28 martie, 2013

Doi hoţi de fier vechi au fost prinşi ieri în satul Moţăţei Gară


Poliţiştii Secţiei 9Poliţie Rurală Cetate i-au prins ieri în flagrant pe C. Marius, de 35 de ani, din Giurgiu, şi P.Vasile de 44 de ani, din Cîmpulung, Argeş, în comuna Moţăţei, sat Moţăţei Gară, Dolj, în timp ce furau componente din fier de la un cântar dezafectat, componente în greutate de 320 kg. 
Celor doi hoţi le-a fost întocmit dosar penal pentru furt calificat, urmând ca la finalizarea cercetărilor să se propună soluţie legală prin Parchetul de pe lângă Judecătoria Calafat.

9 comentarii:

  1. ba popo vedem ca talentu matale de jurnalist de poiana mare ajunge la cote maxime.. ia sa vedem, ce crezi ai putea sa afli' pentru cititori, cam cat mai merge kila de cartofi la piata ?

    RăspundețiȘtergere
  2. interlopii din psd bogdan iliuta si cosmin vor sa puna mana pe terenul dsup din mogador , va voi tine la curent despre aceasta excrocherie care vrea sa intre pe primul loc in topul excrocheriilor din calafat , sunt implicate persoane foarte importante aici , terenul dsup valoareaza 1,5 - 2 milioane de euro . DNA - ul a fost sesizat deja , sar putea lasa cu ani grei de puscarie , iliuta intre 9 si 11 ani , bogdan si cosmin intre 5 si 7 ani , acolo se incadreaza ce vor ei sa faca , il au pe ponta aliat si pe ion prioteasa .Terenu pentru prioteasa ar fi spun gurile targului

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Alo esti bolnava, veziti de actele tale, si mai ales de tigarile tale ca in cartea ta de munca scrie fumatoare inraita!!!

      Ștergere
    2. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

      Ștergere
    3. daca nu mai e in deplinatatea facultatilor mintale , ce sa ceri de la un viitor raspopit

      Ștergere
  3. confundati retardatilor guta escrocu este condamnat in curand, urmeaza altii, cotea nu se simte bine nici el in urma sesizaruu mitropoliei si a agentiei de integritate,

    RăspundețiȘtergere
  4. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Numai astia de la fisc scriu aiurelile astea, li sa facut dor de p..a si nu are cine sa le daruiasca sa-si umple frigiderul, credem ca de la atata nicotina introdusa in exces in cortexul cerebral delireaza.

      Ștergere
  5. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere