28 octombrie, 2014

Hot si student la facultatea de Educatie Fizica si Sport din Craiova

Tânărul de 21 de ani, student la Facultatea de Educaţie Fizică şi Sport din Craiova, care a furat, în urmă cu o săptămână, un pistol Mauser cu bile, de la magazinul de arme şi muniţii situat pe strada „Brestei” din municipiu, rămâne după gratii. Tribunalul Dolj a respins, ieri, contestația formulată de acesta împotriva hotărârii Judecătoriei Craiova prin care a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.
Judecătorii Tribunalului Dolj au respins, ieri, contestația formulată de Andrei Alexandru Buză împotriva hotărârii din 22 octombrie a.c. prin care Judecătoria Craiova a luat față de el măsura arestării preventive pentru 30 de zile pentru nerespectarea regimului armelor și munițiilor. Hotărârea a rămas, astfel, definitivă, tânărul de 21 de ani urmând să stea în arestul IPJ Dolj cel puțin până pe 20 noiembrie a.c., când expiră cele 30 de zile.
Reamintim că, în urmă cu o săptămână, pe 21 octombrie, reprezentanţii IPJ Dolj erau anunţaţi de Mădălin Bărănescu, vânzătorul magazinului de arme şi muniţii de pe strada „Brestei” din Craiova, că un tânăr, îmbrăcat într-un hanorac cu glugă, profitând de faptul că nu era atent, a furat un pistol marca Mauser de calibrul 10x 22T, expus la vânzare în magazin şi a fugit pe jos. S-a dat rapid alarma la nivelul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj, fiind instituite filtre în oraş, mai multe echipaje de poliţişti pornind în urmărirea sa...

În baza semnalmentelor furnizate de reprezentantul magazinului prădat, la scurt timp poliţiştii l-au observat la intersecţia străzilor „Transilvania” şi „Libertăţii”, în zona Facultăţii de Agronomie. Tânărul a fost imobilizat şi dus la sediul Secţiei 1 Poliţie Craiova, unde au ajuns şi poliţişti ai Biroului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase, care l-au identificat, stabilind că este vorba despre Andrei Alexandru Buză, de 21 de ani, din Drăgăşani, judeţul Vâlcea, student la Facultatea de Educaţie Fizică şi Sport.
Oamenii legii au recuperat şi pistolul, în valoare de 1.000 de lei, pe care tânărul în furase cel mai probabil pentru a-l valorifica. Pe numele său s-a întocmit dosar penal pentru nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor, în speţă furt de armă”, în cursul serii fiind reținut pentru 24 de ore. A doua zi a fost prezentat Judecătoriei Craiova care i-a emis mandat de arestare preventivă.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu