11 mai, 2016

Groaza la Poiana Mare!!!Oamenii au trait cosmarul vietii lor. Apa a navalit peste ei iar primarul a fost de negasit

VIDEO

In Poiana Mare urgia continua, parca totul merge pe dos si pe zi ce trece situatia este tot mai potrivnica oamenilor care doresc o viata linistita. De curand, cu o zi in urma, mai multe gospodarii au fost luate de ape. Motivul este unul singur- lucrarile proaste la reteaua de canalizare a comunei, care a devenit in ultima perioada cosmarul din Poiana Mare.
Echipa Oltenia Sud a fost chemata la locuinta unei familii din localitate unde apa a luat pluta totul. Salariatii firmei care se ocupa de canalizare au dezgropat o teava care colecta apa cu gandul ca vor face ceva mai bun, insa au reusit sa aduca doar disperare familie Musat si unui patron care gestioneaza un magazin mixt. Clientii au fost nevoiti sa intre in magazin pe un pod improvizat din navete de bere. Doamna Musat Viorica ne-a declarat ca a sunat si la primar si la cei care se ocupa cu canalizare, dar in zadar, nu i-a raspuns nimeni.


 PRIMARULUI DIN POIANA MARE A TRECUT INDIFERENT

IN TIMP CE SE FILMA REPORTAJUL, MASINA PRIMARIEI A TRECUT DE DOUA ORI, ODATA DOAR CU SOFERUL, IAR A DOUA OARA SI CU PRIMARUL, CARE NU A BINEVOIT SA OPREASCA SA VADA CE SE INTAMPLA, INDOLENTA SI LIPSA TOTALA DE INTERES PENTRU ACEI OAMENI.


INDUNDATI CHIAR DE CELEBRA CANALIZARE
O situatie trgica dar si comica, am intalnit si pe Strada Independentei din Poiana Mare chiar de Ziua Independentei, cand echipa ziarului a fost oprita de doua familii la fel de disperate si care au fost inundate de apa care iesea prin hidrantii de la canalizare.
O batrana ne-a declarat ca niciodata nu a fost inundata pana acum. “Maica inainte aveam santuri facute de noi si niciodata nu ne-a inundat in halul asta. De cand cu canalizarea e dezastru, ce-o fi la iarna doar Dumnezeu stie”. Femeia se plangea ca a apelat si la primarul comunei care nu a ajutat-o nici pana in acest moment.
Oamenii sunt din ce in ce mai dispertati traind cu spaima ca o ploaie puternica le poate distruge toata agoniseala, ca sa nu mai vorbim de drumurile care in continuare cosmarul parca fara sfarfit pentru cetatenii celei mai mari comune din tara.
preluare:www.olteniasud.ro
Album foto






2 comentarii: