22 martie, 2013

Sâmbătă, 23 martie, se va sărbători în Centru Civic din Calafat "Ziua Pământului"



Aparuta in 1970, Ziua Pamantului simbolizeaza lupta impotriva poluarii si problemelor climaterice. Spre deosebire de mai noua si deja mai populara Ora a Pamantului, Ziua Pamantului (Earth Day in engleza) presupune o actiune simbolica precum stinsul luminii. Cu toate acestea, Ziua Pamantului a avut un rol foarte important in mediatizarea problemelor climaterice ale Pamantului. Ea a dat nastere unei organizatii (Earth Day Organization) cu filiale in peste 170 de tari si rezultate notabile in constientizarea omenirii asupra problemelor de mediu, efectelor poluarii, etc .

ZIUA PAMANTULUI LA CALAFAT- anul 2012


Evenimentul va fi marcat mâine seară (sâmbătă 23 martie) începând cu ora 20.30 şi la Calafat în Centrul Civic cu implicarea Primăriei, fiind împărţite candele şi baloane. Cei prezenţi vor avea bucuria de a se reîntâlni cu melodiile binecunoscutului interpret de muzică folk, domnul Dan Vană, acompaniat de grupul „Amadeus”. Începând cu ora 20.30 luminile vor fi stinse în Centrul Civic, până la ora 21.30. Pe această cale, lansăm un apel ca la acest eveniment să fie prezenţi cât mai mulţi calafeteni.


Actualitatea Calafeteană va posta un material foto şi video cu întreaga manifestare

9 comentarii:

  1. SUPER SUPER STIRE PSD ALEGE PENTRU CALAFAT

    MAINE LA ORA 16.00 LA VADEANU SE INTALNESTE PSD SA ALEAGA PRESEDINTELE PE CALAFAT.VINE SI ION PRIOTEASA CU AIA DIN CRAIOVA.E ZARVA MARE DA TOT EMIL IESE PRESEDINTE

    RăspundețiȘtergere
  2. ba popo se vede că traiesti pe alta lume.. ghici cate grade o sa fie maine dupa ora 20 ? ... ia intereseaza-te pentru ca exact atatia oameni o sa fie acolo (cu tine cu tot).
    a, si daca tot te duci sa zici sarumana Pamantului ca te suporta, asta bineinteles daca iti trece prin cap sa faci su ceva de bun-simt cu astă ocazie. Primaria se implica impartind candele si baloane??? uaau ...super tare !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. si ce ar trebui ma sa faca la ora pamantului...sa imparta ghiocei sau lanterne????/ Da prost mai esti ...da pam,antu e bun SUPORTA SI PROSTII ...MAI GREU E PENTRU OAMENI SA-I SUPORTE!!!

      Ștergere
  3. Răspunsuri
    1. MAINE EMIL RAMANE PRESEDINTE PSD SI IN 2016 PRIMAR.CALAFATUL MAI ARE O SANSA IN 2016 CU EMIL POPA UN OM SERIOS

      Ștergere
  4. Pai rudareanu e de pe alta planeta.

    RăspundețiȘtergere
  5. initiativa extraordinara! bravo!

    RăspundețiȘtergere