07 aprilie, 2011

ACTUALITATEA CALAFETEANĂ a răspuns nemulţumirii cetăţenilor din Calafat. Au dispărut numerele de maşină scrise abuziv pe locurile de parcare


După ce ACTUALITATEA CALAFETEANĂ a sesizat nereguli în legătură cu parcarea din Mogador , administraţia locală a luat măsuri în conformitate cu legea. În acest sens amintim că în urmă cu două zile ne-am exprimat dezacordul în legătură cu personalizarea parcărilor (inscripţionarea numerelor de maşină ale unor propietari pe respectivele locuri de parcare). Gestul celor care au făcut acest lucru s-a demonstrat a fi unul abuziz sau copilăresc, deoarece o parcare nu poate fi marcată cu numărul de înmatriculare al unei maşini dacă proprietarul nu a încheiat un contract de închiriere cu Primăria, contra cost. Cu o zi în urmă au fost acoperite numerele de maşini inscripţionate pe o parte din locurile de parcare situaţia revenind la normal. Ne bucurăm că semnalul trimis de ziarul nostru a fost receptat şi promitem că vom fi tot timpul atenţi la eventualele abuzuri sau nereguli.

FACEM UN APEL CĂTRE TOŢII CETĂŢENII DIN CALAFAT DACĂ AU DATE DESPRE NEREGULI SAU ABUZURI FĂCUTE DE ORGANELE DE CONDUCERE LOCALE SĂ NE CONTACTEZE LA NUMĂRUL DE TELEFON 0767.464.894

27 de comentarii:

  1. dacă oameni ca:guţă, mituleţu, trăistaru,popa,iliuţă,pîrvan şi alţii ca ei au ajuns să conducă oraşul âsta ne merităm soarta.
    guţă-un parvenit agramat cu veleităţi de "intelectual"un hoţ ordinar care a considerat[sperăm că nu pentru mult timp]că primăria şi calafatul sunt ograda lui.se bazează pe voicu şi enea care oricum sunt în vizor şi s-ar putea să aibă şi ei soarta lui guţă.care?puşcăria locul unde mai devreme s-au mai tîrziu ajung toţi infractorii.
    trăistaru-un fost şef de atelaj unul din cei care au falimentat fabrica de conserve iar cînd a fost primar şi-a făcut treaba.falsă impresia că a fost un primar care a avut în vedere în primul rînd interesele calafatului.INTERESUL LUI A FOST ŞI VA FII DOAR FAMILIA LUI!!!dacă îi păsa atît de mult de oraş în opt ani rezolva problema căldurii în calafat.PENTRU EL AU CONTAT DOAR LUCRURILE DE SUPRAFAŢĂ-centrul civic-PENTRU A IMPRESIONA OAMENII!!! numai că nu ne încălzim cu centrul civic şi artezienele şi nici nu ne dau să mîncăm!?a pozat în mare manager.FALS!!!să zică merci că l-a avut pe unchiu-său că aatfel vai de mama lor111A UITAT CÎND ÎI PROPUNEA LUI GEAMĂNU SĂ CUMPERE OI CĂ NU MAI AVEA CE SĂ FACĂ?alţii nu uită.după ce s-a folosit de mănaş l-a dat la o parte.asta este strategia acestei familii care a reuşit datorită ignoranţei oamenilor să pozeze în"salvatorii calafatului"se laudă cu familia lui.hai să fim serioşi-doi gineri fără personalitate care nu mişcă în front.unul.iliuţă-provenit de la casa de copii care "s-a remarcat şi se remarcă"printr-un ris de scapete şi prin încercări nereuşite de a prinde şi el o funcţie.MĂ BĂIATULE CU TOŢI BANI LUI TAICU NIMENI NU ANGAJEAJĂ UN TEMBEL CA TINE!?roagăl pe popa de la biserica din parc să te angajeze ca băiat de lumînări dar să ai grijă să nu uiţi să numeri bine bani pe ele că retardat cum eşti la tine este posibil orice!eşti sluga familiei şi singura ta "contribuţie"la propăşirea şi prosperitatea ei a fost s-o fecundezi pe fiica lui petrică,care fără un papagal ca tine rămînea nemăritată!emil un om fără personalitate care niciodată nu va fii capabil să conducă un oraş!cînd nu te poţi conduce pe tine ce pretenţii să ai!?adriana o figură ştearsă care a fost directoare datorită lui taică-său şi NU A REALIZAT NIMIC LA ŞCOALĂ!!!NU EREA AL BĂTRÎN VAI DE MAMA EI!!!asta este "celebra"familie a lui trăistaru un om care a terorizat-o pe nevastă-sa cu amorurile lui!!!în prezent "impresionează"prin tremuratul mîinilor şi poziţia descentrată a corpului cînd merge!!!bă zdăurici[cred că nu ţi-ai uitat porecla pe care ţi-am dat-o cînd ereai dănac?!]trage pe dreapta mergi mai des la locul de veci şi consideră CĂ TU ŞI "MAGNIFICII TĂI "sunteţi nişte epeve ca migurile care cad ca muştele!!!ŞI VOI SUNTEŢI ÎN CĂDERE LIBERĂ!!!IMPACTUL PENTRU VOI VA FII GROAZNIC!!!
    cît despre ceilalţi sunt atît de neînsemnaţi şi proşti că ar fii pierdere de timp să ne ocupăm de ei!!se vor ocupa FOARTE CURÎND ALŢII!!!AŞTRPTAŢI ŞI O SĂ VEDEŢI!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Bine Actualitatea ...ramai cu noi in continuare.O sa te sune multi pe numarul ala dac chiar vrei binele acestui oras.

    RăspundețiȘtergere
  3. O sa vatrimit si eu ceva pe email, care cred ca va intereseaza

    RăspundețiȘtergere
  4. O sa se faca tot bulevardul din nou cu 15 miliarde, e normal asa ceva, din doi in doi ani reparam bulevardul iar Calafatul tremura, Rusine, rusine, rusine sa va fie.

    RăspundețiȘtergere
  5. EXCELENT PRIMUL COMENTARIU !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  6. MARE CREIER ,MARE CARACTER CEL DE LA PRIMUL COMENTARIU.

    RăspundețiȘtergere
  7. FELICITARI CEL DE LA 08:33

    RăspundețiȘtergere
  8. PROFUND COMENTARIU CEL DE SUS!!! SI ESTE CIT SE POATE DE REALIST.

    RăspundețiȘtergere
  9. Felicitari pt primul comentariu!



    P.S. Nu va mai obositi sa sunati la tatapopa sa va plangeti ca tot ce ii da Guta si Triastaru scrie

    RăspundețiȘtergere
  10. nu-l suna nici dracu, comentariile sunt ale lui popa rudareanu .se baga singur in seama.

    RăspundețiȘtergere
  11. parinte.....D-zeu te vede!

    RăspundețiȘtergere
  12. Sunt gunoaie la Gara veniti sa le fotografiati.O sa va trimit si adresele cu cele mai murdare locuri din Calafat.Bafta multa.

    RăspundețiȘtergere
  13. Unde mai pot gasi actualitatea , ziarul scris?

    RăspundețiȘtergere
  14. Sus la blocuri nu a ajuns actualitatea, de ce nu ati dat si acolo?

    RăspundețiȘtergere
  15. DE CE NU MERG LUCRURILE LA NOI

    E simplu, ca toti se uita sa bage in buzunare.Am sa incerc sa fiu cat mai clar DACĂ NU MĂ CENZUREAZĂ ACTUALITATEA.

    PRIMARUL TRĂISTARU

    Totul a inceput din perioada lu Traistaru care a simtit mirosului banului public mult si sigur şi a început să-şi facă argaţi reduşi la minte care furaţi de mirajul banului su uitat şi de măsa şi de taso.Unul şi primul este BISTRICEANUL pe care Traistaru l-a vârât în cele mai murdare afaceri distrugându-i întreaga familie.Toată canalizarea şi ţevile de apă de la Basarabi şi cu vanele de aur au fost aduse de Bistriceanu care brusc din OMUL CARE NU AVEA DE O CAFEA PE LA MATEESCUA AJUNS SĂ ÎNVÂRTĂ MILIARDE ÎN 2005-2006.

    MUGUREL

    A doua victimă a lu Trăistaru, asta după ce afacerile cu Bistriceanu erau pe ducă l-a găsit pe ţeparul Mugur care dăduse un tun de un miliard în 2003 la Amidon. Şi ăsta dornic de bani s-a aruncat repede la mălai, s-a extins şi-a luat maşini de lux ajungând cu linii de credit de 17 miliarde de lei. În momentul de faţă acest Mugur este falit după ce a pierdut alegerile Traistaru în 2008 . Omul a pierdut mult, adică:

    1.Trei maşini noi- BMW, Wosvagen şi o camionetă Peugeot cu o valoare de 60 de mii de euro

    2.Două apartamente de lux în Cartierul Traian

    3.Depozitul de pe şoseaua de centură

    4.Cele două magazine din fosta casa a lui Antici

    5.Un loc de casă pe strada liceului de 1000 mp.

    În momentul de faţă omul este dator a rămas cu un magazin în centru de piese şi datorii grămadă.

    PE CE A MIZAT TRĂISTARU

    Pe oameni naivi gen Mugur , Ninel sau Bistriceanu, dornici de a se face peste noapte mari miliardari în Calafat, proiect eşuat ca şi multe altele.

    INDESTRUCTIBILUL ANTI-DNA GUŢĂ

    Un tânăr căruia pălăria îi este mai mare decât capul şi i-a căzut pe ochi nu mai vede nimic. Spre deosebire de Traista ăsta face afaceri mari masonice cu bani grei nu găinării cu conducte , are în spate oameni cu bani, gen Ene care are şi Collisseumul. Nu se uită la mizilic ca Trăistaru comunistul. Are şi el o casă prin Viena, una în Calafat şi nişte bani în Elveţia. Îi plac costumele şi hainel de firmă, are gust la îmbrăcat şi bun de tras sfori politice.Pote fi numit un mic Băsescu al Calafatului dar mai rafinat.Îţi zâmbeşte îţi promite şi te beleşte. Acu are poziţie bună cu USL, dar mai e până în 2012. E sprijinit de Uşurelu care a băgat sute de milioane în campanie şi căruia trebuie să-I dea lucrare de 6 miliarde de la Târgul Bulgarilor.


    BĂTRÂNUL CANDIDAT ADELICĂ

    Ca şi Dumitrescu mereu candidat pentru locul doi, trei şi aşa mai departe. Supărat şi cu polipi încă din copilărie, a ciupit şi el destul de bine.Are o ditamai viloaie în construcţie.A dat un tun la Palatul copiilor de vreo 4 miliarde. A pus nişte aere condiţionate prin toată Primăria şi băncile de la Biosinteze. Şi în ultimi doi ani şi+a luat şpăgi de la toate licitaţiile. Cearta cu Guta s+a făcut de la piaţa aia de 6 miliarde pe care Adelică i-o dăduse lu Cârciumaru şi nu lu Uşurelu aşa cum vroia Primarul.


    CONCLUZIE
    ASTA EESTE IAR CALAFATUL DACĂ E PROST AŞA SĂ RĂMÂNĂ ÎN CONTINUARE

    RăspundețiȘtergere
  16. BETON COMENTARIUL DE LA 08:06

    RăspundețiȘtergere
  17. Alta e problema, pe cine dracu mai votam, ca ne-au furat astia de ne-au gasit toti dracii.Pe Geamanu,un hot si afemeiat sau pe Bora care se da dupa orice cur care-i promite functie, un tradator dat afara din partid.pe Emil Popa care doarme si nu stie pe ce lume tarieste, ca asta e magar inchiriat la nevasta in casa.Daaa pe Iliuta ca ne procopseste mai ales daca conduce nevastasa aia de e fiere.BAAAAAAAAAAAAAAAA nu avem pe cine sunt toti javre puse pe furat

    RăspundețiȘtergere
  18. AVEM PRIMAR PE PANDIA NEBUNU SAU PE FARNEATZA SAU PE FLORIAN CU ELVIRA NEBUNII AIA DIN CALAFAT DE BEAU SE IMBATAU SI PE URMA SE BATEAU CA A DOUA ZI SA SE PUPE CA GUTA CU TRAISTARU, FLORIAN SI CU ELVIRA.

    BA CE BINE SCRIU SA PUN COMENTARUI PE TOATE BLOGURILE CA SUNT TARE

    RăspundețiȘtergere
  19. Ce aiureli scrieti ,muriti de foame si vorbiti de primari, ratatilor

    RăspundețiȘtergere
  20. Stati la calculator in loc sa munciti are dreptate Basescu putori ordinare care visati la cai verzi pe pereti. La munca nu la intins mana.Asa v-a invatat Ceausescu sa va faceti ca munciti.Bine va face Base si Udrea ca sunteti niste milogi , asteptati sa se umple farfuria, dati din maini daca vreti paine pe masa.Mancati pensiile la ai batrani prin baruri si cu curvele prin centru la discoteci.Ai dracu voi daca ati vedea ceva di la mine

    RăspundețiȘtergere
  21. nasol popo.acum il pupi in cur pe guta.

    RăspundețiȘtergere
  22. bora nebunul o sa fie dus de vecini direct la morga,ca n-o sa mai apuce sa-l duca ale iliuuu la azil,vai de pacatele lui, o tarfa cu fata umana alaturi de alte haimanale care sunt scursurile calafatului, cine sa uita in gura lor isi merita soarta, l-a executat traistaru pe tembelu de bora de i-au sarit mucii din nas , mi-ar fi si rusine sa mai ies pe strada, o hahalera si un muci in nas ca si bou ala de adelica ,ramas datori la clanurile indiene si fugarit de creditori, astia s-au adunat, a mai e si betivanul de mihut care locul aluia e la G.A.Z, niste pishatzi, calafetenii au avut conducatorii pe care i-au votata, le e bine, s-au inselat e treaba lor, dar laturi ca bora, mihut,adelica, scursurile societatii academice din calafat, astia vor palhani si cimitirul din calafat prin mirosul lor

    RăspundețiȘtergere
  23. cei pomeniti cu oile mai sus , sa nu ramaneti prosti cum ati mai fost , cei descrisi au fost fideli lui traistaru, apoi au devenit lingai si apoi...vedeti singuri pe unde mai ling

    RăspundețiȘtergere
  24. codosule de bora ti-a fost gasita agenda in care treceai ce aveai de primit impotentule si nerusinatule cel mai neperformant animal din invatamantul calafetean, arzate-ar buba rea tigan, se aude ca parintii lui bora proveneau dintr-o ginta tiganeasca sa va uitati la el sa vedeti indienii talpa iute, si sunt oameni care spun ca i-au dat prostului de bora cate in luna si-n stele si nici n-au rezolvat nimic, o caricatura de om care si-a abandonat copii inca de cand erau mici, vai de tine carpo, ar fi multe de zis dar ce vina au copii? dar tu fatarnic imputit o sa fii dus la azil cand ti se termina interimatul ,ca adelica va fi schimbat si se stie si de tine ca esti un om care m-ai degraba ai grabit compromiterea pdlistilor in zona decat sa-i salti, dat afara ca un caine de la consilieri de catre pc, draga fosilo nu esti bun nici de gaz metan...

    RăspundețiȘtergere
  25. bata-va norocu de handi, pe unii enumerati aici ii doare in basca, altii care n-au obiectul muncii ii ciup de fund pe ceilalti, rusine dinu patriciu, cum or putea sta la aceeasi masa, nicola cu adelica cu columbenii, cu mihut care n-are voie sa predea la liceu, toti unu si unu niste netoti si suferinzi,ba i-a mai futut si guta pe nazdravani, bravo pnl psddd

    RăspundețiȘtergere