11 ianuarie, 2011

48 DE ORE PÂNĂ LA CEA MAI DURĂ SAU ULTIMA ŞEDINŢĂ A CONSILIULUI LOCAL CALAFAT. Calafatul poate avea alegeri anticipate pentru Consiliul Local



Joi 13 ianuarie va avea loc şedinţa în care va fi disputată pentru a nouă lună consecutiv excluderea din Consiliu Local Calafat al consilierilor: Mugur Stelian, Ninel Stanciu şi Alexandru Pîrvan fiind pusă pe ordinea de zi şi demiterea viceprimarului Vasile Adelică. Lupta va fi una dură în care cu siguranţă din ambele părţi vor veni multe acuzaţii extrem de grave. PSD-ul este cel mai îndreptăţit în această luptă deoarece a pierdut trei consilieri care le-a înjumătăţit procentul în Consiliul Local. Cu toate acestea, suntem convinşi că situaţie creată la care s-a ajuns va fi o şansă unică pentru calafeteni de a cunoaşte într-o mai mare măsură tensiunile şi dezbinarea care domnesc în Consiliu Local Calafat, poate unul din motivele pentru care în ultima perioadă în Calafat nu s-a făcut mai nimic. Sperăm ca lucrurile să nu degenereze doarece este în joc instituţia Primăriei şi a Consiliului Local. Ne punem întrebarea însă dacă trebuia făcută atâta tevatură pentru trei consilieri, să blochezi un oraş şi încă trei sate- Ciupercenii Vechi, Golenţi şi Basarabi- ca în cele din urmă aşa cum se preconizează, să se ajungă la dizolvarea consiliului , soluţie vehiculată şi de publicaţia online Ziarul de Calafat: Joi la Casa de Cultură va avea loc ceea ce va fi ultima şedinţă a Consiliului Local . Asta deoarece va fi cea de-a treia sedinţă în care nu se va adopta nici un proiect de hotărâre. Mai mult în mod simbolic este pusă pe ordinea de zi si demiterea viceprimarului pentru că respingerea acesteia va fi una din cheile juridice care vor duce la excepţia de legalitate care nu va putea împiedica dizolvarea consiliului.”

Considerăm totuşi că ar trebui găsite alte mijloace ca cei trei să fie excluşi pentru a nu se ajunge la alegeri anticipate pe care tot noi calafeteni le vom suporta din buzunarul nostru. O fărâmă de responsabilitate şi maturitate politică ar fi binevenită din partea tuturor partidelor. Ar fi totodată indicat să aşteptăm sentiţa judecătorească în legătură cu cei trei consilieri PSD respectând legile statului de drept. Menţionăm aici că o ultimă adresă venită de la Prefectura Dolj arată clar că cei trei îşi păstrează în continuare postul de Consilieri Locali cităm : „Conform adresei Organizaţiei PSD Cetate jud Dolj, nr.8688/08.12.2010, ulterioară adresei nr. 18/03.03.2010 a Organizaţiei judeţene Dolj a PSD, preşedintele Organizaţiei PSD Cetate precizează că dumneavoastră sunteţi membrii active ai organizaţiei respective, deoarece excluderea dispusă de Organizaţia judeţeană Dolj a PSD s-a făcut fără o prealabilă excludere de către organizaţia comunală PSD Cetate . ori, în situaţia în care calitatea de membru al partidului politic este dovedită, pe cale de consecinţă există şi mandatul de consilier local” aşa sună ultimul paragraf din adresa primită pe data de 22 decembrie de Primăria Calafat din partea Prefecturii Dolj, sau poate fi o strategie politică venită din partea opoziţiei ,PNL şi PSD , ţinând cont de faptul că PDL-ul este în scădere în sondaje, fiind totodată momentul propice pentru alegerile care teoretic ar scoate PDL-ul de pe scena politică locală...sau nu.

PENTRU O MAI BUNĂ EDIFICARE MENŢIONĂM CĂ:

- Cei trei consilieri PSD sunt membrii la organizaţia Cetate

- Prefectul a recunoscut calitatea de membrii în Consiliu Local Calafat a acestora

- Fiind încă pe rol procesul celor trei ar trebui aşteptată şi sentiţa pe care o vor da cei în drept.

Avem ataşate în acest sens şi documentele care susţin cele afirmate mai sus plus raportul privind demiterea Viceprimarului

IMPORTANT

Din sursele noastre se pare ca vor fi făcute publice o serie de documente care vor privi nereguli din interiorul Primăriei Calafat.

211 comentarii:

  1. Imi pare sincer rau sa citesc, aberatiile domnului preot care dupa alea 9 luni nu a inteles nimic.
    In primul rand problema excluderii, este prost inteleasa, se vine cu niste amanunte pe langa subiect.
    Pentru ca matale, parinte sa intelegi, ceea ce multi au inteles de 9 luni, problema celor 3 este ca nu s-au inscris statutar in PSD Cetate, ei pot figura ca membrii,in opinia lor si a celor de la cetate, insa calitatea de membru nu se dobandeste (asa cum greu se pierde) dupa placul celor de la cetate, ci se dobandeste in baza unor acte, acte ce nu exista.
    Maine in PSD ne trezim ca exista 30 mil de membrii, norocul este ca au existat unii mai intelepti ca cei 3 si ca matale parinte care au luat in calcul aceste smecherii.
    Deci nu s-au inscris in PSD Cetate, actele ce pleaca din acel moment sunt apa de ploaie.

    Asa pentru mintea lu matale parinte, cate biserici poti sluji in acelasi timp? si la calafat si la cetate? sau peste noapte te duci la cetate, nu spui la nimeni si dupaia tii slujba, pai aia e slujba cu acordul -Domnului-


    Cat despre anticipate, este dreptul celor din calafat sa decida de cine sunt reprezentati, nu de 3 de acolo de la masa.
    Un fapt democratic, pentru care au murit oameni, dreptul la alegeri este cea mai buna idee posibila, sa vedem atunci , cine merita, cine nu..sa isi pastreze locul.

    Sper ca fondul portocaliu al acestei publicatii sa nu intoarca mintile realizatorilor, de ceva timp alunecati de o parte a baricadei si sa ramana echidistanti, si cu bune ale alegerilor si cu rele.....si ca sunt si ca nu sunt cei 3 ...
    Pentru unul ce mai citeste 2 cuvinte pe zi, se vede de la posta barca din care se scrie si e pacat .

    RăspundețiȘtergere
  2. De ce mi-ai sters parinte comentariul? Nu am folosit cuvinte obscene sau injurii la adresa nimani doar un punct de vedere cu care vad ca nu ai fost de acord. Daca nu avem opinii comune trebuie sa ma stergi? Unde este libertatea de care vorbesti in motoul ziarului. Mai zici ca esti impartial. Halal de ziarist. Daca imi stergi si comentariul asta jur ca nu mai intu la tine pe blog si o sa le spun tuturor prietenilor mei sa faca la fel.

    RăspundețiȘtergere
  3. La fel sa intamplat si cu al meu, halal om mai esti, profitorule!

    RăspundețiȘtergere
  4. D-le Rudareanau articolul scris de tine este jenant,nu este documentat,are tenta de a instiga la incalcarea legilor in vigoare,de a
    asmutii pe unii impotriva altora,nu esti impartial,nu ai nici capacitatea de a intelege lucrurile in profunzimea lor,nu intelegi ce inseamna un ,,procedeu democratic" intr-o tara in care se incearca trecerea la dictatura.

    RăspundețiȘtergere
  5. Dar ce dracu de publicatie este asta?Asta-i un blog de kkt,cine dracului va pune sa beliti ochii aicea?Lasati-l in plata DOMNULUI,ca peste cateva luni acest POPA va fi scuipat pe strada de enoriasii Calafatului! Halal POPA-REDACTOR cu apucaturi de Politician si Tata de la coltul strazii!A el se crede Messia?

    RăspundețiȘtergere
  6. popo,da-ti jos haina popeasca si imbrac-o pe cea draceasca,te prinde mai bine.

    RăspundețiȘtergere
  7. Asa denigratil pe domnul Rudareanu ca are curajul de a spune adevarul

    RăspundețiȘtergere
  8. timp de 6 luni din cele 9 primarul cu secretarul au sustinut pozitia pe care acum o are doar viceprimarul cu membrii pdl-prm-pc . unde erau atunci membrii cei 3 consilieri?la care organizatie? nu se poate ca pe aceleasi documente sa te pronunti 6luni intr-un fel si alte 3 in alt fel. adica se poate dar nu te crede nimeni.

    RăspundețiȘtergere
  9. Mama ce va tîrîie poponeţul PNL şi PSD care vă scuipaţi în 2008 acu vă pupaţi ca două amante ieftine după fiecare sedinţă. Poimâine se va decide şi în sfârşit se va vedea adevărul.

    RăspundețiȘtergere
  10. Primul comentariu este scris de cel mai mare visator al politicii calafetene Emil Popa .
    Rival cum se iscaleste pe fituica lor.Rivalu cui ?El n-a priceput ca niciodata in viata lui nu va putea fi rivalul cuiva .Nu are stofa de barbat.

    RăspundețiȘtergere
  11. Oricum PSD-ul daca era tare trebuia sa nu intre in card cu PNL-ul care este patat ca partid la nivel local.A ajuns rau si PSD-ul dacă sta pe la usa PNL-ului....UNDE E PSD-UL DE ATADATĂ...S-A DUS.

    RăspundețiȘtergere
  12. Care e problema ba ca a facut alianta, cu cine vrei sa faca cu aia de PD-L cu hotii de Adelica si Filipescu si cu Bora, cu Mituletu si cu alea trei surcele Ninel, Muguras si Pirvanas.PNL-ul este o putere iar Guta va ramane primar si din 2012.Are acu un proiect de caldura iar de la iarna calafetenii vor avea caldura ieftina cu 200 de lei pe luna. O sa va faca Guta pe toti si pe POPA EMIL care doarme pe el.
    HAI MIRCICA, HAI MIRCICA, HAI MIRCICA

    RăspundețiȘtergere
  13. Ia uite ce pui de Gutzan iesi din oul galben, creca stai la casa si ti-a dat paduraru lemne de-l pupi asa. Iar Emil Popa nu doarme e tare tata ca stie ce vrea cand o iesi la atac o sa cure fulgi dupa voi.

    RăspundețiȘtergere
  14. MESAJUL UNUI PSD-ist PENTRU EMIL POPA

    CINE MAI ESTE IN PSD?

    NISTE BABALACI, ALE RESTEANU SI TOTI CARE INCA N-AU MURIT DA SUNT PUSI PE LISTA. LA ORA ACTUALA TOT PSD CALAFAT S-A TRANSFORMAT IN PDL CALAFAT. DACA MAINE AR FI ALEGERI IA SPUNETI ASTIA DE LA PSD CARE SUNT TINERII VOSTRI, DATI-NE DOUA NUME SI SUNTETI TARI. VA DAU EU DOUA NUME, NINEL SI MUGUREL DAR ASTA E NU MAI SUNT LA VOI. SEDINTE LA PSD NU MAI FACETI V-ATI DAT LA FUND DE TOT PACAT PSD CALAFAT MI-AM PUS TOATA INCREDEREA IN VOI CA PUTETI SCHIMBA CEVA SA SCAPAM DE ADELICA DE GUTA SI TRAISTARU.

    RăspundețiȘtergere
  15. Cea mai buna imagine a PSD cALAFAT este atunci cand te uiti la sediul lor...un starv ,la fel ca liderii.Au paianjeni in sediu cat nuca de cocos !

    RăspundețiȘtergere
  16. De daca a plecat al batran care si Resteanu care cu bastoanele adunau paienjenii

    RăspundețiȘtergere
  17. daca se fac alegeri, lista de consilieri a PSD-ului va fi urmatoare:
    1. petre traistaru
    2. popa emil
    3. popa bogdan
    4. popa adriana
    5 calugaru monica
    6. stanaranga georgeta

    RăspundețiȘtergere
  18. Buna treaba super lista DE LA 19.37, asta da politica si partid TRAIASCA PSD CA NE-A PARASIT, ACOLO UNDE E SA-I FIE BINE

    RăspundețiȘtergere
  19. unde sunt Cotea facturile de 2 miliarde cat ai bagat chipurile in biserica ?
    Iti spun eu hotule unde...in depozitul de miere de stup pe care l-ai facut la tutun .
    sfanta biserica se decojeste si tu puslamao ai vopsit locatia ta cu cea mai buna vopsea lavabila in culoarea galbena , normal ca doar de la pnl aveai banii ptr constructia ei.

    RăspundețiȘtergere
  20. Nu v-a parasit PSD-ul va reveni in forta cu oameni noi care vor schimba felul de a face politica in bine.Sa avem rabdare 2012 este din ce in ce mai aproape.HAI PSD ARATA-LE CA MAI POTI SA SCOTI UN CONSILIU SI UN PRIMAR...SUNT LANGA VOI

    RăspundețiȘtergere
  21. Ce sa mai sufle PSD e topit iar Adriana va fi schimbata cat de curand si-atunci e jale in familia de sefi Traistaru

    RăspundețiȘtergere
  22. ar vrea ei sa mai poata... dar varsta nu le permite... nici viagra nu-i mai ajuta

    RăspundețiȘtergere
  23. Ba da, dati-mi voie sa cred ca la cat de departe s-a ajuns cu demascarea furtului din banii contribuabililor astia doi ,Stanciu si Mugur chiar sunt pusi de altcineva sa le faca felu astora.Daca stai cu ei la masa si incep sa vorbeasca vezi clar ca dau date concrete, oamenii care se ocupa si locul unde se fac invartelile .Sincer la inceput si eu credeam ca bat campii dar cand a venit si Adelica cu documentele m-am cam intors.Sigur sigur au pe cineva in spate care-i dirijeaza ,da-i dracu ca-i dadea Psd-ul afara de nu se vedeau, dar uite ca nu-i lasa din brate.Adelica ,baiatu joaca inteligent ,si ia luat de aliati si toate actiunile lui sunt facute publice in oras in cel mult 24 de ore.Deja tot orasu stie ca ANL-urile sunt aduse in calafat de Adelica , ca centralele din scoli si gradinite sunt puse la initiativa lui , ca microbuzul care v-a transporta cetateni la Manastirea de la Maglavit gratis e initiativa lui , ca a stopat aruncarea a 4 MILIARDE pe apa sambetei la echipa de fotbal care nici macar nu purta numele Dunarea , ca a luat initiativa sa puna termopane ,parchet si sa izoleze toate gradinitele, sunt lucruri pe care cetatenii le aud si le vad !
    Oricum vin si eu joi, ne vedem acolo

    RăspundețiȘtergere
  24. Veniti joi sa vedeti frauda de sute de miliarde a penelistilor! cea mai tare sedinta,cu BAIONETA SCOASA

    RăspundețiȘtergere
  25. Da ba voi comentati si ei fura de rup, voi tremurati si ei pun pe foc bani, suntem penibili ne-au inselat toti de ne-au rupt

    RăspundețiȘtergere
  26. Adelica e disperat ca din hotul numarul 1 a ajuns pe locul 2. Toate lucrarile proaste din Calafat sunt facute de cei care impart cu Adelica. Zici de centralele de la scoli, de izolatii, de termopane - sunt doar cateva exemple din cat poate sa fure acest ADELICA. Ia intreabatil pe adelica cat au costat centralele de la scoli si o sa vedeti afacere acolo. si mai are si tupeu sa se bata cu pumnu in piept ca e mare cinstit. Ete popo ca DUMNEZEU nul iarta nici pe asta.
    ADELICA STAI ACASA CA TE FAC ASTIA PENTRU A DOUA OARA.

    AM AUZIT DIN SURSE SIGURE CA O SA PUNA DNA PE URMELE LUI ADELICA SA JUSTIFICE TOT CE A CUMPARAT PENTRU CASA AIA.

    ESTI PREA SLAB BA ADELICA SA REZISTI. TE FAC ASTIA. OPRESTETE. HO !!!!!!!!!!!!!!!!! GATA CU FURACIUNILE !!!!!!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  27. ce partide fac sex in trei?pdl f..,pc,prm,dar de joi pdl face sex singur,in oglinda.

    RăspundețiȘtergere
  28. de pe surse,se pare ca joi se vine in sedinta cu materiale nimicitoare privind interesul lui adelica de a se prijinii pe umarul lui mugur si ceilalti in furtul si spalarea de bani publici.se pare ca trei ziare regionale vor fi prezente si doua televiziuni.

    RăspundețiȘtergere
  29. PNL+PSD TRAISTARU=PUSCARIE

    RăspundețiȘtergere
  30. PARINTE NU-I SLABII PE HOTI DELOC ! UNDE SUNT FACTURILE PE CARE A ZIS COTEA CA LE ADUCE ???? UNDE SUNT CELEBRELE DOVEZI ??? VA SPUN EU UNDE : IN JEEPURILE LUI COTEA SI IN CENTRU DE COLECTARE A MIERII DE ALBINE !

    RăspundețiȘtergere
  31. DE CE VA LUATI JAVRELOR DE CRISTIAN ??? VA E FRICA CA VA DEPISTEAZA TOATE MAGARIILE ??? SI ACUM ATACATI UN PAPGAL DE POPA DE TARA care sta si el cu mina intinsa ??? JAVRELOR DACA VA MAI LUATI DE CRISTIAN VA MANINC INIMA,HOTI IEFTINI DE DOI BANI DE LA PUSCARIE...

    RăspundețiȘtergere
  32. BAI JAVRA DE STIRVOI (GIRTOI) SI BAI AVORTAT DE DOI BANI DE SORITERII (TERI) DACA VA MAI LUATI DE POPA VA MANINCA PUSCARIA HOTILOR ! HAI SICTIR PORCI DE LIBERALI CORUPTI ... VA FUGE CUMVA PAMINTUL DE SUB PICIOARE ???

    RăspundețiȘtergere
  33. BAI CAP-ISTULE DE DOI BANI DOMNULE POPA CARE PUPI POALA LUI SOCRU-TAU TOATA ZIUA,DE CIND ESTI TU IN MASURA SA JUDECI CE SE SCRIE PE ZIARUL ASTA BAI TARAN AGRAMAT ??? TE-A JUDECAT CINEVA CA PE ZIARUL VOSTRU IN AFARA DE DANA TUNA SI DE GEORGETEA STANARINGA NU FACETI ALTCEVA DECIT SA II INJURATI TOATA ZIUA PE CEI TREI,DE I-ATI FACUT MARI VEDETE POLITICE ! HAI SICTIR BAI TARAN COCLIT DE SOCRUTAU DACA NU ITI PLACE NU MAI CITII SI INCHIDETE CU SOCRUTAU LA MARCHIZA...

    RăspundețiȘtergere
  34. BAI SFOEGITILOR LA MINTE DACA NU VA PLACE CE SE SCRIE AICI NU MAI COMENTATI,NU MAI CITITI,DAR NU VEDETI CA OMUL ASTA E SINGURUL CARE NE MAI SPUNE ADEVARUL BAI RAHATI FRUSTRATI DE DOI BANI. SUNTETI NISTE CAPUSE ALE BANULUI PUBLIC SI ACUM VA FUGE PAMINTUL DE SUB PICIOARE...DE CE VA E FRICA ?? DE CE NU SUNTETI CIVILIZATI ??? VA IA MAMA DACU DE NU VE VEDETI BAI JIVINE GALBEJITE...

    RăspundețiȘtergere
  35. IMI PARE RAU CA IMI IES DIN FIRE PENTRU CITITORI,DAR MA LASA NERVII CIND VAD CA NISTE LATURI ALE BANULUI PUBLIC VIN EI DOMNULE SA JUDECE CE E BINE SI CE E RAU...CINE SUNTETI VOI SA CRITICATI ??? PE COTEA CINE IL JUDEC ???

    RăspundețiȘtergere
  36. DECI DOMNII MEI ACESTEA FIIND SPUSE SUNT CONVINS CA NU CRISTIAN E VINOVAT PENTRU CA TRAISARU A FURAT TOATE PAMINTURILE CALAFATULUI !!!!

    RăspundețiȘtergere
  37. DECI DOMNII MEI SUNT CONVINS CA NU CRISTIAN E VINOVAT CA PRIMARIA CALAFAT SA TRANSFORMAT INTRO CLOACA DE HOTI ANAGRAMATI,CARE NU AU MAI TINUT CONT CA E BAN PUBLIC,CA BANII TREBUIESC TRECUTI PRIN HOTARIRI DE CONSILIU,CA SUNT BANII CETATENILOR...IN FINE CA NU AM PUS UN LUP CA GUTAU (GUTA) PAZNIC LA TURMA CU OI (PRIMARIA )

    RăspundețiȘtergere
  38. auzii in oras ca deasupra casei lui cotea sunt nori negrii...nu poate justifica picturile de la biserica.de ce nu vine cu facturi cum a promis ???

    RăspundețiȘtergere
  39. da da sictir cei care mai indrazniti sa va luati de cristian.voi nu sunteti in stare sa aveti un servici dar sa mai comentati ce se scrie aici...ce vina are baiatul asta ca mai are curaj sa ne arate marile hotii din primaria calafat din ultimii 10 ani.

    RăspundețiȘtergere
  40. PARINTE GARDA SUS ! AVEM NEVOIE DE TINE CA DE AER. ESTI SINGURUL CU UN MARE CURAJ.DACA AI REUSIT SA IL SPERII PE TATAL HOTILOR DIN CALAFAT PE COTEA.TINE-O TOT ASA. TE SALUTAM.

    RăspundețiȘtergere
  41. E CLAR EIL POPA=PLATAGENAR

    RăspundețiȘtergere
  42. E CLAR VOINEA =CHIRURG IMINENT

    RăspundețiȘtergere
  43. E CLAR NINI + MUGUR =PAPAGALI

    RăspundețiȘtergere
  44. E CLAR CA TREBUIE SA MA CULC . noapte buna.

    RăspundețiȘtergere
  45. Ba acu sa scapati de raspundere va luati de popa luati-va de cei care ne fura care inghit miliarde de lei sau milioane de euro

    RăspundețiȘtergere
  46. DISPERARE numele tau e Guta !

    INSELACIUNE numele tau e Traistaru !

    La ora cand va scriu gasca de PROSTI si CURVE (Guta si Traistaru) nu stiu daca sa vina sau nu la sedinta de joi !

    Usurelu nu-l slabeste pe guta cu faptul ca vrea sa conteste licitatia pe care a pierdut-o legal si de aici scandal in biroul gutarului mai ceva ca la usa cortului cu acuze de ciordeala intre ei.

    Baieti pun pariu ca joi v-o furati cum nici nu va ganditi voi in cele mai frumoase vise >

    RăspundețiȘtergere
  47. Nu fac parte din partizanii lui Adelica dar trebuie sa recunosc ca urmarindu-i evolutia in timp am avut urmatoarele trairi si atitudini:
    -mai intai fara al cunoaste ii auzi numele, care trebuie sa recunoastem nu inspira incredere, repetarea numelui in pronume si apoi acest Adelica ,nu te vezi pornind la razboi cu "ade" in fruntea ostilor.este o reactie subiectiva ca doar nu e nimeni vinovat de numele sau.
    -nici cand il vezi nu-ti sporeste increderea culoare pielii fiind un pic prea inchisa pentru gustul nostru.iarasi o reactie subiectiva.
    -apoi auzi ,fara dovezi concrete ,doar cu un facut cu ochiul ,semnul complicitatii, ca e cam hotoman.nu ti se spune exact ce a furat dar din boltarii aia facuti cu apa si nisip nu prea iti vine sa crezi ca a facut asa avere.unii sustin insa ca a face bani din apa si nisip este foarte profitabil.
    -situatia familiara nici ea nu vine sa-l sprijine deoarece baiatul cel mare a facut un accident cu victime,iar cand vine vorba de sotie apare iarasi semnul acela de complicitate pe care il poti face despre toate femeile din lume, vorba lui napoleon.
    -in politica ,desi a ajuns de 2 ori viceprimar,adica cei din politica ii recunosc competenta administrativa , s-a certat de fiecare data cu primarul zicand ca a scos la iveala nereguli facute de acesta.daca cu traistaru a asteptat campania electorala pentru a le spune,greseala mare,acuma s-a hotarat sa le spuna imediat,oricum si aceaste rupturi cu sefii creeaza un anumit disconfort.
    -ce ma facut sa-mi dau seama ca toate acestea sunt doar impresii fara fond a fost atitudinea lui onesta chiar si fata de oameni pe care ar fi avut toate motivele sa-i urasca.
    daca este ceva de retinut din tot scandalul acesta,nu vor fi dovezile de frauda ale primarului,oricum necinstea lui guta nu e o surpriza pentru nimeni, ci capacitatea de loialitate a acestui om cu un nume deja devenit simpatic: ADELICA.

    RăspundețiȘtergere
  48. ADELICA LA PUSCARIE SA NU-I FIE FRIG LUI FIUL TAU!
    URAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!
    SCAPAM DE "DOMNUL VICE"!

    RăspundețiȘtergere
  49. ATENTIE !
    Stire BOMBA pe Adevarul de Calafat !

    Adevarul de Calafat prezinta cea mai exploziva stire a inceputului de an 2011 .

    RăspundețiȘtergere
  50. Orice mafiot de soi are bine dezvoltata capacitatea de loialitate.
    Acest SIMPATIC cum ii spui tu, cel de la 07:30 isi face avere pe banul meu, al tau, al rudelor si prietenilor nostri care muncesc cinstit.
    Daca e SIMPATIC nu inseamna ca nu e MAFIOT.
    Nu stii ce fura ? Pai citeste hombres mesajele de pe blogul asta.

    RăspundețiȘtergere
  51. Am vazut ce fura gutau, ce fura epava de traistaru dar nu a aratat nimeni ce fura Adelica. Cumva nu au ce sa arate?


    P.S. Vila a fost ridicata inainte de campanie

    RăspundețiȘtergere
  52. Domnule Rudareanu ! De a cui parte zici ca esti ? De ce stai toata ziua cu Mugurel la Coliseum ?

    RăspundețiȘtergere
  53. Mituletu se sfatuia cu Voine azi dimineata la spital ! Cam ce reiese de aici ?

    RăspundețiȘtergere
  54. Gogu de la sculărie zice:
    Domnule Cristian vă rog să postati si filmul sedintei de Consiliu de mâine, să vedem si noi cum stă treaba.
    Prin târg se spune că domnul Chirită ar vrea postul lui Adelică.
    În rest mai aruncă câte o piatră si lasă filosofii s-o caute, asa vedem ce le poate mintea!

    RăspundețiȘtergere
  55. Domnule de la 10:24, replica asta o aud destul de des spusa de gura cateilor din PDL. Spunea unul mai sus, ca din boltari nu ai cum sa faci atata avere. Tu ce intelegi din asta ?
    Adelica traieste NUMAI din furat. Ia sa cautati pe la Poiana Mare sa vedeti ce lucrari a facut el. E prieten bun cu Vintila chiar daca nu sunt din acelasi partid.
    Adelica scoate bani din lucrari cu scolile si bisericile. Ia sa verificati sa vedeti ca am dreptate.
    Il tot pupati in partea dorsala pe acest Adelica si il ridicati in slavi. Asta arata ceva !

    RăspundețiȘtergere
  56. ATENTIE, ATENTAT LA SITE

    CINEVA S-A FOLOSIT DE PROFILUL MEU PENTRU A POSTA IN NUMELE ACTUALITATII CALAFETENE

    MENTIONAM CA NU VOM MAI POSTA DIN PARTEA ACTUALITATII NICIUN COMENTARIU.ATUNCI CANDA VA APAREA SIGLA BLOGULUI VA FI UN FALS

    RăspundețiȘtergere
  57. pana sa il schimbe traistarii pe adelica a schibat-o pdl-ul pe adriana popa astazi.

    RăspundețiȘtergere
  58. Aici oricum.....se scrie pe telefoane, ca mai suna unul altul...mai apre un articol.
    O mocirla jegoasa.

    RăspundețiȘtergere
  59. PDL-ul o gresi rau de tot. Cred ca in viitor va trebui sa-si schimbe pampers-ul ca ii va rupe Traistaru. In 2-3 zile o pun la loc pe Adriana directoare. O sa vedeti ca nu o s-o lase asa. Ar fi prea mare umilinta pentru fam. Traistaru.

    RăspundețiȘtergere
  60. da corect or sa o puna pe adriana la loc , adica in capul familiei popa !
    Ce ziceati de rupt ?...cine traistaru ?
    cine in dolj mai da doua parale pe traistaru la 80 de ani?
    si sefilor de la craiova le-a venit greata de acest basinos.gata asta a fost !

    RăspundețiȘtergere
  61. pacat mare pacat...nu mor caii cand vor cainii si in 89 se credeau unii pe vecie o sa le vina momentul si astora.

    RăspundețiȘtergere
  62. Basinos, basinos, dar sa vedeti cand o aprinde si chibritul cum sar PDL-istii in sus si se imprastie ca diareea in WC.
    PSD a stiut sa tina exhilibrul cat de cat, pe cand PDL-ul e pus pe rupere. Sa scapam de aceste caricaturi locale.

    RăspundețiȘtergere
  63. 4 ani cu BASE prezident auviderzen guvernare !
    Iar plosnita de traistaru o sa-si mai incaseze,cat de curand inca una e la coacere !
    Parerea mea umila e ca acest traistaru nu a reprezentat niciodata spiritul social -democrat ci cel dictatorial.Astept un psd la calafat cu care sa se poata discuta, fara fosilele din cumetria basinosului.

    RăspundețiȘtergere
  64. Adriana a plecat ca i-a expirat mandatul si e prea tare sa se lupte cu totii frustrati. oricum a facut din Liceu ceva de referinta, si avut cele mai bune rezultate. Acu cine stie ce caricatura portocalie au pus.

    RăspundețiȘtergere
  65. hei pupii !Adriana nu a plecat , a fost data afara de taticutul ei pentru ambitiile lui senile.
    Si daca nu se potoleste o sa-i aduca la sapa de lemn.

    RăspundețiȘtergere
  66. Asa e dar si-a facut datoria fata de Liceu, si frumoasa si desteapta

    RăspundețiȘtergere
  67. E mare lupta dar asta e Popa Emil e pe cai si va lua Primaria

    RăspundețiȘtergere
  68. PAM PAM ! Eu o sa fiu directoare la scoala nr 2. Este vorba de cateva luni. Adriana pleca dar vine replica mea la scoala cealalta

    RăspundețiȘtergere
  69. Scoala 2 se va vopsi in rosu. Pentru ca rosu nu e portocaliu. EU sunt directoarea care merita sa va alinieze zilnic la drapel. O sa fac cariera cu voi. O sa va aliniez la care impreuna cu elevii. O sa-mi pupati taplile. Vedeti voi cine sunt eu.

    RăspundețiȘtergere
  70. Emil e un primar care nu va fi dat jos inca 20 de ani de acum inainte. O sa facem orasul ca o floare

    RăspundețiȘtergere
  71. Da EMil e mare si va fi primar cum e Duta de la Cetate pe viata BAFTA EMILE, HAI EMILE,BAFTA EMILE, HAI EMILE,BAFTA EMILE, HAI EMILE,BAFTA EMILE, HAI EMILE,BAFTA EMILE, HAI EMILE,BAFTA EMILE, HAI EMILE,BAFTA EMILE, HAI EMILE,BAFTA EMILE, HAI EMILE,BAFTA EMILE, HAI EMILE,

    RăspundețiȘtergere
  72. Asa sa fie dar il mananca mafiotii de Adelica si Guta, marile sugative de milioane de euro din Calafat.Oricum ne vedem in 2012 ca sa umplem urnele cu voturi rosii. Hai cei care iubiti PSD-ul ,LA LUPTA HAI HAI HAI

    RăspundețiȘtergere
  73. Da de unde psdistule atata speranta ca strabunicu a murit cine-l mai alege pe Emil ca votantii lui sunt la cimitir

    RăspundețiȘtergere
  74. O sa vedeti voi galbejitilor si portoricanilor ca va rupe Emil v-o da la coapse de vi se indoaie directia spre usa din dos a Primariei

    RăspundețiȘtergere
  75. Culca-te si taci din gura

    RăspundețiȘtergere
  76. Ba culcati-va voi ca sunteti terminati

    RăspundețiȘtergere
  77. Gata ca plec la munca ...ciocul mic

    RăspundețiȘtergere
  78. BUNA DIMINEATA LA TOATE PARTIDELE CARE NU AU SOMN SI O ZI BUNA.

    RăspundețiȘtergere
  79. BRAVO CRISTY
    ARATĂ CĂ ESTI CEL MAI BUN!!!!!!!!!!!!!!
    GOGU DE LA SCULĂRIE

    RăspundețiȘtergere
  80. DOMNULE CRISTIAN, CUM ESTE CU SCHIMBAREA MANAGERULUI DE LA LICEUL „INDEPENDENTA”?
    POTI SPUNE CÂTEVA CUVINTE, VĂD CĂ TI-AU LUAT ALTII ÎNAINTE. ESTE UN ZVON FALS?
    FII NUMĂRUL UNU MEREU.

    RăspundețiȘtergere
  81. PENTRU ADELICA

    LUCRARILE DE LA CLUBUL COPIILOR NU SUNT FACUTE DE FIRMA PORTOCALIE A TA ADELICA PE 4 MILIARDE SI NETERMINATE CU PRETURI FABULOASE CU CARE MAI FACEAI O CLADIRE NOUA DE LA ZERO.ASA CA PORTOCALIILOR AR FI BINE SA VE VEDETI DE TREABA CA VOI MACANITI ACI SI SEFUL VOSTRU ADELICA ISI FACE VILE PE LA HERCULANE SI BUCURESTI.

    RăspundețiȘtergere
  82. ASTAZI O SA CADA CLANUL LUI ADELICA IN FRUNTE CU MUGUROI, INELOSUL SI PARVACHE.GATA CU JOCURILE.ACU URMEAZA ...NU TE SUPARA FRATE CU VICTORIA GALBENILOR SI ROSIILOR. APROPO DE ADRIANA PORTOCALIILOR, NU MINTITI CA S-A RETRAS EA CA I S-A INCHEIAT MANDATUL NU CA ATI DAT-O VOI AFARA.ORICUM IMEDIAT DUPA SCHIMBARE O SA SARITI DIN FUNCTIILE DE CONDUCERE CA BROASTELE.HA,HA,HA,HA,HA,HA,HA,HA,HA,HA,HA,HA,HA,HA,HA,HA,HA,HA,HA,HA,HA,HA,HA,HA,HA,HA,HA,HA,HA,HA,HA,HA,HA,HA,HA,HA,HA,HA,HA,HA,HA,HA,HA,HA,HA,HA,HA,HA,HA,HA,HA,HA,HA,HA,HA,HA,HA,HA,HA,HA,HA,HA,HA,HA,HA,HA,HA,HA,HA,HA,HA,HA,HA,HA,HA,HA,HA,HA,HA,HA,HA,HA,HA,HA,HA,HA,HA,HA,HA,HA,HA,HA,HA,HA,HA,HA,

    RăspundețiȘtergere
  83. SUNTETI NISTE BROASTE PORTOCALII CARE O SA VA USCATI CU DINTII IN SOARE ANU ASTA SI DE-ACUM INAINTE CAT VA FI POLITICA SI ROMANIA VOI N-O SA MAI GUSTATI PRIMARIA, SUNTETI PREA REDUSI MINTAL CA SA FACETI FATA ACESTOR FUNCTII SUNTETI O MARE DAR ACU MICA GRUPARE DE HOTI TUNSI SI SPALATI LA K..DE ADELICA.HAI MAI SPUNATI CEVA..TACURATI VA E FRICA..PAPAGALILOR,PAPAGALILOR,PAPAGALILOR,PAPAGALILOR,PAPAGALILOR,PAPAGALILOR,PAPAGALILOR,PAPAGALILOR,PAPAGALILOR,PAPAGALILOR,PAPAGALILOR,PAPAGALILOR,PAPAGALILOR,PAPAGALILOR,

    RăspundețiȘtergere
  84. PENTRU EMIL POPA

    ESTI CEL MAI TARE, AI BANI, FAMILIE SERIOASA NU CA ALTII CARE SUNT UNII LA RACOARE IAR ALTII LA INTAMPLARE. CU SIGURANTA ESTI OMUL CARE MAI POTI SCHIMBA CEVA, NU TE LASA, NOI TE SUSTINEM SA SCAPAM O DAT DE JEGURILE ASTIA.

    RăspundețiȘtergere
  85. comentarii de om retardat!

    RăspundețiȘtergere
  86. EMILE

    LASA-L PE GUTA SI NU INTRA CU EL CA E MURDAR PANA PESTE CAP, FII TU CINSTIT SI PUTERNIC SI ARATA-LE CA SE MAI POATE SCHIMBA CEVA, ORICUM ESTI CANDIDATUL CARE VA LUA ALEGERILE DIN PRIMUL TUR.


    PDLISTILOR ADORMIRATI SAU TREMURA IZMENELE PE VOI SAU STRAMPI SAU CE AVETI DAC MAI AVETI CEVA

    RăspundețiȘtergere
  87. NA, CA VA FACUI PRAF, ACUM MA DUC LA SCOALA S-O VAD PE NOUA DIRECTOARE MIU SAU MIAU MIAU PUSA DE VOI, CARICATURILOE.PA, PA , PA , PASI NE VEDEM DUPA SEDINTA SA VA DAU UN PUPIC DE ADIOOOOOOOOOOOOOOO

    RăspundețiȘtergere
  88. PSD PSD PSD PSD


    ASA PSD IESITI LA LUPTA,IESITI LA LUPTA,IESITI LA LUPTA,IESITI LA LUPTA,IESITI LA LUPTA,IESITI LA LUPTA,IESITI LA LUPTA,

    RăspundețiȘtergere
  89. In zina calafatului s-au descoperit niste fosile. De ce nu spune nicio publicatie de marea descoperire din calafat?

    RăspundețiȘtergere
  90. Cine este domne emil popa asta? Eu n-am auzit de el. Ce CV are? Dau e si asta ca guta 2 concentrate si restu apa chioara. Este din calafat sau nu? Ce fel de experienta are?

    RăspundețiȘtergere
  91. pa ce l-au gasit pe traistaru ???

    RăspundețiȘtergere
  92. emil sau e-mail cum i se mai spune, este un expirat care viseaza cai verzi pe peretii primariei !
    buna ziua dle e-mail , sau nu stiti de-astea

    RăspundețiȘtergere
  93. Cine sa fie? Cel mai mare avar pe care poate sa il tina globul pamantesc. Si-a lasat copilu si nevasta pe drumuri sa puna mana pe averea lu traistaru. Nu are altceva decat ura in capul lui. Este decat executantul lu traistaru. Asta a facut toata viata, a fost umbra lu socruso. Intrebati de cv sa vedeti ca nu are. A fost maurator la moara si acu are pretentii de primarie. L-am auzit cand spunea ca interesul personal este peste cel al orasulu.

    RăspundețiȘtergere
  94. Asta care il lauda pe emil nu e nimeni altu decat agariciu de ILIUTA. Cine dracu il voteaza pe unu care nu stie sa lege 2 cuvinte. Il plimba socruso ca pe maimuta prin piata!

    RăspundețiȘtergere
  95. si eu am auzit de descoperirea fosilelor. Au trait acum 60mil ani. Traistaurus Bolsevicus, Vintilus Ventilus si popas papagalus avarus. Fosilele au fast gasite in zona IRTA.

    RăspundețiȘtergere
  96. ADELICA - afacere murdara la Clubul Copiilor.
    Verificabil ! Calitate jalnica ! Bani multi ! Ce vreti mai clar de asa ?

    RăspundețiȘtergere
  97. RUPELE GURA EMILE LA TOATE GUNOAIELE DE ADELICI, MUGURICI,PITICI SI SANDICI.
    PE EI PE MAMA LOR,LA LUPTA SA LE CURGA FULGII.

    RăspundețiȘtergere
  98. Care Emil? Ala care mi-a matrasit terenu de la pod si a incasat un milion de euro pe el? Dumnezeu nu doarme!

    RăspundețiȘtergere
  99. O sa va arate Adelica cinei seful. peneloi si cu pesedici va agitati degeaba ca prigatu. Ce emil ba ca nu e in stare sa lege 2 cuvinte. AFARA CU PORCII DIN TARA!

    RăspundețiȘtergere
  100. Agariciul de muci in freza si pitic porno in loc sa stea la servici acum cat mai il are, scrie pe blog uri.
    Cand o sa vinas ACD la putere atunci sa va vedem, atunci sa vorbiti, poate nu o sa mai puteti vorbi din puscarie.
    Nu mai e mult.

    RăspundețiȘtergere
  101. sa vedeti diseara pesedisti si penelei spanzurati. Am auzit ca o se lase cu anchete si arestari. Deopotriva mafiile penelizde si pesdeizde afu furat sute de miliarde si nu stiu cum sa-si scoata camasa

    RăspundețiȘtergere
  102. peste 300 de persoane si-au anuntat prezenta la sedinta pt a-si salva orasul din gheara bolsevica si cea mafioto-liberala! Hotii de guta si popa vor fi linsati. Vor fi jupuiti iar pieile lor vor fi atarnate de statuia lui florea! Azi va fi o noua revolutie, unde dictatorii si hotii vor fi executati

    RăspundețiȘtergere
  103. Sa vedeti surpriza mare cand o sa vina ai nostri cu dovezi care o sa-l trimita pe ADELICA la zdup. Adelica mai bine ai fi tacut dracului din gura.

    RăspundețiȘtergere
  104. SENZATIONAL!!! Adelica va deveni primar in cel mai scurt timp pentru ca Guta va fi arestt pentru delapidare!

    RăspundețiȘtergere
  105. azi noapte iar a fost scandal pe cuza,iar il batea mugur pe taso sa-i dea bani sa dea la lume sa vina la sedinta.

    RăspundețiȘtergere
  106. si piticul porno a fost la produs cu columbeanca sa faca bani pt partid,asa a primit sarcina de la adelica.

    RăspundețiȘtergere
  107. Stelian Mugur

    Cercetat penal
    Executat de fisc
    Anchetat de ANAF
    40 Dosare penale la activ
    Condamnari penale

    50 plangeri penale venite din partea membrilor familiei.
    Internat in trecut la Spitalul Poiana Mare
    Implicat in dosare alaturi de clanuri mafiote din craiova ,executat de camatari
    sute de doasare pe rol , condamnari fara executare de zeci de ani.

    Pai asta este om?:
    Ce sa ne spuna agariciul asta?
    Cine este nebunul asta?

    RăspundețiȘtergere
  108. Amenintarea membrilor familiei cu arme fara carnet ce ii permite sa poarte asa ceva
    Un pierdut psihic.

    RăspundețiȘtergere
  109. IESITI LA LUPTA PSD+PNL+CETATENII INSELATI

    E O LUPTA MARE VENITI CETATENI SA VEDETI PRIMA REVOLUTIE A CONSILIULUI LOCAL IN DIRECT ASTAZI LA ORELE 16.00. ACUM ADELICA SI HOTII LOR VOR CADEA DEFINITIV


    MAREA CURATENIE A ORASULUI DE LEPRE CARE S-AU INVATAT SA TRAIASCA PE BANII OAMENILOR SARACI.

    RăspundețiȘtergere
  110. LA LUPTA

    E TIMPUL CELOR CARE AU VOTAT CU INIMA SA VADA MIZERIA SI CUIBUL DE PUNGASI LIPITI DE BUGETUL PRIMARIEI. SA-I TOCAM PE FILIPESCU,PE ADELICA,PE MUGUR,PE NINEL...PE PIRVAN=TERMINAT ABIA SE MAI TINE.
    SA-I UMILIM SA PLANGA, CHIAR DACA AU RAS IERI LA GARDU LICEULUI.ACU SA-I VEDEM PE PORTORICANI DACA VOR MAI FACE BANI.

    RăspundețiȘtergere
  111. HAI PSD HAI PSD HAI PSD

    SE POATE FRATILOR SA LE ARATAM CA TRANDAFIRUL ARE SI GHIMPI NU NUMAI MIROR.DA LA SOBOLANII PORTOCALII MIROSUL FRUMOS LE FACE RAU SI SE SUFOCA. SA-SI INGHITA LIMBA CA II MANCAM LA 4 . VOR RAMANE NISTE IPOTENTI POLITICI CARE O SA-SI LINGA RANILE UNUL ALTUIA.

    RăspundețiȘtergere
  112. CEA MAI TARE

    ORGANIZATIE ESTE PSD CALAFAT MAI ALES DE CAND A SCAPAT DE STARVURILE ALEA POLITICE SI FALIMENTARE.

    MUGUR= UN FALIMENTAR, CARE SUGE CAFEAUA LA COLLISEUM , BEA PE DATORIE AU SPUS-O CHELNERII, VINE CU CAFEAUA DE-ACASA DE-AIA AMESTEC.

    NINEL= TOP MODEL, UN OFTICAT CU GEL IN CAP SI TEPI CARE SE CREDE ADOLESCENT DAR EL E REDUS MINTAL UN BARIERIST IN VAMA, MUSCA BILETELE LA TIRURI SI MASINI MICI.

    ADELICA= STAPANUL HOTILOR IMPREUNA CU FILIPESCU , ROZATORII DE BAN PUBLIC CARE AU AVERI IMPREUNA DE 10 MILIOANE DE EURO.


    ASAT E REALITATEA, IESITI SA-I DAM JOS

    RăspundețiȘtergere
  113. ce stati ba ca sarira PSD isti pe noi

    RăspundețiȘtergere
  114. Ninel pitic porno,Mugurel debil mintal si Parvan slugoi la nasul Adelica impreuna cu nasul lor vor parasi corabia numita PRIMARIE!Va este necaz????

    RăspundețiȘtergere
  115. Sa scapam dreak o data pentru totdeauna de besinosii astia de P.D.L-isti care au terminat o tara intreaga!

    RăspundețiȘtergere
  116. Asa frate e foarte bine sa scapam da sa iese si ai nostri

    RăspundețiȘtergere
  117. astia au adus oamenii la disperare sa piara rasa portocalie

    RăspundețiȘtergere
  118. spune ceva, suna-i sa vina la 4

    RăspundețiȘtergere
  119. hai dute si chaeamai ca e bine sa fim multi din PSD ca sa vada puterea partidului, pa pa pa

    RăspundețiȘtergere
  120. Ce domnul Nicola ai terminat ghiulelele,ca vad ca ai scos Microbuzul la vanzare!

    RăspundețiȘtergere
  121. Vorbiti voi aici si Adelica fura in continuare.

    CLUBUL COPIILOR, cel mai mare jaf de 4 miliarde al lui Adelica !

    Ducati-va prostilor sa vedeti ce a facut apoi puneti-va pe el sa-i cereti explicatii.

    Daca azi Adelica va fi demis, in Calafat va fi sarbatoare.

    Azi, 13 ianuarie 2011, Adelica va fi demis.
    13 se pare ca e o zigninionista Adelica.

    RăspundețiȘtergere
  122. adelica va ramane fraierilor

    RăspundețiȘtergere
  123. Adelica e prea tare sa-l bata Guta sau Emil, e pe cai mari si stie sa si calareasca

    asa ca gura si afar din primarie cu hotii

    RăspundețiȘtergere
  124. stimata redactie, se pare ca Guta si Popa au ramas fara solutii si au inceput sa ameninte oamenii care vor sa il sustina pe Adelica la sedinta!
    Si-au pus oamenii sa-i ameninte pe sustinatorii lui adelica. Javre de oameni!

    RăspundețiȘtergere
  125. Adelica va ramane fraierilor......va ramane cu dosar penal si cu buza umflata ca sa puna stop mucilor!

    RăspundețiȘtergere
  126. Mai sunt 90 de minute si-l vom vedea pe muci in nas tragind in teaca!

    RăspundețiȘtergere
  127. Doar ce am venit de la o plimbarica de prin oras. Toata lumea ii injura pe Guta si Traistaru ca au devalizat orasul si apreciaza decizia lui Adelica. Apropo Traistaru si Popa au fost huiduiti in piata, cel putin Guta sta ascuns.
    Asta-i pulsul pietei!

    RăspundețiȘtergere
  128. STIATI CA:

    Primaria este un proces cu un fost proprietar de terenuri care a fost inselat de traistaru cu niste terenuri la pod. Ghici cine erau pe noile titluri de proprietate: Popa si calugaru iliuta

    RăspundețiȘtergere
  129. Osa vedeti voi pulsul acum la sedinta ,sa vedeti DESTITUIRI....

    RăspundețiȘtergere
  130. aDELICA POATE O SCAPA DAR CEI 3 RENEGATI SE DUC DRACULUI DIN POSTURILE DE CONSILIERI!

    RăspundețiȘtergere
  131. ce alte dovezi aveti impotriva lui adelica, caci vad ca numai de club vorbiti!? mai mustaciosule, spune odata, arata dovezile , nu da din cleanta ca iti tocesti dintii cre musca de poponet persoane ale caror picioare nu ai dreptul nici sa le mirosi!

    RăspundețiȘtergere
  132. Pai la pesede decat iliputa stie sa foloseasca calaculatorul, cu toate ca nu prea stie sa scrie, restu sunt prea batrani sa stie asa ceva. in 1907 inca nu era inventat internetul

    RăspundețiȘtergere
  133. Ati belit-o astia de la P.D.L. peste 80 de minute veti fi infrinti in cea mai josnica situatie in care va veti gasi vre-o data!Asteptati si-o sa vedeti!

    RăspundețiȘtergere
  134. de ce e nevoie de ALTE dovezi ?
    Sunt si altele, bineinteles.
    Dar asta cu CLUBUL COPIILOR nu e relevanta ? Mai vrei si alte miliarde furate ?
    E o dovada clara si suficienta ca muci in nas sa fie trimis acasa.

    RăspundețiȘtergere
  135. Daca nu reusiti sa-l demiteti pe Adelica azi sunteti de toata jena. Inseamna ca sunteti la fel ca P.D.L.

    RăspundețiȘtergere
  136. clubul copiilor e renovat pe vremea lui traistaru. Nu-i asa?

    RăspundețiȘtergere
  137. chiar asa, aveti alte reprosuri la adresa lui adelica? voi stiti cine era director atunci la club, stiti daca cele spuse aici sunt reale? stiti cine va intoxica cu aceste zvonuri? iofcea.

    RăspundețiȘtergere
  138. cred ca director la club era marele ,,desenist'' de la maglavit, mirica, ,,pampersul'' lui vana. nu cumva ce i se pune in carca lui adelica ii apartine?

    RăspundețiȘtergere
  139. toti mortii care i-a furat traistaru pamanturile vor veni sa-l bantuie la sedinta de peste o ora

    RăspundețiȘtergere
  140. am plecat sa-i dau cu HUUUOOO! lui guta si traistaru

    RăspundețiȘtergere
  141. hai la curatenie hai la Primarie, pe cai

    RăspundețiȘtergere
  142. sa dispara Guta, Adelica si Emil, sa vina UNPR-ul care are oamanei de valoare

    RăspundețiȘtergere
  143. HAI UNPR

    Hai UNPR iesi sa vezi lichelele din Calafat cum se bat la patru pe ciolan.Iesiti oameni sa vedeti ce n-ati vazut

    RăspundețiȘtergere
  144. IESIM LUPTAM MURIM PENTRU CALAFAT UNPR

    RăspundețiȘtergere
  145. Gata, Adelica mai are 6 minute !

    RăspundețiȘtergere
  146. Adelica va pleca la Partidul Popoului (nu popoRului). Este gata, este oficial, Adelica nu mai e viceprimar.

    RăspundețiȘtergere
  147. CE FACURATI MAI ALDE MUCI IN NAS? O LUARATI IN BRATE?
    O S-O MAI LUATI MULT SI INDESAT! II SUGEREZ LUI ADELICA SA-SI MUTE VILELE LA CETATE LA TIGANI!

    RăspundețiȘtergere
  148. Adelicaaaaaaa.............la BOLTARI tata de-acum incolo!

    RăspundețiȘtergere
  149. Adelica asta,voia sa fure doar el,pe ailaltii voia sa-i manince dracu,ete ca-l manca pe el!

    RăspundețiȘtergere
  150. Gata sa numai auzim de Adelica,treceti-l pe lista mortilor!
    Felicitari domnului Mituletu.
    Doamna director Popa Adriana stati linistita ca ve-ti veni din nou la conducerea scolii.Noi cadrele didactice va asteptam cu bratele deschise.
    Cat despre ursuza de MIAU sa zboare dracu mai repede,daca greutatea nu o ajuta la zbor poate sa plece si pe jos noi cei din liceu suntem rabdatori astfel incat asteptam sa mearga incet.

    RăspundețiȘtergere
  151. off.. sunt unii care chiar n-au invatat nimic inca din toate astea.. ce conteaza cine iese si cine vine !? asta e natia romaneasca - omul conteaza daca are bani sau nu (si daca are atunci de ce ii are),cu cine umbla, daca pupa in cur sau nu pe cine trebuie etc. Calitatile unui om !? Ce stie sa faca ?! Ha? Ce e si la ce e bune alea ?
    In actuala situatie i don't give a shit cine pleaca si cine vine la primarie ca nu-mi amintesc sa se fi facut ceva in ultimii 20 de ani, demn de luat in seama pentru orasul asta ..

    nu stiu de ce am senzatia ca in situatia fatza ne vom pricopsi cu un vice exact cam cum sunt vremurile astea adica de cacat

    blackeye

    RăspundețiȘtergere
  152. Ah mituletule daca nu era Adelica faceai puscarie si tu si nevastata.

    Stai linistit de ce ti-e frica nu scapi!

    RăspundețiȘtergere
  153. Blog de Calafat deja au inceput sa prezinte documente despre hotiile lui Guta

    RăspundețiȘtergere
  154. Publicati pula mea !Adelica este un mare hot !

    RăspundețiȘtergere
  155. in cateva luni primarul interimar al calafatului o sa fie doru mituletu.asta in cazul in care alianta "miss mogador-tena" se va tine de cuvant si il pune viceprimar.
    ce parere aveti va fi interesat doru mituletu sa-l ajute pe adelica sa-l bage pe guta in puscarie? sau astia sunt oameni de cuvant care nu se tradeaza...............

    RăspundețiȘtergere
  156. Mituletule ce va urma asupra ta si familiei tale pentru ca calcasi pe bec sa nu-mi zici mie pe nume .
    Tu crezi ca o sa te scape Prioteasa ? ai belit-o baiatu !!!! de maine sper sa te tina nervi ca daca nu IVANTU va avea mult de lucru sa te tina in ...

    E OFICIAL :

    Pprimar prost
    viceprimar si mai prost !

    he he he he he he he voi credeti ca ramane asa !!!
    asta fu ca sa va fie si voua drag ca prea era scoru de cur gol.

    RăspundețiȘtergere
  157. Mituletule tu esti om sa te iei cu astia baaaa sarantocule si ciorditorule de bani din facturile oamenilor ???????
    ESTI MANCAT CU TOTUL, LA CAT ESTI DE PROST SIGUR O SA CREZI CA E GLUMA LA NERVI !!
    DAR NU-TI DAU 4-5 ZILE SA REZISTI, LA ORA ASTA SE LUCREAZA DIN GREU LA TINE !

    RăspundețiȘtergere
  158. ma cine ziceati ca e pe duca ? traistaru sau emil ?
    cred ca ginere-su emil ca azi la sedinta era ca mortu-n papusoi, traistaru in forma si el saracu cred ca e bolnav...doamne fireste

    RăspundețiȘtergere
  159. sunt multe etichete urate de care scapi foarte greu,hot, mincinos,prost....
    totusi daca este sa analizam exista foarte multe personaje care au una sau mai multe din aceste trasaturi si totusi capteaza simpatia publicului:
    forest gump este un prost dragut
    pinochio reuseste sa devina om in cele din urma
    robin hood era in ultima instanta un hot de care te indragosteai din prima secunda.
    cunoasteti insa vreun TRADATOR care sa aiba ceva uman in el? deocamdata nu-mi pot scoate din minte imaginea tradatorului din "300-eroii de la termopile" si nu pot sa-mi amintesc de vreun personaj care sa fie tradator si sa-i poti acorda cirmumstante favorabile.
    TRADATOR este eticheta de care nu poti scapa si in prezenta unui tradator te simti ca atunci cand ai un fir de par pe limba si nu poti scapa de el.
    aici nu vorbesc de migratiile politice care nu le asimilez termenului de tradare caci pana la urma nu este nimeni obligat sa impartaseasca anumite valori comune unor grupari.
    dar sa intri intr-o arena sa te bizui pe niste oameni si unul dintre ei sa-ti infiga pumnalul in spate asta se numeste TRADARE.
    daca doru mituletu ar fi avut taria sa-i spuna lui adelica ca si-a schimbat parerea inainte de intrarea in sedinta pentru ca o asemenea decizie nu se ia in jumate de ora, ar fi fost un politician care care-si joaca cartea cum crede mai bine,procedand astfel este un TRADATOR.
    dorule crede-ma de azi inainte inclusiv sotia ta va avea in preajma ta o senzatie neplacuta de care nu poate scapa niciodata!
    ti-o spune un om care nu te uraste si care se roaga pentru tine sa fi iertat macar de cei care te iubesc!

    RăspundețiȘtergere
  160. l-ati demis pe adelica pe motiv ca a descoperit furturile sub semnatura lui guta si pirvan gigi.Ati pus in locul lui pe mituletu, care a mancat banii oamenilor care au platit curentul electric la posta , falsificand chitante.
    Mituletule, auzisem de tine ca esti prost, dar nici in asemenea hal. vai de viata ta, cat crezi ca te tin astia?

    RăspundețiȘtergere
  161. acum te bucuri, dorule, te si vazusi vice, nu zice hop pana nu sari.
    guta, esti un infect!

    RăspundețiȘtergere
  162. maret-o, fugi repede cu ploconul la guta, ca nu se stie!!!!!!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  163. aveam primar penal acum avem si vice penal prin postasu

    RăspundețiȘtergere
  164. NU MAI ESTE ADELICA 3 SAPTAMANI PORNITI LA FURAT BAIETI...NU VA VEDE NIMENI !!
    SRI-UL DOARME, PROCURATURA DOARME !!
    SOMN USOR !

    RăspundețiȘtergere
  165. Vai de mama voastra de P.D.L-isti,nici nu banuiti voi ce se va intimpla si la Calafat,si la nicel national....priviti pe Realitatea tv...S.R.I. este cu interceptarile pe voi!Este sigur ca SUNTETI TERMINATI!

    RăspundețiȘtergere
  166. cine are curaj sa parieze ca cel de la 20.06 e prostovanul de bora?

    RăspundețiȘtergere
  167. totul e bine cand se termina cu bine :)

    RăspundețiȘtergere
  168. Este oficial:

    ADELICA iese din politica. Si-a dat seama ca nu mai are nimic de facut pentru oras si ca nu ar fi oricum lasat sa faca lucruri bune.

    Adelica se apuca sa vanda boltarii la pret de boltari, si o sa alerge dupa clienti. O sa aiba grija sa-si faca si un nume de "cel mai bun producator de boltari din sud-estul europei". Se va ocupa destul de mult de verificarea calitatii boltarilor si jura ca la 8 dimineata o sa miroase el, cu nasul lui, gurile celor care vin la servici si o sa-i trimita acasa pe cei care miros a tuica.

    ASA INCEPE ADELICA AFACERILE PE BUNE ! TUNURILE INCEP SA SE TERMINE ADELICA !

    RăspundețiȘtergere
  169. in sfarsit s-a facut ordine si in consiliul local.hotii si talhari ca adelica de care mie scarba sa mai rostesc numele asta,infractori ca starpitura de mugur s-au avorton ca piticul porno si informatori ca slinosul de parvan au fost trimisi in neant si n-au scapat de cercetari ale lui ANI,pt pitic ,dna pt. murdarul de la cacata,si rezolutia de la cnsas privind calitatea de informator a lui parvan care prin notele lui informative a bagat oameni in puscarie, un imputit,iar infractorul de drept comun gen mugur la batut soarta destul de mult iar dumnezeu la batut cu biciul,este un om sterp si la propriu si la figurat isi bate parintii,minte asa cum respira.

    RăspundețiȘtergere
  170. sa ii dea dumnezeu lu guta sa aiba parte de ceea ce i a facut el adelica. adica sa i-o traga triasta pe la spate cind io fi lumea mai draga. mult succes in continuare la furat. un fraier de a umblat pe strazi ca sa-l puna primar pe padurar. dumnezeu nu doarme!

    RăspundețiȘtergere
  171. PAM PAM ! ceeeeeeeeeee bineeeeeeeeeeee.
    Urmeaza sa vina la scoala doi adevarata voastra directoareeeeeeeeeee. O sa va tataie curul.
    Traiasca PSD !

    RăspundețiȘtergere
  172. ptr 21.49 Cacareaza (iliuta calugaru) ,l-a rugat pe bora sa-l duca la femei sa futa si el ceva daca acasa nu are si ce sa vezi fata a iesind injurand ca sterpul cacareaza nu avea nimic in pantaloni si incepuse sa-i spicuiasca dintr-un roman ca adolescentu care spermeaza noaptea in izmene .
    zice duduia lu dan : ba dane ce dracu ma mi-l adusesi pe sterpu asta , ca dupa 20 de minute in loc sa , incepu sa ma roage cu cafea .
    dan bora: hai ma trebuia sa-l iei incet ca baiatu e dus in casa si el e invatat sa fie futut nu sa futa

    RăspundețiȘtergere
  173. interesant,dar cine crede-ti ca era doamna?era columbeanca cumva,sau curva de bora,sau cel cu capul chel si nimic in el.

    RăspundețiȘtergere
  174. ce comentarii de doi bani faceti mai "inteligentilor"...
    HAI MIRCEA HAI CA POTI TATA!!!

    RăspundețiȘtergere
  175. hai la furat mircea ca acum e tine, scapasi de cine iti statea in coaste. dai inainte ori la bal ori la spital.dar sa vedem ce faci pina la urma cu taicu ca pina la urma o sa ti se traga si tie din ceva.

    RăspundețiȘtergere
  176. CE FACE BORA IN SEARA ASTA,IL FREACA PE LA MAINI IN CABINETUL DIN SPATE UNDE SE DESFASOARA PARTIDELE DE SEX,CA I S-A APLECAT DE CATA M..IE A LUAT DE LA TRAISTARU SI ASTA E DOAR INCEPUTUL.ASA ESTE CAND ESTI CURVA ,CAND TE F..TE UNUL,CAND ALTUL,VIATA MERGE INAINTE,FACI PERFORMANTA.

    RăspundețiȘtergere
  177. ma da cel putin acum fara Adelica e un hot mai putin in primarie DECI e mai bine
    inca 2-3 sedinte din astea si poate scapam de toti :)

    RăspundețiȘtergere
  178. OLEEEE OLEEEEE OLEEE ADRIANA NU MAI EEEEE !!!
    OLEEEE OLEEEEE OLEEE PENTRU TRAISTARU TAMUIE !
    OLEEEE OLEEEEE OLEEE ASTA-I DOAR O VICTORIE !
    OLEEEE OLEEEEE OLEEE RAZBOIU ABIA ACUM INCEPE !

    RăspundețiȘtergere
  179. De fapt, ca multi alti comentatori pe bloguri sunteti muuult pe dinafara de politica , din figurile voastre de 2 lei si din toate tipetele si urletele voastre nu a mai ramas nimic.
    Ati incercat sa faceti din unul pe care il stie toata lumea noua Maica Tereza si sa ii scoateti pe toti ceilalti hoti.Uite ca batutul cu pumnul in piept e dezastruos, urlatul e daunator iar tradarea, e cea mai de jos actiune umana.(si nu ma refer la Mituletu, nu poti trada pe cineva care te tine langa el cu japca)
    Morala: Pe cararea de la moara...
    P.S. Inainte sa va credeti unii dintre voi Primari deja sau altii chiar viitorii Primari,(sau macar politicieni d-astia de Dambovita ) luati aminte: " Lucrurile nu sunt ceea ce par a fi"
    Sa aveti bafta! Hai noroc.

    RăspundețiȘtergere
  180. FRATILOR NU VA IMAGINATI CE VA URMA AZI-NOAPTE A VENIT BERCEANU LA CALAFAT STITI CE VA URMA? 1 PESTE 1LUNA MITULETU VA DEMISIONA. 2 ADRIANA VA FI NUMITA DIRECTOARE. 3 SURCEL VA FI NUMIT DIRECTOR LA D.S.U.P. 3 PRIMARUL VA FI SUSPENDAT. 4 TRAISTARU VA FI NUMIT VICEPRIMAR SI VA CONDUCE DIN NOU CALAFATUL.

    RăspundețiȘtergere
  181. Avenit mata ,azi noapte,vine ala la muci in nas!!!!!ha ha ha ! Stanciule nu te mai trezisi?

    RăspundețiȘtergere
  182. nea preotica, nu mai zici nimica.
    Pai ne faci sa asteptam atat sedinta asta si ne lasi cu ochii in soare.
    Ce a fost acolo?
    Ridici tensiunea asa si nu mai zici nimic?
    Pai spune ne care e treaba impartialule?

    RăspundețiȘtergere
  183. Nea preotica v-a tras-o la fel ca si Mituletu!

    RăspundețiȘtergere
  184. Aiureli 07.43 :
    1-prefectul va invalida sedinta de joi
    2-noii consilieri nu vor putea fi numiti pana la decizia instantei
    3-cei trei PSD-isti vor castiga in instanta peste 3 saptamani dreptul de a ramane consilieri
    4-va castiga si Adelica
    5- vor fi pusi in functie de prefectura
    6 - va reancepe razboiul
    7- DNA -ul isi va face treaba
    8- unu va fi legat
    9-se va ajunge in ianuarie 2012 , cu primar interimar Adelica
    10 - fiind ultimele 6 luni nu se va mai putea initia nicio suspendare sau excludere conform legii
    11 -Adelica castiga Primaria in alianta cu UNPR si PSD
    12 - Traistaru de unde va fi nu va mai putea interveni

    Lipiti undeva prezicerile astea si urmariti-le indeaproape !

    RăspundețiȘtergere
  185. BERCEANU + ADELICA = LOVE

    Coruptul de Berceanu e prietenul lui Adelica. Magariile toate se fac cu stirea lui Berceanu. ANL-ul este adus aici prin Berceanu. Adelica i-a ajutat si isi ia si el partea leului. Cum credeti voi ca sunt pusi directorasii pe la scoli din tabara portocalie ?

    Iata de ce BERCEANU + ADELICA = LOVE

    Acum avem un hot in minus in primarie, dar per total tot atat se va fura. Numai ca se vor dirija banii spre alte burti nesatule.

    Astept replica lui muci in nas. Acum se vede cat esti de puternic.

    RăspundețiȘtergere
  186. eeeee replica o sa treaca si pe la moara calafatului, sa-l mai sperie pe deja speriatu de milica

    RăspundețiȘtergere
  187. eu nu il vad pe stanciu sa se dea batut

    RăspundețiȘtergere
  188. ADRIANA TRAISTARU A FOST DATA AFARA DIN INVATAMANT? CA LA SCOALA NU MAI VINE.

    RăspundețiȘtergere
  189. Trezirea! da mai bine sa fie invalidata, sa fie anticipate.

    RăspundețiȘtergere
  190. Sa se mai faca una sa il mai faca iar Mituletu pe Adeica ca pe porc sa se invalideze, dupaia iar alta sa il faca si mai rau

    RăspundețiȘtergere
  191. Baieti, unde traiti visele voastre, aiurelile voastre, la puscarie cu voi , nu afara din consiliu acasa, afara din consiliu si la puscarie.

    RăspundețiȘtergere
  192. Adelica, si ia zii ma cum era cand erai vice ? Era bine ? ha ha ha ha ha
    Adelica tu stii sa faci vreun leu cinstit omule ? Vrei sa inveti ?

    RăspundețiȘtergere
  193. Ziceti voi de Iliuta, dar el sta bine mersi la vila, pe cand voi tremurati ca gelatinele in cutiile reci din blocuri.

    Din partea lui Iliuta Calugaru: TREMURAAAAAAATI PIFTIILOR ! Daca il alegeati pe PRIMARUL vostru acum aveati caldura

    RăspundețiȘtergere