27 ianuarie, 2011

Hoţii de la Maglavit


Lucrători ai formaţiunii de Poliţie Rurală Calafat împreună cu lucrători ai Postului de Poliţie Maglavit au efectuat astăzi o percheziţie domiciliară la locuinţa lui Lucian R., de 18 ani, din comuna doljeană Maglavit, tânărul fiind suspectat de comiterea mai multor furturi. În timpul percheziţiei au fost identificate mai multe bunuri electronice şi electrocasnice precum şi obiecte de îmbrăcăminte care fuseseră reclamate ca furate din aprilie 2010 şi până acum. Poliţiştii au stabilit că Lucian R. împreună cu Ion R., de 31 de ani, tot din Maglavit, au sustras bunuri în valoare de aproximativ 15.000 lei din locuinţele mai multor vecini din comună. Cercetările în acest caz sunt continuate de poliţiştii din Calafat.


7 comentarii:

  1. credeam ca in articolul acesta cu un astfel de titlu o sa amintesti si de Mirica. Daca amintesti de Mirica sa amintesti si de Clubul Copiilor si de Adelica cu lucrarea lui de miliarde de acolo.
    un pas mai spre Severin, la Cetate (zisa si Cacata) unde sa nascut Adelica mai gasesti si alte lucrari ale liderului portocaliu.

    RăspundețiȘtergere
  2. ACTE PREZENTATE PE BLOG DE CALAFAT
    ACTUALITATEA CALAFETEANĂ, în spetă popa de Poiana Mare a primit de la Adelică ACESTE facturi compromitătoare prin care Primarul a furat ceva bani. Părintele independent foloseste însă facturile pentru a santaja pe Guta, să ia si el niste parai, că dacă nu-i dă pac la blogul personal cu ele.
    Si atunci.... o fi părintele analfabet?...o fi părintele vreun smecher?
    Sau poate ne vorbeste de mutarea în plic a Marelui Maestru de prm ales viceprimar către un alt mare maestru dar din alt partid, în spetă pdl, ce a avut loc într-o vineri la Craiova.

    RăspundețiȘtergere
  3. mai, 10:27!
    repeti pe toate partile postarea acesta. cine ti-a facut textul, ca vad ca altul nu mai stii?

    pentru 10:17
    ai fost cumva unul dintre ei te stii asa ,,amanunte'', dar nimic in fond? SICTIR!

    RăspundețiȘtergere
  4. Pentru boul de la 10:27
    Du-te boule la clubul copiilor si vezi ce lucrare frumoasa a facut seful tau, Adelica. Si mai afla boule si cat a costat. Daca ar fi fost clubul copiilor al lui tactu, ai fi dat atatia bani pentru ce s-a facut acolo ?
    Esti unul din cei carora li s-a dar bombonica mentolata de catre Adelica ?

    RăspundețiȘtergere
  5. ha ha ha
    ce aveti ma cu adelica ? ce va facu
    imi place de el, isi cunoaste interesul si stie sa fie prieten cu toata lumea. stiu ca face si afaceri si ca din asta traieste, si mi se pare normal sa faca asa. cine nu fura ba in tara asta mai ales cand e vorba de banii statului ? hai sa fim seriosi. ai vrea tu sa-ti fi facut clubul copiilor calumea si el sa nu mai castige nimic. e un om ca oricara altul care vrea sa faca bani multi. e deja la o varsta cand are nevoie de case si masini. ati vrea voi sa stea adelica la primarie sa se gandeasca la binele vostru. asta nu o sa faca nimeni baaaaaaaaaaaaa prostilorrrrrrrrrrrrrrr!

    RăspundețiȘtergere
  6. Perfect, marele maestru Traistaru a reusit sa distraga atentia negativa a presei locale de pe ginerele Popa E si sa mute tunurile pe adversarii Guta si Adelica.
    Maestrul tot maestru ramane.. ce s-or face alde Emi fara tata socru ?

    RăspundețiȘtergere
  7. dar taicu ce a facut la muzeu????? cad toti peretii! duceti-va sa vedeti

    RăspundețiȘtergere