28 ianuarie, 2011

Piţi i-a făcut nota de plată lui Mititelu


Fostul manager general al Ştiinţei cere 12 milioane de euro patronului Universităţii şi spune că, în schimbul banilor, acceptă acţiunile de la club.

Victor Piţurcă şi-a anunţat intenţiile în ceea ce priveşte relaţia cu Adrian Mititelu, susţinând că patronul Universităţii trebuie să-i plătească 12 milioane de euro în urma „mariajului“ nereuşit din acest sezon. „Îi voi cere 12 milioane de euro lui Mititelu! Sunt două clauze în contract care-mi permit să fac asta. Nu este treaba mea de unde face rost de bani. Dacă nu are, să scoată acţiunile clubului la licitaţie. A tot zis că vreau să-i iau clubul: atunci să-mi dea acţiunile de la club! Cinci milioane de euro reprezintă clauza de reziliere, celelalte cinci milioane reprezintă despăgubiri, iar restul, salarii şi banii pe care i-am adus. Asta vor toţi suporterii şi eu le-am spus că voi face totul pentru a-l face plecat de la Craiova, şi mă voi ţine de cuvânt“, a spus Victor Piţurcă la GSP TV.

Banii din drepturile TV, folosiţi ilegal?


Piţi a vorbit şi despre cum vedea el ieşirea din criză la Universitatea: „În iarna asta ştiţi cum aduceam clubul? Era ca lacrima. Vindeam şapte-opt jucători şi făceam altă echipă, mai bună, mai valoroasă“. Pe 11 ianuarie, Victor Piţurcă a fost suspendat de Adrian Mititelu, scandalul ajungând în instanţele sportive. Finanţatorul Craiovei îl acuză pe Piţurcă de faptul că i-a furat pe Găman şi Bărboianu, în timp ce fostul manager general spune că nu are nici o legătură cu cazul, dar îl ameninţă pe patron că-i face reclamaţie la Fisc pentru că a folosit ilegal banii primiţi din drepturile TV.
„Voi face o plângere la Fisc pentru că este un caz penal. Sunt multe persoane care nu şi-au primit salariile, deşi banii puteau fi folosiţi doar pentru plata lor. O să cer Fiscului să cerceteze, pentru că Mititelu a plătit salarii multe unor femei, care nici nu ştiu de unde au apărut. Mititelu o să folosească banii pentru plata cantonamentului şi pentru alte utilităţi“, a mai spus Piţurcă.
Preşedintele Ligii Profe-sioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, a recunoscut că există o problemă cu banii din drepturile de televizare şi i-a transmis un avertisment lui Adrian Mititelu. „Nici Napoleon nu a câştigat pe mai multe fronturi. Eu eram singurul său pilon de susţinere. Acum i-a dat cu piciorul şi lui Dumitru Dragomir când m-a jignit. Fiscul mi-a trimis o hârtie ca să le trimit o altă hârtie prin care Mititelu să arate că a plătit salariile angajaţilor“, a spus Dragomir.

Mititelu, blocat la cămătari

Patronul Ştiinţei este convins însă că va cădea în picioare după disputele cu Piţurcă sau Dumitru Dragomir. „Piţurcă are momente de paranoia. Când mă uit ce tâmpenii spune, îmi dau seama că e foarte disperat. Probabil că se gândeşte că îl aşteaptă o perioadă lungă de şomaj şi este tragic pentru el. Piţurcă face confuzie între angajatori şi angajaţi. El spune numai tâmpenii. Sunt nişte lucruri elementare, care nici măcar nu conţin nici o clauză. Nimeni nu îi va da dreptate, întrucât ceea ce cere el nu există în lege. Eu încă nu am nici o dovadă că Piţurcă i-a instigat pe jucători, dar o să probez în curând. Piţurcă o să aibă o surpriză. Nu face decât să pozeze că totul e OK. Piţurcă îl îmbârligă pe Becali ca să îl aducă înapoi la Steaua. El nu face decât să arunce fumigene, dar eu nu cred că se va împăca vreodată cineva cu el. Dragomir are cea mai mare nevoie de Craiova. Mâine, poimâine mă mai sună unii că vor să îl schimbe şi atunci să îl vedem“, a declarat Mititelu la Digi Sport.
Acesta susţine că Piţurcă i-a închis intrările inclusiv la cămătari. „De când a plecat de la Universitatea Craiova, Piţurcă a făcut tot posibilul să-mi blocheze toate sursele de finanţare, chiar şi pe cele din lumea interlopă“, a dezvăluit Mititelu la GSP TV.

Licenţă obţinută cu forţa

Fost arbitru, dar şi preşedinte la Ştiinţa, Ion Crăciunescu a dezvăluit că acum doi ani Universitatea a luat licenţa la intervenţia unor persoane importante. „Am fost la Câmpina în urmă cu zece zile şi domnul preşedinte Mircea Sandu a spus că, în urmă cu doi ani, Universitatea Craiova a primit licenţa forţat. Chiar aşa s-a exprimat. Domnul Duru a cedat la presiuni, în special venite din partea regretatului poet Adrian Păunescu. Acum va veni o comisie de la UEFA. Dacă este totul în regulă, primeşti licenţa, dacă nu, nu. UEFA nu ţine cont de sentimentalisme“, a spus Crăciunescu la 3TV. Vorbind despre situaţia actuală a Universităţii, fostul arbitru a declarat: „Lucrurile au degenerat la Craiova. Nu poţi să ai performanţe când pleacă atâţia jucători. Universitatea nu mai este un brand, ci o echipă oarecare“.



10 comentarii:

  1. parca ar fi Adelica si cu Filipescu la licitatie, asteptand ciolanul gros. nu poti sa ai performante atata timp cat sunt aia doi in consiliul local si in politica din calafat.

    RăspundețiȘtergere
  2. Cu banii lu guta de pe pubele ar putea aduce Universitatea la Calafat si ar face perormanta

    RăspundețiȘtergere
  3. cred ca performanta ar fi facut cu banii lu adelica de la centralele de la scoli si de la clubul copiilor. iar cu banii furati de guta ar fi facut puncte termice la blocuri. sa le dea dumnezeu lor atata cat dau ei orasului nostru.

    RăspundețiȘtergere
  4. o sa ma pis pe mine de ras ba pedeleilor portocalii si stricati la cotor cand o sa vina alegerile locale. o sa ia adelica al vostru un procent format dintr-o singura cifra.

    RăspundețiȘtergere
  5. si guta o sa ia duba spre penitenciar

    RăspundețiȘtergere
  6. ------acasa la Adelica-------

    Suna telefonul noaptea:
    Adelica: – Daca e pentru mine, nu sunt acasa !!
    Rodica raspunde la telefon : – Da, este acasa.
    Adelica: – Ce ti-am spus baaai femeie ??? !!!!!!
    Rodica: – A fost pentru mine….

    RăspundețiȘtergere
  7. ce comentarii de toata jena!
    cea care a parafrazat bancul punand ca personaje pe adelica si sotia lui sa-i fie rusine! de cate ori ai vorbit cu adelica ca sa poti spune o parere vis-a vis de persoana lui?
    RUSINE! RUSINE! RUSINE! NU MAI POLITIZATI TOTUL SI NU VA MAI DATI SI CREDETI MARI ZMEI, CA DE ACEEA AM AJUNS UNDE AM AJUNS: POPOR DE ANALFABETI SI DE CERSETORI, DAR CU PRETENTII DE A TOATE STIUTORI!
    VAI DE CAPUL VOSTRU SI , IMPLICIT SI DE AL NOSTRU, PENTRU CA TREBUIE SA VA SUPORTAM, NEAVAND ALTA ALTERNATIVA, DECAT A VA IMPUSCA!

    RăspundețiȘtergere
  8. NUMAI ANALFABETI PAI SUBIECTUL PRINCIPAL ESTE FOTBALUL NU POLITICA.

    RăspundețiȘtergere
  9. Cristi, baga-le articole despre politica din Calafat, nu vezi ca orice ai scrie, ei tot politica comenteaza ?
    Articole despre fotbal putem citi pe 1000 de alte sit-uri.
    Ne-ai promis interviurile cu personalitati politice importante din Calafat. Cand sunt gata ?

    RăspundețiȘtergere
  10. Stau si va tot urmaresc de ceva vreme. Nu am mai scris un comentariu de mult timp. Incepe sa-mi fie sila de tot. Intr-adevar nu sunteti capabili sa faceti nimic bun pentru acest oras. Interese, interese si iar interese. Din pacate e vorba de interese personale. Sunteti de o nesimtire far amargini, voi cei din politica, sunteti atat de plini de rautate incat ati fi in stare sa va condamnati si membrii familiei daca ar avea alta culoare politica.
    Deja a devenit o meserie, cea de politician. Minti o luna, pui la cale o "afacere" cu cine trebuie, si iti scoti "profitul". Este clar un lucru: nimeni nu pierde timpul din simt civic. Indarjirea politicienilor, devine o masura a hotiilor lor, DIN PACATE.
    Cu cat va strigati mai mult unii altora, cu atat va ocupati mintea mai mult cu ALTCEVA.
    Sunteti CRIMINALI, pentru ca noi nu ne hranim cu "altceva". Sunteti CRIMINALI pentru ca nu faceti ce ar trebui sa faceti, sa cresteti siguranta si confortul locuitorului acestui oras.
    Sunteti CRIMINALI pentru ca din lipsa voastra de interes mor oameni.
    Sunteti CRIMINALI pentru ca nu stiti sa cheltuiti banii, macar 50% pentru voi si 50% pentru oras....MACAR ATAT !
    De cand a venit PDL, procentul e 99% pentru PDL si 1% pentru electorat.
    Nu sunt un fan PSD sau PNL, dar parca aia stiau sa fure si mai stiau sa si dea ceva oamenilor.

    Mi s-a spus ca daca vreau sa schimb ceva sa intru in politica. Probabil ca as veni cu cateva idei constructive si as primi replica "dar cine e ma asta ?", pentru ca mai marii din politica sunt de o calitate indoielnica. Nu as fi compatibil si nu as sti sa hranesc si sa pup in fund escrocul politic ce s-a conturat in jurul banului public. Nu stiu cat m-as pricepe, dar oricat de putin as sti, tot stiu mai multe decat cei ce ne conduc acum.

    Nu uitati un lucru: ar fi de bun simt sa furati 50%, dar as vrea si eu sa-i vad pe ceilalti 50% transformati in ceva util. Bani sunt suficienti sa ne facem orasul sa se invarta dupa soare. Pacat ! Pacat !

    RăspundețiȘtergere