21 iunie, 2012

28 DE APARTAMENTE PENTRU FAMILIILE TINERE DIN CALAFAT



LOCUINŢE PENTRU TINERII DIN CALAFAT

Acum două zile, Primăria Calafat, prin programul ANL a definitivat încă 28 de apartamente pentru tinerii care au depus cereri spre a intra în posesia unei locuinţe. Noua scară ANL cuprinde 27 de apartamente şi o garsonieră. Apartamentele sunt realizate după normele europene, cu termo şi hidroizolaţie, parchet, gresie, faianţă, grupuri sanitare moderne şi anexe indinspensabile unei locuinţe.  Benefeciarii sunt cei  care au îndeplinit condiţiile cerute de lege, fiind repartizate în funcţie de punctajul stabilit la nivel naţional şi aprobat în Consiliul Local Calafat. Predarea s-a făcut în prezenţa Viceprimarului Doru Mituleţu şi a unei comisii din partea Primăriei Calafat.
 În acest sens am postat şi un material video cu inetrioarele ANL Calafat



GRĂDINIŢA CU PROGRAM PRELUNGIT A INTRAT ÎN REPARAŢII CAPITALE

Grădiniţa  Nr. 3 cu program prelungit situată lângă Poliţia Calafat a intrat într-un program de reabilitare termică şi nu  numai. Tot exteriorul va fi izolat fiind refăcută integral faţada care înainte arăta ca după război. Această unitate preşcolară nu a beneficiat de o investiţie aşa de mare în ultimii 10 ani, fiind realizate doar lucrările superficiale. Reabilitatea termică va aduce un plus de confort mai ales în perioada iernii pentru cei care îşi desfăşoara activitatea în această unitate.


 VIDEO- LOCUINTE ANL CALAFAT


 

18 comentarii:

  1. c-am scumpa chiria dar in rest e super,cand pot sa il cumpar???

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. pai ce popo te muti si tu acolo ? de unde stii tu chiria ca nici guta nu stie cat va fi ? nu ai sa ai tu niciodata bani sa cumperi un apartament din ala fii pe pace popo nu mai fi interesat de pret

      Ștergere
    2. depinde.. linsu unde trebuie si cand trebuie face .. minuni !

      Ștergere
  2. he he he blogu lu preotu se transforma, vazand cu ochii, in agentia de stiri a primariei
    bre, asta nu e articol (blogu asta presupune, sa scrii articole nu stiri)... dar in fine, asta e nivelu (jurnalistic) calafatean... auzi da blocurile alea nu sunt cumva chiar langa super-rampa aia vestita inaugurata ghici de cine tot de Doru Mituletu ? Pai bine ba popo chiar sa uiti sa specifici treaba asta....e lasa .. auzi da poti sa ne zici cand ti se termina contractu cu primaria, ca sa stim cat o sa mai borasti pe net cu "articole" din astea gen jurnal de calafat.. SFAT: incearca pe cat posibil sa eviti cuvantul termic in textele matale ca asta e un cuvant al naibii de sensibil.. iar "cladire ca dupa razboi" hmmm asta da talent jurnalistic mai ales pentru unu care nu are nici cea mai mica idee ce e ala .. era greu de scris "cladire deteriorata" ? Era ! E !

    Si inca un mic P.S. fara legatura cu "articolu"
    Ce se mai aude cu apa de la Basarabi-Golenti???
    Zic tot eu: acu ca trecura alegerile - NIMIC !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. aia a fost de vrajeala fraierilor sa iese paduraru ce draq sunteti asa de prosti

      Ștergere
  3. astia sunt pentru ai din campanie ai blondului.Guta ai datorii si acu le dai cate un apartament...bine bine da pe bani cu chirie ca tu ai prin Viena si la Bulgari la Nisipurile de aur ...da lasa ca sunt prosti astia din Calafat si le mai bagi gogoasa si peste 4 ani ca tine la tzaranime

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. mai dati sondajul ala in care Adelica avea 40% si era pe primul loc:)))

      Ștergere
  4. iar aparura cativa rasfututi de pedelisti care se gasesc sa comenteze de cate ori se intampla lucruri bune

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. CE GIRTOI UMFLATULE NU MAI AI SOMN

      Ștergere
    2. care lucruri bune ? ca se luceaza la bloacele alea de cel putin 4 ani si oricum pe ele scrie ANL nu primaria calafat nu mitulet nu gartoi or rudarean (desi tare le-ar mai placea o placuta mica acolo cu macar unu din ei) si vezi ba balonatu dreaqu ca nu toti care comenteaza mai acid sunt "rasfututi pedelisti" ci pur si simplu sunt din aia care au ochi sa vada REALITATEA nedeformata de "blogari de Calafat" care intamplator, nu-i asa, sunt usl-isti acu..

      Ștergere
  5. In toamna bate la primarie DNA.Basescu stie el ca o sa vina si altii, asa ca Guta ai grije ca arde rau la curu tau.In toamna te ridica astia de nu sufli si sa vedem noi daca mai e asa prost Adelica cum zici tu????!!!!!!

    RABDARE RABDARE CA E CATE O CELULA PENTRU FIECARE

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da rau va doare din 10 iunie rau rau de tot

      Ștergere
    2. ce ma amanarati pana in toamna cu DNA?

      Ștergere
    3. taceti in pula mea macar o luna dupa ce v-ati luat-o pe coaja in halul ala

      Ștergere
    4. si daca-l aresteaza pe Ponta , Adelica tot prost ramane

      Ștergere
  6. 1. ai bre am o intrebare ce e alea familii tinere ? cumva aia care s-au luat de curand nu ? pai dupa principiul asta si unii de 60 ani daca se casatoresc tot familie tinara se numeste, nu-i asa ?
    nu trebuia oare sa fi zis familii de tineri in loc de familii tinere ? parca zicea unu ca limba romana e tare complicata, da stiti ce, ala nu era roman..
    2. vad in poza aia de sus un calorifer, la ce foloseste ? sau mai pe romaneste aia cu ce se incalzesc iarna, da' macar apa calda e ?

    RăspundețiȘtergere
  7. Majoritarea populaţiei din Calafat , suferă din cauza lipsei locurilor de muncă !

    RăspundețiȘtergere
  8. a.. stai linistit ! Guta & Co se ocupa (de 4 ani) de asta.. cica cu el e cel mai bine .. deci vezi ca matale ai o problema de perceptie a realitatii . IN CALAFAT TOTU E OK ! tu de unde esti ?

    RăspundețiȘtergere