30 aprilie, 2013

Ziua Internaţională a Dansului sărbătorită ieri şi la Calafat...in exclusivitate doar pe Actualitatea Calafeteana -VIDEO

  VIDEO






Ziua de 29 aprilie marchează la nivel mondial, Ziua Internaţională a Dansului. În 1982, Institutul Internaţional de Teatru (ITI), prin Comitetul Internaţional al Dansului (CID), a hotărât ca, în fiecare an, pe 29 aprilie, să se sărbătorească Ziua Internaţională a Dansului. Intenţia Zilei Internaţionale a Dansului şi a mesajului său este să îi aducă laolaltă, în această zi, pe toti cei interesaţi de dans, să sărbătorească această formă de artă şi să-i dezvăluie universalitatea, să depăşeasca toate barierele politice, culturale, etnice şi să aducă împreună oameni în pace şi prietenie printr-un limbaj comun.
La Calafat, în premieră, doamna Sorina Dumitraşcu, profesoară pe disciplina educaţie plastică, a pregătit un spectacol de muzică şi dans modern în Centrul Civic al municipiului Calafat. Începând cu ora 20.00, cei prezenţi au avut bucuria de participa la o demonstraţie de dans susţinută de elevii cei mai talentaţi ai şcolilor generale şi liceelor din Calafat. Mesajul artistic a fost receptat, iar calafetenii care au dat curs invitaţiei au avut plăcerea de a petrece o seară minunată pe ritmuri de dans modern. “Copiii au cea mai mare bucurie atunci când dansează sau ascultă muzică , se simt liberi şi mult mai apropiaţi unul de celălalt, şi poate ăsta este cel mai mare câştig - comunicarea sută la sută reală, fără tastatură şi mouse” ne-a declarat la încheierea manifestării, doamna Sorina Dumitraşcu.

47 de comentarii:

  1. LUCRURI FRUMOASE, FELICITARI ADMINISTRATORULUI

    RăspundețiȘtergere
  2. cred ca e totusi ziarul care a ramas atasat si evenimentelor culturale

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. RUDARENE ESTI DE RASUL CALAFATULUI CE FACI MAH ITI SCRII COMENTARII IN CARE TE LAUZI SINGUR ESTI PE TOPOGAN PAPAGALULELE BLOGUL TAU SE DUCE PULII O SA AJUNGI LA 100 DE VIZITARI PE ZI.
      IA MAI SCRIE JOS CAT DE TARE E ADMINISTRATORUL :
      ...................................

      Ștergere
  3. foarte atasat de banii publici?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa fim seriosi da popa a fost singuru de a dat toate evenimentele culturale indiferent de partid sau om ....sau cum spun unii interese.M-am uitat si pe alte situri si numai politica!!!!!!!!
      Un paste fericit parinte rudareanu!

      Ștergere
    2. COMENTARIU SCRIS DE RUDAREANU

      Ștergere
  4. Pentru cati bani publici primeste cred si eu

    RăspundețiȘtergere
  5. de zilele orasului rudareanu a cerut 100milioane la primarie sa promoveze pe ziar acest eveniment.gutacul i-a dat,ca nu da de la el.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nuuuu....mai mult 10 miliarde.....ce sa spun ca umbla cu coaja aiavde cielo...ala e popa prostu....altii sunt cu banii!!!!!

      Ștergere
    2. COMENTARIU SCRIS DE RUDAREANU

      Ștergere
  6. Sa va zic una tare de tot care confirma zicala " Prost sa fii , noroc sa ai". Dupa scandalul asta de la PSD aia de la Craiova gasisera solutie sa scape repede de Traistaru . I-au intins nada nevolnicului de Emil Popa sa ii dea afara pe cei doi consilieri . Traistaru care atunci cand vrea sa faca rau foloseste doar o mica parte din creier nu si-a pus problema de ce ar fi Manda care il uraste ca dracu' asa putin interesat de opozantii fostului primar . Capcana era ca in urma scandalului sa se analizeze activitatea organizatiei si in urma acesteia sa fie numit un apropiat al lui Manda ca presedinte interimar si sa il elimine astfel pe Traistaru . De cascadorii rasului ca tocmai neputinta i-a salvat pe pesedisti care nu s-au intalnit in seara asta decat intr-un numar mic nefiind in stare sa intruneasca nici macar majoritatea in biroul politic astfel ca sa ia masuri impotriva celor 2 . Asa ca neputinta i-a salvat sau macar le-a amanat pierzania

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu mai vorbiti de traista ca e mort de mult

      Ștergere
    2. girtoi se vede ca nu mai ai informatii din interior, ti-au disparut sifoanele, habar nu ai ce s-a intamplat la sedinta

      Ștergere
    3. COMENTARIU SCRIS DE RUDAREANU

      Ștergere
  7. nu va agitati ca o sa vina acum Iliuta care o sa spuna ca n-au venit oameni la sedinta pentru ca mirosisera ei capcana si mai mult cand o ajunge Geoana secretar NATO o sa bombardeze americanii ediul PSD Dolj si o sa-i omoare pe Claudiu si Olguta si asa ajunge tae' sef pe regiunea Oltenia:))))))))))))

    RăspundețiȘtergere
  8. si Trocan a facut scandal in privinta numirii lui Ninel tot pus de Iliuta:))

    RăspundețiȘtergere
  9. manda va candida pe colegiul calafat! Adio voicu!

    RăspundețiȘtergere
  10. conducerea psd calafat va fi schimbata in totalitate de catre psd dolj pentru rezultatele proaste la alegerile locale.

    RăspundețiȘtergere
  11. POPA EMIL stie acest lucru

    RăspundețiȘtergere
  12. dar ce o sa faca cu LICEUL INDEPENDENTA .Il pune pe socrusau in consiliul de administratie

    RăspundețiȘtergere
  13. PSD CALAFAT la ora actuala = 0

    RăspundețiȘtergere
  14. mugurel si stanciu vor conduce psd calafat

    RăspundețiȘtergere
  15. popa emil si traistaru petre se vor inscrie la partidul ecologist

    RăspundețiȘtergere
  16. e un partid de viitor le uram succes

    RăspundețiȘtergere
  17. CONDUCEREA ACTUALA PSD DOLJ AR FI MULTUMITA SA VA DA-TI DEMISIA IN BLOC ATAT CONDUCEREA PSD CALAFAT CAT SI CONSILIERII LOCALI.

    RăspundețiȘtergere
  18. POPA EMIL LA VIITOARELE ALEGERI LOCALE NU VA CASTIGA CHIAR DACA CANDIDEAZA SINGUR

    RăspundețiȘtergere
  19. DE CE A RENUNTAT POPA EMIL LA FUNCTIA DE CONSILIER LOCAL?
    ERA EXCLUS DE SOCRUSAU PENTRU CA IN POLITICA E INCA PIONIER.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. COMENTARIU SCRIS DE RUDAREANU


      MAI BINE PIONIER DECAT PUSCARIAS CA GUTA .VEDETI VOI CE O SA II PLANGETI DE MILA PADURARULUI HOOOOO CA MAI E PUTIN

      Ștergere
  20. o parte din consilierii locali au facut campanie impotriva aliantei usl
    taistaru a fost si inregistrat

    RăspundețiȘtergere
  21. CITIŢI PE ,, CALAFAT LIVE ,, - ŞOCANT - 100 MUNCITORI INTOXICAŢI CU INSECTICIDE LA MAGLIERIE CRISTIAN IMPEX SRL CALAFAT !

    RăspundețiȘtergere
  22. http://www.municipiulcalafat.ro/calafat/indirectdincalafat.php

    RăspundețiȘtergere
  23. unde este articolul despre fetele de la textila?

    RăspundețiȘtergere