22 martie, 2013

Sâmbătă, 23-03-2013, are loc Conferinta Organizatiei Municipale a PSD Calafat




Sâmbătă, 23 Martie 2013 incepand cu ora 16.00 va avea loc Conferinta Municipala a Organizatiei PSD Calafat.

La acest eveniment extrem de important pentru scena poltica din Calafat si nu numai, vor fi prezente si personalitati de la nivelul organizatiei judetene in frunte cu Presedintele PSD Dolj, Ion Prioteasa.



ACTUALITATEA CALAFETEANĂ - VA REVENI CU INFORMATII ŞI IMAGINI DE LA CONFERINŢĂ


19 comentarii:

  1. Emil Popa - in 2013 presedinte PSD, in 2016 primar Calafat

    RăspundețiȘtergere
  2. conferinta PSD va aduce un lider deja consacrat-emil popa-pacat ca oamenii din calafat nu au inteles acest lucru ,dar orice rau este spre bine , mircea guta un primar deosebit , salaeriatii il apreciaza ,il stimeaza , viceprimarul la fel,este o liniste totala ,numai ca cei doi nu pot tine piept unor javre,iar javrele nu-si revin decat date afara. se stiu ei nu le trebuie pronuntat numele .

    RăspundețiȘtergere
  3. sa nu ne amagim , eu sunt apolitic , dar daca se mentine situatia actuala din oras emil popa v-a defila la alegerile din 2016 si nu ca nu vrea mircea sa faca , el vrea dar il mananca "prietenii" lui si cred ca isi da si el seama ca nu ii mai poate tine in frau

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mai lasal in pizda calului pe mircea ca nu a facut decat mismasuri, era bun gogu primar la calafat ati vazut cum arata ciupercenii noi -parfum

      Ștergere
  4. intrarati pe aratura....Emil abia face fata ca mireasa în casa și voi vorbiți de a conduce un oraș.Alegerile de anu trecut emil le-a făcut în spital la secția deprimați. Ia sa vedeți în 2016 cum se ascunde iar și da bir cu fugiții. Omu e slab rău nu are vâna a fost crescut ca fata mare... Nu vă mai îmbătați cu apă rece ca doare gatul și faceți amigdalita..!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Fute emil la voi ca la curve dezagregatilor, se pishe pe voi cs pe catele o sa vedeti muilor cu guta in suflet

      Ștergere
  5. Traistru ramane dumnezeul lor... restul e ca-n ca-n!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. al cui dumnezeu al lui emil si neamului dus in sclavie.Traistaru a dat ordin acum iese Emil presedinte si peste 8 ani Bogdan nepotu???? ce libertate si democratie mai e asta in PSD!! de fapt nu e in nici un partid

      Ștergere
  6. Si guta este un primar bun dar are prea multe guri de hranit in jurul lui care ii distrug imaginea in plus nu preastie sa comunice.
    O alta problema e ca nu prea lasa nimic in urma si arunca cu banii aiurea prietenilor

    RăspundețiȘtergere
  7. Emil merge la psiholog la Craiova sa se trateze de frica.Are stari de pierdere a personalitatii.Omu a ramas shocat dupa ce l-a batut Guta in vara . Daca asta e lider eu sunt presedintele americii!!!!

    RăspundețiȘtergere
  8. emil popa trebuie sa iasa presedinte pentru ca asa vrea prioteasa si guta. este cea mai buna varianta pentru mircea .emil popa una spune cand e traistaru langa el si alta spune cand nu este langa el iar de jocuri politice habar nu are se joaca guta cu el. acesta este adevarul popa e slabin politica.

    RăspundețiȘtergere
  9. pana peste 4 ani la alegeri mai mor cateva sute de bosorogi , iar Traistaru daca va mai trai va fi mai batran cu 4 ani iar probabil PSD-ul nu va mai lua nici 1000 de voturi . varianta cu Emil Popa este insa agreata de Guta care nu a dorit sa susstina alt candidat

    RăspundețiȘtergere
  10. Acest articol a fost scris la comanda penalistilor ca sa aiba ce sa injure si sa defaimeze

    RăspundețiȘtergere
  11. Doamne ce handicapati Ii face plangere penala lui rudareanu pentru aiurelile de aici?

    RăspundețiȘtergere
  12. fetitele bogdan si cosmin ce functii vor avea ?

    RăspundețiȘtergere
  13. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  14. Sa iti dau la muie pe gat rudarene

    RăspundețiȘtergere