20 august, 2015

DEZVALUIRI SI DOCUMENTE CUTREMURATOARE DESPRE NEREGULILE DIN MITROPOLIA OLTENIEI SI PROTOIERIA BAILESTI

DEZVALUIRI SI DOCUMENTE CUTREMURATOARE DESPRE NEREGULILE DIN MITROPOLIA OLTENIEI SI PROTOIERIA BAILESTI

Oltenia Exploziv va incepe o ancheta maraton, un serial jurnalistic impresionant cu lucruri inca nestiute despre afacerile de miliarde derulate de mai marii Mitropoliei Olteniei. Mentionam ca sunt date care vor produce soc in lumea crestina si jurnalistica. Sunt date care nu au fost publicate de catre alte trusturi media din motive necunoscute. Nu stim daca in urma acestui maraton jurnalistic acest canal media nu va fi inchis, insa sperama ca Bunul si Adevaratul Dumnezeu sa ne ajute pentru a scoate la lumina intunericul din Biserica stramoseasca si dreapta, adica Biserica Ortodoxa Romana. Ne dorim o biserica in care sa slujeasca oamenii lui Dumnezeu nu ai lui Mamona (adica banului si interesului personal).
Pentru inceput vom publica trei pagini dintr-o scrisoare adresata autoritatilor bisericesti si universitare de catre un renumit om de cultura. Scrisoare are 19 pagini si demonstreaza cu argumente solide falsul intelectual al asa numitului Doctor si Academician Irineu Popa, Mitropolitul Olteniei.
Vom urma dupa aceasta scrisoare dezvaluiri despre Protopopul Bailestiului, despre afacerile cu energie electrica, cu padurile, cu pamanturile si nu in ultimul rand cu proiectele europene unde s-au tocat peste 40 de milioane de euro.

preluare: http://olteniaexploziv.blogspot.ro/
SCRISOAREA(primele 3 pagini)


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu