06 mai, 2011

Moaştele a patru sfinţi la Biserica “Adormirea Maicii Domnului” din Calafat


Biserica de la piaţă va primi Duminică moaştele a patru sfinţii cinstiţi de Biserica Ortodoxă. Credincioşii prezenţi la slujba de sfinţire şi la Sfânta Liturghie oficiată de Înalt Prea Sfinţitul Irineu, Mitropolitul Olteniei, vor putea să aducă rugăciuni la moaştele Sfîntului Nifon, Sfintei Tatiana şi a Sfinţilor Serghie şi Vah. Moaştele care vor rămâne până seara în Biserică, vor fi un prilej de bucurie şi de împlinire duhovnicească pentru toţi credincioşii care vor aduce rugăciuni şi se vor atinge cu credinţă de trupurile neputrezite ale sfinţilor. Sunt aşteptaţi peste o mie de creştini la acest eveniment spiritual deosebit ,unic şi care va semna o filă importantă pentru spiritualitatea locală.

14 comentarii:

  1. Dacă mai aveţi puţin respect şi o fărâmă de credinţă, nu necinstiţi trupurile unor sfinţi care nu au nimic în comun cu politica şi mizeriile vieţii de zi cu zi. Este bine să vă gândiţi că înainte de toate este Dumnezeu care ne iubeşte pe fiecare aşa cum suntem.

    PĂSTRAŢI MĂCAR MEMORIA SFINŢILOR ŞI AŞA VEŢI ÎNVĂŢA SĂ O CINSTIŢI ŞI PE A PĂRINŢILOR VOŞTRI.

    PS: Această intercalare se adresează celor care comentează fără frică de Dumnezeu şi bun simţ.

    RăspundețiȘtergere
  2. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  3. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  4. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  5. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  6. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  7. DATORITĂ UNOR COMENTARII CU EXPRESII OBSCENE AM LUAT HOTĂRÂREA CA PÂNĂ PE DATA DE 15 MAI CÂND SE VA DESCHIDE OFICIAL SITUL ACTUALITATEA CALAFETEANĂ SĂ MODERĂM COMENTARIILE. DIN ACEST MOMENT COMENTARIILE VOR APĂREA DUPĂ CE VOR FI VERIFICATE ÎN PREALABIL PENTRU A ELIMINA CUVINTELE ŞI EXPRESIILE CARE SUNT INUMANE.

    RăspundețiȘtergere
  8. Ati luat o decizie buna sa dispara aia care se ascund dupa anonimat si injura pe toata lumea.Suntem satui de frustrati si redusi mintal gen Mugur sau altceva , niste oameni care in afara de a produce scandal nu stiu altceva.

    RăspundețiȘtergere
  9. Unde mai injuri tu Mugurele acum ca ti s-a taiat, ori te duci si iti iei iar parintii la bataie sa-ti dea bani, rusine, mare rusine

    RăspundețiȘtergere
  10. E bine sa fie un echilibru tot timpul , un mediator ca unii o iau razna si jignesc oamenii nevinovati asa ca nu-i stie nimeni. Pe Mugur asta il stiu si eu , e un papagal, daca te faci spre el fuge ca soarecele, gura e de el in rest nu a facut nimic.Cine s-a urcat in caruta lui a ajuns falimentar ca el.Acum si Adelica si PDL s-a scarbit de el.Bine ar fi sa nu mai pometi de el ca mie deja numele lui ca la multi din Calafat le face greata.

    Felicitari pentru articol si lasati comentatorii de trei bani, anonimi si pe net si in viata

    RăspundețiȘtergere
  11. poate s-or mai schimba si cei care ne conduc sa fure mai putin, cu frica de cel de Sus

    RăspundețiȘtergere
  12. oricum acum nu are cine sa ne reprezinte da o sa vedem in 2012

    RăspundețiȘtergere
  13. Bine ca ati scapat de injuraturile lui Mugurel, acums-a mutat si injura pe Adevarul de Calafat.In sfarsit putem si noi care vrem sa spunem ceva sa spunem, ca nu mai aveam loc de injuraturi si tot felul de rautati care nu isi au rostul.

    RăspundețiȘtergere
  14. LA MULŢI ANI ŞI NUMAI BINE TUTUROR CALAFETENILOR ! CINE NU A PUTUT SĂ VADĂ LA FAŢA LOCULUI EVENIMENTELE CE SAU DESFĂŞURAT CU OCAZIA ZILELOR MUNICIPIULUI CALAFAT,POT VEDEA IMAGINI VIDEO ŞI FOTO PE CALAFAT LIVE !

    RăspundețiȘtergere