29 ianuarie, 2011

Victor Ponta: Îi chemăm pe toţi oamenii să protesteze în faţa sediilor PDL


Liderul PSD, Victor Ponta le-a cerut românilor să fie solidari cu preşedintele Consiliului Judeţean Argeş, arestat preventiv pentru fals intelectual, uz de fals şi luare de mită. Preşedintele PSD Victor Ponta a cerut cetăţenilor ca luni, în ziua în care, cel mai probabil, se va judeca recursul în cazul lui Constantin Nicolescu, să picheteze sediile PDL din întreaga ţară."Îi chemăm pe toţi oamenii care vor respectarea legii, pesedişti sau nepesedişti, ca în faţa sediilor PDL din întreaga ţară să ceară aplicarea legii, să ceară libertate pentru Constantin Nicolescu şi pentru orice om din această ţară, să ceară PDL să nu ne aducă în vremurile în care un partid decide cine este arestat. Vom cere în mod democratic PDL, la sediile din întreaga ţară, să nu mai facă dosare politice, să lase legea să se aplice", a declarat Ponta.El a mai afirmat că în situaţia lui Constantin Nicolescu s-ar putea afla orice cetăţean al României care i se opune preşedintelui Traian Băsescu şi PDL."Aici vorbim de o valoare fundamentală pentru care oamenii au murit în 1989: aplicarea legii şi garantarea libertăţii fiecăruia dintre noi. Nu pot să accept vreodată că cineva poate să-şi piardă libertatea, că i se poate aplica abuziv legea doar pentru că nu este de acord cu Traian Băsecu, cu Mircea Andrei sau cu oricine altcineva", precizat preşedintele PSD.Parlamentarii, consilierii judeţeni, primarii, precum şi alţi membri marcanţi ai PSD Argeş s-au reunit vineri, la Piteşti, întâlnirea fiind convocată după arestarea preventivă a preşedintelui Consiliului Judeţean (CJ) Argeş, Constantin Nicolescu, care este şi liderul organizaţiei judeţene a partidului.La întâlnirea care s-a desfăşurat la Teatrul 'Alexandru Davila' din Piteşti a participat preşedintele PSD, Victor Ponta, precum şi numeroşi parlamentari şi europarlamentari social-democraţi.

Constantin Nicolescu, cercetat pentru fals intelectual, uz de fals şi luare de mită

Potrivit unui comunicat al Direcţiei Naţionale Anticorupţie, Constantin Nicolescu este cercetat pentru "folosirea sau prezentarea de documente ori declaraţii false, inexacte sau incomplete, având ca rezultat obţinerea pe nedrept de fonduri din bugetul general al Comunităţilor Europene sau din bugetele administrate de acestea ori în numele lor, cu consecinţe deosebit de grave, în formă continuată", precum şi pentru fals intelectual şi uz de fals, în legătură directă cu infracţiunea împotriva intereselor financiare ale Comunităţilor Europene.De asemenea, el este acuzat de luare de mită în formă continuată şi instigare la abuz în serviciu contra intereselor publice.Tribunalul Argeş a dispus, joi seară, arestarea preventivă pentru 29 de zile a preşedintelui Consiliului Judeţean Argeş, Constantin Nicolescu, reţinut în urmă cu o zi de procurorii anticorupţie.La scurt timp după aflarea sentinţei lui Nicolescu i s-a făcut rău fiind transportat cu ambulanţa la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Piteşti.Întrucât prezenta simptomele unui atac de cord a fost transferat la Spitalul Floreasca din Bucureşti.



18 comentarii:

  1. asa, ba, comunistul lui peste, baga tara in razboi civil, firar mama ta a dracu de idiot1

    RăspundețiȘtergere
  2. Sa nu il uitati cumva pe traistaru la moara.

    RăspundețiȘtergere
  3. Mai tine minte cineva cazul deputatului PSD Gabriel Bivolaru?
    Cel care a fraudat BRD-ul cu echivalentul a cincizeci de milioane de dolari?
    Pe atunci, in timpul anchetei,in semn de solidaritate l-au insotit,la audierile de la Parchetul General,nume sonore din PSD!

    Horia Radu Patapievici scria in Revista 22 din 21 aprilie 2004:"A devenit notorie, ca un simbol al simbiozei intre infractiune si politica, imaginea conducerii PDSR insotindu-l pe Gabriel Bivolaru pe drumul spre Parchetul General: Adrian Nastase, Miron Mitrea, Viorel Hrebenciuc, Dan Ioan Popescu, Dan Matei Agathon au aratat atunci opiniei publice ca partidul nu isi abandoneaza infractorii."

    Gestul lor nu a influentat cu nimic mersul Justitiei.

    Bivolaru a fost condamnat la cinci ani de inchisoare si a iesit,inainte de termen, pentru buna purtare, dupa o mie de zile. Acum nu mai vrea sa auda de politica.

    Azi, 27 ianuarie 2011, mare valva pe posturile de televiziune: Presedintele Consiliului judetean Arges, Constantin Nicolescu,acuzat pentru luare de mita, a fost arestat preventiv pentru 29 de zile.
    La aflarea vestii, omul face un infract.

    Mi-am adus aminte de atitudinea lui Gigi Becali,cand se afla intr-o situatie oarecum asemanatoare.
    Si cazul de fata a lui Constantin Nicolescu, analizat pe toate fetele,disecat,cu imagini reluate la infinit, o sa-l uitam!

    Atitudinea lui Becali,insa, ramane!

    Mai multe informatii pe linkul
    http://brasovean2008.blogspot.com/2011/01/arestarea-presedintelui-cj-arges.html

    RăspundețiȘtergere
  4. mai bine haimana decat tradator!
    mai bine huligan decat dictator!
    mai bine golan decat activist!
    mai bine mort decat comunist!

    RăspundețiȘtergere
  5. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  6. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  7. EMIL POPA E CUMVA SAXOFONISTUL DE LA BAILESTI.. nea Milus cum ii spunem noi ?

    RăspundețiȘtergere
  8. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  9. Cred ca in sase luni va epura base toti hotii din PSD. Astia care injura pe aici sunt cu musca pe caciula!

    RăspundețiȘtergere
  10. Ponta este un lider adevarat nu ca altii caricaturi

    RăspundețiȘtergere
  11. Stau si va tot urmaresc de ceva vreme. Nu am mai scris un comentariu de mult timp. Incepe sa-mi fie sila de tot. Intr-adevar nu sunteti capabili sa faceti nimic bun pentru acest oras. Interese, interese si iar interese. Din pacate e vorba de interese personale. Sunteti de o nesimtire far amargini, voi cei din politica, sunteti atat de plini de rautate incat ati fi in stare sa va condamnati si membrii familiei daca ar avea alta culoare politica.
    Deja a devenit o meserie, cea de politician. Minti o luna, pui la cale o "afacere" cu cine trebuie, si iti scoti "profitul". Este clar un lucru: nimeni nu pierde timpul din simt civic. Indarjirea politicienilor, devine o masura a hotiilor lor, DIN PACATE.
    Cu cat va strigati mai mult unii altora, cu atat va ocupati mintea mai mult cu ALTCEVA.
    Sunteti CRIMINALI, pentru ca noi nu ne hranim cu "altceva". Sunteti CRIMINALI pentru ca nu faceti ce ar trebui sa faceti, sa cresteti siguranta si confortul locuitorului acestui oras.
    Sunteti CRIMINALI pentru ca din lipsa voastra de interes mor oameni.
    Sunteti CRIMINALI pentru ca nu stiti sa cheltuiti banii, macar 50% pentru voi si 50% pentru oras....MACAR ATAT !
    De cand a venit PDL, procentul e 99% pentru PDL si 1% pentru electorat.
    Nu sunt un fan PSD sau PNL, dar parca aia stiau sa fure si mai stiau sa si dea ceva oamenilor.

    Mi s-a spus ca daca vreau sa schimb ceva sa intru in politica. Probabil ca as veni cu cateva idei constructive si as primi replica "dar cine e ma asta ?", pentru ca mai marii din politica sunt de o calitate indoielnica. Nu as fi compatibil si nu as sti sa hranesc si sa pup in fund escrocul politic ce s-a conturat in jurul banului public. Nu stiu cat m-as pricepe, dar oricat de putin as sti, tot stiu mai multe decat cei ce ne conduc acum.

    Nu uitati un lucru: ar fi de bun simt sa furati 50%, dar as vrea si eu sa-i vad pe ceilalti 50% transformati in ceva util. Bani sunt suficienti sa ne facem orasul sa se invarta dupa soare. Pacat ! Pacat !

    RăspundețiȘtergere
  12. corect, ai primi replica :"dar cine e asta ?" si atunci ar trebui cu rabdare si loialitate sa arati cine esti ,iar daca suficient de multi oameni vei convinge ca esti interesat de confortul si siguranta lor atunci ideile tale vor incepe sa fie bagate in seama si unele chiar aplicate.daca tu crezi ca o idee corecta se impune de la sine si nu mai trebuie sa lupti pentru ea te inseli.daca ti se pare ca te poti duce intr-un loc sa zici: am 30 de ani, sunt inteligent, cinstit, uite ce e de facut...atunci toti vor cadea un minut pe ganduri dupa care te vor duce pe brate la primarie si te vor declara primar pe viata,daca asa crezi ca ar trebui sa se desfasoare lucrurile ,te inseli.nu e de mirare ca te inseli cand privesti doar doua posturi de televiziune si crezi ca daca cei din jurul tau nu te contrazic inseamna ca ai dreptate.

    RăspundețiȘtergere
  13. Chiar credeti ca functioneaza rabdarea si loialitatea in sistemul actual ? Nu cumva altele sunt "calitatile" pe care ar trebui sa le aiba cineva care vrea sa se afirme pe plan politic ? Batalia se duce pe doua planuri: comunicarea cu electoratul (care pana acum s-a dovedit a fi o amagire 100% indiferent despre ce partid sau o a fost vorba) si forta financiara combinata cu relatiile. Aici e ca la ceasurile macanice....cu cat ai mai multe rubine cu atat mergi mai bine. Din pacate rubinele nu reprezinta valoare pe plan politic.

    Ma acuzati de "privit" la Antena3 si Realitatea. Oricine e de la un anumit nivel in sus isi da seama ca aceste doua posturi sunt puse sa-l discrediteze pe Basescu si PDL-ul. Dar printre exagerari, mai sunt si unele lucruru adevarate....din pacate destul de grave. PDL nu prea are sustinerea multor televiziuni pentru ca e SLAB, nu pentru ca este un partid care promoveaza cinstea si verticalitatea.

    Un lucru e clar...nici pe plan local (aici o sa-mi spuneti ca ati vost vioara a 2-a...5-a...7-a), si nici pe plan national PDL nu a facut ceva bun, nu a lasat nimic in urma lui. Dupa ce o sa vina PSD-ul la putere o sa aiba o scuza de genul "noi acum reparam ce au stricat ceilalti", si o sa avem inca 5 ani de chin. Daca PDL ar fi fost valoros ar fi gasit SOLUTII. Dar n-a gasit. Politica PDL este aceea de a concentra banii si a-i directiona catre cateva puncte tari...pe cand politica PSD este cea de turma...adica avem de furat 10 lei....furam cate 2 lei x 5 directii. PDL daca are de furat 10 lei, fura 10 lei x 1 directie. Asta e MAREA diferenta. In rest, diferente VALORICE nu sunt, pentru ca 0 = 0.

    RăspundețiȘtergere
  14. Stiti tovarase Ponta inca nu santeti pregatit sa fiti intr-o functie deraspundere pentru ca dati impresia unui om fara responsabilitatea si de lipsa totala de maturitate. Mai stati vreo 20 de ani sub aripile ocrotitoare ale bunicutei si ale lui Nastase si mai faceti vreo 20 de aliante si dupa aceea promit pe cravata rosie de pioner ca poate ma razgindesc si va votez Dvst. nu faceti altceva decat sa-i neteziti drumul la pres. Rominiei unui om tot atat de iresponsabil pe cat santeti si dvst. Crinutu care acre toata viata lui a batut campii pe la tv mogulilor. Si daca ma gandesc mai bine ar trebui amindoi sa fiti judecati pentru complicitate la tot ce au facut acesti moguli de presa de au ajuns la un asemenea grad de bagatie. Se vede ca manuta ta de PSDist este peste tot in tara asta unde se intimpla tot ce este mai rau. Asa ca luati-l pe Porumbel si pe Bombo si plecati in Congo

    RăspundețiȘtergere
  15. Pai sa stiti ca asta este programul vostru ca sa scoateti tara din criza hai la lupta cea mare rob cu rob sa neunim da dar pentru binele vostru nu al nostru celor multi De fapt ce ati facut 20 de ani unde ati fost cand tovarasii rosii devalizau tara.Iar acum a mai ramas ceva din ciolan si il vreti si pe ala asa cum este el mai descarnat. DE ce nu spuneti oamenilor ca acest guvern nu mai are peste ce sa guverneze ca ati avut voi grija cei din USL sa nu mai ramina nimic in urma voastra.Iar acum ca niste adevarati patrioti ce santeti va isterizati pe la tv mogulilor 24 din 24 de ore ca doar nu santeti prosti sa mergeti la serviciu.Serviciu este pentru caei multi pe care cand creti voi ii manipulati ii folositi ca carne de tun ca sa va fie voua bine asa cum ati facut pana acum Ca doar nu o faceti pentru noi cei multi pentru ca noi tot la fel raminem VIn ai nostrii pleaca ai vostrii noi raminem tot ca prostii Lamureste-ma pentru ce luati tu cu POrumbel salarii pentru ca nu treceti de loc pe acolo Va bateti joc de oameni pentru ca acele tv nocive si ele va folosesc la randul lor pentru ca cu ce mana dai cu aia iei. Voi ne folositi pe noi iar ei va folosesc pe voi.Dar vine odata si randul vostru sa dati socoteala pentru tot raul facut acestei tari .Si acum cand nu mai santeti la ciolan nu lasati acest guvern sa-si faca treaba in loc sa puneti umarul si sa scoateti atra asta din criza voi va bateti joc de ea si de oamenii care o populeaza Aveti grija ca ce doriti acestui guvern are sa vi se intiple si voua dar insutit. Pentru ca oamenii nu mai vor culoarea rosie pentru ca ii supara la ochi.

    RăspundețiȘtergere