07 aprilie, 2014

BOMBA SAPTAMANII!!!!!CUM ESTE LUCRAT PRIMARUL GUTA DIN CALAFAT…CINE VREA SA-L VADA DAT JOS?

Canalul de stiri Exploziv Oltenia cu adresa: http://explozivoltenia.blogspot.ro face publica in exclusivitate discutia dintre un om politic local si un sustinator al acestuia cu privire la planul marsav de discreditare al Primarului Mircea Guta din Calafat. Veti avea sansa de a ramane stupefiati de planurile murdare puse la cale de politicenii avizi de putere. Discutia are 5 parti, insa va atentionam ca dupa aceasta prima parte care va fi una mai putin exploziva urmeaza celelalte patru parti unde veti afla lucruri si veti intalni personajele la care nici nu v-ati gandit.La final se va pune si un material audio.

Este vorba de 2 personaje. A = susținatorul, B = posibilul candidat DIN CALAFAT.
A: Ce-ai mai făcut domnule?! Cum stau lucrurile? Ai ceva șanse?… știi la ce mă refer.
B: Să trăiți! Șanse sunt, … da’ să vedem cum se mișcă și ceilalți.
A: Adică?
B: Dacă scăpăm de ăsta de e acum...
 


A: Păi… fă-ți echipă, că acu’ vine 2016.
B: Nu de echipă e vorba…
A: Da de ce anume?!
B: Echipa de o are el, e cam mare. Și trebuie puțin faultată, cate un cartonaș galben sau chiar roșu.
A: Adica?
B: Păi s-a început, nu vedeți?! Au urlat ziarele și chiar și câteva canale TV, dar noi mergem înainte, dăm în ei să le luăm fața.
A: E bine,dar cu voturile ce se aude? Cum stai cu alegătorii?
B: Acum e prea devreme, eu aș merge tot pe prima variantă: să-l înfundăm, să-i tragem scaunul de sub c*r.
A: Bine, bine… să-l înfundăm, da…. cu ce?
B: Cu reclamațiile ălea.
A: Reclamații din ălea au toti primarii, iar acum sunt încă subțiri.
B: Să le facem mai groase, că dacă ramâne și scapă de ce are acum, în 2016 iar câștigă sivicultorul.
A: Eu zic totuși s-o lăsăm mai moale momentan, să mai asteptăm,că dacă iese basma curată după ce dăm în el, îl scot țăranii voștri erou.
B: Nu, calafetenii sunt mai ignoranți , știu eu ce sa le spun să nu-și dea seama. Am sub mine mulți, știu cum să-i țin în frâu și pe-ai tineri și pe-ai bătrâni…
A: E greu! Când vine votu’, omu’ se schimbă repede. Are altă minte.
B: Lucrurile sunt clare, cel puțin așa cred eu. Trebuie dat jos acum cât se poate, mai ales că subiectul a ajuns și în presă.
A: Cum zici… merg pe mâna ta, chiar dacă am ceva îndoieli. Apele sunt și așa tulburi peste tot și nu se știe în ce barcă urcă… știi la ce mă refer.
B: Dacă ajunge la pușcărie, eu sunt singurul candidat puternic, adică mergem la sigur. Întrebați oamenii pe stradă și din 10 , 9 mă cunosc iar 8 mă vorbesc de bine.
A: Poate, nu vă contrazic, da’ mai contează și vârsta.
B: Tocmai! De un om cu experiență și mână de fier au nevoie.
A: Auziți … da’ ceva vile, mașini, case în Calafat are? Le tragem o poză și… pe el!
B: Nu are aici nimic, dacă avea … am eu un om și imediat veneam cu poze și filmări. Are o mașină scumpă, da o ține ascunsă. Am aflat eu că încerca să se scape de ea pe undeva prin Constanța.
A: Nu prea dă bine. N-ați văzut ce se poartă acum? Conturi grase prin bănci, câte o vilă, o pensiune la munte, un iaht… lucruri mai serioase.
B: Se rezolvă repede, fotografiem niște case, un hotel și la faima proastă de o are acum, majoritatea or să creadă…
Vă pot spune cu certitudine ca a făcut si face excursii de lux și reprize de vânătoare, dacă vreți găsiți și pe facebook.
A: Nu știu cât face, cât influențează alegătorii, că vânâtori sunt și aia cu patru clase și în excursii merg și căpșunarii. Găsește ceva tare, nu alviță ieftină. Ai tot timpul până în 2016. Trebuie sa fim duri, sa lovim puternic sub centură, să rămână blocat.
N-ați văzut? Au căzut oameni grei când și-a pus cineva în cap! … iar dacă avem și presa aproape, lucrurile sunt ca și rezolvate.
B: Cât de curând va trece prin furcile gaudine,sunt sigur! Imediat îl rezolvă DNA-ul.
A: Și da, și nu, lucrurile sunt cu dus-întors.
B: Dacă nu riști, nu câștigi, iar eu sunt omul care nu cedează , știți prea bine!
A: Faceți totuși un sondaj cu oamenii de-i aveți, cu echipa, să vedem cum stăm.
B: Mai târziu, acum nu este momentul. Dăm de bănuit.
A: Ar mai fi ceva! Ar da bine daca ar avea o amantă sau două, cum se poartă pe la primării. Iar ca lucrarea sa fie ca la carte, n-ar fi rău să scoatem si câteva poze… gasiți voi o zână prin ditamai primărie.
B: Da, e bună ideea, iar dacă ne legăm și de proasta gestionare a orașului, combinată cu șpaga și toții banii furați, totul e clar… afară direct. În campanie a promis locuri de muncă, drumuri, centrală termică și multe altele.
A: Ehhh …sunt mulți care au promis si n-au facut nici pe jumate. Încearcă tu prin funcția pe care-o ai să-i aduni lângă tine. Așa le arăți că te interesează de ei și dacă faci asta timp de 2 ani toți o sa fie de parte ta. N-ar fi rău dacă ai încerca să mai smulgi și din oamenii lui câte unul,… bine… unul important, să vadă restul că reprezinți ceva, ai un cuvânt de spus.
B: Păi asta plănuiesc să fac. În primă fază, ați văzut bine, l-am bombardat, iar acum trec la faza urmatoare: adun răniții. O să vedeți că voi avea întâlniri mult mai multe cu oamenii și voi fi prezent la toate evenimentele importante. Rămâne doar să mă susțineți și ce s-a început să se continue.
A: Aveți toată susținerea, dar știți cum merge treaba și pe la noi, investim ca să trăim.
preluare http://explozivoltenia.blogspot.ro
Conform surselor noastre cele 4 inregistrari care urmeaza sunt

BOMBA SAPTAMANII!!!!!CUM ESTE LUCRAT PRIMARUL GUTA DIN CALAFAT…CINE VREA SA-L VADA DAT JOS?

Cu adevarat cutremuratoare si greu de urmarit . La final va fi uploadat materialul audio ce va fi putea fi descarcat de catre toti doritorii . Din informatiile noastre urmeaza si alte materiale explozive pe alte subiecte dezvoltate pe masura cu metode inca nefolsite in presa locala . Materialele vor duce la demisii dar si la alte masuri legale de o ampla gravitate . La final urmeaza inca o mare surpriza deoarece va fi facut public modul in care au fost realizate si persoanele care au realizat aceste materiale de un impact unic . Materialele vor fi devastatoare pentru personaje locale care de ani de zile s-au ocupat doar cu deversarea de galeti de noroi in viata publica calafeteana .

                                               preluare:ziaruldecalafat.ro


6 comentarii:

  1. Moartea de la agricol e suta la suta ca ala vrea primar dupa ce si-a batut joc de profesori si elevi.Oameni de nimic doar j...dii ordinare insetati de putere.Am predat in liceu ala si era o teroare fra cap si coada.Jenant dar mai ales pentru cei care sustin indivizii de asa factura.Rusine rusine rusine si durere

    RăspundețiȘtergere
  2. parca nu sa vede cine e homul politic ...il stiu toti mai ales unele profesoare.Am scapat de tataie si dam de frate-sau mai rau

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. i se coace un dosar si lu gigolo de calafat Boratul de o sa uite si cum il cheama...sa vina aia de controleaza sa vada ce abuzuri se fac acolo...ce titulalizari si cate hotii mai ales ca tot ce a facut e in paragina...bani mancati cu basculanta....vine vremea la toti ca daca sapi groapa altuia de poate cazi in ea!!!!!!!!!!!!!

      Ștergere
  3. A = turnatorul nu sustinatorul

    RăspundețiȘtergere
  4. Aveți toată susținerea, dar știți cum merge treaba și pe la noi, TURNAM ca să trăim

    RăspundețiȘtergere
  5. din discutia asta private reiese un lucru: B vorbea despre o strategie fara a jigni pe nimeni in timp ce A era o lichea raspopita cu microfonu in buzunar ..
    da' aici discutia audio, nu ca ne-ar interesa ce planuri are A dar tare am vrea sa stim cine era B ! Nemernicului ala nici buna ziua nu merita sa-i dai... ia zii bai securistule (B), persoana A cea cu planuri malefice stia ca este inregistrata si daca da ai primit permisiunea sa de a publica pe net "interviul" ??

    RăspundețiȘtergere