13 martie, 2013

Zona Debarcader a Municipiului Calafat-reabilitată integral


Proiectul de reabilitare totală a zonei Debarcader va demara în jurul datei de 15 aprilie . Lucrările sunt extrem de complexe si se vor întinde, probabil, pe durata a doi ani. Se intenţionează prin acest proiect să fie refăcut ansamblul arhitectural, în armonie cu relieful şi cerinţele zonei, normele fiind stabilite după un studiu de specialitate întocmit în prealabil de o echipă de peisagişti. Reamenajarea presupune un important efort financiar din partea ADMINISTRATIEI LOCALE şi are în vedere crearea unor facilitati turistice menite să genereze venituri pentru bugetul local, dar şi oportunităţi pentru posibilii investitori. Este cunoscut faptul că înainte de 1989, Debarcaderul reprezenta o oază de linişte unde calafetenii ieşeau la o plimbare în zilele libere. Cu siguranţă acele clipe petrecute sâmbăta şi duminica, la Debarcader, au rămas pentru mulţi o parte importantă a tinereţii, fiind locul unde au petrecut unele dintre cele mai plăcute momente. Cu toate că în ultimii 20 de ani, acestă locaţie a fost neglijată, avem credinţa că acum, în al doisprezecelea ceas, această iniţiativă va fi pusă în practică. Ne-am dori ca lucrările să fie executate cu multă responsabilitate, având în vedere faptul că vorbim de cea mai importantă locaţie turistică a zonei care poate fi cartea de vizită a municipiului Calafat.

12 comentarii:

  1. De vorbe si de promisiuni suntem satui mai trebuiesc si fapte. La cate sau promis in ultimi 4-5 nai daca se faceau orasu asta arata altfel decat arata acum.

    RăspundețiȘtergere
  2. Asta normal dupa calculele lui Gartoi si Popa prostu ar fi trebuit sa aiba efect de al speria pe Ninel ????? Ha ha ha ha ha ha ha ha ha

    Pentru tine Gartoi si Rudareanule: NINEL NU E SANTAJABIL SI ASTA VA SCOATE DIN MINTI PACALICILOR !!!!!!

    E si ca drept dovada ca baiatul s-a speriat de n-a mai putut acum o sa trageti voi din rasputeri sa il salvati pe cel care va da bani din bugetul local sa faceti caterinca de doi lei cand e atacat stapanul Guta Mircea din mainile procurorilor DNA Craiova si Bucuresti acolo unde se afla cate una bucata dosar de coruptie din cele trei Primaria Calafat-firmele din Draganesti Olt cu prejudiciu de ordinul zecilor de miliarde(normal 70% din Bugetul Local )

    Numerele de dosar nu vi le dam ca nu conteaza .Conteaza doar ce este in acele dosare pasareilor !!!

    Normal ca va ia frica si se strange latul la parul stapanului !!!!!

    Sa vedem noi printr-o solicitare atat fizica cat si scrisa care sunt ultimele noutati la rechizitoriul facut de procurori la dosarele mafiotilor din primaria Calafat .

    DOSARUL KRYSLERUL - primit cadou de Guta pentru exclusivitate pentru firmele din Draganesti Olt

    DOSARUL ACHIZITIILOR

    DOSARUL cu contractul Traseelor de autobuz .

    O nimica toata !!!!!!

    Hai sa vedem noi in final cum se termina si cine va fi castigatorul acestui razboi pe viata si pe moarte !!!!

    NOTA : Procurorii DNA v-au tinut atat de mult fiindca dosarele au avut increngaturi dintre cele mai nebanuite cu firme inregistrate pe tot teritoriul tarii si le-au trebuit rapoarte de la mai toate institutiile de control inclusiv ANI .

    Toate la un loc ca si maculatura arata cam cat ar incapea in doua Dacii papuc .

    Nici mama lu mama avocatilor indiferent cat le-ati da nu vor reusi sa demonteze acuzatiile de coruptie in forma continuata de care vor fi acuzati niste unii barosani din primaria Calafat care va sponzorizeaza pe voi zilnic frumuseilor !!!!

    Iar daca voi credeti ca razboiul pornit impotriva voastra este doar al lui Ninel,Bora si Adelica va inselati amarnic .Toti marii lideri locali si nu numai lucreaaza in spate la decapitarea voastra chiar daca in fata va spun altceva !!

    Niciodata realitatea nu e cea care pare si e sesizata de toti matracucii .

    RăspundețiȘtergere
  3. adaug eu si CONSTITUIRE DE GRUP INFRACTIONAL EXTREM DE PERICULOS .
    Pedeapsa in acest caz este de la 1-5 ani .

    Pentru dl Gheorghe Parvan datorita declaratiilor date la audierile date in fata procurorului de caz si a ofiterului judiciar se aplica urmatoarea prevedere : (5) Daca persoana care a savârsit una dintre faptele prevazute in alin. (1) - (3) inlesneste, in cursul urmaririi penale, aflarea adevarului si tragerea la raspundere penala a unuia sau mai multor membri ai unui grup infractional organizat, limitele speciale ale pedepsei se reduc la jumatate.

    RăspundețiȘtergere
  4. va imploram sa nu va bateti joc de acest loc de o insemnatate imensa pt inimile noastre. Am vazut cum v-ati batut joc de foisor, ce inseamna la voi piata in traian sau cum puneti scuaruri fara niciun motiv pe mijlocul soselei numia de dragul de a mai stoarce 3 arginti. Parcul debarcader este realizat cu sufletul si truda unor oameni idealisti si cu un nativ simt al frumosului si nu are rost ca acest parc sa fie stricat de niste neica nimeni care nu au citi in viata lor o carte numai de dragul de a lua ochii la niste oameni dusi cu duhul si a mai scoate niste bani negrii din buget.
    Asa a facut si ceausescu-un analfabet care a vrut sa puna amprenta peste viata romanilor si peste Romania. I-a dat Dumnezeu cea mai mare pedeapsa trimitandu-l in iad in ziua de Craciun. Celor care vor sa-si bat joc de romanii din Calafat ca ceausescu sa le dea Dumnezeu aceeiasi soarta.

    RăspundețiȘtergere
  5. da deștepți sunteți.... cine comentează aci Ninelsi ceata ofticata din PSD. Ho mabaieti ca vedem în 2016 cum stau picturile ca Adelica a declarat când mai candidează... mai rămâne Emil și care o mai fi... adică ciorba de loboda.... ;

    RăspundețiȘtergere
  6. adaug eu si CONSTITUIRE DE GRUP INFRACTIONAL EXTREM DE PERICULOS .
    Pedeapsa in acest caz este de la 1-5 ani .

    Pentru dl Gheorghe Parvan datorita declaratiilor date la audierile date in fata procurorului de caz si a ofiterului judiciar se aplica urmatoarea prevedere : (5) Daca persoana care a savârsit una dintre faptele prevazute in alin. (1) - (3) inlesneste, in cursul urmaririi penale, aflarea adevarului si tragerea la raspundere penala a unuia sau mai multor membri ai unui grup infractional organizat, limitele speciale ale pedepsei se reduc la jumatate

    RăspundețiȘtergere
  7. Nenicule care vorbesti de grup infractional organizat in jurul primarului Guta tu stii ca ai dreptate mosule ?
    (6) Prin grup infractional organizat se intelege grupul structurat, format din trei sau mai multe persoane, constituit pentru o anumita perioada de timp si pentru a actiona in mod coordonat in scopul comiterii uneia sau mai multor infractiuni.
    GUTA-COSTIN-PARVAN-NEDIANU-GEORGE MAJERU-BERCEA MONDIALU

    RăspundețiȘtergere
  8. futuva in gura va fac ale mugurel si nino de va sar capacele dar chelie e si mai smecher si va ia si bani dativa in cct de pitifelnici

    RăspundețiȘtergere
  9. MA NUMESC MITULETU SI SUNT VICEPRIMARUL CONSTRUCTOR DE GRAJDURI

    Da staulul de oi...grajdul facut de Mituletu LA DEBARCADER il daramati?.....sau ramane? ar fi bun de pus la adapost oile sau cainii din padurice.Ce bazaconii face viceprimaru postasul cu creier mic.Alearga ca nebunu si nu face nimic.Tradatoru a ajuns viceprimar cu ajutoru lu Voinea si acum il scuipa.Ce caracter ce oameni ne conduc
    Mituletule da-ti ma demisia de la posta ce mai vrei!!!Si da banii de i-ai ciordit de la pensionari da da da aia bagati in buzunar de la posta veche.

    RăspundețiȘtergere
  10. va pare rau ca de doua mandate sunteti pe locul doi.
    daca mai ramaneti in psd ve-ti fi pe ultimul loc

    RăspundețiȘtergere
  11. Cu ce firma se reabiliteaza DEBARCADERUL...? intreb doar asa de curios....sunt convins ca lucrarile vor fi executate impecabil si cu bani putini...nici nu incape indoiala ca dom' premar nu va avea foarte mare grije de fondurile bugetului local...:-) :-) :-)

    RăspundețiȘtergere