25 noiembrie, 2012

Luni la ora 17 ministrul dezvoltarii , Eduard Hellvig , va fi prezent la Basarabi pentru a prezenta proiectul apa- canalizare Basarabi - Golenti aprobat de guvernul USL




Luni, 26 noiembrie, la ora 17 ministrul dezvoltarii , Eduard Hellvig , va fi prezent la Basarabi pentru a prezenta proiectul apa- canalizare Basarabi - Golenti aprobat de guvernul USL . Acest proiect a obtinut finantarea cu putin timp in urma doar datorita implicarii ministrului Mihai Voicu si a senatorului Mario Ovidiu Oprea . Asa cum am mai spus in numai sase luni ale guvernului USL , municipiul nostru a primit de aproximativ 10 ori mai multi bani decat in toata guvernarea PDL si deja are trei mari proiecte aprobate sau in procesul de aprobare in timp ce in guvernul PDL nu s-a aprobat nici o investitie guvernamentala pentru Calafat.

12 comentarii:

  1. Felicitari pentru articolele zilnice!

    RăspundețiȘtergere
  2. In sfarsit cel mai mare proiect devine realitatea.Am inteles ca urmeaza Poiana Mare.Pentru calafat e clar ca doar USL mai poate face ceva.

    RăspundețiȘtergere
  3. Articolul asta i-a pus pe jar pe PP-DD si PDL sau ARD .S-au adunat imediat la sediul de campanie sa faca cica strategie.E tarziu, banii deja au fost dati pentru canalizare si apa...e tarziu baieti iar Romania e satule de indivizi gen Dan Diaconescu- un hot notoriu si de ale Boc, Udrea, Videanu si multi alti umflati de bani .

    RăspundețiȘtergere
  4. E stati asa ca nu bagara apa si canalu. Nu ziceti hop pana nu sariti santu ca sa nu cadeti in el.Eu n-am nimic cu nimeni dar tevile alea au mai fost scoase o data pe acolo pe langa sosea si le-au luat sa nu le ia iar dupa 9 decembrie? Dupa mine sa bage apa ca e vai de ei saracii vara fara apa in fantani nici sa bea nici sa-si ude gradinile.Dar sa ai incredere in primar e cam greu si cam mult de povestit.Asa ca cei din Basarabi nu au decat sa spere.Sincer nu ma intereseaza politica dar ma intereseaza ca banii primariei multi-putini sa fie cheltuiti pe lucruri de un real folos si in interesul tuturor ca sunt banii nostri din fel si fel de taxe si impozite iar primaru a-r trebui sa-i cheltuie mai responsabil ca nu e patronul primariei ci e un fel de angajat.(a-l statului)

    RăspundețiȘtergere
  5. PPDD sau ARD(PDL) inseamna de fapt Basescu

    RăspundețiȘtergere
  6. Sandu Rosu zis ,,Ducu"indeamna cetatenii din Basarabi sa nu vina la adunarea de la orele 17.Oftica mare la ARD-ul asta.Rusine Sandule,in locul primarului te zburam de mult de la caminul cultural.

    RăspundețiȘtergere
  7. macar acum in 12 ceas sa se faca ceva ca asta e singura varianta ca de la altii din PDL ce sa mai

    RăspundețiȘtergere
  8. sigur vine la 17 ...popo sa dai si tu ceva imagini de acolo sa mai vedem si noi ASTEPTAM

    RăspundețiȘtergere
  9. Hai ma pdl-istilor nici faptu ca se baga apa nu va convine.Sandu Rosu din PDL Basarabi a mers pe la oameni sa spuna ca apa o baga PDL, ba chiar omu a luto razana le spunea la unii care nu prea stiu de politica ca tot PDL e la guvernare.Ce disperare ce nebunie ARD=PDL-NEURO-FAZA TERMINALA

    RăspundețiȘtergere
  10. Ce e clar e ca romania s-a saturat de pdl si vrea sa scape de ei definitiv, PDL fiind ARD+PP.DD.Ieri la o emisiune ala de la PNTCD de s-a cuplat cu PDL a zis ca ar trebuie sa se uneasca PDL cu PP-DD, de parca ar fi fost vreodata despartiti. Se stie ca Dan Diaconescu a fost este si va fi omnul presedintelui Basescu. Nu incape indoiala .S-a terminat cu alte partide tot ce e in afara de USL sunt cumparate de Basescu si acolitii lui

    RăspundețiȘtergere
  11. ANALISTUl revine....

    Daca te uiti la Voicu vezi si tu mutra de om, spalat cu bun simt, alt aluat.Daca te uiti la ceilalti...e jale ia uite ia...

    1- Maria Schult- figura de copil handicapat fugita din sala de tratamente cu tranchilizante.Are o tunsoare pe modelul copii strazii.S-a tuns clar de totii banii. Era una in Craiova tunsa asa de canta si sa legana singura cu o mana intinsa...nu ca seamana!!

    2- Costelus Iancu- haiduc, figura clasica de interlop, burta sferica si lasata peste centura , cu ragaieli din 5 in cinci minute cu danf de mici de oaie.Cashurile la coltul gurii si niste unsoare pe barbie toate amestecate cu un miros de gura nespalata si un aer lacrimogen de la subrat.

    3- Marcea Marcel- get pe get moaca de tractorist cu carnet auto de brazda. Seamana putin si a sofer de aro cu remorca in spate de castraveti si varza, obosit si in drum spre targul din Severin sa prinda un loc la taraba.

    4- Cornel Popa - ceva mai spalat, genu lu Botezatu, tandru cu ochi de securist , din ala de te minte frumos incat crede si el.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bă,mai schimbă şi tu placa.....tu ce moaca ai...?de" analist" cred.....la naiba....<3

      Ștergere