17 decembrie, 2010

Ion Prioteasa nu-l lasă la greu pe Mircea Geoană


Preşedintele PSD Dolj, Ion Prioteasa, vicepreşedinte al partidului, va fi avocatul lui Mircea Geoană în Biroul Politic.

Conducerea PSD Dolj a decis vineri seara să-l susţină pe Mircea Geaonă luni la Biroul Politic, for în care se va discuta despre o eventuală sancţionare a preşedintelui Senatului în urmă afimaţiilor de pe blog. Decizia PSD Dolj s-a luat cu o largă majoritate, existănd şi voturi împotrivă: primvicepreşedintele Claudiu Manda şi secretarul general al PSD Craiova, Alin Mitrică. După cum se ştie Mircea Geoană este membru al PSD Craiova şi senator de Dăbuleni.

BulevardNews

15 comentarii:

  1. cred ca asta e cauza pentru care au fost exclusi cei trei consilieri de la calafat, pentru a subtia randurile celor care-l sustin pe ponta.

    RăspundețiȘtergere
  2. Astia de la psd se dau unii pe altii singuri afara din partid. Intr-un final va ramane decat unul singur: statuia lu Petre Traistaru de la moara de nebuni

    RăspundețiȘtergere
  3. DACA CADE GEOANA CADE SI PRIOTEASA

    RăspundețiȘtergere
  4. Toate ziarele on-line locale au link-uri catre celelalte cu exceptia jegosilor de la "ziarul de calafat" si "calafatul.ro" .Pe aia ii doare in cot de cititori la nesimtirea lor.

    RăspundețiȘtergere
  5. prostanacule du-te la dabuleni si lasane inpace . sa nu uiti de dragostea ta.

    RăspundețiȘtergere
  6. ma ce au pesdei de fac asa? s-au iradiat lubenitele?

    RăspundețiȘtergere
  7. la boi,dragostea trece prin stomac18 decembrie 2010 la 18:50

    Hopaaa iata cum trateaza un psd-ist pe cel care ar fi vrut sa fie presedintele tarii.astia sunteti comunistilor, nu aveti nici un pic de respect fata de nimic doar pentru stomacul vostru.
    Daca va intrebati de unde deducem ca cel de mai inainte este psd-ist? raspunsul este:din formularea "lasane inpace".
    Din 2 motive: pe cine sa lase in pace ? pe psd!
    cine mai poate face 2 greseli in 3 cuvinte? un comunist idiot!(scuzati pleonasmul).cum ne explicau ei ce intelectual de rasa este domnul diplomat.ce deosebire fata de necioplitul de marinar.cum ne-ar reprezenta el peste mari si peste tari si acum gata: du-te la dabuleni.
    mai prostanaci ca el sunt doar cei care l-au votat.

    RăspundețiȘtergere
  8. S-au incurcat drumurile si prin PSD , se apropie alegerile si incepe ca peste tot lupta pentru ciolan, ceva tipic romanesc

    RăspundețiȘtergere
  9. MAMA CE SEAMANA PREOTEASA CU TRAISTARU !!!IZBITOR DE RAU !!! OARE DAR CIND ? LA INCEPUT SAU LA SFIRSIT DE MANDAT ?

    RăspundețiȘtergere
  10. GEOANA A FOST PROSTANAC !CEI CARE IL SUSTIN SE NUMESC ......??? DECI DOLJUL E SOCIAT CU GEOANA ! MARE PACAT DOMNULE PREOTEASA .

    RăspundețiȘtergere
  11. DECI DE ASTA A PIERDUT TRAISTARUL TOTUL...

    RăspundețiȘtergere
  12. A MAI CAZUT UN MIT , ACELA AL CORECTITUDINII FAMILIEI POPA.SE PARE CA SA DESCOPERIT FILIERA PRIN CARE SE FRAUDA BACALAUREATUL SI TREAPTA 1 LA LICEUL INDEPENDENTA. PRINTR-UN PROFESOR DE INFORMATICA SE TRIMITEAU SMS CU REZOLVARI.METODA A FOST DESCOPERITA LA O TEZA , IAR TARIFUL SE PARE CA ERA 200 DE EURO DE PROBA.DIRECTOAREA POPA ADRIANA INCEARCA SA MUSAMALIZEZE TOATA AFACEREA.

    RăspundețiȘtergere
  13. Esti freier sa dat si 1000E LA BAC.

    RăspundețiȘtergere
  14. asta poate lu marieta, ca ea are tarifu mare la bac, la altceva il are mic.

    RăspundețiȘtergere
  15. domnul ion prioteasa vrea o tara de prostanaci selectati dupa statisticile staifurilor comuniste si securiste inrudite si infratite intre care au platit gasti,hosti,trapadusi si interlupi sa prosteasca cit mai multi,se vede cu ochi fizici?

    RăspundețiȘtergere