28 martie, 2013

Spectacol folcloric extraordinar susţinut la Casa de Cultură Calafat -astăzi, 28 martie - VIDEO

În această seară, începând cu ora 18.00, la Casa de Cultură din Calafat, a avut loc un spectacolul folcloric intitulat „Oltenaşii joacă bine”. Au evoluat în aplauzele publicului  Ansamblul folcloric „Oltenaşii” Basarabi,  Formaţia de dansuri „Flori din Poieniţă” a Primăriei Poiana Mare şi a Şcolii de Arte „Cornetti” Craiova, susţinută de primarul Marin Vintilă şi Formaţia de dansuri a Primăriei Ghidici, ansambluri coordonate şi pregătite de Camelia Răboveanu.  Doi  interpreţi consacraţi, Mihaela Jianu şi Marius Măgureanu, au susţinut un recital pentru publicul calafetean. Sala “Marin Sorescu” a Casei de Cultură Calafat a fost neîncăpătoare pentru cei peste 150 de iubitori ai muzicii populare, dornici de a  revedea jocurile şi dansurile olteneşti. Prezentatorul spectacolului , domnul Dan Vană, a mulţumit primarului Municipiului Calafat, Mircea Guţă pentru implicarea în acest gen de activităţi şi a felicitat  primarii comunelor Poiana Mare şi Ghidici care au dat o şansă copiilor şi tinerilor să-şi cunoască folclorul şi tradiţiile. Nu în ultimul rând a fost felicitată doamna Camelia Răboveanu, cea care a reuşit să pună în scenă întregul spectacol. Aşa cum am aflat de la organizatori, anul acesta, pe data de 1 iunie, Ansamblul Oltenaşii Basarabi va împlini 14 ani de la înfiinţare, ani frumoşi în care tinerii dansatori au urcat pe scenele importante ale capitalelor   europene. Pe această cale şi noi, cei de la redacţia Actualităţii Calafetene, le dorim cât mai mulţi ani de activitate şi spectacole în întreaga lume.   

VIDEO 

Prima parte 


A doua parte





21 de comentarii:

  1. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  2. rudareanu cristian viitor raspopit

    RăspundețiȘtergere
  3. nu mancam dar ne distram....si tremuram! Multumim prietenului nostru.........

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. dar ce aveti vere cu copii astia?spectacolul nu a fost organizat de guta.AA! sau va este necaz ca in loc sa bata barurile, alcoolul, drogurile(ca ai vostrii)au alta ocupatie.BRAVO COPII!DATII INAINTE!

      Ștergere
    2. Si daca tremurati?ce?de ce nu ati platit facturile handicapatilor!nu stiti decat sa dati vina pe altul pentru neputinta voastra.nai sictir ca m-am saturat de prostiile taranilor,, oraseniti''in apartamente.

      Ștergere
  4. uiba bre admine o intrebare la care tu si curu tau de popa NU poate sa raspunda (sau poate NOI ne inselam...)
    cica "..noi, cei de la redacţia Actualităţii..." deci acu ATENTIE MARE admine la aceasta intrebare simpla si de bun-simt - CARE NOI ?

    RăspundețiȘtergere
  5. bora santajistu ce are cu livia ti se apopie ii faci locul lui toma|?
    de ce sunt atatia corigenti la matematica

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. care Livia ? aia de matematica!!!!!!!!a imbatranit si nu-i mai palce lu Bora..da tipa e de treaba cu mult bun simt

      Ștergere
    2. deoarece mai nou matematica se face prin baruri,cu alcool si cafea.ce vina au profii ca natangii nu invata?

      Ștergere
  6. popo la 6 e sedinta de consiliu sa dai si tu o filmare sa vedem daca aproba traistaru zilierii si ce-or mai spune pe acolo ASTEPTAM

    RăspundețiȘtergere
  7. Gata domnule director , sa vina si altu sau alta

    Bora a fost la Emil Popa la moara sa puna o vorba la Prioteasa pentru mentinerea in post.Vrea sa iese la pensie din biroul de director. Avem multe despre tine domnule director.Cu gandul la femei ai cam lasat actele pe unde nu trebuie si au ajuns si la noi la aia de nu te prea au la inima cam majoritatea din liceu.In curand o frumoasa si grea reclamatie anonima si un control urmat de articole in ziare nationale si televiziuni .Ai grija si stop ca ne-am saturat de abuzurile si fufele promovate de tine. Unde sunt materialele luate pentru laboratoare? Materialul didactic trecut pe facturi nu este, lipseste.Se anunta vremuri grele mai ales pentru calificativele date abuziv unora. Asta e e abuz in functie si miroase a demitere cu un dosarel penal .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. In luna mai strangeti bani colegi ca vine ziua directorului nostru Bora

      da da da ...si uitasem ca ultimele lucrari au fost spoieli facute pe miliarde.Cu materialele trecute pe facturi faceati inca un liceu. Unde sunt banii? Pe costumele de firma(500 euro) si treningurile de 15 de milioane. In mai e ziua ta iar trebuie sa facem cheta sa-ti luama ceva sau iti dam banii sa-ti faci o treaba cu ei.
      Astept raspuns directore Bora

      Ștergere
    2. Bora nu merita sa ceva

      Respect pentru un cadru didactic in pragul pensiei cu vechime de peste 40 de ani aveti sau nu? Cu toate criticile aduse omu asta a facut ceva pentru liceu deci ciocu mic barfitori incompetenti ca aia de ravnesc la functii inalte da nu sunt in stare sa isi faca ora de galagia elevilor.Hai lasati-ne ca stim cine baga in ele se stiu ele ea sau ei. nu sapati groapa lu Bora ca sunteti cam prosti si uitati pe unde e asa ca tot voi cadeti in ea.

      Apropo de cadourile luate

      Nu va e rusine animalelor , v-a cerut omu ceva , un pachet de cafea sau macar o lama de orbit...rusine rusine rusine ati simtit ca nu mai are sustinere politica si va repeziti ca sacalii. Uuuaaaa sa va cada pe cap

      Ștergere
  8. ....felicitari Camelia !!!!! ....in sfarsit apare si un PROFESIONIST in domeniul asta.

    RăspundețiȘtergere
  9. ....felicitari Camelia !!!!! ....in sfarsit apare si un PROFESIONIST in domeniul asta.

    RăspundețiȘtergere
  10. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  11. Iobagii lui guta veti fi fututi la popou

    RăspundețiȘtergere
  12. Se pregateste un control de amploare al curtii de conturi la primaria calafat,se intelege guta si iobagii vor fi cautati la conturi ,si la kryssler,batea la ochi rau ,padurarii au cai,atelaje

    RăspundețiȘtergere