11 august, 2014

Administratia Locala Calafat- FAPTE NU VORBE- In cel mult doua saptamani se vor finaliza lucrarile la Debarcader. A inceput asfaltarea soselei de centura a Calafatului. Aflati de ce s-a asfaltat decat o singura banda – VIDEO si FOTO

 VIDEO


Debarcaderul va fi gata in cel mult doua saptamani

Daca pana acum erau doar vorbe, de astazi sunt fapte, deoarece in maxim doua saptamani zona Debarcader va fi in totalitate modernizata, fiind finalizat cel mai amplu proiect de acest gen din ultimii 40 de ani. Din datele furnizate de domnul Gheorghe Pirvan, director DSUP Calafat, am aflat ca in zona Debarcader au fost reamenajati circa 8000 mp constand in aproape 4000 mp de asfalt si cam tot atata suprefata de gazon (spatii verzi). Au fost realizate alei serpuite, delimitate de gazon, cu borduri si banci noi si un chiosc de vara modern. Intregul perimentru destinat calafetenilor dornici de a face o plimbare pe malul Dunarii va fi blocat accesului auto, mai ales ca noile alei vor fi o atractie irezistibila pentru iubitorii de role si pentru biciclisti.
In functie de posibilitatile materiale, in viitorul apropiat, administratia locala va reamenaja si zona de la tunuri, parcul in centrul caruia se afla momumentul Marita fiind deja intrat in acest proces.


                      Soseaua de centura 


Este una dintre cele mai importante cai de acces catre Municipiul Calafat, folosita si ca ruta ocolitoare. In ultima perioada aceasta a creat multe neplaceri soferilor. Administratia locala a asfaltat un sens pe o latime de 5m si o lungime de 980m, in jurul a 5000mp. In prima faza va fi asfaltat doar un sens, deoarece masterplanul de apa prevede o serie de lucrari care se impun pentru alimentarea comunei Poiana Mare urmand ca reteau face legatura cu statia de apa din Calafat sa afecteze soseaua de centura. Dupa ce se vor termina lucrarile de racordare, Primaria Calafat va asfalta imediat si cealalta banda.

ALBUM FOTO






CONTINUARE...













3 comentarii:

  1. frumoasa treaba si sa o tineti tot as === aveti o bila alba FELICITARI!

    RăspundețiȘtergere
  2. Sper ca s-au gandit sa reamenajeze si plaja caci arata jalnic.......ceva reparatii si cateva masini de nisip ca nu mai este deloc......A-r trebui sa reasfalteze si aleea de jos de langa dunare si sa puna mai multe flori deoarece au semanat doar gazon.......de flori cam duce lipsa zona aia......nu au pus flori.....speram sa-i dea la cineva din primarie in gand si aici ma refer la inginerul de la spatii verzi sa puna mai multe flori.........

    RăspundețiȘtergere
  3. Mda, sa vedem kat rezisata ...

    RăspundețiȘtergere