23 ianuarie, 2011

UN NOU VICEPRIMAR PENTRU CALAFAT


Astăzi, a vut loc începând cu orele 10.00 şedinţa extraordinară a Consiliului Local Calafat, având pe ordinea de zi înlocuirea celor trei consilieri PSD, Ninel Stanciu, Mugur Stelian şi Alexandru Pîrvan, dar şi a domnlui Vasile Adelică care a fost revocat din funcţia de viceprimar în data de 13.01.2011. În urma votului, majoritatea consilierilor, 12 la număr au validat în funcţia de consilieri PSD pe Sergiu Cojocaru, Carmen Ciuică şi Costel Ursu, iar în funcţia de Viceprimar pe domnul Doru Mituleţu (PRM).În următoarea şedinţă ordinară, va fi pusă pe ordinea de zi şi revocarea din funcţia de Consilier Local a domnului Dan Bora de la Partidul Conservator care şi-a pierdut sprijinul politic. Cei patru consilieri PDL nu au luat parte la şedinţa de azi.



NOUA STRUCTURĂ A CONSILIULUI LOCAL CALAFAT


Începând de astăzi, în Consiliul Local Calafat, putem vorbi de o majoritate stabilă cu 13 consilieri (PSD-PNL-PC-PRM) care va trebui în timpul rămas până la următoarele alegeri să demonstreze că responsabilitatea pe care o au nu este una formală. Nu ne rămâne decât să credem că noua configuraţie a Consiliului Local va fi una benefică pentru Calafat, iar cei care vor lua de acum înainte deciziile să demostreze prin fapte că lupta din ultimele nouă luni nu a fost una zadarnică.


PSD- 6 CONSILIERI

PNL- 5 CONSILIERI

PDL- 4 CONSILIERI

PRM- UN CONSILIER

PC- UN CONSILIER

66 de comentarii:

  1. http://www.youtube.com/watch?v=KFMkaok3rHs&feature=related

    RăspundețiȘtergere
  2. SA SE PUNA PE TREABA CA NU SE VEDE DEOCAMDATA NIMIC.HAI NU S-AU INTELES PANA ACUM, DAR VA VEDEM CE O SA MAI FIE DE ACU CA MAI E PUTIN SI IAR VINE VOTAREA.

    RăspundețiȘtergere
  3. http://www.youtube.com/watch?v=-q36xehokGM&feature=related Adevaratul motiv al celor 3 consilieri da-ti afara din consiliul local !

    RăspundețiȘtergere
  4. asta se face la noi, dam afara ca sa punem alti hoti

    RăspundețiȘtergere
  5. am ajuns sa avem un primar padurar cu 11 clase si un viceprimar postas cu liceu. Amandoi cu bube in cap: unu cumpara clor cu un milion kg pe banii primariei si altu fura banii de curent la lumea sarmana din oras.

    RăspundețiȘtergere
  6. MUGURAS

    cu ce mai bei tu cafea la COLLISEUM ca aia nu dau pe caiet.Te lovi saracia in plina iarna

    RăspundețiȘtergere
  7. NINELUS(micul pitic dezbracat)

    de unde mai ai bani de gel ca sa faci parul frumos, sau acu dai cu apa sau scuipat daca mai ai si din ala

    RăspundețiȘtergere
  8. HADELICA

    te pierdusi de fratetau FILIPESCU, cum mai faceti voi o hotie mare ca pe vremuri...MASCARICILOR

    RăspundețiȘtergere
  9. Cine sta la aceeisi masa:

    Guta paduraru zis Neculaiciuc de Calafat, Traistaru+ginerica(mafia terenurilor), Carmen Ciuica+Vintila- cei care au falimentat uzina termica, Filipescu in locul lui bora - magicianul lucrarilor publice.

    Astia ne conduc orasul. Sa nu va intrebati de ce inghetam de frig in apartamente, de ce ne rupem masinile in gropi !

    RăspundețiȘtergere
  10. GUTANE

    esti pe cai mari sa furi tata acu ca mai e putin si vin alegerile,sa strangi ceva bani pentru campanie.


    EMILE

    nu e bine cu GUTA, asta te fura din ochi,nici nu stii cand dispar miliardele,e versat baiatu, le jmangleste la marea arta....ai grija

    RăspundețiȘtergere
  11. nu e Guta asa cum credeti voi,dar n-a putut sa faca nimic din cauza lu Adelica si la aia doi, Ninelus si Muguras.

    RăspundețiȘtergere
  12. da cum e GUTA, o fi vreo un ul din ala care nu fura,hai lasa-ma pnl-istule ca vin portocalii in putere cu Adelica de va frang oasele in 2012.O sa fie urnele portocalii si atat...mai vedem noi

    RăspundețiȘtergere
  13. Haideti la furat!!!! Kiri sari cu facturile!!!! usurelule vino cu miss mogador repede!!!Gartoi lasa amantii si mai scrie o mincinica pe fituica. Traistare ia si tu terenu asta!

    RăspundețiȘtergere
  14. girtoi sa-i faci si lu miculetu o diploma doua ca nu se cade ca el sa fi ramas singurul prost fara diploma din primarie,dupa cum se stie restul sunt prosti cu diploma.

    RăspundețiȘtergere
  15. PDL Calafat 9% la urmatoarele alegeri
    Vasile Adelica 3,4% la urmatoarele alegeri
    Pariez ca nu ia mai mult.

    RăspundețiȘtergere
  16. La Poiana Mare lui Stanciu, colegii lui de la spital ii spun primarul.

    RăspundețiȘtergere
  17. traistaru s-a omorat un an de zile sa o aduca pe panarama de ciuica

    RăspundețiȘtergere
  18. Adelica nici nu stii cat de mic incepi sa fii. Emil.

    RăspundețiȘtergere
  19. iata care este rezultatul unei atitudini bolsevice ,atitudine pe care a avut-o si o are clanul traistaru.avem un primar si un viceprimar cu studii medii.cand il auzi vorbind de "familiile de vita veche" iti vine sa vomiti.
    iata ce a construit pentru acele familii in randul carora nu o sa intre niciodata , suntem municipiul cu cea mai analfabeta conducere.

    RăspundețiȘtergere
  20. Acum Adelica si Filipescu sunt colegi in consiliu. Filipescule, tu stii ce mi-ai facut inainte de revolutie. Stii bine cat de securist ai fost. Cum dracu il primirati pe acest Filipescu din partidul lui Felix Motanul in cosiliu ma ?
    Avem securisti in consiliu.
    Ba Fili, daca faci o miscare gresita, daca mai furi cu Adelica sau cu Guta sau cu cine vrei tu, esti un om terminat bai cofetarule. Daca ai fi baiat destept ai ramane cu cofetaria. Dar dupa cum te stiu, o sa ajungi cat de curand Bistriceanu 2, sau Mugurel 2. Ai grija cum si pe unde il perii pe taica Traistaru.
    Traistaru iti da prajitura, dar cand iei ultima inghititura dai si de cianura bai Filipesc corupt.

    RăspundețiȘtergere
  21. Asa e Filipescu este un SARLATAN, un venetic ca nici nu e de pe aici, un hot care pe unde a construit s-a daramat tot

    RăspundețiȘtergere
  22. Scaparam de un papagal, de Bora si daduram peste un Hotoman, Filipescu

    RăspundețiȘtergere
  23. Cand om scapa si noi de parasutele astea politice ordinare,creca nici in 2012

    RăspundețiȘtergere
  24. auzi ba astia nu sunt parasute ci lepre, paraziti care toaca banii nostri,zeci, sute de miliarde

    RăspundețiȘtergere
  25. A venit iar vremea PSD-ului cel mai tare partid din Romania,singura sansa pe care o mai avem...HAI PSD

    RăspundețiȘtergere
  26. PENTRU PSD

    Ai facut o mare greseala PSD, ca cei trei pe care i-ai aruncat afara au tinut partidul si au adunat tinerii.Acum mai are cine , care sunt tinerii, Resteanu sau care, ca in rest nimeni.Dati numele la 6 tineri care va reprezinta.Luatii inapoi pe cei trei ca in 2012 nu are cine sa alerge pentru voi.Ce-a fost a fost, dati mana si rupeti gatul la PDL si PNL

    RăspundețiȘtergere
  27. Mars PSD-ist imputit vechi, ce iei aprarea la aia trei , aci n-au ce sa mai caute au supt destul la tita partidului.....sa se duca dupa Adelica si la Bercea Mondialu, si la cine vor da la PSD ciuciu s-au lins pe bot.

    RăspundețiȘtergere
  28. Adelica nu e rapus de tot, daca il sustin Mugur si Stanciu plus ceilalti, ca au multi tineri, pot fi un adversar tare in 2012.Lupta ramane deschisa,inca nu s-a inchiat nimic,ho ho ca trece si euforia asta si sa strica dragostea asta

    RăspundețiȘtergere
  29. lupta e mare da asta e, sunt mari lupte,multe jocuri

    RăspundețiȘtergere
  30. MUGUR RAMANE O PUTERE SI VA E FOARTE FRICA DE EL.
    EL VA FI URMATORUL PRIMAR

    RăspundețiȘtergere
  31. VICTORIE PENTRU MUGUR ASTA ESTE, SE VA INTARI SI VA DEVENI O PUTERE

    RăspundețiȘtergere
  32. CE TACURATI, VA E FRICA DE MUGUR

    RăspundețiȘtergere
  33. pentru comentariile de mai sus un mare LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL

    RăspundețiȘtergere
  34. de Mugur sa ne fie frica, nici pe departe , de Adelica nici pe departe, dar de cine? de Guta sau de Emil ca astia sunt pe val, dar mai tare e deocamdata Guta, marele combinator

    RăspundețiȘtergere
  35. Va face pe toti Guta pana in 2012, va amesteca precum bilele la loto si ies castigatoare tot ale lui.El face acu cartile, un Basescu local.

    RăspundețiȘtergere
  36. *******STIREA BOMBA*******STIREA BOMBA***

    CAT DE CURAND ADELICA VA FI SCHIMBAT, DEJA NICOLA ,REVESZ, MIHUT,MARETA AU INCEPUT SA SE TRAGA IN SPATE.
    PENTRU 2012 NICOLA VA CANDIDA LA FUNCTIA DE PRIMAR.DEJA DIRECTORII PDL DIN CALAFAT SUNT AMENINTATI CU DEMITEREA.
    BERCEANU SI-A LUAT MAINILE DUPA ADELICA, NICI MACAR FILIPESCU FRATELE LUI NU-L MAI SUSTINE...E JALE MARE LA PDL VOR CADEA CAPETE

    RăspundețiȘtergere
  37. STIREA BOMBA*****STIREA BOMBA*****STIREA BOMBA**


    SCHIMBARI MARI LA PDL.ADELICA VA FI INLOCUIT CU SIGURANTA IAR CA PRIMAR PROPUS NICOLA.DELA MIHAELE, MARETA, MIHUT, NICOLA L-AU LASAT PE ADELICA. DE CURAND SI FRATELE FILIPESCU L-A PARASIT. E JALE MARE LA PDL S-AU IMPARTIT DEJA IN TREI GRUPARI. SALVAREA POATE VENI DOAR DE LA NICOLA CARE AR FI VIZAT PENTRU POSTUL DE PRIMAR PE VIITOR. A FOST CEARTA MARE LA SEDINTA PDL, BERCEANU L-A CAM URECHIAT PE ADELICA. E PUS PE LISTA NEAGRA. DIRECTORII PDL VOR FI DEMISI PANA IN MARTIE ASA SE ZVONESTE. MARETA FACE PRESIUNI SA TREACA LA PNL.MIHUT VREA LA PC. E MARE NEBUNIE PDL-ul ARDE SI SE FACE SCUM…DAR ASTA E POLITICA

    RăspundețiȘtergere
  38. nu mai spuneti prostii si mancati kkt ca ADELICA e jmecher si pe pozitii si va face praf.Ba ai nostri ai de la PDL ce stati, dormiti iesiti la atac ca sa pusara PNL-istii astia pe noi.

    SA TINETI MINTE voi de la PSD, PNL, PC, PRM

    PDL A PIERDUT O LUPTA DAR NU RAZBOIU...care va fi in 2012

    RăspundețiȘtergere
  39. HAI ADELICA,HAI ADELICA, HAI ADELICA,HAI ADELICA,HAI ADELICA, HAI ADELICA,HAI ADELICA,HAI ADELICA, HAI ADELICA,HAI ADELICA,HAI ADELICA, HAI ADELICA,HAI ADELICA,HAI ADELICA, HAI ADELICA,HAI ADELICA,HAI ADELICA, HAI ADELICA,HAI ADELICA,HAI ADELICA, HAI ADELICA,HAI ADELICA,HAI ADELICA, HAI ADELICA,HAI ADELICA,HAI ADELICA, HAI ADELICA,HAI ADELICA,HAI ADELICA, HAI ADELICA,HAI ADELICA,HAI ADELICA, HAI ADELICA,HAI ADELICA,HAI ADELICA, HAI ADELICA,HAI ADELICA,HAI ADELICA, HAI ADELICA,HAI ADELICA,HAI ADELICA, HAI ADELICA,HAI ADELICA,HAI ADELICA, HAI ADELICA,HAI ADELICA,HAI ADELICA, HAI ADELICA,HAI ADELICA,HAI ADELICA, HAI ADELICA,HAI ADELICA,HAI ADELICA, HAI ADELICA,HAI ADELICA,HAI ADELICA, HAI ADELICA,HAI ADELICA,HAI ADELICA, HAI ADELICA,

    RăspundețiȘtergere
  40. Mugurele esti tare ba ai reusit performanta sa fii restant peste 6 luni la BCR de nu-ti mai gasesti locul.Esti nebun de legat ba baiatule , ti-ai mai bagat si familia la ananghie te-a ajuns disperarea.

    RăspundețiȘtergere
  41. Domnule Cristian, fa-ne o descriere a noilor consilieri, ca unele nume nu sunt prea cunoscute in balciul local.

    RăspundețiȘtergere
  42. ce tot aveti cu Muguras, e linistit acu, altii fac jocurile,astia care vor imparti banii, gata cu Muguras si Ninelus

    RăspundețiȘtergere
  43. da chiar spune-ne de noi consilieri,ia-le un interviu sa vedem daca stiu sa vorbeasca, dac leaga doua cuvinte sau sunt tamaie ca aia de-o folosesti tu la biserica

    RăspundețiȘtergere
  44. dar sa nu uiti sa-i iei si lui Adelica interviu, sa le confirmi astora ca si el e la fel de tamaie.

    RăspundețiȘtergere
  45. CARACTERIZAREA NOILOR CONSILIERI scrisa de BARBAROSUL

    Carmen Ciuica e artista in corul de flautiste
    Ursu- e la hibernare ,o sa doarma un an jumate
    Sergiu- e aerian, prinde muste si iarna
    Filipescu- cu ochii cat cepele pe licitatii
    Adelica-cu balele pan la brau dar fara licitatii
    Muguras-aut
    Ninel-aut

    RăspundețiȘtergere
  46. ACTUALITATEA CALAFETEANĂ, în spetă popa de Poiana Mare a primit de la Adelică niste facturi compromitătoare prin care Primarul a furat ceva bani. Părintele independent foloseste însă facturile pentru a santaja pe guta, să ia si el niste parai, că dacă nu-i dă pac la blogul personal cu ele.
    Si atunci.... o fi părintele analfabet?...o fi părintele vreun smecher?

    RăspundețiȘtergere
  47. Ceea ce au facut cei noi veniti la putere mai precis noua alianta PSD+PRM+PNL au folosit metoda brutusciana, adica infigerea cutitului pe la spate. Nu m-ar mira faptul ca PDL sa le raspunda cu aceeiasi moneda. Dar nu acum ... cand le-o fi lumea mai draga si se vor crede Dumnezeu pe Pamant atunci cred ca vor primi o lovitura decisiva din partea adversarilor care consider ca nu se vor lasa batuti.

    RăspundețiȘtergere
  48. MUGURAS a castigat ieri la Superbingo Metropolis 500.000lei pentru a achita BCR-ul

    RăspundețiȘtergere
  49. iar Ninel a castigat la TE PUI CU BLONDELE BRUNETE care este la el

    RăspundețiȘtergere
  50. Ciocu' mic si joc de glezne. Veniti care mai de care cu explicatii cretine pe aici. Singurul care casatiga e Adelica. Voi ciripiti si asta fura ca in codru tot ce se poate. E imposibil ca din firma de produs boltari si spoit fatade de cladiri sa faci atata.

    RăspundețiȘtergere
  51. mergeti la primarie sa vedeti bairam, ca de, doar a scapat de adelica si trebuie omul sa sarbatoreasca. si-a pus un maimutoi linga el pe care il face din priviri, si chiar daca ar cricni ceva nu mai are loc de intors ca la posta nu se stie ce va fii.....

    RăspundețiȘtergere
  52. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  53. Esti de rasul lumii ba Adelica. Cu partidul pa putere, cu Berceanu preten bun si pe tine te dadura astia afata asa cu sutul in cur. Rusine ! Daca stiai ca esti curat ii bagai in puscarie, dar problema este ca si tu esti plin de material maro peste tot. Nici nu stiu cum mai respiri.

    RăspundețiȘtergere
  54. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  55. Stanciule,mi-ai promis ca o sa fii invingator!Ce-ai facut mah,m-ai mintit?Acum n-ai ce sa faci!Adelica te-a tras la fund,te-ai cam inecat si tu si Mugurel si Nea Sandu!Asta este viata!

    RăspundețiȘtergere
  56. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  57. mai copii de la penele si pesede v-ati grabit ca prostii. Prea de vreme baieti! In curand va fi prea tarziu pentru voi!

    RăspundețiȘtergere
  58. Ceva reprezentativ:

    Un preot se despartea de parohia sa dupa multi ani de slujire. Pe langa masa de adio, s-au gandit sa-i faca si un cadou. Ca peste tot, a fost invitat si un politician sa spuna cateva cuvinte si sa-i inmaneze cadoul. Dar ca toti politicienii, a intarziat, si atunci parintele s-a gandit sa umple timpul cu un discurs.
    Prima mea impresie despre parohia aceasta mi-am facut-o cu ocazia primei spovedanii. M-am gandit ca am fost trimis intr-un loc teribil deoarece primul care s-a spovedit mi-a marturisit ca furase un televizor, ca le-a furat banii parintilor, ca a mai furat si la locul de munca, pe langa faptul ca avea o aventura cu sotia sefului. In unele ocazii facea trafic si vanzare de droguri. Am ramas inmarmurit...stupefiat... si foarte speriat!
    Dar dupa aceea am cunoscut lume care nu semana deloc cu acest individ. Mai mult, pot sa spun ca a fost o parohie de oameni responsabili, cu valori morale, credinciosi, si ca am trait aici ani minunati!
    In acest moment soseste politicianul, asa ca l-au chemat repede sa ia cuvantul. Dupa ce s-a scuzat pentru intarziere a inceput astfel:
    - Niciodata n-am sa uit cand a venit parintele in parohie... De fapt, am avut onoarea sa fiu primul care s-a spovedit la el...

    RăspundețiȘtergere
  59. Si acum, dupa ce v-am spus bancul de mai sus, ii invit pe Adelica, Filipescu, Guta, Traistaru sa rosteasca cateva cuvinte la pensionarea domnului Cotea. Intr-un fel sau altul, fiecare din cei mentionati mai sus au avut onoarea de a fi "primul care s-a spovedit la el".

    RăspundețiȘtergere
  60. Mai mult guta ca sunt neamuri!

    RăspundețiȘtergere
  61. Adelica e curat ca lacrima. Daca s-ar spovedi cred ca Cotea ar iesi la pensie fara sa termine spovedania lui Adelica.

    RăspundețiȘtergere
  62. ce il pupa in partile dorsale gartoi pe filipescu pe fituica lui! Hai cu contractele domnule guta! Filipescu consilier!! Traiasca alianta PSD+PC+PNL+PRM! Toti hotii la aceiasi masa!

    RăspundețiȘtergere
  63. e rupere de oase in Primarie da tot PNL-ul i-a fentat pe toti....de, acolo la ei e jmecheria

    RăspundețiȘtergere
  64. PNL = Partidul Nebunilor de Legat

    RăspundețiȘtergere
  65. Daca voi credeti ca prin fente se face politica va inselati amarnic. Fentele se fac la colt de strada. Dar asta e nivelul lor - de colt de strada!

    RăspundețiȘtergere