21 aprilie, 2011

Supermarketul miniMAX DISCOUNT…a răsuflat încă din prima zi. Calafetenii nu s-au îngrămădit la cumpărături.




Deschiderea supermarketului de la Danubiu nu a avut impactul scontat, chiar dacă s-a făcut o promovare agresivă în ultimele 3 zile prin împărţirea de pliante cu preţuri şi promoţii de vis. Deschis cu turle şi trâmbiţe în presa locală, patronii de la miniMAX DISCOUNT au avut surpriza ca la ora 08.00, în faţa magazinului, să fie sub o sută de cumpărători sau simpli vizitatori curioşi. Intrarea în market s-a făcut fără incidente, nu cum vedem pe la televizor atunci când în oraşele mari, la inaugurarea unui centru commercial, sunt sute de oameni care dau buzna la rafturile cu promoţii. Preţurile, după unii, au fost bune, iar după alţii normale. Cumpărătorii au semnalat o atitudine sfindătoare din partea unor salariaţi. Casele de marcat au început să lucreze la capacitate maximă abia după ora 09.00, mulţi plângându-se de cozile la care au stat şi două ore. Alţii au semnalat o modificare surprinzătorare de preţ chiar din prima zi. O doamnă a afirmat că la 08.30 merele erau 3,15 lei, iar la ora prânzului crescuseră la 4,15 lei. Cam repede pentru un magazin de cartier care cormercializează produse pentru cei cu venituri reduse. Într-un market, este nevoie de seriozitate ca totul să meargă ca pe bandă, fiind în mod normal locul unde poţi să faci cumpărături variate în cel mai scurt timp. Astăzi nu a fost cazul, mărturie fiind cozile care s-au format datorită unei pene de curent, dar şi din cauza unor bâlbâieli în organizare. Ca orice minune care ţine trei zile, s-ar putea ca peste o lună sau două să bată vântul prin magazin şi nu prin rafturi ca astăzi.


PS: LA POMUL LĂUDAT SĂ NU TE DUCI CU SACUL

51 de comentarii:

  1. MAI BINE SPUS:LA POPA RUDAREANU CARE IL PUPA IN DOS PE GUTA SA NU TE DUCI NICIODATA SA TE SPOVEDESTI CA TE ALEGI CU CEVA IN GURA.

    RăspundețiȘtergere
  2. CE ESTE POPO O INTORSASI ??? TE PUSA GUTA SA II CRITICI MAREA REALIZARE DIN CALAFAT ??? CA SA NU ZICA LUMEA CA E ADUS DE GUTA ACEST MEGAMAGAZIN ????

    RăspundețiȘtergere
  3. MULTUMIM DOMNULE PRIMAR GUTA PENTRU ACEST MEGAINVESTITOR PE CARE L-AI ADUS IN CALAFAT !!! CA SA NE IA SI ULTIMII BANUTI PE CARE II MAI AVEM IN BUZUNAR !!!!

    RăspundețiȘtergere
  4. INCHIDE-NE DOMNULE PRIMAR GUTA SI ULTIMELE MAGAZINASE DIN CALAFAT CARE AU MAI REZISTAT CRIZEI !!!!TERMINA-NE DE TOT !!!BINE NE FACI.

    RăspundețiȘtergere
  5. TRAIASCA MIRCEA GUTA !!! A ADUS PE DINU PATRICIU LA CALAFAT !!! URA !!!URA !!!! CITA SPAGA AI LUAT DOMNULE PRIMAR LA ACEASTA MEGAAFACERE PRIN DEPUTATUL MIHAI VOICU ?????

    RăspundețiȘtergere
  6. MIRCEA GUTA PRIMAR PE VIATA !!!! VA STIRPII TOATE GUNOAIELE DIN CALAFAT CA AMARILDO,DRAGOMIR,CHIRO,ETC.

    RăspundețiȘtergere
  7. MIRCEA GUTA - FALIMENTUL PENTRU COMERCIANTII NECOMPETITORI !!!JOS BUTICARII DE DOI BANI CARE CARA MARFA DE LA EUROPA SI DE LA METRO!!!!

    RăspundețiȘtergere
  8. ANUNT

    Comentariile de sus au fost scrise de Mugurel...ANALIZAŢI

    RăspundețiȘtergere
  9. ANALISTUL

    E acum la inceput iufa dar pe urma oamenii se reorinteaza, nu ati vazut cu marketul de la iesire al lui Marcelo VBene s-a fumat repede.Are si el acu o saptamana preturi bune si pe urma mari cum le are Celebrul Market Real din Craiova, scoruri mai mari ca in Calafat.
    DORINEL are si vanzatoare ca lumea, cu bun simt amabile, in timp ce la magazinu asta nou sunt acre toate cu botul umflat parca au doliu in casa. Comertul nu e pentru oricine, doar unii stiu sa-l faca.

    PROPUNERE

    Ar fi interesant sa urmariti preturile si sa ne tineti la curent cu diferentele dintre alte magazine din calafat si Marketul asta.

    RăspundețiȘtergere
  10. Este bun comentariul de mai sus. La Dorinel Trăistaru este o plăcere să intri. Am asistat la o discuţie între un client nervos şi o vânzătoare de acolo. A răspuns cu foarte mult bun şimţ la toate acuzele cumpărătorului(fie vorba între noi era un bărbat extrem de bădăran). La noul magazin am avut impresia că vor scoate şi biciul să ne lovească. Curios este că singurele angajate amabile erau cele care au lucrat şi în magazinul lui Dorinel.

    RăspundețiȘtergere
  11. Dorinel este baiat elegant,dar nevasta lui(administratorul)este o tata si o hoata.....de acum incolo va fi mai mult aer prin magazinul lor...succes la faliment

    RăspundețiȘtergere
  12. Ohoooho....din cate am inteles eu vor mai veni vre-o 2 marcket-uri la Calafat+un parc industrial(sa vedeti si voi Calafetenilor diferente de preturi),acum fie vorba intre noi ,la 3 Calafeteni unul era vanzator...

    RăspundețiȘtergere
  13. SUCCES NOULUI MICRO.RO !

    RăspundețiȘtergere
  14. VANZATOARELE LUI DORINEL LE GASITI ACUM LA MICRO.RO .....OARE DE CE? (cainele nu pleaca de trai bun)

    RăspundețiȘtergere
  15. @ Supermarketul miniMAX DISCOUNT…a răsuflat încă din prima zi. Calafetenii nu s-au îngrămădit la cumpărături------------------dar nici in celelalte magazine nu prea au fost cumparatori,asta este puterea de cumparare a celor din zona !

    RăspundețiȘtergere
  16. la dorinel ouale 25 bani, minimax 40 bani

    RăspundețiȘtergere
  17. ANALISTUL

    Sunt prost insrtuite vanzatoarele de la marketul minune a lui Patriciu, nu au simtul comerciantului asa cum l-au avut si inca il au evreii. Niste proaste care se vazura puse la supermarket de zici ca sunt toate patroane

    RăspundețiȘtergere
  18. ANALISTUL

    CEL MAI PROMPT SI SERIOS ZIAR ONLINE.TOT TIMPUL PE FAZA.

    RăspundețiȘtergere
  19. ULTIMA BOMBĂ

    Voi stiti ba de ce e ofticat Muguras pe Popa, că n-a vrut să-i dea şi lui sămânţă de păr să scape de chelie.A zis că-i dă POPA da dintre picioare să fie Muguraş primul primarul independent cu păr creţ.

    RăspundețiȘtergere
  20. este f bn ca s-a deschis un astfel de magazin.... avem posibilitatea sa ne uitam la tot ce vrem... cui nu ii convine nu se duce,nu e nevoie sa jignim angajatele,a fost prima zi e normal sa fie mai agitate...ce bn e sa stai in spatele unui ecran si sa critici..:))

    RăspundețiȘtergere
  21. Pai da,ca -ale naiba vanzatoare,daca erau la Dorinel erau bune,dar acum daca sunt la Patriciu s-au facut rele,voi nu vedeti ca scrieti numai tampenii? Pai majoritatea vanzatoarelor sunt de la Dorinel ca au plecat deacolo.

    RăspundețiȘtergere
  22. LA MULTI CRISTIAN !!! LA MULTI DOMN PRIMAR GUTA !!! MULTUMIM PENTRU OUALE COLORATE DIN CENTRU CIVIC !!! CRED CA SUNT ADUSE PRIN FIRMA LUI POPA RUDAREANU.

    RăspundețiȘtergere
  23. UITATI-VA LA COMENTARIILE DE MAI SUS .SUNT ALE LUI CRISTIAN RUDAREANU,CEL PRIN A CARUI FIRMA AU FOST ADUSE MARILE OUA FRUMOS COLORATE DIN CENTRUL CIVIC AL CALAFATULUI !!!!

    RăspundețiȘtergere
  24. am auzit si noi ca mugur candideaza la functia de cel mai mare "falimentat" de actuala conducere a orasului condusa de domn primar MIRCEA GUTA !!! urmeaza la rind dorinel amarildo,mirsu,etc.Un mare vinzator de piese auto acest agarici de mugur.

    RăspundețiȘtergere
  25. mugurel-un mare falit.de unde si pina unde japita asta sociala primar !!!!un aiuristic simpatic...

    RăspundețiȘtergere
  26. LA MULTI ANI PADRE CRISTIAN !!!SA AI UN PASTE CIT MAI SANATOS SI LINISTIT !!!

    RăspundețiȘtergere
  27. Astazi la market se afla destui cumparatori,marfa se cam inputinase !

    RăspundețiȘtergere
  28. baaaaaaaaa dati-va in plm de tarani !
    baaaaaaaaa voi nu meritati nimic aici la tara !
    ti-ai dracu de oligofreni , ba jupuiti dracu miniMAX este ptr cei de clasa medie cu pretentii nu ptr jupuiti ca voi care tineti cont si de 1 ban.
    Duceti-va ubde vreti ca veniti de la tara si cum naiba sa va duceti voi la market , voi la piata si la Marsu unde sunteti instare sa mancati salamuri spalate .
    Asta va este valoarea.La ce plm ati facut copii ma daca nu sunteti instare sa va depasiti conditia ?

    RăspundețiȘtergere
  29. vreti ou cu gainati pe coaja de la traistaru si tanta,duceti-va la ei ca este 0.25 bani.
    Civilizatia fuge paralel cu voi niciodata nu o sa va intersectati lepadaturilor.

    RăspundețiȘtergere
  30. Perfecte cele doua comentarii de mai sus,ilustreaza adevarata imagine a taranului care se crede orasean, prin simplu fapt ca nu se mai kk in fundu curtii ci la doi metri de bucatarie.

    RăspundețiȘtergere
  31. NINELE MARE FIGURA ESTI !!!!

    RăspundețiȘtergere
  32. Toti va uitati la preturi ,dar la calitate nici unul ,asta inseamna ca mancati tot ce va aduc buticarii astia,sa aveti un Paste plin de produse vechi si neconforme cu standardele civilizate !

    RăspundețiȘtergere
  33. Marketul care s-a deschis nu inchide pe nimeni, numai ca Dorinel nu o sa mai care banii seara acasa cu duba si o sa-i care cu sacu.E loc ptr toata lumea fratilor , luarati foc .

    RăspundețiȘtergere
  34. Da ce plm de tot il pomeniti aici pe Dorinel asta ce kkt e ala?Ca doar nu s-o pune el cu Patriciu?Voi nu vedeti ca e 0,000001 la suta din patriciu?Hai pa ca m-ati enervat !

    RăspundețiȘtergere
  35. ninel va spune:totusi un penny la garajele lui i.g.o. langa spalatoria mea ar fi fost cel mai bun.

    RăspundețiȘtergere
  36. S-a bagat dracu in magazinele de cartier,pana aici le-a fost cu lovele multe!

    RăspundețiȘtergere
  37. Ouale de la miniMAX sunt mai scumpe ca sunt scoase de gaini pe cioc si deasta nu au nici puf pe ele. Hai pa ca m-ati distrat!

    RăspundețiȘtergere
  38. d'asta nu dam inainte ca natie, ca murim de grija altora. hai sa va recomand un film in care apare si dinu patriciu: "Kapitalism, reteta noastra de succes"

    RăspundețiȘtergere
  39. de ce au plecat vanzatoarele de la traistaru? ca cik le-a dat la fiecare cate 30 de milioane prima de profit

    RăspundețiȘtergere
  40. O pl,au plecat ca le scote pe toate lipsa la inventar(ale dracu ,toate sunt hoate,numai doamna Traistaru este femeie cinstita) Pai chiar toate ?

    RăspundețiȘtergere
  41. 19:09 cele 2 de la mezeluri furau de la clienti, chiar eu am fost unul dintre cei care i-am sesizat, sa zica mersi cele doua hoate ca nu am mers la politie ca se ajungea la altele

    16:14 cum am zis mai sus asta e motivul, in ceea ce priveste prima nu pot sa spun nimic,doar ca daca le-au dat, foarte bine au facut ca e meritul vanzatoarelor, asta inseamna ca inteleg ce inseamna comertul

    RăspundețiȘtergere
  42. Pai daca patroana le fura pe ele ,furau si ele clientii !

    RăspundețiȘtergere
  43. nu e adevarat ...am fost eu a fost plin am stat o ora la coada nu aveai loc sa te misti

    RăspundețiȘtergere
  44. scarbele alea de vanzatoare de la traistaru dorinel in special de la raionul cosmetice pun apa in recipientele cu Lenor.Ele niciodata nu isi cumpara asa ceva decat isi ia din fiecare cate putin pana fac 2-3 sticle.

    RăspundețiȘtergere
  45. Si atunci unde este indicat sa va faceti cumparaturile?Nu cumva la mic.ro?

    RăspundețiȘtergere
  46. rautacioase comentarii, unele, ...
    tu cel (cea) care spui ca ai sesizat ca cele doua vanzatoare de la ,,traistaru'' furau, esti un frustrat (a) si un impostor (e), ai dovezi ? nici macar nu ai tupeul sa iti postezi numele, esti doar un catel sau un MEMBRU al familiei !!!!
    cei care jigniti vanzatoarele, ati lucrat vreodata cu clientii ? va puteti da cu parerea doar vizitand magazinul sau observandu-le pret de cateva clipe ? eu zic sa mai lasati rautatile deoparte (poate ca unii dintre voi cu asta se hranesc !!!!) si sa privim partea buna a lucrurilor : concurenta = satisfactia consumatorului, este loc pentru toata lumea dar sa reziste cei mai buni......eu una prefer calitatea nu cantitatea !!!!

    RăspundețiȘtergere
  47. ciocu mic si fuguta la cumparaturi :))

    RăspundețiȘtergere
  48. lasati criticile. fetele de la mini max sunt niste dragute la birouri au probleme au angajat personal incompetent nu stiu nici sa foloseasca un calculator auzi vanzatoare ajunse sefe rusine sa se dea la oparte

    RăspundețiȘtergere
  49. care birouri? care sefe?

    RăspundețiȘtergere
  50. Atat fetele de la Dorinel Traistaru cat si cele de la Minimax sunt de treaba.Cine nu apreciaza acest lucru il invit sa lucreze el cu publicu sa vada cum este......La comentarii ne pricepem toti.

    RăspundețiȘtergere