14 martie, 2013

Proiect de 2.612.000 de euro derulat prin Grupul de Acţiune Locală (GAL) “Calafat”




Astăzi, 14 martie, începând cu ora 10.00, a avut loc lansarea oficială a Strategiei de dezvoltare durabilă a GAL ( Grupul de Acţiune Locală) „Calafat” şi s-a lansat apelul pentru depunerea de proiecte ce vizează Măsurile 12,123,312,313, 322 şi 421. Evenimentul s-a desfăşurat în sala de şedinţe a Consiliului Local al municipiului Calafat ( Casa de Cultură). Viziunea GAL „Calafat” este de a deveni, o organizaţie competitivă, capabilă să mobilizeze potenţialul microregiunii „Calafat” şi să gestioneze competent resursele disponibile în vederea susţinerii şi dezvoltării în mod echilibrat a comunităţilor locale din teritoriul său.  Baza parteneriatului este realizată print-o colaborarea  ce priveşte în mod direct administraţia publică locală, sectorul civil/social şi mediul de afaceri. Rolul este unul clar, acela de a contribui decisiv la îmbunătăţirea nivelului de trai al populaţiei din zona vizată. La întâlnire au participat, domnul Mircea Guţă- primarul municipiului Calafat şi preşedintele GAL, domnul Ionel Dumitrescu- preşedinte al PLIMM Calafat, unul din pioni principali ai acestui proiect . Printre cei prezenţi s-au aflat şi primarii comunelor: Poiana Mare, Cetate, Maglavit şi Ghidici, dar şi o serie de personalităţi locale din sfera bancară, din mediul privat şi reprezentanţi ai ONG-urilor de profil. Proiectul are un buget alocat de 2.612.000 de euro şi cuprinde 19 de localităţi din judeţul Dolj (mun. Calafat şi comunele Caraula, Cetate, Ciupercenii Noi, Desa, Galicea Mare, Ghidici, Giubega, Izvoare, Maglavit, Moţăţei, Orodel, Perişor, Piscu Vechi, Pleniţa, Poiana Mare, Seaca de Câmp, Unirea şi Vârtop) plus comuna Salcia din Mehedinţi. Suprafaţa totală prinsă în acest plan de dezvoltare integrată prin GAL, măsoară 1.530 kmp, cu o populaţie de 102.530 de locuitori. Proiectul urmăreşte: formarea profesională, modernizarea exploataţiilor agricole, diversificarea activităţilor din domeniul turistic, dezvoltarea satelor, îmbunătăţirea serviciilor de bază pentru economia şi populaţia rurarlă, punerea în valoare a moştenirii rurale etc. Cei interesaţi pot depune proiecte începând cu data de 15 martie 2013 la GAL Calafat din strada A.I.Cuza nr.34, sau pentru mai multe informaţii pot accesa adresa de web: www.calafat.org.ro. Acest plan de dezvoltare se va încheia în anul 2015, termenul la care banii trebuie să se concretizeze prin implemenatarea măsurilor specificate mai sus. Sesiunea de selecţie a proiectelor se va desfăşura în trei etape, iar perioada de evaluare va fi de maxim 30 de zile.

82 de comentarii:

  1. Bine baieti vedeti ca se poate sa aducem si bani .Super tare cand auzim si din alea bune

    RăspundețiȘtergere
  2. va imploram sa nu va bateti joc de acest loc de o insemnatate imensa pt inimile noastre. Am vazut cum v-ati batut joc de foisor, ce inseamna la voi piata in traian sau cum puneti scuaruri fara niciun motiv pe mijlocul soselei numia de dragul de a mai stoarce 3 arginti. Parcul debarcader este realizat cu sufletul si truda unor oameni idealisti si cu un nativ simt al frumosului si nu are rost ca acest parc sa fie stricat de niste neica nimeni care nu au citi in viata lor o carte numai de dragul de a lua ochii la niste oameni dusi cu duhul si a mai scoate niste bani negrii din buget.
    Asa a facut si ceausescu-un analfabet care a vrut sa puna amprenta peste viata romanilor si peste Romania. I-a dat Dumnezeu cea mai mare pedeapsa trimitandu-l in iad in ziua de Craciun. Celor care vor sa-si bat joc de romanii din Calafat ca ceausescu sa le dea Dumnezeu aceeiasi soarta.

    RăspundețiȘtergere
  3. Asta normal dupa calculele lui Gartoi si Popa prostu ar fi trebuit sa aiba efect de al speria pe Ninel ????? Ha ha ha ha ha ha ha ha ha

    Pentru tine Gartoi si Rudareanule: NINEL NU E SANTAJABIL SI ASTA VA SCOATE DIN MINTI PACALICILOR !!!!!!

    E si ca drept dovada ca baiatul s-a speriat de n-a mai putut acum o sa trageti voi din rasputeri sa il salvati pe cel care va da bani din bugetul local sa faceti caterinca de doi lei cand e atacat stapanul Guta Mircea din mainile procurorilor DNA Craiova si Bucuresti acolo unde se afla cate una bucata dosar de coruptie din cele trei Primaria Calafat-firmele din Draganesti Olt cu prejudiciu de ordinul zecilor de miliarde(normal 70% din Bugetul Local )

    Numerele de dosar nu vi le dam ca nu conteaza .Conteaza doar ce este in acele dosare pasareilor !!!

    Normal ca va ia frica si se strange latul la parul stapanului !!!!!

    Sa vedem noi printr-o solicitare atat fizica cat si scrisa care sunt ultimele noutati la rechizitoriul facut de procurori la dosarele mafiotilor din primaria Calafat .

    DOSARUL KRYSLERUL - primit cadou de Guta pentru exclusivitate pentru firmele din Draganesti Olt

    DOSARUL ACHIZITIILOR

    DOSARUL cu contractul Traseelor de autobuz .

    O nimica toata !!!!!!

    Hai sa vedem noi in final cum se termina si cine va fi castigatorul acestui razboi pe viata si pe moarte !!!!

    NOTA : Procurorii DNA v-au tinut atat de mult fiindca dosarele au avut increngaturi dintre cele mai nebanuite cu firme inregistrate pe tot teritoriul tarii si le-au trebuit rapoarte de la mai toate institutiile de control inclusiv ANI .

    Toate la un loc ca si maculatura arata cam cat ar incapea in doua Dacii papuc .

    Nici mama lu mama avocatilor indiferent cat le-ati da nu vor reusi sa demonteze acuzatiile de coruptie in forma continuata de care vor fi acuzati niste unii barosani din primaria Calafat care va sponzorizeaza pe voi zilnic frumuseilor !!!!

    Iar daca voi credeti ca razboiul pornit impotriva voastra este doar al lui Ninel,Bora si Adelica va inselati amarnic .Toti marii lideri locali si nu numai lucreaaza in spate la decapitarea voastra chiar daca in fata va spun altceva !!

    Niciodata realitatea nu e cea care pare si e sesizata de toti matracucii .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ninele ia-ti pastilele taticule

      Ștergere
    2. CINE E NINEL??

      Ninel se stie ca e anchetat de DNA iar acum trei zile a dat iar cu subsemnatul.E pusa pe lista neagra si nevasta-sa .A facut frauda cu Berceanu de 500.000 de euro, partea lu Ninel 15.000 de euro. Din ce credeti ca traieste el ca servici nu are da umbla pein suipermarketuri si face cumparaturi de zeci de milioane. Mai mult a luat si ANL cu acte false ...o sa vezi tu Ninele cum o dai rau de tot in bara .In trei luni vii sa ceri post la social sau paznic cu Marchiza la cimitir agariciule.Voi nu ati vazut ce fata de lovit in cur are cu o tona de gel in cap.Spala-te pe cap nu mai da cu ulei din ala ca se vad lindinile tziganule.

      Ștergere
  4. adaug eu si CONSTITUIRE DE GRUP INFRACTIONAL EXTREM DE PERICULOS .
    Pedeapsa in acest caz este de la 1-5 ani .

    Pentru dl Gheorghe Parvan datorita declaratiilor date la audierile date in fata procurorului de caz si a ofiterului judiciar se aplica urmatoarea prevedere : (5) Daca persoana care a savârsit una dintre faptele prevazute in alin. (1) - (3) inlesneste, in cursul urmaririi penale, aflarea adevarului si tragerea la raspundere penala a unuia sau mai multor membri ai unui grup infractional organizat, limitele speciale ale pedepsei se reduc la jumatate
    Răspundeţi
    Anonim13 martie 2013, 22:32

    Nenicule care vorbesti de grup infractional organizat in jurul primarului Guta tu stii ca ai dreptate mosule ?
    (6) Prin grup infractional organizat se intelege grupul structurat, format din trei sau mai multe persoane, constituit pentru o anumita perioada de timp si pentru a actiona in mod coordonat in scopul comiterii uneia sau mai multor infractiuni.
    GUTA-COSTIN-PARVAN-NEDIANU-GEORGE MAJERU-BERCEA MONDIALU

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ninele ia-ti pastilele taticule

      Ștergere
    2. Care Nedianu, ala de se caca pe el nonstop, analfabetul ala???Il dau oameni afara din restaurant ca pute cacat-ul din pantaloni lui!!!

      Ștergere
    3. Nea'prostie,tu centrezi tu dai cu capul!Pai vezi ca ai dubla identitate,Piticule Porno,scrii din acelasi locasi!Deja i-ai speriat pe toti,mai ales Pirvan.A pascut si vandut asta ca de-al de tine,mii.Acum poti suge si tu linistit.Daca mai vrei o fringhie,vezi ca are nevasta-ta una speciala,alunecoasa, trasa prin colivie,inainte sa-i aplici tu cotidianul pansament cu limba.Sau sa nu ne mai surprinzi acum ca nu iti mai place sexul orar?

      Ștergere
  5. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ninele ia-ti pastilele taticule

      Ștergere
    2. cata lume bolnava auzi apartament de 60.000 de euro la Guta...ba fraiere nici in Craiova nu costa atat un apartament .In Bucuresti vara-mea a luat cu 45.000 de euro .Ce handicapati sunteti da ce sa mai se vede clar ca e mare invidia si oftica pe Guta ca v-a facut muci asta vara.Asa ca CIOCU MIC !!!!

      Ștergere
    3. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

      Ștergere
    4. ba da tare prosti sinteti!guta are tot centrul,toate apartamentele,mareta,voinea,pasca,purcarin,mungiu,ridichie,stoenescu si toti ceilalti stau la el cu chirie.e smecher gagiu si vedeti ca la unii dintre voi va mai arde si muierile.asa ca sa fie tacimu complet.Tu asta cu linsul..vezi ca tu te-ai servit de ceva vreme..prin saruturi amoroase,dupa guta.nu crezi?

      Ștergere
  6. 2 mil jumate de furat , pe ei

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Guta a adus bani in oras nu ca Traistaru de v-a luat pamanturile sau ca Adelica constructorul Manole de acum cad toate casele facute de el. Casa de langa piata e facuta de Adelica, mergeti sa intrebati la oamenii aia sa vedeti cum curge prin ea si cum arata.

      Ștergere
  7. se vede avem oras ca la paris , verde de paris, arata mai rau ca o comuna, nici nu-i de mirare, cu cine-l consiliaza pe premar, se darama si ce s-a facut, calafatul a ajuns mai rau ca racova, e multa neputinta

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. rabdare rabdare ca mai sunt trei ani si gata ...vin altii

      Ștergere
    2. nu murim noi in trei ani,daca am scapat de pdl scapam si de usl

      Ștergere
    3. Si tot asa puisori,n-o sa muriti toti..muuuulti ani de aici inainte,tot vaicarindu-va ca sunteti opozanti.Dar asta e..fie-va tarana usoara!

      Ștergere
  8. MA NUMESC MITULETU SI SUNT VICEPRIMARUL CONSTRUCTOR DE GRAJDURI

    Da staulul de oi...grajdul facut de Mituletu LA DEBARCADER il daramati?.....sau ramane? ar fi bun de pus la adapost oile sau cainii din padurice.Ce bazaconii face viceprimaru postasul cu creier mic.Alearga ca nebunu si nu face nimic.Tradatoru a ajuns viceprimar cu ajutoru lu Voinea si acum il scuipa.Ce caracter ce oameni ne conduc
    Mituletule da-ti ma demisia de la posta ce mai vrei!!!Si da banii de i-ai ciordit de la pensionari da da da aia bagati in buzunar de la posta veche.

    RăspundețiȘtergere
  9. Echipamentele pentru pichete, cumpărate cu doi ani înainte

    Prima firmă care pare să fi deschis drumul „sereleurilor” din Drăgăneşti este SC BRICOMAT SRL. Potrivit facturilor cu numerele 08 şi 35 din datele de 9 respectiv 15.12.2008, Primăria Calafat a cumpărat de 500 de milioane de lei echipamente necesare pentru staţii de autobuz (despre care înţelegem că valoarea finală a uneia ar fi la 200 de milioane de lei vechi), dar şi echipamente pentru pichetele PSI pe care Primăria urma să le cumpere peste doi ani.
    Într-un material electoral pe care îl împarte, primarul Mircea Guţă spune că „mandatul meu a fost unul de sacrificiu într-o perioadă de criză”. Lovit de recesiune, primarul a trebuit să îşi vândă chiar Chryslerul pe care îl achiziţionase… din salariul de edil? Gura lumii spune că ar fi fost o atenţie din partea colaboratorilor, mai exact de la firma Bricomat. Mai spun oamenii că primarul Mircea Guţă a făcut câteva excursii prin Orientul Mijlociu, dar şi prin ţări scandinave.
    Pe multe dintre facturile emise de firmele din Drăgăneşti Olt, Mircea Guţă a semnat ca... primarul, dându-şi „văzutul” pentru facturile de miliarde. Că doar nu dădea de la el din buzunar. Îl ajuta şeful de la DSUP (utilităţi publice), Pârvan Gheorghe. Semnăturile celor doi apar pe multe dintre facturi. De altfel, în urmă cu câteva zile, mai mulţi angajaţi ai Primăriei au dat cu subsemnatul în faţa celor de la DNA pentru cheltuielile exagerate ale conducerii. La o primă estimare, cel puţin un milion de euro s-au cheltuit în mandatul de criză al lui Guţă pentru roţi de pubele la 5 milioane bucata, cloramină la un milion kilogramul, coşuri de gunoi la 10 milioane bucata, staţii de autobuz la peste 200 de milioane bucata etc. Se putea face altceva cu aceşti bani? Răspunsul îl ştiţi doar dumneavoastră, calafetenii.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. STAI CA AJUNSA ACASA NINEL SI INCEPU SA VOMITE

      ha ha ha ha ha ha intra Ninel cu Lungulescu pe net.Ba carpelor stati drak in banca voastra.Lungulescu e vanzator prin Real si Ninel labar.O sa fiti voi ca Guta cand o zbura porcu.Ninele nu e tata politica pentru tine .Tu nu vezi ca rad toti de tine esti parashuta sefilor de partide.Pai s-au c..at pe tine Bora, Adelica,Traistaru barem te-a facu closet ordinat, Emil nu ca ala doar vomita nu se mai pishe,...te-a scuipat si Guta ....ca toti CE MAI VREI? ESTI MASOCHIST ITI PLCE SA TE BATA LA CURU GOL CU PALETA DE MUSTE BICI ...PERVERSULE

      Ștergere
    2. da da da cand o suna sirena dubei albastre in curtea primariei calafat si Guta legat va suii in ea toti vor spune speriati de moarte

      ba ai dracu Borica si Stanciu nu s-au lasat pana nu l-au legat si la toti ne-au aratat cat de mult guta a furat !!!!!
      Guta te fac astia prostule te leaga cand tio fi lumea mai draga nu te scapa soricelul ca daca te scapa ieseai tu si racneai la toti AM SCAPAT !!!

      Ștergere
    3. Bora se pisa pe tine Ninele.Ii spune lui Guta tot ce aiurezi tu , cu televiziuni si toate aberatiile alea

      Ștergere
    4. heeee kta apa pe dunare trebe sa mai treaca sa va dati seama de tot ce vi se intampla pnleleilor

      Ștergere
    5. adevarul este ca aia de la PNL se prind greu de aia castiga toate alegerile si fac toate jocurile :)))

      Ștergere
    6. Imi amintesc cum ne mintea Stanciu ca o sa casige Adelica cu 98,79% , cum il aresta pe Guta de fiecare sarbatoare legala , cum avea sa castige Cornel Popa , cum avea sa casige Costel Iancu , cum Textila , Amidonul si Moara Calafatului il sustin pe Iancu , cum a publicat el sondaje aiuritoare despre cum aveau sa castige cei de mai sus , cum il injura pe Adelica si apoi il lauda , cum il punea pe Traistaru sa jure pe biblie si acum il pupa in cur , cum ne spunea ca il baga pe Guta in puscarie si dupa acea il lauda in campanie . Cum plangea ca o fetita cand era batut prin campanii fara sa fie macar barbat sa dea si el un pumn si cum este el curajos doar in fata calculatorului . Cum se face el ca nu aude ca iubita sa sotie se fute cu toti pecetefistii . Iti inchipui cat de complexat trebuie sa fie individu'?Lui ii trebuie un tatuc care sa aiba grija de el . A fost dat afara de la cantar si are dosar penal pentru frauda si el se da marele incoruptibil . Acu' vorbesc astia ca ii toarna un dosar cu catuse pe 29 de zile ca ar fi luat prin fals si inselaciune un apartament la ANL . A fost ajutat de Adelica , Traistaru si Guta iar el i-a tradat pe toti

      Ștergere
  10. Ati auzit ce viraje face Mareta fost directoare la scoala.le+a amenintat pe alea ca vine ea iar directoare si le f++te pe toate.E isterica nu mai vrea maritata!!! ca parca a fost vreodata!!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  11. V-AM CURUIT SPUSE GUTA...NINEL DIN SPATE...MAI VREAU SEFULE MAI VREAU CA E BINE

    RăspundețiȘtergere
  12. Asta normal dupa calculele lui Gartoi si Popa prostu ar fi trebuit sa aiba efect de al speria pe Ninel ????? Ha ha ha ha ha ha ha ha ha

    Pentru tine Gartoi si Rudareanule: NINEL NU E SANTAJABIL SI ASTA VA SCOATE DIN MINTI PACALICILOR !!!!!!

    E si ca drept dovada ca baiatul s-a speriat de n-a mai putut acum o sa trageti voi din rasputeri sa il salvati pe cel care va da bani din bugetul local sa faceti caterinca de doi lei cand e atacat stapanul Guta Mircea din mainile procurorilor DNA Craiova si Bucuresti acolo unde se afla cate una bucata dosar de coruptie din cele trei Primaria Calafat-firmele din Draganesti Olt cu prejudiciu de ordinul zecilor de miliarde(normal 70% din Bugetul Local )

    Numerele de dosar nu vi le dam ca nu conteaza .Conteaza doar ce este in acele dosare pasareilor !!!

    Normal ca va ia frica si se strange latul la parul stapanului !!!!!

    Sa vedem noi printr-o solicitare atat fizica cat si scrisa care sunt ultimele noutati la rechizitoriul facut de procurori la dosarele mafiotilor din primaria Calafat .

    DOSARUL KRYSLERUL - primit cadou de Guta pentru exclusivitate pentru firmele din Draganesti Olt

    DOSARUL ACHIZITIILOR

    DOSARUL cu contractul Traseelor de autobuz .

    O nimica toata !!!!!!

    Hai sa vedem noi in final cum se termina si cine va fi castigatorul acestui razboi pe viata si pe moarte !!!!

    NOTA : Procurorii DNA v-au tinut atat de mult fiindca dosarele au avut increngaturi dintre cele mai nebanuite cu firme inregistrate pe tot teritoriul tarii si le-au trebuit rapoarte de la mai toate institutiile de control inclusiv ANI .

    Toate la un loc ca si maculatura arata cam cat ar incapea in doua Dacii papuc .

    Nici mama lu mama avocatilor indiferent cat le-ati da nu vor reusi sa demonteze acuzatiile de coruptie in forma continuata de care vor fi acuzati niste unii barosani din primaria Calafat care va sponzorizeaza pe voi zilnic frumuseilor !!!!

    Iar daca voi credeti ca razboiul pornit impotriva voastra este doar al lui Ninel,Bora si Adelica va inselati amarnic .Toti marii lideri locali si nu numai lucreaaza in spate la decapitarea voastra chiar daca in fata va spun altceva !!

    Niciodata realitatea nu e cea care pare si e sesizata de toti matracucii .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. in curand la Parchetul de pe langa Judecatoria Calafat va fi depusa o plangere din partea primariei in legatura cu folosirea unei adeverinte false pentru obtinerea unui apartament ANL . Personajul mai este implicat intr-un dosar penal privind o frauda in Vama . Activitatea infractionala continuata este in mod cert motiv pentru o cerere de arestare preventiva . Pentru plangerea ANL juristii primariei retin in plangere urmatoarele infractiuni: Fals , uz de fals , inselaciune si obtinere de foloase necuvenite

      Niciodata realitatea nu e cea care pare si e sesizata de toti matracucii .

      Ștergere
    2. Sa fie Nino-Nino asta?Sau "orice asemanare cu acest personaj,nu este pur intimplatoare si intentionata"?

      Ștergere
  13. GUTA-INFRACTORUL DOSARUL BETON DE LA DNA CRAIOVA

    RăspundețiȘtergere
  14. Imi amintesc cum ne mintea Stanciu ca o sa casige Adelica cu 98,79% , cum il aresta pe Guta de fiecare sarbatoare legala , cum avea sa castige Cornel Popa , cum avea sa casige Costel Iancu , cum Textila , Amidonul si Moara Calafatului il sustin pe Iancu , cum a publicat el sondaje aiuritoare despre cum aveau sa castige cei de mai sus , cum il injura pe Adelica si apoi il lauda , cum il punea pe Traistaru sa jure pe biblie si acum il pupa in cur , cum ne spunea ca il baga pe Guta in puscarie si dupa acea il lauda in campanie . Cum plangea ca o fetita cand era batut prin campanii fara sa fie macar barbat sa dea si el un pumn si cum este el curajos doar in fata calculatorului . Cum se face el ca nu aude ca iubita sa sotie se fute cu toti pecetefistii . Iti inchipui cat de complexat trebuie sa fie individu'?Lui ii trebuie un tatuc care sa aiba grija de el . A fost dat afara de la cantar si are dosar penal pentru frauda si el se da marele incoruptibil . Acu' vorbesc astia ca ii toarna un dosar cu catuse pe 29 de zile ca ar fi luat prin fals si inselaciune un apartament la ANL . A fost ajutat de Adelica , Traistaru si Guta iar el i-a tradat pe toti

    RăspundețiȘtergere
  15. RUDARENE MARE BOU ESTI.....SI CICA TU ESTI POPA....VAI DE FAMILIA TA

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ce te doare ma de familia lui?tu vezi de ratatii tai

      Ștergere
  16. MARE GRESEALA...NINEL LUCREAZA DE 5 LUNI LA CRAIOVA.....INTERESATIVA PROSTILOR INAINTE DE A SCRIE.DE AIA E MEREU LA CRAIOVA...FRAIERILOR....

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. gura rea a lumii zice ca e pe la isa lui Prioteasa cu Oana si se milogeste de omul ala sa ii gaseasca servici ca el asa a fost angajat mereu .. doar politic...acum nu il mai baga nimeni in seama ca i-a inselat pe toti

      Ștergere
  17. Gura lumii decat pamantul o astupa .
    Eu ca si enorias spun doar atat:
    Rudarene Cristian lovil-ar pe baiatul tau care am citit pe aci ca este si homosexual pe deasupra a mai cumplita boala iat tu sa mori in accident cu nevastata in dreapta .
    AMIN!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. in curand la Parchetul de pe langa Judecatoria Calafat va fi depusa o plangere din partea primariei in legatura cu folosirea unei adeverinte false pentru obtinerea unui apartament ANL . Personajul mai este implicat intr-un dosar penal privind o frauda in Vama . Activitatea infractionala continuata este in mod cert motiv pentru o cerere de arestare preventiva . Pentru plangerea ANL juristii primariei retin in plangere urmatoarele infractiuni: Fals , uz de fals , inselaciune si obtinere de foloase necuvenite

      Ștergere
    2. asta e slinosul de rudareanu

      Ștergere
    3. esti dus rau ma !daca te legi si de un copil de 10 ani ai probleme mari la cap si suflet .pe cap sa-ti cada ce-ti iese din gura
      O PERSOANA CRE N-ERE NINCIO ORIENTARE POLITICA SI CARE ESTE DOAR OM

      Ștergere
    4. SCUZE, DIN CAUZA CELOR CITITE MAI SUS NICI NU M-AM UITAT DACA AM SCRIS CORECT SA VA FIE RUSINE SA SCOATETI DIN IMPUTITA AIA DE GURA VORBE DE ACEST FEL

      Ștergere
    5. LA MULTI ANI CRISTI!MULTA SANATATE SI NUMAI BINE!

      Ștergere
    6. LA MULTI ANI PARINTE RUDAREANU

      Daca s-a ajuns la asa ceva sa blestemi o familie,asta arata nu rautate ci mai degraba prostie...mai ales ca astazi e ziua de nastere a Parintelui Rudareanu. Parinte eu te felict pentru activitatea ta si la cei 39 de ani va doresc dumneavoastra si familiei MULTA SANATATE SI LA MULTI ANI! Doresc totodata sanatate si celor care te injura parinte ca de la un om mic nu trebuie sa te astepti la cuvinte si fapte mari.Va felicit ca nu reactionati ca ei cu aceasi moneda.Toata stima din partea unei familii care va cunoaste bine si va apreciaza.

      Cred ca sufletul va este la fel de frumos si senin ca acesta zi speldida de Duminica.Multa sanatate!

      Ștergere
  18. voi inca nu v-ati dat seama k ninel stanciu e bolnav psihic?

    RăspundețiȘtergere
  19. http://youtu.be/GD6Zpp2WS4w

    Asculta parinte - pt matale cu dedicatie

    RăspundețiȘtergere
  20. k ninel stanciu e bolnav mintal stim,dar se pare k se agreaveaza boala si trebuie masuri urgente

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca a scris asa ceva Ninel inseamna ca omu are probleme seriose...cum sa bagi copii in asa ceva.Credeti-ma ca mi-e rusine sa si citesc.Oricum pentru cei care scriu asa ceva despre copii sau parinti sau ma rog... nu pot sa spun decat ca imi este mila si sunt convins ca nu mai au nicio speranta ...pe scurt: ar trebui sa le fie rusine sa se priveasca chiar si in oglinda.
      Parinte iti doresc LA MULTI ANI .Cristian te cunosc bine iar calitatea ta umana e mult peste ce pot unii intelege...gandeste-te ca oamenii de valoare si aia de au ceva de spus sunt cei mai hartuiti.Sanatate la totii si lui Stefan si Coco...numai de bine!

      UN PRIETEN BUN DE PESTE MARI SI TARI!!

      Ștergere
    2. ninel nu ar scrie asa ceva..........el iubeste copii are o fetita minunata....numai aberatii spuneti.....

      Ștergere
  21. astia au paranoia, cine nu e cu noi inseamna ca stanciu adelica sau mai stiu eu cine. In schimb stie toata primaria cum gartoi sau vartopeanu nu fac nimic toata ziua decat sa urmareasca cine ii injura pe aici sa sa spuna ca e ninel.

    RăspundețiȘtergere
  22. La multi ani Cristian
    Sa ramai la fel de plin de viata si pus pe glume esti OK

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. sa auzim de bine parintele ...te blestem ca toate cele bune sa vina peste tine!!!

      Ștergere
  23. Esti un popa infect cu mana pe bani,
    Cand e vorba de f**ut copii si lins icoane,
    Ai 7 dany,te temi ca DUMNEZEU ramane fara fani,
    CAnd bagi alcool,mancare si vrei bani la inmormantare,
    Oare hoitu tau gras o sa sperie morga cand vei parasii pamantul ,
    Si o sa mori ca IORGA..
    Noi glumim acum …si fumam ceva in cinstea ta..
    DA,DA SA SUGI P**A DE ZIUA TA !


    RăspundețiȘtergere
  24. Cristian "La multi ani" & fii tare ca nu mor caii cand vor cainii ...adica potaile !!!!!

    RăspundețiȘtergere
  25. La multi ani Calafat la multi ani parinte si la toata lumea pe 2013

    RăspundețiȘtergere
  26. DAR CINE P.L.MEA E SI ACEST ANONIM DE FURTUN? E UN OM CU VALOARE 0! UITATI VA CE PRIETENI ARE!

    RăspundețiȘtergere
  27. Pentru cel mai tare si modern popa Cristian "La multi ani" din partea prietenului UK

    RăspundețiȘtergere
  28. LA PUSCARIE CU MAFIA DIN PRIMARIA CALAFAT SI TOTI POPII DE PE ACOLO

    RăspundețiȘtergere
  29. Mituletu este singurul care mai lucreaza in primarie ca dupa ceilalti ar cadea pe ei

    RăspundețiȘtergere
  30. cine credeti ca scrie aici ? mugur sau ninel ?

    RăspundețiȘtergere
  31. Tine-te tare parinte La multi ani!

    RăspundețiȘtergere
  32. Tot ce-ti doresti Cristian in 2013 cu un an inainte de schimbarea prefixului.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. adica vroiam sa spun ca la anu faci 40 de ani!!!!!!!!!!

      Ștergere
    2. popo ai imbatranit 40 de ani...asta e de timpu trece da tu sa fii sanatos si familia ca in rest rautati si invidie

      Ștergere
  33. stanciule de cand te-au amenintat astia cu puscaria ai devenit pisicuta , motanel

    RăspundețiȘtergere
  34. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  35. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  36. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  37. 15.46 ,gustul muii o stii tu,vad! Cred ,ca esti ...furtun!

    RăspundețiȘtergere
  38. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  39. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  40. Te cauta balamucu hoitule care scrii,doar atat schimbate ca mirosi

    RăspundețiȘtergere
  41. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  42. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  43. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  44. uite popo de ziua ta, in semn de consideratie si stiind ce-ti place, iti dedicam un site intreg http://cacat.ro/
    pofta mare !

    P.S. se poate consuma si in post

    RăspundețiȘtergere