18 ianuarie, 2012

ATITUDINI TOTALITARISTE LA CALAFAT. Directoarea PDL-ista Marieta Fera se opune transportului celor 10 elevi de la Şcoala cu cls. I-VIII Nr.2 CalafatAşa cum am arătat în ultimul articolul postat pe Actualitatatea Calafeteană, actele înaintate de Primăria Calafat reflectă clar necesitatea de a avea un mijloc de transport pentru toţi elevii claselor I-VIII care fac naveta la una din şcolile aflate pe raza municipiului. În conferinţa avută cu părinţii şi trucată de unele bloguri care se cred ziare, lipseşte din păcate pasajul video în care directoarea Marieta Fera face presiuni asupra celor 10 elevi de la Şcoala Nr.2 Calafat. Aceasta a afirmat clar că este meritul ei că au primit acest microbuz chiar dacă inspectorul invitat nu a împărtăşit această idee. În timpul conferinţei o mamă a ridicat o problemă delicată, afirmând că are un copil la Şcoala Nr. 1 şi altul la Şcoala Nr. 2, cerând ca ambii să fie transportaţi cu microbuzul. Acest aspect a iritat-o pe doamna directoare, având o reacţie lipsită de umanitate.Cum să desparţi doi fraţi, unul să plece cu microbuzul, iar celălalt să rămână în staţie? Un lucru cutremurător pentru o mamă. Reporterii Actualităţii Calafetene au rămas stupefiaţi la auzul cuvintelor ”este microbuzul nostru, al şcolii pentru care eu m-am zbătut şi am depus eforturi să îl iau”. Minciuni şi iar minciuni, deoarece singura instituţie care puteau să facă acest demers era şi a fost, aşa cum se vede din actele postate, Primăria Municipiului Calafat, în persoana domnului Primar Mircea Guţă. Ne pare rău că încă există aceste trăiri comuniste în rândul celor care conduc istituţiile de cultură, iar acest eveniment ne aduce aminte de lagărele fasciste unde nemţii cereau să alegi din doi copii pe unul care să trăiască urmând ca cel de-al doilea să fie sacrificat.O întrebăm pe doamna directoare ca mamă dacă ar fi avut această problemă cum ar proceda. Răspunsul îl aşteptăm de la dumeavoastră. Poate că aşa sunt şi cei de sus ca şi cei de jos, FĂRĂ MILĂ ŞI OMENIE.


FACEM UN APEL CĂTRE AUTORITĂŢILE LOCALE SĂ IA MĂSURI CA ACESTE TIPURI DE DECLARAŢII ŞI ABUZURI SĂ DISPARĂ DIN INSTITUŢIILE DE ÎNVĂŢĂMÂNT LOCALE ŞI NU NUMAI. NU TREBUIE OMIS NICI FAPTUL CĂ TOATE CHELTUIELILE SUNT ASIGURATE DIN BUGETUL LOCAL ŞI NU CUM SPUNE DOAMNA DIRECTOARE DIN BANII ŞCOLII DESPRE CARE VORBEŞTE CA ŞI CU AR FI PERSONALI.

IMPORTANT

PENTRU A SUSŢINE CELE AFIRMATE AM POSTAT ŞI MATERIALUL VIDEO60 de comentarii:

 1. ce nonorociti!!e de necrezut cum curva de Mareta si impotentul de Adelica fac nemerniciile astea

  RăspundețiȘtergere
 2. Guta duba Dna va fi neancapatoare pentru trupa cu care vei merge la craiova.Unii se vor mai intoarce la Calafat unii vor primii mandate .Printre aia cu mandate vei tu , gigi parvan si costinel de la bugetel. Daca ai pile pe la penitenciar vorbeste dinainte sa stati macar toti intr-o celula .

  RăspundețiȘtergere
 3. helooo handicapatii care au mai ramas pe langa adelica,este vorba de javra aia pe care o sustineti ca niste idioti.
  se vede clar ca adelica marieta si mai nou bora nu au nici o legatura cu invatamantul cu aprecierea de care trebuie sa se bucure orice COPIL.
  atata dispret fata de educatie nu am vazut la nimeni ca la acest adelica.
  atat de multe dovezi de dispret:aranjamente la examene,"profesori" analfabeti(incepand cu nevasta-sa) pusi la catedra in timp ce profesori cu note mari la concursuri sunt trimisi la tara,directori spagari pusi doar pentru campanie electorala.

  pana unde merge bataia de joc a acestor lichele?

  RăspundețiȘtergere
 4. o sa-i ia duba pe handicapatii lui Adelica

  RăspundețiȘtergere
 5. curva de Mareta care i-a rupt in doua pe italienii de la embargou a ajuns cu ajutorul impotentului de Adelica a ajuns sa nu ia copii altei scoli

  RăspundețiȘtergere
 6. popo i-ai omorat cu filmarea asta..din portocalii i-ai facut cacanii pe nenorocitii de la PDL Calafat

  RăspundețiȘtergere
 7. cum striga pizda asta de Mareta ca nu ia copii de la Scoala 2.NESIMTITA

  RăspundețiȘtergere
 8. PARINTE DE CE NU DAI TOATA FILMAREA CAND TAMPITA AIA A INCEPUT SA TIPE CA O NEBUNA LA NOI.BARBATUMEU M-A LUAT DE MANA SI AM PLECAT CA SI NOI AVEM UN COPIL IN CLASA A 3-A LA SCOALA 2

  RăspundețiȘtergere
 9. Cele patru microbuze au fost distribuite direct la şcoli, şi nu la primării, pentru a fi folosite exclusiv pentru transportul elevilor, și nu al fotbaliştilor sau al lăutarilor, cum s-a întâmplat în alte situații. Directorii şcolilor care au fost dotate cu microbuze au spus că acestea vor fi de mare ajutor. „Avem 50 de elevi navetişti atât din ciclul primar, cât şi din cel gimnazial. În prezent se deplasează cu autobuze particulare, au un abonament ce este decontat de minister. Consider că este esenţial pentru școală acest microbuz“, a declarat Marioara Fera, directoarea Şcolii cu clasele I-VIII „Gheorghe Brăescu“ din Calafat.


  Gazeta de sud 17.01.2012

  RăspundețiȘtergere
 10. Daca tot sustii asta,sa vina si Ardelica cu o hirtie prin care solicita acest microbuz si il cred si il votez eu si familia mea.Daca nu poate veni cu macar o singura hirtie in acest fel atunci deduc ca este un mincinos ordinar atit el cit si directoarea.
  Pina la proba "hirtiei" Guta a venit cu dovezi,Ardelica si Mareta numai cu vorbe.
  Oare ce sa credem ...hirtiile oficiale sau vorbele aruncate....
  Sa judece cetatenii !

  RăspundețiȘtergere
 11. de ce au trucat handicapatii lui Adelica filmul?ca pe siteul lor de cacat nu apare secventa cu fascista asta care trimite copii in lagar

  RăspundețiȘtergere
 12. fa boarfo dai tu banii nu iti e rusine vaco ca toata ziua stai plecata si maninci gazu degeaba.iti bati tu joc de tot calafatu.Chiar nu e nimeni in calafat sa o ia pe jumatea asta de femeie sa dea cu ea de pamint

  RăspundețiȘtergere
 13. Cita nesimtire toate pe bunul simt al primarului. Asta nici nu ar trebui sa intre in scoala la cit e de slinoasa si de scirba.Ai ajuns tu sa desparti copii Ai dracu cu mama voastra de pdl-isti nenorociti fascisti, hitleristi, exterminatori HUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

  RăspundețiȘtergere
 14. Pai nu vrea sa ia copii de la scoala 2 ca sunt si de la ciupercenii vechi unde Adelica nu are voturi.Ati ajuns sa ne vindeti pe voturi pdl-istilor, javrelor, cretinilor, scursura societatii, curve, betivani si pujlamale, analfabeti, adulteri si avortati care sunteti

  RăspundețiȘtergere
 15. pe guta si girtoi si mai nou pe rudareanu nu ii mai cred nici daca se jura in biserica cu lumanarea in mana

  RăspundețiȘtergere
 16. parinte i-a aminte:


  7. Sa nu fii desfranat.
  8. Sa nu furi.
  9. Sa nu ridici marturie mincinoasa impotriva aproapelui tau.


  se pare ca la matale nu se intelege

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. va deranjeaza popa ca va spune adevaru si va arata hotiile RUSINE

   Ștergere
 17. sa mergi inainte popo fara frica Dan Diaconescu de Calafat

  RăspundețiȘtergere
 18. am fost la sedinta aia si asa e nu vrea sa ia si copii de la scoala 2 de parca ar fi microbuzu ei

  RăspundețiȘtergere
 19. ce a ajuns Calafatu, si pe mina cui mai ales scolile DEZASTRU< DEZASTRU< DEZASTRU

  RăspundețiȘtergere
 20. s-a facut de cacat Adelica cu Mareta lui cu tot

  RăspundețiȘtergere
 21. Guta vezi ca s-a dat ocheiul... de data asta e pe bune!!!

  RăspundețiȘtergere
 22. Hahahahaaa....nino-nino este curva sadomasochist?Ca prea ii place lui si gastiide 3 insi sa le ia zilnic.Cred ca astia daca nu si-o iau zilnic nu se simt bine!Daca vreti neaparat mai puteti gasii si alte ocazii gen:
  Guta e e vina
  -nu a nins
  -a batut vintul
  -nu trage pestele
  si acestea sunt numai citeva motive minore sadomasochistilor,motive pentru care aveti argumente super-tari,dovezi etc...vorbele voastre!
  Multe "succesuri" in continuare

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. guta fura de ingheata apele nu trebuie sa mai ninga

   Ștergere
 23. dupa ce pleaca motocicleta din scoala 1 sa chemati popi sa dea cu apa mare ca au scapat de o proasta mai mare

  RăspundețiȘtergere
 24. gata s-au terminat cu vorbele o sa zboare si Bora si Mareta in afara de Revesz ca s-a cumintit .Adelica minte prin oras ca el tine directorii Ba da prosti sunteti pa daca era el asa tare nu il dadeau din functia de Viceprimar da ai lui de la Judet si mai sus s-au saturat de el si de aratarile care stau pe linga, cu mainile intinse la cersit bani si functii.Este incredibil ca asemenea specimene de cea mai joasa factura gen Marieta sa conduca o scoala.Chiar asa din toti profesorii de la scoala 1 nu s-a gasit altu. Fane era de 10 ori mai bun, om al dialogului, normal nu ca isterica de mareta , nimfomana.da asata ar vrea da nu vrea niciunu ca e urita ca dracu zici ca e facuta din p...la beata...o fi ruda lu Adelica matolu.

  RăspundețiȘtergere
 25. ce nemernicii se intimpla in scoli ce debandada facuta de profesorii incopetenti gen Marieta, Bora, Revesz si multi altii care slabi la catedra trec la directorat

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Domnisoara Revetz este cea mai buna profesoara de limba romana, asa ca, inainte de a scrie aberatii despre anumite persoane, interesati-va.

   Ștergere
  2. Domnisoara Revetz este cea mai buna profesoara de limba romana, asa ca, inainte de a scrie aberatii despre anumite persoane, interesati-va.

   Ștergere
  3. Domnisoara Revetz este cea mai buna profesoara de limba romana, asa ca, inainte de a scrie aberatii despre anumite persoane, interesati-va.

   Ștergere
  4. Domnisoara Revetz este cea mai buna profesoara de limba romana, asa ca, inainte de a scrie aberatii despre anumite persoane, interesati-va.

   Ștergere
  5. Domnisoara Revetz este cea mai buna profesoara de limba romana, asa ca, inainte de a scrie aberatii despre anumite persoane, interesati-va.

   Ștergere
  6. Domnisoara Revetz este cea mai buna profesoara de limba romana, asa ca, inainte de a scrie aberatii despre anumite persoane, interesati-va.

   Ștergere
  7. Domnisoara Revetz este cea mai buna profesoara de limba romana, asa ca, inainte de a scrie aberatii despre anumite persoane, interesati-va.

   Ștergere
 26. Ce dezvaluire faci popo azi sau nu mai faci ,astept sa vedem pe cine lovesti

  RăspundețiȘtergere
 27. HAI CU SUBIECTU ALA TARE POPO HAI CA NE MANINCA DEGETELE VOR SA SCRIE

  RăspundețiȘtergere
 28. da asata are fata de betivanca ca adelica, ai drak toti sunt droghi luati la goarna inca de dimineata.Boarfa asta eu o stiu da nu va pot spune multe ca am nevasta, da nu e buna nici de partea ailalata e galeata

  RăspundețiȘtergere
 29. 09:39-boule că tot vorbeşti de incompetenţă[nu incopetent] tu eşti tatăl lor analfabetule. de fapt ce să le ceri oamenilor lui guţă şi trăistaru care sunt după chipul şi asemănarea ...."leaderilor".oferim cursuri de alfabetizare fără diplome false.nu trebuie să faceţi toţi poze.este suficientă una pentru că voi sînteţi toţi o apă şi-un pămînt.popo dă-le binecuvîntarea dacă nu ai uitat canoanele bisericeşti de cînd te-ai apucat de politică şi pupincurism.pe tine avem noi grijă să-ţi dăm ...grijanie.

  RăspundețiȘtergere
 30. materialul asta arata exact cat de josnici sunt pedelistii

  RăspundețiȘtergere
 31. acum doua zile prin secertariatul DRDP Dolj col. chirita spunea ca el sta langa Adelica pentru ca i-a promis functia de vice.Sa recunoasca sau sa dezminta

  RăspundețiȘtergere
 32. domnule ştefan vasile am auzit că ai fleşcăito rou la liceu încheind mediile anapoda? ce dracului cauţi tu în şcoală-prost eşti fiu-to te bătea nevasta te înşeală .am auzit că "noua cucerire" se plînge că mai mult o întărîţi decît o fuţi.de nu mai e pula barosanului.mai bine vorbeşte cu prietenul tău mircea să te angajeje la salubrizare dar şi acolo ai grijă să nu-i numeri pe oameni greşit cum ai făcut cu mediile cupiilor boule.şi tu ca şi guţă.paparude.dacă te-a futut mariete bora te beleşte de tot eşti gata.i-a traso ăsta lui trăistaru dar ţie impotentule.

  RăspundețiȘtergere
 33. de cind va spun eu ca astia sunt niste savre ordinare,ce se ascund dupa semnul p.d.l.,cum dracu calafatul are ca directori la scoali numai curve ordinare,sustinute din spate gen marijean,adelica,nicola etc.apropo am auzit ca orbul de nicola da apartamente in calafa-anl-ar fi presedinte de organizatie.milogul dracu sa se duca in vale cu curva lui mirela.

  RăspundețiȘtergere
 34. care mirela,aia care mai are un orb acasa

  RăspundețiȘtergere
 35. nicola mare scirba esti,la fel ca reveza intii ungeti rana omului,apoi lingeti.

  RăspundețiȘtergere
 36. ce femeie frustrata aceasta dobitoaca Revet.Ma chiar nu ii e rusine sa mai scoata capul in lume ? Vroia sa vina la unpr si i-am dat pas .Saracul invatamant calafetean doar de proaste a avut parte incepand de la Adriana popa, continuand cu tuta liberala de la sc 2 , cu mareta si nu in ultimul rand reveta.Jigodiilor

  RăspundețiȘtergere
 37. reveţ=curvă ţigancă bozgoroaică.să sugi pula.marieta e mai bună ca tine cel puţin e dea noastră.

  RăspundețiȘtergere
 38. reveţ este cea mai bună profesoară de....pulă.o serveşte de la toţi prin toate găurile.vrem şi noi ţiganco să ţio dăm în botu ăla făcut pe pulă.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. cat de injositori sunteti, in afara de a vorbi vulgar, ce altceva mai stiti sa faceti?
   Fie ca va convine sau nu ,d-ra Revesz este buna si ca profesoara ...si ca directoare.Femeia chiar munceste.Dar voi, cei fara de cultura ?
   De ce nu va aratai, daca va credeti atat de potenti ?

   Ștergere
 39. si tu esti tot curva de ii ei apararea lu reveza,ii mai spui si d-ra,unde este cind ea este fututa rupta fitar scirba a dracu ,ce directoare buna este cind le spune copiilor ca ii trimite de unde au venit,este cumva scoala ei si eu nu stiu,o are mostenire de la nicola ia dato in valea trenului. scirbele dracu.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Si totusi....domnule sau poate doamna ,ce stiti sa faceti, in afara de a scrie vulgar ?Cei slabi folosesc astfel de "arme".Retineti, daca aveti unde !

   Ștergere
  2. Si totusi....domnule sau poate doamna ,ce stiti sa faceti, in afara de a scrie vulgar ?Cei slabi folosesc astfel de "arme".Retineti, daca aveti unde !

   Ștergere
  3. Si totusi....domnule sau poate doamna ,ce stiti sa faceti, in afara de a scrie vulgar ?Cei slabi folosesc astfel de "arme".Retineti, daca aveti unde !

   Ștergere
 40. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

  RăspundețiȘtergere
 41. Daca Revesz este asa de buna de ce sunt suparate cadrele didactice pentru felul cum se poarta cu ele Isi merita caracterizarea pentru ca si ea are un jargon de toata jena halal directoare,dl redactor nu mai scrieti articole sugerate de ea ca o sa regretati precum fac cei pe care i-a pacalit

  RăspundețiȘtergere
 42. Revesz care este cotata desteapta si buna de ce nu rezolva problemele elevilor atita presa impotriva Marietei dar cind alerga cu ea pentru a da spaga d-sorei Busoi sa ajunga directoare era bine apoi a calcat-o in picioare,Dincolo de moralitatea ei indoielnica consider ca este mult mai umana decit bulibasa revsz

  RăspundețiȘtergere
 43. revesz se crede desteapta si buna dar nu poate sa rezolve problemele elevilor si cerseste clementa de la marieta,Acum atita presa impotriva marietei uitind cind aceasta alerga cu spaga mihaelei la busoaica ptr a ajunge directoare,Chiar daca fera mareieta are o moralitate indoielnica dupa unii consider ca este mult mai umana decit bulibasa revesz

  RăspundețiȘtergere
 44. unde este partea umana a lui fera?eu nu vad decat o animaloasa de 50 cm urata grasa si dornica de imperechere ihhhhh mi-e sila nu as face-o cu ea in viata mea

  RăspundețiȘtergere
 45. revesz nu e prietena cu popa,
  nu are cum sa-l atate impotriva lui maimuta aia de fera,
  revesz e buna profesoara ,
  tine la copiii buni ,
  mareta este mai pe langa invatamant,
  acu,daca la amandoua le place puta deeee ce sa faca si ele si-o pun ,
  revesz are cuvant

  RăspundețiȘtergere
 46. este o mare diferenta intre latura umana a unei persoane si aspectul fizic asa ca mai cauta pe internet sa te cultivi putin

  RăspundețiȘtergere