traistaru

    RăspundețiȘtergere
  43. ninel si mugurel la gardul politicii calafetene:
    -mugur, daca-mi dai ceva spaga,zic de tine ca ai parul des,negru si frumooos.
    -nini,daca-mi dai ceva craitari zic de tine ca esti destept si nu esti tu piticul,sti tu care.

    RăspundețiȘtergere
  44. imi pare rau ca din partea asa zisului PSD nu scrie decit emil si iliuta!au ramas singuri!sunt demni de mila si de compasiune!nici lor nu le vine sa creada cit sunt de slabi!iliuta se cunoaste dupa jignirile pe care le lanseaza,iar emil dupa modul mediu in care gindeste!CEI DOI SUNT SINGURII CARE SCRIU!

    RăspundețiȘtergere
  45. amice iti dau dreptate in privinta celor DOI!si eu ii copatimesc!pai ce sa intelegi de la UN PUI DE "CIOBAN" sau de "OIER"crescut la Novaci de unde si provine si de unde s-a si nascut!si iti spun fara sa jignesc aceste lucruri!E verificabil!Daca te dai linga el cind vorbesti cu tine are un MIROS APARTE de "MUNTE"!DAca observi modul lui aparte cind ride iti dai seama ca e un ris de "NEEDUCAT".Pacat pentru el dar e foarte greu pentru el sa-si depaseasca CONDITIA!

    RăspundețiȘtergere
  46. Cit priveste pe EMilas ce sa va spun!!!E demn de compasiune!E crescut la jilau de olt,intr-un satuc de cultivatori de rosii si e un "taranus"autentic!parasindu-si prima sotie a descoperit ca adriana are o situatie materiala "CONFORTABILA" si si-a lasat parintii singuri si a venit "argat"la socrul dinsului!Aici asa cum si-a dorit a gasit totul pe tava!SI acum vine si se "UMFLA"precum un brotacel la balta si oracaie vazindu-se mare PRIMAR!pacat,in viata nu e suficient sa vrei dar trebuie sa mai si "POTI"!

    RăspundețiȘtergere
  47. MUGURARAS FII CUMINTE TE STIE PREA MULTA LUME.

    Ce aveti cu Muguraras, este si el lovit de soarta, dupa ce a facut jmecherii cu Amidonul.Alouitasi micule Psd-ist portocalizat cum dadeai din colt in colt dupa ce furasi cu Amidonul.Apoi te facusi mare iar acum pierdusi toate afacerile pe care ti le cumpara Filipescu. Ai pierdut apartamente, case , terenuri. Ce mare om de afaceri esti tu care acum abia str\ngi niste craitari de luat paine. Voi ati facut afaceri pe spatele altora. Acu daca esti destept de ce nu poti sa mai faci nicio afacere, iti spun eu pentru ca nu mai are cine sa te coordoneze, si pe tine si pe Ninel. Baieti suntetislabi si fiti convinsi ca poate merge Calafatul inainte si fara voi. Lasati-i pe alti care au ceva de spus nu prin tupeu ci prin ratiune.

    PS: NU MAI MANCA BANII LA AI TAI, PACAT DE AI TAI CARE AU STIUT SA FACA BANI DAR TU I-AI MANCAT PE TOTI.

    RăspundețiȘtergere
  48. mai intai vreau sa felicit initiativa domnului emil popa de a se adresa acestei categorii de cetateni si sa remarc abilitatea de a acorda interviul ziarului care in ultimul timp si-a dovedit inclinarea spre echidistanta.
    la intrebarea nr 1, domnul emil traistaru ne spune asa: rezultatele ulterioare la alegerile parlamentare si europarlamentare au dovedit acest lucru( adica ce bine ca a venit domnia sa la sefia psd).
    aici sunt cateva probleme:
    - venirea domniei sale sa produs dupa alegerile mentionate.
    - sa intelegem ca domnul primar traistaru nu mai era capabil sa conduca organizatia psd calafat? adica nu despre o retragere la timp a fost vorba ci de constatarea incapacitatii exercitarii functiei.venita din partea dumneavoastra afirmatia capata semnificatii deosebite.
    la intrebarea nr.2 minciuna este atat de gogonata incat nici nu poate fi combatuta. niciodata dar absolut niciodata nu sa cerut votul comitetului executiv pentru vreun proiect legislativ .
    mai departe se spune ca votul celor trei consilieri nu mai reprezinta " vointa si crezul partidului". cand ati tinut dumneavoastra cont de crezul partidului: atunci cand ati votat impotriva bugetului echipei de fotbal ( anul trecut si acum 2 ani) sau cand ati votat pentru pastrarea aceluiasi buget si in anul urmator?
    la capitolul initiative in dreptul psd poate fi trecut zero absolut. discutii de tipul :ar trebui sa......... le face orice cetatean, vorba ceea: vorbele nu se coase la dosar.de altfel strategia pe care singur recunoasteti ca ati avut-o a fost aceea de a bloca toate initiativele primarului care necesitau 12 voturi.
    in privinta excluderii sau ramanerii in consiliu a celor trei se va pronunta justitia si corect ar fi sa va abtineti a formula verdicte inaintea acesteia.
    in privinta transportului la manastire argumentele sunt de-a dreptul puerile, stiti sau ar trebui sa stiti ca daca s-ar fi alocat o suma si aceasta nu se consuma banii respectivi ramaneau in bugetul local.
    acolo v-ati dat cu stangul in dreptul si ati aratat inca odata ca singurul lucru pe care il faceti bine este sa blocati orice initiativa care nu va apartine.
    in continuare ati dovedit ca raspunsurile le-ati invatat separat si nu vin dintr-o constructie inchegata ,coerenta. cum altfel se poate interpreta faptul ca la interval de cateva randuri afirmati: pnl este singurul partid cu care putem colabora, pentru ca mai apoi sa indicati ca persoana valoroasa presedintele colegiului calafat al pdl.
    sa mai intelegem ca o colaborare deschisa ,transparenta cu domnul doctor si deci cu pdl nu este posibila dar una pe sub masa ,"o mica tradare" ar fi pe gustul dumneavoastra. asta inseamna sa nu ai caracter domnule presedinte al organizatiei psd calafat.
    inca o data felicitari pentru initiativa si va mai astept si altadata convins fiind ca daca in privinta caracterului nu se prea mai poate face mare lucru la coerenta sigur o sa mai lucrati.

    RăspundețiȘtergere
  49. sa intelegem din interviul domnului popa ca retragerea domnului petre traistaru nu sa facut ca un semn de intelepciune ci in urma constatarii incapacitatii acestuia de a mai conduce organizatia.
    interesant foarte interesant cred ca daca mai da cateva interviuri spune tot din casa.

    RăspundețiȘtergere
  50. Ce sa mai, a venit vremea ca candidatul portorican mereu candidat la functia de primar domnul Adelica, sa se vada si de aceasta dat dat la o parte. IMPORTANT,NU?

    RăspundețiȘtergere
  51. SUPER ANUNT IMPORTANT

    SE PARE CA ADELICA AR CAM VREA SA IESE DIN BARCA PDL SA INTRE LA UNPR,SIMTE OMUL CA SE-PUTE TREABA

    RăspundețiȘtergere
  52. NU MAI POSTAŢI FRUSTĂRILE PERSONALE. ACESTE INJURII, ACEASTĂ BĂLĂCĂREALĂ NE VA FACE SĂ ALEGEM PROST. CONCENTRAŢI-VĂ PE SUBIECTE ŞI NU PE SUBIECŢI(PERSOANE ŞI FAMILIE).

    RăspundețiȘtergere
  53. aoleo!ce lider!si eu care il votez pe emil la primarel!din cite inteleg ca sa ajunga primar trebuie sa se dea bine pe linga socru-sau!presupun din cite spuneti voi ca socru-sau la presedinte de partid si tot bunicutu-sau sa-l faca primar!dar ce nu intelege el este faptul ca primar nu te mai pune triastaru ci te ALEG CALAFETENII si nu cei de la MOARA!

    RăspundețiȘtergere
  54. am si eu o MARE INTREBARE???de ce toate comentariile lui emil si iliuta se rezuma doar LA NINEL SI LA MUGUR!!!oare le e forte teama ca or sa piarda lupta politica cu cei doi si apoi or sa piarda si PSD-ul la calafat???si cine o sa preia partidul?nimeni altii decit cei mai tritati pesedisti ai calafatului:mugur si nini!TICA-TACA nea EMILE iti suna ceasul!o sa candidezi din partea JILAULUI din OLT la PRIMARIA CALAFAT!

    RăspundețiȘtergere
  55. HOPA!CLANUL TRAISTARU sa PIARDA psd-ul la calafat daca ale nini cistiga lupta politica!din SURSELE mele ale mugur or sa-si incheie mandatul de consilieri!E CREDIBIL suta la suta!TICA-TACA!TICA-TACA!tica-TACA!pai stiti de ce se chinuie astia sa ramina in psd?or sa piarda subventiiile la agricultura,or sa le creasca dobinziile la creditele de la banci,or sa piarda subventiile la motorina,or sa se duca de tot!Asta e ultima lor gara!si-au batut joc de prea multa lume in calafat acesti CHIABURI avari!Sunteti mincati!Vi se apropie funia de git!TICA-TACA!

    RăspundețiȘtergere
  56. dar ce or avea fratilor cu NINI SI MUGUR!papagalii astia nu candideaza la primarie!nu au nici un partid in spate!se tin si ei pe ici pe colo!de ce toata lumea in calafat,in primarie,la moara se raporteaza la acesti doi papagali!inseamna ca astia chiar sunt smecheri si forte periculosi!succes BAIETI!pe ei si pe mama lor!

    RăspundețiȘtergere
  57. E clara strategia,a aruncat pe piata momeli,si-a vazut adversarii si argumentele lor,i-a depistat si pe vechii informatori ai securitatii din intreprinderi si pe unde ling maini acum si cred ca trece la inlaturarea gunoaielor din drumul lui.Curat,murdar!

    RăspundețiȘtergere
  58. de ce ma nenea EMILAS vorbesti atit de dur de muguras al nostru!DE ce spui ca omul e falit?tu de cind esti in calafat ai dobindit ceva pe munca,pe numele si pe inteligenta ta?TU vorbesti de CARACTER care ti-ai parasit sotia cu COPIL si TI-AI VINDUT SUFLETUL pentru bani???tocmai tu dai cu piatra cel care ti-ai aruncat NASUL din moara calafat ca asociat?tu cel care il pupi la 50 de ani ai tai in DOS pe SOCRU-tau ca sa fii ceea ce esti?adica un NIMENI!timpul o sa demonstreze!pacat ca ura si frustrarea si impotenta ti-au luat locul RATIUNII!!!pacat ca puteai sa fii forte respectat!iar daca vorbesti asa de muguras al nostru iti DORESC DIN SUFLET tie si FIULUI tau sa aveti soarta lui de acum doi ani!V-ati intrebat vreodata ce se intimpla daca socrutau se duce tu incotro o iei?pe ce drum o apuci?sau te duci in fiecare la marchisa si iti iei notite ce sa faci a doua zi la moara!tica-taca!si aici timpul e in defavoarea matale.

    RăspundețiȘtergere
  59. Sa fim seriosi, ca Emil Popa este un candidat puternic si caruia nu prea puteti sa-i gasiti nereguli pentru ca banii i-a facut muncind si nu furand din banul public ca Adelica si Filipescu.

    RăspundețiȘtergere
  60. DOMNULUI ADELICA SARACUL CU CEA MAI MARE VILA

    CUM AI REUSIT DOMNULE DINTR-O AFACERE PE CARE O AI FACUTA IN ACTE CU DOI ANGAJATI SA FACI PE TIMP DE CRIZA O VILA DE 7 MILIARDE SI JUMATATE, DIN SALARIUL DE VICEPRIMAR.ARATA-NE SI NOUA DE UNDE AI ACESTI BANI, CUM I-AI CASTIGAT,ASTA FARA SA MAI PUNEM LA NUMAR MASINILE.FII SERIOS ADELICAPRIMARIA ESTE LOCUL IN CARE VEI FI TOT TIMPUL VEI FII MANA ADOUA A TREIA SAU PESTE DOI ANI DELOC.SA SPUNEM LUCRURILOR PE NUME INAINTE DE A INTRA IN POLITICA CERSEAI CA BISTRICEANU O CAFEA.ADU-TI AMINTE SI NU MAI BAGA O CARUTA DE BANI IN CAMPANIE CA-I BAGI DEGEABA.ORICUM BERCEANU VREA SA SE DEBARASEZE DE TINE.

    RăspundețiȘtergere
  61. ai dreptate cristiene cind spui sa te concentrezi pe lucruri mari,dar cind chiaburii astia IEFTINI ataca pe toata lumea in mod personal,nu merita jucati in picioare?nu de alta dar sa simta ca STAPINUL lor nu este numai traistaru,si apoi daca sunt smecheri sa arate!pina acum si-au demonstrat dor MEDIOCRITATEA,pentru ca nu pot sa-si depaseaca conditia oricit ar demonstra!si apoi mie imi placa sa ma joc cu ei !sunt slabi!

    RăspundețiȘtergere
  62. PDL-UL ESTE PIERDUT IAR ACUM SINGURA POSIBILITATE ESTE DE A FURA CAT SE MAI POATE IN ACESTI DOI ANI.ASTA ESTE "ADEVARUL DE CALAFAT"

    RăspundețiȘtergere
  63. pdl-ul de calafat,o adunatura pestrita avand un scop comun:sa furam cat mai putem.

    RăspundețiȘtergere
  64. bai gata,culcarea si terminati cu balacareala, daca sunteti smecheri iesiti de sub anonimat.

    RăspundețiȘtergere
  65. Aloooo ! ,,domnu" Emil se vede tata cat esti de versat in politica ...ba baiatule interviul asta a fost o capcana ptr matalica si ai cazut ca fraieru in ea .
    Oamenilor le trebuia cum se zice "poza , ca sa poata sa scuipe"...deci taticu mai stai tu pe langa tata socru si mai invata cate ceva , ca acum la ce valoare esti , te bate si TERRY daca candideaza.

    RăspundețiȘtergere
  66. tic-tac,tic-tac,Traistaru mai are vre-o 2 ani ,tic-tac,tic-tac,stim de la un medic ,tic-tac ! :))

    RăspundețiȘtergere
  67. cea mai buna interpretare a interviului o are girtoi si anume aceea ca pnl+psd il va sustine pe voinea la primarie.adica le-a si facut planul de campanie celor de la psd si daca s-ar intampla ca psd sa aiba alte idei asta o sa fie motiv de cearta. ce-mi place alianta asta , e singura sansa a pdl-ului.

    RăspundețiȘtergere
  68. Gartoi ? /// mai tundeti-l dracu pe acest san-bernard al primariei ca saracu nu mai vede bine aliantele , incepe sa delireze.
    Zice ca Voinea sustinut de psd-pnl.
    Acest voinea fara functia de director valoreaza fix 100 de voturi .
    Iar acum doua saptamani pe cine a sustinut la conducerea pdl-dolj ,doctoru ?
    Martisorul nu-l prinde din functia de director al spitalului, mai vorbim noi
    Sa vedem atunci incotro o luati cu planul vostru....a, sau face san-bernard alt plan ))))

    RăspundețiȘtergere
  69. cea mai mare ineptie cu acest Voinea primar ,tot nu ne invatam minte

    RăspundețiȘtergere
  70. Cat sunteti de slabi intelectual, nu aveti in cap decat alegeri si comisioane in timp ce Calafatu se duce pe rapa.

    RăspundețiȘtergere
  71. Inghetati in apartamente pana v-o lua dracu ca voi l-ati schimbat pe dracu cu fiu-sau la conducerea primarie.s-a facut rocada intre o vipera si un prost facut gramada.halal alegatori numai cu gandul la haleala

    RăspundețiȘtergere
  72. ATENTIE, ATENTIE, ATENTIE!

    DOMNULUI ADELICA CEL CARE A MANCAT 4 MILIARDE DE LA PRIMARIA CALAFAT CU CLUBUL COPIILOR


    Oricum interviul lui Emil demonstreaza ca este cu adevarat un om echilibrat. Trebuie sa ne gandim bine cine va fi urmatorul Primar. De Adelica nu se pune problema.A MANCAT PATRU MILIARDE LA CLUBUL COPIILOR FARA SA SE VADA NIMIC CU LUCRARI SUPRA SUPRA EVALUATE. VA ROG CERETI ACTELE CA SA VEDETI CE FRAUDA.

    RăspundețiȘtergere
  73. muuuguras din cele 73 de comenturi 50 sunt scrise de tine,mai lasa-ne cu descoperirile tale ce Adriana nu este prima sotie a lui Emil

    RăspundețiȘtergere
  74. noooooo,a dou-a sotie,a mai avut una,legal !

    RăspundețiȘtergere
  75. Voi stiati ca Mircea Guta este asociat cu Filipescu la cofetaria Raluca?

    RăspundețiȘtergere
  76. Al dracu roscovan ,cine l-o fi invatat ca la minte lui ()

    RăspundețiȘtergere
  77. Am auzit ca isi mai deschide o cofetarie in cartierul traian intr-un spatiu la primariei. Bafta multa in faceri domnule primar si succes in afacerile cu primaria ca sa lasi prajiturile mai ieftine sa manance si prostii care te-au votat

    RăspundețiȘtergere
  78. Oare cine a dus in falimemt IGO si TERMO cumva ADELICA sau TOV traistaru. Oare cine aluat milionul de pe pamint de la pod? Nu cumva traistaru. Oare ce ruda e domnul POPA EMIL cu traistaru?

    RăspundețiȘtergere
  79. PENTRU CEL MAI CINSTIT OM DE AFACERI ,CANDVA VICE

    DORINEL TRĂISTARU, om serios cu familie la fel care s-a dezvoltat fără a suge ca Adelică şi Filipescu de la primărie. Afacerea lui Dorinel este pe faţă, nu ca Adelică , cel care a jecmănit Calafatul de 4 miliarde ca să dea cu bidineau pe Clubul Copiilor, apropo pentru DNA ,este cea mai mare jecmăneala din Calafat în ultimi 10 ani, nu sunt prostii vă spune om din interior, or să apară si documentele cât de curând.ATENŢIE HOŢ ADELICĂ ŞI FILIPESCU ÎMPREUNĂ CU...ŢĂ VINE DaNA

    RăspundețiȘtergere
  80. CINE POATE INTELEGE

    Filipescu e vecin cu Mircea Guta!
    Filipescu e asociat cu Mircea Guta la Cofetaria RALUCA!
    Filipescu si Cu Mircea Guta va mai deschide inca o cofetarie in cartierul Traian!

    RăspundețiȘtergere
  81. Filipescu stie sa fure. Fura si cu Adelica si cu Guta. Filipescu e un fost securist care are in sange scoala manipularii.
    Filipescu este cel prin care se trec o parte din banii publici, dupa care ii imparte cu cei ce-i faciliteaza obtinerea lucrarilor si mai mult, acceptarea lucrarilor de o calitate jalnica.

    RăspundețiȘtergere
  82. Asta e o inducere in eroare despre Adelica si cu Filipescu(fara sa-i tin partea la nici unul) Va spun din cunostinta de cauza. Guta e pe mana cu Filipescu si Cu firmele pnlistilor de la craiova. Sunt o gramada de lucrari platite de primarie care in realitate exista doar pe hartie. Voi credeti ca Adelica e de capul lui in primarie? Guta e tartore, el taie si spanzura licitatii trucate. Cine stie cunoaste. Nu am fire in cap de cate ori l-am vazut pe guta la cafea la hotelul lui Cosmin Enea impreuna cu Filipescu, pranzul tot acolo il luau. Ce credeti ca discutau? Meciul de aseara? Discutau ce lucrari sa mai inventeze ca sa mai stoarca bani din bugetul local. Faza cu cofetaria este adevarata numai ca s-au certat nevestele intre ele. Asa ca guta isi va deschide singur cofetarie in traian in spatiul primariei langa spatiul primariei unde are Georgica Chirita libraria. Librarie care furnizeaza catre primarie papetarie la preturi astronomice decat pe hartie.

    Toate aceste lucruri le stiu pentru ca am avut de a face cu ei

    RăspundețiȘtergere
  83. SEFII CARE ADMINISTREAZĂ ŞPĂGILE GALBENE

    ALTA ARĂTARE ,CHIRIŢĂ, UN PUIŞOR DE HOŞ CARE PARE NEVINOVAT DA FURA DE STINGE. TRUPA DE ŞOC A PRIMĂRIEI, CEI 4 MUŞCHETARI TERRI, GÎRTOI, CHIRIŢĂ ŞI PADRE COTEA ÎMPREUNĂ CU MARCHIZUL...galben

    RăspundețiȘtergere
  84. ŞEFII CARE ADMINISTREAZĂ ŞPĂGILE PORTOCALII

    FILIPESCU, MARIETA de curând şi REEVESZ împreună cu bancherul ADELICOSIS.

    RăspundețiȘtergere
  85. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  86. steliean nebunul orasului, lasati-l sa-si faca numarul, mai mult decat un pucios de naparca nu e,iar piticul porno e o lichea asa zisul magnat al cantarului , cica il trimite o data la 2 luni stoica pe la severin sa-i mai cantareasca si pe astia dar ii e greu si-si ia medical, vai de el neobrazatu l-a angajat domnul prioteasa si pe el si pe columbeanca sa dai in benga nerecunoscatorule de stanciu dar tot un nimeni esti ca si chelie alalalt dar la ala ce pretentie sa ai

    RăspundețiȘtergere
  87. Iliuta , indiferent ce crezi tu despre cine scrie aici (am fost sunat de un amic despre acest comentariu) nu ai sa reusesti sa ma enervezi niciodata .Pentru tine ca sa stii, eu niciodata nu l-am bagat pe dl Prioteasa in acest scandal provocat de voi fiindca eu stiu mult mai bine decat tine parerea adevarata a dlui Prioteasa despre acest scandal.Daca nu ai mai fi asa patimas in gandire si ai analiza cum a decurs toata aceasta actiune de la inceput ai fi observat multe lucruri care sunt in favoarea noastra.Acum sper ca nu ai pretentia sa-ti dau toate ponturile.In rest sanatate si spor la injuraturi !

    RăspundețiȘtergere
  88. asa mai da ninele, asta seamana a comentariu de om civilizat , dar sa inventati lucruri oribile despre viata personala nu mi se pare corect, de exemplu aia cu copilul din prima casnicie a lui emil mi se pare groteasca.nu cred ca ar fi acceptat domnul petre traistaru asa aranjament in veci.

    RăspundețiȘtergere
  89. CU RESPECT PENTRU PRIMARIE

    V-a cam speriat putin mai mult Emil, inseamna atunci ca vreti sa aveti un primar serios , si nu unul pus pe capatuiala.Faptul ca v-ati enervat asta demonstreaza ca este deja marele candidat la Postul de Primar al Calafatului. Poate o avea in sfarsit si Calafatul un Primar tanar si cu viziune europeana care sa miste cat de cat lucrurule. Nu este asa simplu sa gestionezi Moara Calafat . Din toate comentariile nu a venit unu sa demostreye de ce Emil nu e bun.Veniti cu ceva concret nu ca e ginerele lu Traistaru, sotul lui Adriana, astea sunt nimicuri comuniste care nu mai prind, aduceti date.Deocamdata pe mine care am citit m-au lamurit ca de fapt contracandidatii lui Emil au niste sustinatori cam needucati pe care eu ca simplu cetatean nu as vrea sa-i vad la Primarie.

    RăspundețiȘtergere
  90. Nui bai!!!! Eu unul am copiat toate postarile dvs-tra si le -am trimes domnului Prioteasa la Craiova pe mail! Poate asa o sa-si dea seama cine sunt adevaratele JAVRE de la noi din P.S.D. !

    RăspundețiȘtergere
  91. A demonstrat cineva mai sus ca este un mincinos, lipsit de caracter , al carui singur plan este sabotarea proiectelor adversarilor chiar in detrimentul cetatenilor. Daca astia sunt calitati pentru un primar atunci il vom vota.
    Sa intelegem din afirmatia:" poate o avea IN SFARSIT si Calafatul UN PRIMAR TANAR si cu viziune europeana..."
    ca sunteti nemultumita de prestatia domnului Traistaru?

    RăspundețiȘtergere
  92. PSD-UL Calafat e plin tot de javre si curve in frunte cu marele afemeiat Traistaru...)o sa mai vedeti voi primaria cand o zbura porcu de la pompieri ..))0

    RăspundețiȘtergere
  93. tic tac, tic tac , se scurge nisipul din clepsidra , in ceea ce priveste javrele, ele exista peste tot asa cum remarca stanciu la comentariu dinainte , interesant este ca usor usor psd calafat va scapa de ele

    RăspundețiȘtergere
  94. se poarta discutii pentru declansarea alegerilor anticipate.consilierii pnl cer suma care reprezinta indemnizatia lor pana la sfarsitul mandatului plus o prima de vot de 150 milioane.
    motivatia este de bun simt,nu se stie care mai prinde noul consiliu.
    oferta psd se lasa asteptata.

    RăspundețiȘtergere
  95. traistaru a gresit cand si-a pus un ginere consilier local iar pe celalalt consilier judetean. oare nu era altul mai nimerit in PSD calafat pentru a fi consilier judetean decat iliuta ? daca iliuta calugaru nu era ginerele lui traistaru mai ajungea consilier judetean? nu cred. nu are nici un merit. nu a luat niciodata cuvantul in cadrul sedintelor de consiliu judetean. nu a propus nimic pentru calafat

    RăspundețiȘtergere
  96. o noua hotie la orizont pt adelica fara frica, o hala care va costa 6,0 miliarde lei, pai trebuie sa-si puna usi hotu la casa, sa-si puna porti in curte si cate si mai cate, si trebuie sa aiba de lucru ca dupa demiterea sa care se apropie o sa se apuce iar de boltari

    RăspundețiȘtergere
  97. un lucru bun se intampla deja, ale stanciu nu-si mai primesc indemnizatia de consilier local incepand cu luna noiembrie si atunci se numeste ca nu e nevoie de ei, lucru atestat de prefectura dolj, adica sunt inutili, si incepe sa se remarce puternic ca avocat al diavolului bora dan, care are inima in pionieze, mai ales dupa ce caras l-a miruit unde trebuie pt hotiile de la liceu, auzi a luat bani de la copii sa treaca bacul si copiii nu au luat bacu

    RăspundețiȘtergere
  98. o hala ce va costa maxim 6 miliarde si care se va licita eletronic. tu de ce crezi ca sunt suparati pnl-ul pe el , pentru fotbal? he he he gugustiuci mai sunteti vorba mosului.

    RăspundețiȘtergere
  99. PRIMARUL DIN 2012


    SINGURUL CU POTENTIAL SI INTELECTUAL SI MORAL RAMANE TOT EMIL POPA

    BAFTA EMILE, SI ARATA-LE CEASUL IN 2012

    RăspundețiȘtergere
  100. Daca crede ca altcineva este potrivit pt PRIMAR al ORASULUI, atunci nu mai candideaza dl .... cand va veni timpul ...

    RăspundețiȘtergere
  101. TOTI POLITICIENII DIN CALAFAT SUNT NISTE SCARBE ORDINARE SI EXTRAORDINARE CA SEDINTELE PE CARE LE FAC.

    RăspundețiȘtergere