28 aprilie, 2011

S-a deschis sezonul de pescuit pe Bulevardul H.C.C. din Calafat. Balta din faţa Liceului Independenţa



Toţi calafetenii au văzut balta fără peşte din faţa Liceului Independenţa, de pe Bulevardul H.C.C. , care de ani de zile nu poate fi astupată de nicio administraţie locală. O situaţie similară a fost şi cu gropile din faţa cimitirului , astupate după ani buni de aşteptare. Porţiunea dintre Liceul Independenţa şi şoseaua de centură pare a fi desprinsă dintr-o peliculă cinematografică unde se evocă momentele apocalipsei. Regizorii din Calafat care au făcut posibilă această imagine urâtă sunt dezinteresul, indiferenţa şi nepăsarea...,metehne autentic româneşti şi locale. Mergând pe varianta „las că merge şi aşa”,am ajuns să nu putem să mai mergem pe unele străzi din Calafat. Problema este mult mai complicată cu gâldăul din faţa liceului care riscă să se mărească. Va trebui peste doi sau trei ani să introducem balta în circuitul pescuitului sportiv auto sau liceal , elevii liceului Independenţa având posibilitatea ca în pauzele dintre cursuri să arunce acolo o lansetă chiar două, ca în pauza mare dacă pică ceva să pună şi de un grătar cu peşte proaspăt, bineînţeles.

Lăsând totuşi gluma la o parte, atragem atenţia factorilor responsabili că timpul a expirat, iar acea denivelare transformată în baltă şi groapă de gunoi, trebuie să dispară în cel mai scurt timp împreună cu celelalte gropi surori care tulbură liniştea celor trei răsculaţi Horia, Cloşca şi Crişan.

66 de comentarii:

  1. sa se inece astia de la primarie in ea si tu popo sa le canti

    RăspundețiȘtergere
  2. ce tot scrieti din astia nu vedeti ca nu se face nimic

    RăspundețiȘtergere
  3. Poate e prea departe apa Iordanului, iar Cristian vrea să-i boteze pe alesii nostri în balta respectivă.
    E apă sfintită si voi habar nu aveti!

    RăspundețiȘtergere
  4. o sa se fac dac sa schimba ceva

    RăspundețiȘtergere
  5. cate alte balti nu sunt si gunoaie pe la calea ferata, e moarte de om ne mananca virmii.Astia ia ornamente de pasti, da gropile nu le astupa.Interesati-va de firma care le-a adus, va spun eu sigur e Kiri cu Tery, si au costat 300 de milioane

    RăspundețiȘtergere
  6. PENTRU ZILELE CALAFATULUI S-AU CHELTUIT 2 MILIARDE

    RăspundețiȘtergere
  7. Guta vinde pubelele si umple gaura de la liceu, ori acu daca nu e adriana n-o mai umpleti

    RăspundețiȘtergere
  8. ANALISTUL

    Primaria are 200 de miliarde pe an si muncitori la jumatate.Ce face cu banii, unde se duc. Ar trebui sa se vada in ceva.Proiectul ala cu strazile este dat de PDL de Elena Udrea sa ia si firmele ei niste milioane. Sunt 300 de miliarde pe care le va baga in modernizarea Calafatului, adica tot PDL-ul face Calafatul nu PNL-ul sau PSD-ul care nu a facut nimic pentru Calafat.
    ASTA E ADEVARUL....PDL SUSTINE CALAFATUL

    RăspundețiȘtergere
  9. Nu mai plangeti tot Guta va va fi sef si din 2012 pana cand s-o satura el ca nu are cine sa-l faca, e prea jmecher

    RăspundețiȘtergere
  10. HAI GUTA
    HAI GUTA
    HAI GUTA
    HAI GUTA....LASA POPANDAII SA PLANGA

    RăspundețiȘtergere
  11. alea sint dropile lui traista ba fraierilor

    RăspundețiȘtergere
  12. pt. 20:31,traista nu mai este din 2008,guta un nepuntincios,iar adelica un hot.

    RăspundețiȘtergere
  13. Adelica e un copil cu o copilarie trista, obsedat de primaria calafat, pacat ca nu o sa fie in locul lui Guta NICIODATA.

    RăspundețiȘtergere
  14. UN SFAT PRIETENESC

    INCHIDETI TOATE SITURILE CA TOT GUTA VA FI PRIMAR
    SA VEDETI CE VA FI DE ZILELE CALAFATULUI...CEVA DE VIS, VA FACE SPUME ADELICA IMPREUNA CU CEI DOI MAGARUSI CARE DAU ORA EXACTA SI ANUL 2012 CAND GUTA VA FI REALES

    RăspundețiȘtergere
  15. A MURIT PDL CALAFAT

    Cu tristete anuntam cu durere de dos si de cot ca a murit PDL Calafat.Microbul, virusul a provenit de la un animal neidentificat ca rasa, numit adelica.el a infestat tot partidul ajutat si de alti microbi mihut si mihaela.

    RăspundețiȘtergere
  16. Cu tristete va spun ca primarul care va veni dupa guta va scrie inca un capitol in istorie. Adica APOCALIPSA DE DUPA GUTA. Felicitari domnule guta: gunoaie, gropi peste gropi, caldura iarna, pubele, clor, statii autobuz, caini vagabonzi, buget local devalizat si consilier personal homsexual. Traisca Guta! Poate ne mai da si la anu o tapa si mai iasa odata ca poate nu a furat destul!

    RăspundețiȘtergere
  17. Va doare rau v-a dato la cotor Guta si acu stati cu dinti la gard.O sa va liseze lumea pdl-istilor, javre si scursuri laturi si hoti,analfabeti si incapabili.Boc face gropi sa puna pomi ,da mai bine ar face o groapa mareee sa intre in ea tot guvernu asta fascist

    RăspundețiȘtergere
  18. cel mai tare ramane paduraru si nu boltzaru de adelica,care e sub 7% in Calafat la voturi,e falimentar ca trepadushi aia doi care isi ling ranile prin baruri si sa vaieta ca i-a mancat traistaru....voi ati fost papushoii si milogii calafatului si asa o sa ramaneti tot timpu....mars la cotetz nespalatilor ca imputzitzi calafatu

    RăspundețiȘtergere
  19. pai cumj sa nu-l apreciem pe guta, a imbogatit toate scursurile calafatului. L-a facut om george tiganu, are trei masini la scara, casa renovata pe banii primariei si are si o pubela de 80.000.000 in curte. BRAVO GUTA!

    RăspundețiȘtergere
  20. Nu-l mai comparati pe Adelica cu analfabetul de guta, Cand Adelica iesea cu diploma de inginer de pe bancile facultatii falfabetul de guta numara frunze prin padure si alerga dupa vulpi. Toti oamenii din primarie au numai cuvinte de apreciere la adresa lui Adelica. Chiar si oamenii lui Guta, mai stau pe langa el ca poate le mai pica ceva pana il aresteaza. Sa vedeti pnl imprastiat dupa arestarea lui gutapubela

    RăspundețiȘtergere
  21. Aia care scriu aici ca guta va iesi din nou dupa ce vad pozele cu craterele alea din astfalt cred ca sunt veniti de la scoala de persoane cu probleme mintale. Cum poti sa mai votezi un individ care din neglijenta lui sau reaua vointa tu iti distrugi masina.

    RăspundețiȘtergere
  22. Da ca om politic Guta e beton i-a macelarit pe Adelica cu aghiotantii aia scuipati de Traistaru de la PSD. A stiut si stie sa faca jocuri, are si prestanta de primar nu ca mucosul de Adelica de fonfane si-si trage mucii tot timpul , nu l-a invatat nimeni sa poarte batista.

    RăspundețiȘtergere
  23. Cel putin s-au linistit lucrurile si tot GUTA va fi PRIMARUL NOSTRU pana in 2016 si mai mult.Zilele Calafatului vor fi de poveste sa moara de foc PDL-istii cu buza umflata.Cu cine sa fac Adelica campanie cu chelu si cu gelu, hai ba ca e un mare faaaas.

    RăspundețiȘtergere
  24. Se vede ca PNl a inceput camapania , sunt tari astia se organizeaza bine si au tineri nu mameluci ca la pdl.Da pe PDL cine sa voteze BA pdl-istilor fugiti dracu din calafat ca la anu va scuipa lumea pe strada haimanalelor ati scuipat pe toti in tara asta, pe toti oamenii calumea mancavar ciuma si holera si lepra de urinati

    RăspundețiȘtergere
  25. UUUUUUUUUUUUUA UUUUUUUUUUUUUUUUUA PDL

    NU STATI LANGA PDL-isti MIROASE URINA SI KKAT SI TRANSPIRATIE PESTE TOT.GURA LE MIROASE A LATRINA.SUNT SPURCACIUNILE SI JEGURILE SECOLULUI XXI.SI-AU FACUT CUIB IN ROMANIA AI DRACU DE PAGUBE.SUNT PENSIONAR VI DORESC SA VA MANANCE BUBA REA.

    RăspundețiȘtergere
  26. in balta aia vrea sa faca guta orezarie ca vine criza in 2012 si sa mancam orez galben sai grau rosu din ala pentru sobolani

    RăspundețiȘtergere
  27. s-a imputit Calafatul ca a dat GUTA afara pe toti care munceau ca sa tina mimozele din birouri si cei doi handicapati Tery si Gartoi care dau limbi zeului din Olimp.Au fost dati afara 150 de oamnei care ingrijeau orasul dar nici unul de la birouri.Acum avem un salariat si trei sefi

    BRAVO BRAVO PRIMARULE

    RăspundețiȘtergere
  28. PARTIDU PORTOCALIU A DAT OAMENII AFARA MINCINOSILOR BOC CU UDREA SI BASESCU AU ADUS MIZERIA IN CALAFAT

    RăspundețiȘtergere
  29. comentati aiurea si calafatul se face praf si noroi cand ploua , nu va mai injurati si iesiti la 2012 la vot pentru schimbare sa nu-l mai votam pe Guta Mircea sa-l votam pe Mircea Guta.

    RăspundețiȘtergere
  30. Adelica e singurul care mai poate schimba ceva, ciocu mic la hotii de la PNL si PSD Calafat

    RăspundețiȘtergere
  31. labagii in politica si haimanalele la birouri la supt

    RăspundețiȘtergere
  32. gunoaiele di la calea ferata

    RăspundețiȘtergere
  33. e plin de mizerie si acolo si la gara si peste tot, v-am trimis un email cu poze

    RăspundețiȘtergere
  34. Ce misto traverseaza cainele ala strada, regulamentar pe trecere.Educat cainele mai educat ca oamenii de varza ai Calafatului

    RăspundețiȘtergere
  35. CITITI ADEVARUL DE CALAFAT CEL MAI TARE ZIAR
    CITITI ADEVARUL DE CALAFAT CEL MAI TARE ZIAR
    CITITI ADEVARUL DE CALAFAT CEL MAI TARE ZIAR
    CITITI ADEVARUL DE CALAFAT CEL MAI TARE ZIAR
    CITITI ADEVARUL DE CALAFAT CEL MAI TARE ZIAR
    CITITI ADEVARUL DE CALAFAT CEL MAI TARE ZIAR
    CITITI ADEVARUL DE CALAFAT CEL MAI TARE ZIAR

    RăspundețiȘtergere
  36. ninele nu mai vizitatori

    RăspundețiȘtergere
  37. nici tu cristiene.iti faci comentariile singur.esti demn de mila si de compatimit.

    RăspundețiȘtergere
  38. canda incep zilwlele calafatului, joi sau vineri

    RăspundețiȘtergere
  39. dezastru la simularile de bac si la clasa a 8 8%procent de promovabilitate
    VAU MANCAT BANI LA MEDITATII

    RăspundețiȘtergere
  40. Mai bine ii dati lu Mareta si va trece ea toate examenele.1000 de EURO orice proba la bac si 800 pentru clasa a 8 a.

    RăspundețiȘtergere
  41. CUM SE FAC MEDITATIILE IN CALAFAT

    Asa o fi bine da scrieti si de Firicel spaima scolii de la Piata care rupe cu meditatii elevii.Stau si prin baie prin camara ca sa isi ia el masini scumpe si apartamente in Craiova si Bucuresti. O duc bine profesorii cu meditatiile, unii cu matematica, romana, engleza informatica, sunt cu bani ca jupoaie elevii, adica parintii.

    METODE DE A FACE UN ELEV SA VINA LA MEDITATIE

    1. Il asculti din ce nu stie si ii pui o nota mica

    2. Il scoti permanent la tabla pana greseste sa ii arati ca e prost si treie sa plateasca

    3. Bati apropouri de genul...esti baiat destept dar trebuie sa lucrezi mai mult dupa ore...cu mine, cprofesorul tau platit de statul roman.

    4. Chemi parintii la scoala si le spui ca baiatul poate mai mult dar trebuie ajutat cu ceva suplimentar, o meditati si doua daca permite bugetul, pe saptamana

    5. Dupa primele meditatii te pui cu laude pe el ca a inceput copilul sa-si revine si bla, bla ,bla sa iese banii

    6. La teza pui cu un punct doua in plus ca sa vada parintii progresele.

    SI DUPA TOATE ASTEA TE DOARE IN CUR DACA BOC MARESTE SAU SCADE SALARIILE IN INVATAMANT.

    RăspundețiȘtergere
  42. pe marieta a pedepsito d-zeu a facut masina zb

    RăspundețiȘtergere
  43. parinti hai sa aducem televiziunea sa-i demascam nu fiti lasi
    ce este la ciupercenii vechi este dezastru

    RăspundețiȘtergere
  44. sunt altii de la Liceu si scoala 2 de fac meditatii cat 5 salarii, aia trebuie demascati, hotii intelectuali de buzunare

    RăspundețiȘtergere
  45. Pa shi fhutui-as ic cr de profi.....atunci ce dreak mai vor salarii mari ?

    RăspundețiȘtergere
  46. frumosii nebuni ai calafatului...

    RăspundețiȘtergere
  47. ANALISTUL

    da ce ba toti fac meditatii, aia de sport de biologie, chimie, franceza, fizica din ce traiesc ori ce trie sa faca.. sa dea note mici sa vina parintii cu plocoane.Daca vreti invatamant bun platiti profesorii ca se imbraca toti cu haine de la mana a doua, iar elevele vin dupa ultima moda cu chilotii mai lungi decat fusta.

    RăspundețiȘtergere
  48. ASTA E ADEVARUL


    PROFESORII SUNT PLATITI PROST SI SCOT IN CONSECINTA NISTE PROSTI CU DIPLOME SI IFOSE DE INTELECTUALI.
    PAGUBA E GUVERNUL ASTA A LUI BOC CARE IN LIMBA TURCA INSEAMNA CACAT.

    RăspundețiȘtergere
  49. sunt ei asa platiti prost da au si 5 luni de vacanta pe an de asta nu ziceti nimic

    RăspundețiȘtergere
  50. cat muncesc profesorii 18 ore pe saptamana iar altii 10 pe zi adica 50 pe saptamana

    RăspundețiȘtergere
  51. corect da muncesc cu capu si e mai greu chiar de inteles pentru ala care nu il duce capul

    RăspundețiȘtergere
  52. Misto comentariul de la 21:37 din 3 mai
    super

    RăspundețiȘtergere
  53. nu uitati ca nici invatatorii nu fac meditatii si cat se chinuie cu copiii la clasa..... numai ei stiu! acasa nu va descurcati cu unul asa ca apreciati-le munca.

    RăspundețiȘtergere
  54. Corect comentariul de la 05:16 , poate e mai mare efortul la primele patru clase unde elevii se formeaza pentru restul anilor.Este important sa nu facem din copii xeroxuri. Trebuie sa inteleaga ce invata nu sa memoreze mecanic fara logica.Invatatorii au un mare rol si trebuie apreciati, dar nu toti ca mai sunt si unii care se uita la cadouri si trag mata de coada sau de cate o bere la OK..vezi Roni...ta

    RăspundețiȘtergere
  55. mancaia i p....a lui ronita.pai nu este voie sa intre cadrele didactice in carciumi ?

    RăspundețiȘtergere
  56. ba este,Cum MARETA are voie sa aranjeze examene,asa au voie si cadrele didactice sa stea prin carciumi.Oricum zice ca face reducere daca te duci cu doi elevi.Hai ca are nevoie de bani sa faca nunta.Casa de piatra ,ca pana acuma nu ai niciuna.

    RăspundețiȘtergere
  57. ALOO...DOAMNA RONITA ...doriti o "friptura"....nu ca am.


    Ronito te suparasi nu-ti mai ajunge acu ce ai vrei mai multa sau mai mare spune fata ca chemam americanii sau fa-ti transferul la Devesel la aia cu "rachete"..Uita-te fata la tine ca umblii cu niste fuste de stie toata lumea ce culoare au chilotii tai.Fii mai decenta, mergi sa-i inveti carte pe copii nu sa faci striptis sau sa-i exciti pe parinti, catzelusha in calduri.ORI ACU NU-TI MAI AJUNGE NICI "FRIPTURA"

    RăspundețiȘtergere
  58. Roni..ce faci draga s-a copt bine "friptura"

    Ronita toti te iubim esti sex simbolul Calafatului si Miss Invatatoarea 2011-2012
    Vrem sa ramai in Calafat pentru ca daca vei scoate elevi prosti vor deveni Prim Ministri.E sanasa de a avea oameni din calafat in Guvernul Romaniei.De ziua ta iti facem cadou un butoi de bere promitem.Pe bulevard vom pune parapetzi pentru protectie ca nu iti inghete piciorul de balerina. te vom ocroti ca floarea de colt, ca o floare rara din invatamantul romanesc.

    RăspundețiȘtergere
  59. MARETO ai grija e mai tare RONITA

    Mareto cam pusasi carne pe tine , slanina, Ronita de cand s-a recuperat sentimental a slabit si e serioasa bea acasa ...O BERE SI O FRIPTURA..iar dupa un..."mititel"

    RăspundețiȘtergere
  60. MIHAELA

    Ce faci draga, mananci un mititel ori un mihutzel dulceatza ce esti, mai alearga ca ai facut o sezatoare cat casa poporului, ce dracu va face Roni pe toti.

    Daca o vezi pe Roni spune-i sa salute si ea ca e frumos si civilizat.Noi stim ca s-a remaritat si lucreaza mult la ora de muzica...daaaaa asa se tine casa si "friptura" calda.

    RăspundețiȘtergere
  61. parintele CRISTI !!! MAI DUTE la mircica GUTA la cersit de banuti si nu mai scrie toate comentariile astea singur ca o sa ajungi ca PUIUL ala de cerseste pe la piata...o iei razna cit de curind...

    RăspundețiȘtergere
  62. TOATE CELE 60 DE COMENTARII DE MAI SUS SUNT SCRISE NUMAI DE POPO RUDA !!! JUDDECATI SI VOI DACA OMUL MAI ESTE IN TOATE MINTILE.

    RăspundețiȘtergere
  63. Frumoase comentarii , nici nu poti sti de cine sunt scrise. Sa fie vreo femeie de tip proletar care intra la : port ilegal de organe genitale feminine (sau mai degraba masculine) sau vreun sot impotent care nu stie de ce capul de la dus are baterii sau vreun pustan care de la atata masturbare a inceput sa dea p-afara.
    Oricum fara teama de a gresi putem sa-i spunem intr-un cuvant: Iliuta.

    RăspundețiȘtergere
  64. Sa-l iei pe Iliuta de p...tza pdl-ist prost si sa-l tii pana trec zilele calafatului.... pe post de acadea

    RăspundețiȘtergere
  65. mie sila de ziua orasul este cea mai mare mizerie
    sa-se intoarca LESCU OCVIDIU in calafat
    este singura solutie pentru noi

    RăspundețiȘtergere