13 decembrie, 2010

ŞEDINŢĂ DE CONSILIU CU ŞI FĂRĂ SCÂNTEI...LA CALAFAT


De o bună perioadă de timp şedinţele de consiliu de la Calafat pornesc cu o scurtă rundă de dulcegării între liderii PSD actuali şi cei trei renegaţi foşti membrii, Mugur Stelian , Ninel Stanciu şi Alexandru Pîrvan, ultimul fiind ceva mai echilibrat. Şedinţa a început cu fluturarea de către Mugur a unei adrese trimise de către Organizaţia PSD Cetate în care este confirmată calitatea de membrii PSD a celor trei, lucru contestat de actuala conducerea a PSD Calafat.

PNL LOVIT LA URECHE DE PDL

Domnul consilier Nicola, cel care a deschis şedinţa din 13.12.2010, a cerut Ziarului de Calafat să nu mai trunchieze filmările şedinţelor de consiliu punând doar pasaje care avantajează anumite partide politice reprezentate în Consiliul Local Calafat. Este adevărat, deoarece ultima şedinţă unde nu au fost aprobaţi de către PSD şi PNL banii pentru transportul la Mănăstirea Maglavit nu a fost postată pe Ziarul de Calafat, ceea ce denotă o lipsă crasă de imparţialitate a ziarului. Domnul Teri Ureche a afirmat că „ultima şedinţă a ieşit prea cu strigături şi nu ajută pe nimeni”. Credem însă că tocmai aceste momente îi ajută pe calafeteni să vadă clar de cine sunt conduşi, într-un cuvânt: să nu se mai ascundă gunoiul sub preş.

PSD CALAFAT ACUZĂ ...de falsuri

Domnul consilier Petre Trăistaru a făcut apel la alte partide decât PSD să nu mai poarte atât de mult grija celor trei consilieri Ninel, Mugurel şi Pîrvan, asta după ce domnul Bora Constantin a afirmat că cei trei au fost sancţionaţi deoarece au votat proiecte bune şi care nu au convenit PSD-ului, fiind totodată membrii activi la Organizaţia PSD Cetate, cu cotizaţia plătită la zi. Mai mult decât atât domnul Petre Trăistaru a afirmat că trecerea celor trei la organizaţia PSD Cetate s-a făcut prin falsuri deoarece aveau nevoie conform statului de o recomndare din partea Organizaţiei PSD Calafat, urmând ca după să devină membrii la filiala PSD Cetate. Consilierul Mugur Stelian a cerut ca cele afirmate de domnul Petre Trăistaru să fie consemnate în procesul-verbal al şedinţei.

CE S-A VOTAT ŞI CE NU...

  1. Raportul privind modificarea bugetului activităţilor finanţate integral din venituri proprii pe anul 2010(copie ataşată nr.1), votat de consilieri, cheltuieli repartizate de 832 .000lei
  2. Aprobarea unui studiu de fezabilitate pentru Construirea unei hale metalice având destinaţia de piaţă pentru produsele nealimentare în valoare de 134.000 de euro, circa 6 miliarde de lei. Studiul fiind realizat de SC.Toposurvey SRL Craiova. Hotărârea fost votată cu toate că cei trei consilieri PSD, Petre Trăistaru, Emil Popa şi Vintilă s-au abţinut motivând că nu sunt împotrivă ci doar că o lucrare aşa de mare trebuia în mod firesc să fie susţinută şi de un suport tehnic, în speţă dosarul cu calcule privind modul în care acestă hală va înghiţi 6 miliarde lei. Primarul şi Viceprimarul au confirmat că sunt făcute aceste studii şi că trebuia o analiză cu dosarul pe masă aşa cum au cerut consilierii PSD, mai multe decât atât fiind o problemă care se putea clarifica în şedinţa ordinară. Proiectul a fost votat.
  3. Închirierea unui spaţiu comercial în suprafaţă de 105 mp situat în municipiul Calafat str. TraianBl.I parter care să aibă un preţ de pornire de 1,2 euro mp/lună cu o periodă de închiere pe 15 ani cu posibilitate de prelungire. Proiectul a fost votat.
  4. Modernizarea intersecţiei, Bulevardul Tudor Vladimirescu cu Bulevardul Horea, Cloşca şi Crişan, prin amenajarea unei intersecţii cu sens giratoriu. Iniţiator fiind primarul Mircea Guţă care a declarat că s-a documentat iar preţul de 700 milioane lei vechi este minim‚ ţinând cont că în Craiova nu sunt sensuri giratorii sub 2 miliarde de lei vechi. Mai mult decât atât domnul Primar a afirmat că pentru cetăţenii străini care folosesc GPS-ul interescţia respectivă este vizualizată electronic ca fiind cu sens giratoriu. Proiectul nu a fost votat deocamdată rămânând însă dechis pentru anul următor. Domnul Vasile Adelică (PDL), viceprimarul a considerat că suma este prea mare pentru nişte lucrări care după datele dânsului s-ar rezuma la patru zile de lucru efectiv cu investiţii destul de mici în materiale. Domnul Petre Trăistaru a salutat ironic grija domnului Adelică faţă de banul public (pentru cei 700 de milioane lei vechi) însă nu a înţeles de ce votul pentru hala de 6 miliarde a trecut fără nicio analiză, iar de sensul giratoriu nu...să fie chiar aşa!?

52 de comentarii:

  1. Bine Cristinel, fii mereu pe fază!
    Poate faci un sobor de preoti să inaugurezi hala si sensul giratoriu. Niciodată nu se stie de unde iese coliva!
    Pentru un trimis al DOMNULUI aflat in zilele de post esti foarte activ. Poate nu ai chemare în slujba DOMNULUI DUMNEZEU. Cred că mai bine joci rolul unui mărunt milog neglijat si neânteles.
    DOMNUL SĂ TE AIBĂ ÎN PAZĂ!!!!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Pana sa "evadeze" de sub tutela tiranului traistaru cei trei consilieri psd, sedintele de consiliu aratau astfel: fara nici o explicatie grupul psd, la comanda dictatorului traistaru nu vota nici un proiect pentru care trebuiau 12 voturi. ba chiar atunci cand erau proiecte de interes major pentru calafat si pnl+pdl propuneau vot secret domnii de la psd se ridicau si ieseau din sala.atat ii ducea mintea pe "marele" traistaru si maruntul ginerica.
    acum cand de bine de rau trebuie sa-si muste din pumni pana isi reface cele 6 voturi cu care pot incurca orice initiativa si cand cel care ar putea sa incurce este viceprimarul VASILE ADELICA, lucrurile au intrat pe un fagas de dialog si de abordare constructiva.
    cred ca asta este cel mai productiv consiliu local pe care l-a avut vreodata calafatul.
    bravo ADELICA bravo noua majoritate: pdl+psd(surghiuniti)+bora+mituletu.
    domnule primar Guta da-i lu traistaru iarasi cele 6 voturi si o sa vezi din nou nesimtirea fara ratiune!

    RăspundețiȘtergere
  3. http://www.2012tehnicidesalvare.ro/codex-alimentarius/14-retete/41-afectiuni-ce-pot-fi-tratate-cu-ajutorul-scortisoarei-si-a-mierii-de-albine

    RăspundețiȘtergere
  4. CÂTĂ IMPARTIALITATE!
    CUM PREZINTĂ DOMNUL PĂRINTE TOTUL DE PE POZITIA UNUI OBSERVATOR NEUTRU! ASTEAPTĂ SĂ VADĂ UNDE ESTE CIOLANUL MAI CU CĂRNITĂ SI COLIVA MAI CU ZAHĂR!
    PĂI BINE DOMNULE RUDĂ REA NU ÎN LOC SĂ FII ÎN POST SI RUGĂCIUNE CUM ÎI STĂ BINE UNEI FETE BISERICESTI TE TII DE SOTII?
    AI ÎNCEPUT CA ALTII SĂ DUCI GRIJA SATULUI?...

    RăspundețiȘtergere
  5. BRAVO CRISTI!NU I CONVINE LUI GARTOI?LASA L SA TE MUSTE DE FUNDUC.

    RăspundețiȘtergere
  6. 3.Închirierea unui spaţiu comercial în suprafaţă de 105 mp situat în municipiul Calafat str. TraianBl.I parter care să aibă un preţ de pornire de 1,2 euro mp/lună cu o periodă de închiere pe 15 ani cu posibilitate de prelungire. Proiectul a fost votat.

    Unde isi va face guta cofetarie. Deci cine a zis ce a zis a avut dreptate!

    RăspundețiȘtergere
  7. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  8. cel de la 11;30 este handicapatul de stanciu pe care stoica o sa-l dea afara de la cantar pt ca nu a votat sensul giratoriu, reamintim ca stanciu este un paduche lesinat care nu mai are bani nici sa achite leasingul, zilele trecute au fost cei de la recuperari sa-i ia masina, hai sictir scursura de muncitor ce esti, si juma de buletin,taratoare fara creier , te beleste stoica fraiere

    RăspundețiȘtergere
  9. o intrebare pt paduchele de stanciu?
    nevasta-sa a luat-o la cioc inainte sau dupa ce s-a angajat, spalata sau nespalata, caricatura fara scoala,

    RăspundețiȘtergere
  10. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  11. unu din ei mi se pare ca sta prin i-uri

    RăspundețiȘtergere
  12. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  13. apar informatii naucitoare despre sandel parvan, inainte de a fi alungat prin vot democratic in ianuarie de la muzeu si a pune acolo un om competent caci asta se scoala la 11, apar vesti ca domnul a informat la greu fapt pt care cel putin un ong din calafat va cere lamuriri de la cnsas sa vedem pe cine a turnat si de cand a inceput milogu acest sport, e posibil de prin anii 70, insa lucrurile ies abia acum la iveala, nu se stie daca in continuare toarna, dar a turnat cu galeata, cineva din craiova l-a avut recrutat si e posibil sa ne furnizeze dovezi la societatea civila, sandele ai fost descoperit retrage-te inainte sa fii mazilit de la muzeu

    RăspundețiȘtergere
  14. Sunteti niste javre de oameni cei care postati astfel de limbaj!Hai faceti intrecere,poate se afla care femei se mai ard aici in calafat!

    RăspundețiȘtergere
  15. Sunt intradevar toti niste dobitoci, ce este de inteles s-a inteles, cum ca fostul primar nu poate sa-i dea afara pe ale mugur.Acum vad diversiuni si intimidari la adresa lu sandu parvan .Acum cateva luni imi amintesc ca pe un alt site un comm spunea ca stanciu e ofiter sub acoperire pe relatii externe si informatia asta n-ati luato in considerare .Deci concluzia este ca cei sase consilieri Psd trebuie sa dispara din peisaj, nu ca ailalti sunt mai breji...RUSINE

    RăspundețiȘtergere
  16. EU ZIC CA ACUM DE SARBATORI SA VA POTOLITI TOTI CU INJURIILE SI SA VA CONCENTRATI MAI MULT PE CELE CRESTINESTI, SA VA IMPODOBITI BRADUL SA VA DUCETI CU COLINDA E.T.C. HAI TIME OUT !!!!

    RăspundețiȘtergere
  17. interesnte comentarii,am lipsit un timp! ede remarcat numarul de comentarii din articolele precedente!Comparativ cu alti POPI gen COTEA care isi folosesc mintea cum sa fure crestinul de rind,am mare respect pentru preoti care se ocupa si sa spuna "HOTILOR" PE NUME,pardon ma scuzati,lucrurilor pe nume. Felicitari CRISTIENE !!!PE ei daca sunt curati sa demonstreze daca nu sa arate!!!Prea mult gunoi e in PRIMARIA Calafat.la ora la care va scriu GUTA iar e in primarie si IMPARTE banul public supuselor lui SLUGI!In seara asta e la rind Chirii!

    RăspundețiȘtergere
  18. STIATI CA GUTA SI TERII SUNT INFORMATORI LA S.R.I.????

    RăspundețiȘtergere
  19. NU cred ca sunt "ciripitori"!pentru ca cei din RETEA nu ar face asemenea JAF cu banul public!credeti-ma ca stiu ce va spun!luucrez in primarie!UN om intreg la cap nu ar face asemenea matrapaslicuri in primarie!E ceva de neimaginat!

    RăspundețiȘtergere
  20. alo,domnnul,care lucrezi la primarie dar de adelica nu ne spui nimic?el e mai CURAT?casa cu ce si-o termina?de unde bani?stii ca presedintele comisiei de licitatii e adelica?da-ne un pic si despre asta!IL vrem pe TAVA!si mai ales acum ca e in razboi cu ZEUS DIN OLIMP!!!

    RăspundețiȘtergere
  21. BRE<BRE,dar ale nini si mugur ce mai fac?ati vazut ultima gaselnita a lui CACAREAZA(ILIUTA) si a lui BURTOI PUBLIC(GIRTOI)????ca cica papagalii astia de doi bani au lucrat cu securitatea!!!!!!!!!!pai cica astia doi au fost recrutati la 13 ANI ! Bai fraierilor pai inseamna ca si BEBELUSII lucrau la securitate! INcercati cu altceva !asta e expirata ca si voi....

    RăspundețiȘtergere
  22. da bai fraiere,dar de PIRVAN ce mai spui?daca nici asta na lucrat cu SECU eu ma fac popa!!!

    RăspundețiȘtergere
  23. HA!HA!HA!HA!HA!HA!HA!Pai LATOSUL ASTA PE CINE SA DEA IN PRIMIRE?TABLOURILE DE PE PERETI?SAU POATE PE SOCRASA! hai sa discutam despre ceva serios si nu despre unul dus cu pluta cum e istoricul lui peste pirvan!prea le dati multa importanta la fraierii astia trei de mugur,nini si pirvan!

    RăspundețiȘtergere
  24. FELICITARI PARINTE!!!AI CEL MAI VIZITAT ZIAR LOCAL!!!ITI DAI SEAMA CA AI CELE MAI MULTE COMENTARII PE UN ARTICOL!!!ITI DAI SEAMA CA ESTI CEL MAI IMPARTIAL ZIAR!!!!UITA-TE LA ZIARUL DE CALAFAT!!!PUPA GIRTOI LA GUTANU IN DOS IN FIECARE ARTICOL!!!E NORMAL CA GUTA E NASUL LUI GIRTOI DAR MI-E LEHAMITE SA-L DESCHID!!!NU EXISTA GRAM DE IMPARTIALITATE!!!BRAVO!!!!

    RăspundețiȘtergere
  25. alo cel care ai spus ca guta e in primarie!verificai si asa este dar Chirii nu e cu el la primarie e la el la magazin.dar ce cauta guta la o asa ora in primarie ? si lam mai vazut de multe ori noaptea in primarie ! oare sa nu-i ajunga cit fura ziua ? sa ia ce mai ramine de ziua noaptea ?

    RăspundețiȘtergere
  26. http://www.youtube.com/watch?v=q5y5vlZutg0&feature=BF&list=ULF9tIOvUwzS8&index=10

    RăspundețiȘtergere
  27. ALO !! GUTA A PLECAT DIN PRIMARIE !!
    FURACIUNEA S-A PRODUS ...PLATITI CA PROSTII IMPOZITE CA ASTIA NU DAU DOI BANI PE VOI CA CETATENI !

    RăspundețiȘtergere
  28. VĂ ROG, INSIST, FĂRĂ ÎNJURĂTURI ŞI ATAC LA PERSOANĂ. NU AMESTECAŢII SOŢIILE, COPII ŞI ALŢI MEMBRII AI FAMILIEI ÎN ASEMENEA DISCUŢII. PROTESTAŢI CIVILIZAT DACĂ PUTEŢI, DACĂ NU...CĂUTAŢI ALTE LOCURI ÎN CARE SĂ VĂ RĂFUIŢI CU O ANUMITĂ PERSOANĂ. NU AMESTECAŢI LIPSA DE PROFESIONALISM CU JIGNIRILE ŞI STRIGĂTURILE ŢIGĂNEŞTI PRACTICATE LA UŞA CORTULUI. ACEST SITE POATE FI CITIT ŞI DE MINORI.VĂ ROG RESPECTAŢI FAMILIA FĂRĂ A ARUNCA MIZERII CARE NU VOR AJUTA CU NIMIC ACEST ORAŞ.

    VĂ MULŢUMESC PENTRU ÎNŢELEGERE!

    RăspundețiȘtergere
  29. asa si trebuie sa fie cum spui matale parinte!dar cind vezi ca pe tine de acuza ASTIA ca nu faci bine si cind vezi pe COTEA al miic ca moare in primarie,cind il vezi pe ginerele lui cotea ca TRIMBITEAZA politic la POAIANA MARE,cind vezi ca alti ASA ZIS PREOTI nu au nici o legatura cu calitatea de PREOT iti vine sa URLII !!! Dar te intreb eu perinte de ce girtoi aduce grave jigniri,la fel ca teri,iliuta sau asa zis activisti politici...

    RăspundețiȘtergere
  30. bine spus colegu de mai devreme!Pai stie parintele cum au FURAT liberalii prmaria??cu mari acuze si mari jigiri pe "ziarul de calafat"despre raposatul traistaru!iar pe tantalau de adelica ia cumparat tot liberalii pe bani multi,asa ca in ziua alegerilor cam toti oamenii importanti ai lui adelica si traistaru erau"disparuti"Asta e stil implementat de GUTA si adunatura lu,dar acum sa aflat si o sa piara pe limba lor si vor fii invinsi cu propriile ARME...

    RăspundețiȘtergere
  31. da,da stiu si eu si imi aduc amintesa creat un imens val de ura !UITAT-VA la ei !!PRIVITI-I!!STAU TOATA ZIUA IN FATA PRIMARIEI SI SE MIRA,SE GINDESC CE MAI E DE FURAT!!DUCETI-VA IN FIECARE ZII LA PRIMARIE SI O SA-I VEDETI CIND PE GIRTOI,CIND PE TERI ,CIND PE COTEA,CIND PE NICU STEFAN CEL CARE IMPREUNA CU VIRTOPEANU AU VINDUT TERMO,SI MAI TIRZIU APARE SI TATAL LOR GIGI PIRVAN IMPREUNA CU MAGERU SI TOT TIMPUL PUN LA CALE CE MAI E DE FURAT!I-ATI VAZUT VREODATA CA FAC ALTCEVA?CA,ADUC VREO IDEE CONSTRUCTIVA PENTRU ORAS!!!PRIVITI-I!!!UITATI-VA LE EI SI APRECIATI-I!!!

    RăspundețiȘtergere
  32. ba,care era numele de cod al lui sandel,cumva
    ,,slinosul"cum ii zicea mugur.

    RăspundețiȘtergere
  33. Mai bine ar sponsoriza din banii furati de la primarie acel autocar, ca poate asa ii mai ajuta Dumnezeu sa poata fura si in viitor.
    De exemplu, marele ospat de la Amfiteatru de acum 2 ani si ceva a lui Adelica a fost sponsorizata din banii lui. La fel ar fi putut sa sponsorizeze si drumul pana la Maglavit. Eventual ar putea sa le dea babelor si lumanari in care sa puna putin pigment portocaliu.
    Ca si propunere viitoare, as recomanda PDL-ului si marilor creiere din PDL, sa propuna in consiliu schimabrea culorii doliului din negru in portocaliu........

    RăspundețiȘtergere
  34. un taranist care e cu ochii pe voi15 decembrie 2010 la 08:57

    jegosii de psd-isti incearca sa discrediteze adversarii politici aruncand asupra lor banuiala ca ar fi securisti. pai mai securisti decat comunistii lui iliescu cine a fost? nenorocitilor a furat nemernicul ala revolutia si va salvat fundul ca altfel faceam sapun din voi.da nu e timpul trecut.

    RăspundețiȘtergere
  35. ATENTIE...HOTUL!


    Si Adelica e talpa de hot, a furat cu Filipescu de-a rupt, iar acu vrea hala in fosta piata a bulgarilor de 6 miliarde de lei.A facut o dezbatere publica pe aceasta tema acum cand Calafatul se duce in jos el arunca 6 miliarde pe 10 comercianti care vand de 50 de lei pe zi.

    RăspundețiȘtergere
  36. UITE HOTII GALBENI SI PORTOCALII

    CE NU VA PLACE CA CEI TREI CONSILIERI PSD S-AU ABTINUT DE LA A VOTA HALA DE 6 MILIARDE. CU BANII AIA SE FACEA ALTCEVA, NU SA AJUNGA IAR O PARTE LA ADELICA SI ALTA LA GUTA SI CEVA LA FILIPESCU.ALO DNA, DIRECTIA NATIONALA ANTICORUPTIE...NU VA SESIZATI.

    RăspundețiȘtergere
  37. bravo cristi tine-o tot asa. cred ca deja le-ai luat fata la toti. sa ai grija ca de-acum se vor lua de tine ordinarii aia galbeni.

    RăspundețiȘtergere
  38. ŞTIAŢI CĂ...

    1. Adelică îşi construieşte o vilă de 4 miarde de lei pe timp de criză
    2. Adelică va termina vila după lucrarea de la hala de 6 miliarde
    3. Adelică a făcut în campanie la Hotel Amfiteatru o masă de 420 milioane lei
    4. Guţă şi-a cumpărat o casă de 2 miliarde jumate în care nu locuieşte încă.
    5. Adelică şi Guţă au făcut banii curaţi în cârdăşie cu Filipescu
    6. Teri a adus toate calculatoarele în Primărie iar Chiriţă hârtia.
    7. Achiziţiile care nu se văd în Calafat depăşesc investiţiile.
    8. Pentru lucrarea cu piaţa de 6 miliarde trebuia o dezbaere publică deoarece nu s-a făcut niciun studiu de piaţă
    9. Lucrarea de 6 miliarde va avea subcontracte cu Filipescu cu Adelică şi Guţă, prin alte firme fantomă
    10. Noua cofetărie din Traian este investiţia cu perdea Primarului
    11.Cu 6 miliarde se putea incepe finanţarea unui proiect pentru încălzirea Oraşului Calafat
    12.Voinea nu va candida la Primărie
    13.Primăria din Calafat a avut anul acesta cei mai mulţi bani de investiţii
    14.Calafetenii de la bloc stau in frig...mă scuzaţi, asta cred că deja o simţiţi

    RăspundețiȘtergere
  39. de ba ca le stiam da ce sa facem pe cine sa punem, pe mine care n-am servici ca m-a dat italianu afara

    RăspundețiȘtergere
  40. pentru idiotii marca traistaru, pretul de 6 miliarde este pretul maxim ,intru-cat licitatia se face electronic daca vine o firma cu pret mai mic castiga lucrarea. altceva mai corect decat licitatia prin SEAP nu se poate face.

    RăspundețiȘtergere
  41. Stiati ca :

    Traistaru a incasat aprox 1 milion de euro de pe terenurile furate de la od

    Traistaru inca castiga parandaraturi de la tunurile cand era primar: Ex: investitia care primaria a facut-o pe vremea lui Traistaru in targul de saptamana care in scurt timp a fost inchiriat catre firma pesdeistului dan Stefan - govrapan, unde traistaru are cota parte

    Pe vremea lu traistaru uzina termica a avut credite de milioane de euro, bani care s-au evaporat subit cu ajutorul directorului Vintila si directoarei ec. Ciuica

    RăspundețiȘtergere
  42. FILIPESCULE, ja pe SEAP. I-auz' Marene ! Au bagat alde Adelica cascaval pe SEAP.
    Stii cum se face ? Platesti pe cineva care stie sa lucreze la calculator si licitezi. Licitezi pretul minim. Apoi astia o sa suplimenteze pana la suma pe care o vrei tu, ca deh' asa se face. Poti sa vii chiar cu pretul sub valoarea materialelor sa fii sigur ca o sa castigi.
    Hai ca stii, nu trebuie sa te invat eu MARENE !

    RăspundețiȘtergere
  43. Transformarea intersectiei de la scoala 2 in giratoriu nu au votat-o, ca nu puteau ei sa-si bage firmele pe acolo, ca nu prea tine de domeniul lor, dar sa faca piata bulgarilor cu 6 miliarde (MAXIM, cum spui tu mai sus pdl-istule) au votat instant.
    Uitati-va acum cine e Adelica. Vrea cascavalul cel mare ! Sta ce sta la panda si apoi prinde lebada din lac !

    E O CRIMA SA MAI LASATI INTERSECTIA DE LA SCOALA 2 ASA ! DACA SE VA MAI INTAMPLA CEVA, ADEVARATII CRIMINALI SUNTETI VOI, CEI CARE NU VA GANDITI DECAT LA BUZUNARUL PROPRIU !

    RăspundețiȘtergere
  44. http://www.youtube.com/watch?v=q5y5vlZutg0&feature=BF&list=ULF9tIOvUwzS8&index=10

    intrati aici sa vedeti cum ii cara Stanciu pe bosorogi la votare,si ce a ajuns acum de-l scuipa alde Traistaru in ochi !

    RăspundețiȘtergere
  45. Si pdl a dat bani la alegeri. A dat la prezidentiale 100% probat. De unde or fi fost banii ? BERCEANU !

    RăspundețiȘtergere
  46. IN CURAND

    UN NOU SITE PUTERNIC CARE VA DESFIINTA CORUPTIA IN CALAFAT ...CALAFATCLICK la adresa
    http://calafatclick.blogspot.com/

    RăspundețiȘtergere
  47. PDL-ul a dat la greu si a ramas cu urna goala iar in 2012 cred ca nici ei nu se vor mai vota. Stergeti aceasta rasa portocalie antiromaneasca, sunt cancerul Romaniei, cea mai ordinara conducere.ASTIA NICI STREANGUL NU-L MERITA,SA PIARA, SUNT MAI RAI DECAT INCHIZITIA.

    RăspundețiȘtergere
  48. ce ba alt site, asta al cui o fi, creca PDL sau a lui Bora, cel mai aTragator barbat politic cu muschi si in tigaie si pe el HA< HA HAS...DU HAST..

    RăspundețiȘtergere
  49. Ce te faci cu bolsevicii si criminalii de traistaru si iliescu care au falimentat tara dand bani la tigani. Toti tiganii nu muncesc dar primesc ajutor social cat jumate din pib. De ce ? asa a vrut iliescu si cu nastase ca sa-i voteze prostimea. inainte concediu maternal era de trei luni si nu comenta nimeni nimic. Le-a dat nastase 2 ani concediu sa stea putorile cate 10 ani acasa si sa toarne plozi, viitori absolventi de profesionale si muncitori in spania la capsuni. Va mira faptul ca din toate fabricile care avea Calafatul mai functioneaza decat 2? Stiu sigur in urma cu multi ani intr-o noapte biosinteza a fost vizitata de un mare psdist la vremea aia, la o saptamana s-a inceput taierea, aceeiasi soarta a avuto si zaharul si conservele, fabrica de lapte si mai nou uzina termica. daca cercetati mai bine in spatele la fiecare tun din aceste se afla "SURPRIZA" cate un psdist care culmea a activat ca organ in meandrele comunismului inainte de 89.

    Deci cam asta au facut Partidul Securist Comunist Mafiot (PSD) Au cam vandut tara la fier vechi si la fraieri le-au dat ajutoare sociale si somaje cat sa nu moara de foame. Ce a facut nastase pe ultima suta de metrii : a vandut petromu si energia lui voiculescu. Apropo de energie: va mira facptul ca platiti scump factura la energie electrica? Stiti care este secretul? Firmele lui Voiculescu&Co cumpara toata energia de la producator (statul roman) si o vinde la fraierii de noi de PATRU ORI MAI SCUMP. Deci sa nu va mai mire faptul ca pe televiziunile lui voiculescu de dimineata pana seara aulesc unii ca nu mai sunt tovarasii lor de hotii la putere ca sa roada ciolanul.
    Stiu ca si ceilalti care sunt la putere fura dar cand vad atata ipocrizie de la unii ca comunistii sunt pentru "binele patriei" vomit la prporiu.

    Pana acum am votat cu alte partide dar data viitoare voi vota sigur cu PDL dintr-un singur motiv: disponibilzarea bugetarilor. Dumnezeu mi-a ascultat ruga cu chestia asta. Cand intram intr-o institutie publica eram luat ca ultimul om, intram intr-un birou unde erau 8-10 persoane care faceau acelasi lucru, dar ma puneau sa stau la trei cozi diferite. Ah Doamne ce bine imi pare ca dat benga in astia de la stat, care nu au muncit in viata lor o zi cum lucrez eu normal la particular.

    RăspundețiȘtergere
  50. ce ma enerveaza cel maimult nu sunt rahatii aia de comunisti care si-au zis apoi psd-isti, cu ei m-am obisnuit de 20 de ani, ci ca au pus mana pe pnl lui patriciu prin slugile lui cele mai supuse tariceanu si crin ,care au gonit tot ce insemna liberalism de dupa '89.nesimtitii mai au si tupeu sa-si zica de dreapta.

    RăspundețiȘtergere
  51. stiati cine va lua lucrarea de la piata bulgarilor?USURELU+BALACI.Guta deja a modificat caietul de sarcini.Asa ca pnl istii ciocul mic.

    RăspundețiȘtergere