18 decembrie, 2010

Procesul între PSD Dolj şi Consiliul Locala Calafat se amână până anul viitor . Cei trei consilieri PSD rămân în funcţie


Miercuri, 15 decembrie, a avut loc prima înfăţişare în procesul intentat de Organizaţia PSD Dolj Consiliului Local Calafat referitor la păstrarea în funcţia de consilieri locali a domnilor: Mugur Stelian, Ninel Stanciu şi Alexandru Pîrvan. Acest proces s-a declanşat în urma excluderii celor trei de către Organizaţia PSD Calafat, lucru confirmat şi de Organizaţia PSD Dolj prin circulara trimisă de domnul Ion Prioteasa care valida hotărârea filialei de la Calafat. La o lună însă a apărut o adresă trimisă de Organizaţia PSD Cetate, înregistrată la Primăria Calafat cu numărul 61231 din data de 13.12.2010, care confirmă că cei trei sunt membrii conform statului PSD la filiala Cetate, începând cu data de 27.02.2010. Această schimbare de situaţie şi stare confuză din interiorul PSD a făcut ca procesul să fie amânat până pe data de 2 februarie 2011, cei trei putând, până la anunţarea unui verdict, să-şi exercite în continuare funcţia de consilieri locali, beneficiind de clauza de nevinovăţie conform legilor în vigoare. Rămâne ca după data de 2 februarie a anului următor să aflăm cum se vor clarifica lucrurile. Procesul, fiind încă pe rol, rămânem rezervaţi, însă avem destul de multe întrebări cu privire la comunicarea şi coerenţa liderilor din interiorul Partidului Social Democrat. Această situaţie de excludere dintr-o parte şi primire cu braţele deschise în altă parte pune mari semne de întrebare asupra anumitor decizii interne ale partidului. Mai mult decât atât, PSD DOLJ trebuia să acţioneze în judecată Organizaţia PSD Cetate decât Consiliul Local Calafat.

45 de comentarii:

  1. DESPRE CEI TREI...

    Astia trei paduchi trebui dati afara neaparat, sunt niste tradatori, oamenii interesului care se dau dupa interesele lor.Acum sunt masa de manevra pentru PDL si altii, rusine domnilor consilieri PSD ca daca nu era partidul erati NIMENI

    RăspundețiȘtergere
  2. haida haida de treei ori sa-ti miroase gura flori!

    Uite asa pana in 2012


    P.S. cine stie cunoaste

    RăspundețiȘtergere
  3. traistaru cand si-a pus un ginele consilier judetean si pe celalalt consilier local nu a fost omul interesului. daca mai avea un ginere ce il punea?

    RăspundețiȘtergere
  4. PENTRU BAIETII ROS-GALBIN-ORANGE

    Baietilor cu fundu rosu si capul portocaliu, lasati-ne in pace, deja sunteti penibili.Va tine de scaunul de consilieri ca inecatul cand sa duce la fund.Bine ca s-a amanat totusi procesul ca sa mancati porcul ca consilieri ca la anul urmator o sa mancati mielul de pasti ca specattorii, adica o sa ramaneti cu mielul in mana,ha ha ha ha din februarie dragilor rosii decolorati.

    RăspundețiȘtergere
  5. partidul liberal cu organizatia lui stricata, cu ascultarea absoluta ce da unui roscovan dubios,nu e un partid politic,ci o societate secreta,dusmana Calafatului,analoga cu Mafia si Camora,semanand mult cu ramificatiile Aliantei israelite

    RăspundețiȘtergere
  6. corect.comentariu dn.presedinte!or sa se duca dracu si galbejitii cei corupti dar si clanul cel rosu si expirat!

    RăspundețiȘtergere
  7. TICA -TACA GALBEJITILOR CORUPTI!VA SUNA CEASUL !BAIETII ASTIA CHIAR SUNT CORECTI !CALAFATUL SE CONVINGE TOT MAI MULT!DING-DANG BATE CLOPOTUL LA D.N.A.

    RăspundețiȘtergere
  8. da,da asa este! astia saracii au fugit de partidul clanului la cetate ca sa scape de razbunarea lui traistaru !pacat de fista echipa !pacat ca trebuie sa fugiti din oras ca sa fiti membrii de partid ! eu am plecat la tara ca sa am caldura !ce mai urmeaza sa na faca ? probabil sa ne extermine .

    RăspundețiȘtergere
  9. coruptii astia galbejiti urmeaza ca intro zi sa ne mai vinda si primaria ! traistaru a vindut paminturile ,iar astia primARIA !MAI BAIETI GALBIORI de nu o sa stati numai pe la bascovul vostru de la ciuperceni

    RăspundețiȘtergere
  10. AOLEO,FRATICA,PAI NU STIAI????CICA AUVINDUT-O LA CLICA LUI ZEUS

    RăspundețiȘtergere
  11. adelica e mai departe de ei sau e cam pe dinafara !mie mi se pare ca e cam mic copil pe linga astia !

    RăspundețiȘtergere
  12. titlul,,cei trei raman in functie",dar nu in functia de consilieri ci in lingai de vreme rea.este adevarata expresia:limbile raman aceleasi doar partea dorsala se schimba.

    RăspundețiȘtergere
  13. pai punea guta piciorul in primarie daca nu erau banii lui ENEA ?

    RăspundețiȘtergere
  14. mi-e sila de politrucii astia de doi bani .uitati-va si voi .astia trei mor cu dreptatea in mina .astia chiar sunt nevinovati ! mari inducatori mai sunt liberali...

    RăspundețiȘtergere
  15. emil spune intrun comentariu ca stia trei sunt lingai ! pai dar el si iliuta ce au fost toata viata ? niste supusi care ling dosul lui socru-sau...saracul de el si se mai viseaza si primaras .

    RăspundețiȘtergere
  16. dar nea emile ca sa ajungi primar trebuie sa convingi toti calafetenii ca esti bun decit la pupa in dos ! asta stii sa faci inca diin tinerete decind ti-ai lasat si prima nevasta...

    RăspundețiȘtergere
  17. bai frustratule care scrii dar ce mugur nu la pupat in dos pe traistaru si acum cind sa maturizat si el la luat la suturi pe fraier.

    RăspundețiȘtergere
  18. o adunatura de...nu pot intelege cum a putut face alianta traistaru cu guta ? numai pentru simplu fapt ca sa ii dea pe cei trei afara ? unde e demnitatea lui emil ? unde e demnitatea lui socru-sau ? la guta nu am nici o pretentie dar ei chiar nu ma asteptam .

    RăspundețiȘtergere
  19. PRIETENE NU AI INTELES PIINA ACUM NIMIC ! ASTIA SUNT IN STARE SA O OMOARE SI PE MASA NUMAI CA SA ISI ATINGA SCOPUL ! PRIMARIA PENTRU EI NU E DECIT UN SIMPLU MOD DE A TRAI .NU AU NIICI O LEGATURA CU NOI MURITORII DE RIND .OBISNUIESTETE CU IDEEA .

    RăspundețiȘtergere
  20. da am auzit. chestia cu bataia lu tata lu guta a fost pusa la punct chiar de guta la alegeri ca sa se poata scapa de adelica .iti dai seama guta sia inscenat bataia lu tasau numai ca sa isi atinga un scop politic . asa ca mie lehamite...dar trebuie schimbati acesti falsori ordinari de doi bani.

    RăspundețiȘtergere
  21. dar macar si-a salvat ochiul? ca atunci cand se credea ca iese geoana avea ochiul scos si nu se stia daca mai scapa.poate vestea iesirii lui basescu sa-l fi scapat ca prin minune.

    RăspundețiȘtergere
  22. trebuie sa scoateti link-ul catre ziarul de calafat, sunt niste jegosi ordinari umflatul libidinos si cu micutul retardat.prea au fost bagati in seama pentru cat creier au.

    RăspundețiȘtergere
  23. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  24. ACEST COMENTARIU(20 DEC.20101 ORA 12.09) A FOST STERS DATORITA LIMBAJULUI OBSCEN

    RăspundețiȘtergere
  25. Marian Filipescu - o noua rasa de porc afacerist politic.
    Acesta are un sorici care se regenereaza. Te poti duce sa tai cu cutitul sorici de pe el si ii creste altul la loc.
    Marian Filipescu este o porco-reptila.
    La fel e si in afaceri. Este baiat destept. Stie sa fure cu toti. RALCONS este firma prin care se spala banii care in final ajung in buzunarele tuturor complicilor.
    Durata de viata a PORCO-REPTILEI este similara cu durata de viata a PDLului.

    Marian Filipescu, tu esti o rasa de porc protejata prin politica PDL.
    Marian Filipescu, tu esti porco-pedeleo-reptila.

    RăspundețiȘtergere
  26. Stiati ca:
    Filipescu a renovat "gratis" noul conac cumparat de traistar cu 6 miliarde (str. A.I Cuza nr.10)
    Filipescu e asociat cu mircea guta la cofetaria raluca
    Filipescu spala banii lu guta si traistaru iar lingaii lor arunca purceaua in spatele pedeleului

    RăspundețiȘtergere
  27. cei trei sunt foarte cunoscuti in CALAFAT.Mugur un infractor de drept comun,dosare penale,si-a batut si tatal,ninel un spalator de bani din vama ,terenuri in zona metro,pirvan a cazut in butoiul lui bachus, stie el de ce.Niste cazaturi umane.

    RăspundețiȘtergere
  28. hai lasa-ti vrajeala,mugurel e un bun crestin,n-ar ridica pumnul la parinti.

    RăspundețiȘtergere
  29. Iata ca a iesit la iveala porco-reptila din Calafat. Ca bine i-ati zis !!!
    Un securist pe care l-a invatat Ceausescu sa faca bani. Stie sa lucreze cu Adelica, Guta si Traistaru ! Ia de la toti ! Le da tuturor !
    FILIPESCU TREBUIE EXTERMINAT !

    RăspundețiȘtergere
  30. mugur,un bun crestin!!!un nenorocit,intrebatil pe taso sau politia cum a fost,s-a lasat cu imobilizari,toata lumea stie.

    RăspundețiȘtergere
  31. Intrebai-l pe traistaru cum si-a dat nevasta afara din casa si dormea pe la fete

    RăspundețiȘtergere
  32. intalnire de taina in seara asta a excrementelor nazale:muci in nas s-a intalnit cu muci in freza.

    RăspundețiȘtergere
  33. Acesti muci in nas cu muci in freza ,ma ,le-a dat o mama de muie la tot neamul lu traistaru si guta de-au dat in damblageala !!!!
    bai frate se intalnesc astia toti prin diferite catune si isi pun o singura intrebare care i-a zapacit pana la nebuneala: ,,ba cum mortii mami lor fac astia de ne fac de un an incoace, ba pe cine au astia in spate ?...dar sa-i auziti pe PROSTI cum la finalul fiecarei intalniri tot ei se incurajeaza ca niste dobitoci ce sunt :,,hai ba ca de data asta ii facem, ma noi i-am lasat dar gata ii terminam s-a vorbit cu dracu cu lacu si-au dat acordul " aiureli de giboni !!
    Cand vine sedinta de consiliu ? ce sa vezi ?
    curge mumu in stanga si-n dreapta si sa-i vedeti pe alde guta si traistaru cum pleaca de vreun an cu coada intre picioare si pe alde mugur si ninel razand in hohote in urma lor, a bataie de joc exclamand ca saracu nea Marin Miliardarul ,,ce boii ma ?...niste vaci , da-i dracu !!!

    RăspundețiȘtergere
  34. oau ce important este dintr-o data mugur ! interesant !!!!l-a batut pe taica-sau,a furat,a facut si citeva crime ! :cica a terminat si clanul traistaru si clica GUTA ! CELE MAI MARI CRIME DIN CALAFAT...PAPAGALILOR !!! bravo mugure,bravo nini omoriti la ei ca la SERPI !!!

    RăspundețiȘtergere
  35. dar eu ma intreb mereu :de ce toata lumea se raporteaza la fraieru de mugur ???asta nu candideaza la primar !!! oare de ce toata lumea mugur omoara...,mugur fura,...mugur este nerecunoscator,...mugur bate...mugur e tradator...????sa fie fraieru asta atit de periculos ???

    RăspundețiȘtergere
  36. alo,pai de ce sa ne pierdem timpul cu un nimeni .hai sa vedem de ce a furat emil popa terenurile de la pod si cum anume ? de ce traistaru a distrus termo din calafat pe mina cu vintila ? de ce emil popa a lasato pe prima nevasta ca sa se insoare cu adriana ??? de ce iliuta sa drogat cind era student in bucuresti si cu ce fel de droguri ???

    RăspundețiȘtergere
  37. ce a realizat guta de cind e primar ? de ce la angajat pe marele hot gigi pirvan ? de ce nu a mai dat guta caldura in calafat ? de ce nu mai vine voicu sa dea caldura in calafat ? de ce guta MINTE pe toata lumea ?

    RăspundețiȘtergere
  38. pe ILIUTA CALUGARU (CACAREAZA) L-A DROGAT DUMNEZEU DIN NASTERE , HAI VA ROG EU NU MAI BAGATI NO-NAME-urile IN SEAMA CA SI-O IA IN CAP.
    CACAREAZA JOACA IN ECHIPA DIVIZIA SPITALUL DE NEBUNI POIANA MARE, PROBABIL DE LA ABSTINENTA

    RăspundețiȘtergere
  39. da,da aveti dreptate,deci de asta se bat astia sa ajunga primari .bravo baieti suces in continuare si cu cine vo mai vota ! HOTILOR ! jIGODIILOR ! MI-E SILA CIND VA VAD PE STRADA.

    RăspundețiȘtergere
  40. CACAREAZA !!! HA ! ha !PAI AMICE NU STII CA ILIUTA E DE LA NOVACI ??? A CRESCUT LA STINA CU OI ??? CE SA INTELEGI DE LA UN CIOBAN CARE ISI FACE "AIA" SINGUR DE 2 ORI PE ZI INTRE DOUA MESE ??? CA BEA CAM 2 LITRII DE VIN PE FURIS SA NU IL VADA SOCRU-SAU ??? ASTA SARACU SI CIND MERGE PE STRADA E TIMORAT DE UMBRA LU SOCRU-SAU !!! LASA-I CA SINCER CHIAR MI-E MILA DE EI .

    RăspundețiȘtergere
  41. imi pare rau ca asta credeti despre domnul emil popa .are un copil dar nelegitim .imi pare rau de domnul iliuta dar e idolul meu si mas marita cu el ! ma numesc dana tuna si il idolatrizez pe domnul primar traistaru .toata ziua ma duc la dinsul acasa cind doamna lenuta e plecata la piata.sa va fie rusine porcilor .

    RăspundețiȘtergere
  42. ma ala care ai muci in freza !!! dar iliuta ce are ma in cap ? cumva cacareze ? dar emil ?cumva PAMINT DE FURAT ? dar girtoi ? cumva bani publici ? dar cotea ? cumva nevestele...? dar zeus ? cumva pe cosmin enea ?

    RăspundețiȘtergere
  43. Stiati de ce nu sa- deszapezit bine orasul anul acesta? A vandut guta motorina lui Traistaru! va spun sigur ca lucrez la primarie

    RăspundețiȘtergere
  44. nini are ternuri la metro?sa zica el ca nu,vor fi publicate fotografii.de unde are bani?ori din furtul din vama ori i-a produs columbeanca.

    RăspundețiȘtergere
  45. liniste,au venit colindatorii pe a.i.cuza...,a nu,iar il bate mugur pa taso.

    RăspundețiȘtergere