29 martie, 2013

Şedinţa Consiliului Local Calafat. PSD s-a opus angajării a 250 de zilieri - Video în exclusivitate pe Actualitatea Calafeteană


Vineri, 29 martie, a avut loc Şedinţa Ordinară a Consiliului Local Calafat. Pe ordinea de zi s-au aflat 16 proiecte care în urma votului consilierilor au primit în totalitate aviz favorabil fiind aprobate. Doar două proiecte au fost contestate de către consilierii PSD care nu au votat bugetul pentru cei 250 de zilieri şi dărâmarea unor clădiri vechi aflate în administraţia Liceului Agricol şi trecute în urmă cu puţin timp sub cea a Primăriei Calafat. Clădirile, aşa cum arată şi avizul specialiştilor în construcţii au fost încadrate ca ruine ceea ce rezultă clar că nici măcar materialele recuperate nu trebuie folosite la realizarea altor lucrări deoarece nu prezintă garanţie. Se impune aşa cum a afirmat şi Primarul Mircea Guţă, demolarea, intenţionându-se ca în viitorul apropiat să se construiască un azil pentru bătrâni pe fonduri europene. Refacerea acestor clădiri ruinate lor ar implica fără discuţie costuri uriaşe iar lucrarea nu ar respecta parametrii ceruţi de specialişti. Referitor la cei 250 de zilieri , consilierii PNL, PDL şi PPDD au votat favorabil, în timp ce consilieri PSD au votat împotrivă. Cu toate acestea, datorită majorităţii, proiectul a fost aprobat.
Tot aici a fost desemnat şi Preşedintele de Şedinţă pentru următoarele 3 luni, fiind votat domnul Liviu Paşca (PNL). Consilierii au luat act şi de alegerea delegaţilor săteşti pentru Basarabi- domnul Roşu Alexandru şi pentru Golenţi- domnul Alin Nistorescu.

VIDEO 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu