27 ianuarie, 2011

Pițurcă vrea echipa lui Adrian Mititelu


Invitat în platoul la GSP TV, fostul manager al Universității Craiova Victor Pițurcă, susține că trebuie să primească de la Adrian Mititelu despăgubiri în valoare de 12 milioane euro.

Victor Pițurcă a mai spus că a depus actele la Federația Română de Fotbal și că aceste documente poartă semnătura lui Adrian Mititelu.
"Am depus actele la FRF, toate sunt semnate şi ştampilate de Adrian Mititelu şi de Consiliul de Administraţie al Craiovei. Acolo scrie clar cât trebuie să primesc. Mititelu trebuie să îmi dea despăgubiri de aproximativ 12 milioane de euro. Dacă poate să-mi plătească aceşti bani? Nu mă interesează problema asta. Nu a zis el că vreau să-i iau clubul?! Da, vreau să-i iau clubul!", a declarat Victor Piţurcă la GSP TV.


Fostul manager al Universităţii Craiova, Victor Piţurcă, spune că situaţia clubului din Bănie ar fi fost mult mai bună acum dacă Mititelu l-ar fi lăsat să vîndă jucători. "În iarna asta ştiţi cum aduceam clubul? Era ca lacrima. Vindeam 7-8 jucători şi făceam altă echipă, mai bună, mai valoroasă", a spus Piţurcă.

În cadrul emisiunii, a intervenit telefonic si Dumitru Dragomir, președintele Ligii Profesioniste de Fotbal. "Eu nu mă răzbun pe Universitatea Craiova. Puteam să trimit banii la FISC şi nu îi mai recupera în veci", a spus Dragomir.

Patronul Craiovei, Adrian Mititelu, a comentat declaraţiile lui Victor Piţurcă de la GSP TV, cînd acesta a spus "Eu conduceam la Craiova. Mititelu nu putea să elibereze nici un act fără aprobarea mea". "Piţurcă are momente de paranoia, eu cînd îl văd la tv, ce privire are şi ce tîmpenii spune îmi dau seama că e cam disperat că urmează o perioadă în care va fi şomer. El nici nu ştie ce spune, cine e angajator, cine e angajat. O să probez cît de curînd declaraţiile că el a eliberat acele dezlegări ale jucătorilor. Probabil fotbaliştii sînt într-o transă, pentru că ei ştiu că au făcut un act ilegal şi imoral faţă de club", a zis Mititelu la Digisport.

sursa:lupamea

7 comentarii:

  1. Ce seamana Piti asta cu Adelica al vostru. Cam asa a facut moaca Adelica cand a aflat ca nu mai e primar si cand a mai aflat ca si ceilalti stiu de hotiile lui.

    RăspundețiȘtergere
  2. ia vedeti mai, prostilor, care de-abia ati invatat literele, pentru scandalul cu berlusconi si atentatul de la moscova tot adelica e de vina nu?
    lua-v-ar dracu de idioti!

    RăspundețiȘtergere
  3. Da ma, tot Adelica e de vina, ca daca era om cinstit si facea clubul copiilor calumea, fara sa-si ia miliardele, berlusconi ar fi fost singurul om din sala de la Moscova unde s-a intamplat atentatul. Ar fi facut poc si ar fi disparut doar berlusconi, adica am fi avut un adelica in minus. E mai bine fara Adelica decat cu Adelica, pentru ca avem un hotoman in minus.

    RăspundețiȘtergere
  4. parerea mea umila de om simplu este urmatoarea:

    Guta are cativa catei care altceva nu fac decat sa latre pe ziarele astea.

    Adelica baiat destept le-a dat-o in freza cu facturile de nu s-au vazut. Degeaba latra catei lu guta ca latra a paguba. S-a vazut concret guta fura- adelica a facut treaba buna la primarie

    RăspundețiȘtergere
  5. Buna pentru el, ca pentru Calafat nu se vede nimic.
    Mai mare hot Adelica si nu de acum, de cand se stie.

    RăspundețiȘtergere
  6. Presa locala-
    Razvan Lungulescu catelul haimana luat de pe strada, uitat de ceva ani, ce scrie pe banii dati de adelica

    Mihut- somer de lux, alcoolic angajat la lic Independenta politc unde a imbatat toti tinerii prin damful lui de alcolic, se face muci si scrie pe net, ca altfel nu are curaj.

    Stanciu-viitor retinut si condamnat, tatal falsurilor in acte, la servici, sta pe bloguri, cat il mai are, ca in max 3 luni o sa fie dat afara.

    Stelian Mugur retinut in baruri, mai ajunge acasa o mai bate pe nevasta si pe parinti, mai baga ceva pe blog, mai da o bataie alor batrani mai baga un comentariu.

    Revetz de etnie romani, agresoare de copii in stil barbar, mostenit din ceata.Dupa activitatea de management,parandarat, cu partidul face o vizita amantului Zamfir, dotat cu sisteme internet de uniune si comenteaza din pozitii indecente pe bloguri.

    Nicola Catalin ce viseaza noaptea scrie pe blog ziua, a ramas la cetatea, asteapta actele cu consilierii.

    Acestia sunt luptatorii dreptatii, problema este ca ei scriu, ei citesc.

    RăspundețiȘtergere
  7. guta penitenciaru te asteapta

    RăspundețiȘtergere