06 martie, 2015

Un cetatean din Bailesti a fost prins cu tigari de contrabanda

Un bărbat de 35 de ani, din Băileşti, este cercetat pentru contrabandă şi conducere pe drumurile publice al unui autovehicul având suspendat acest drept după ce, în noaptea de miercuri spre joi, un echipaj de poliţişti l-a oprit în trafic şi l-a prins cu permisul suspendat, cu 429 pachete de ţigări de contrabandă şi cu peste 6.000 de lei în maşină.
Conform reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj, în noaptea de miercuri spre joi, în jurul orei 01.00, un echipaj din cadrul Secţiei 1 Poliţie Rurală Craiova aflat în serviciul de patrulare şi supraveghere al traficului rutier pe DN 6B, în localitatea Melineşti, a oprit pentru control un autoturism marca Mercedes, la volanul căruia a fost identificat Lucian Rădulescu, de 35 de ani, din Băileşti. Numai că, la verificarea în baza de date oamenii legii au stabilit că bărbatul avea permisul de conducere suspendat pe perioada 17 decembrie 2014-16 martie 2015, iar la controlul efectuat în autoturism, poliţiştii au găsit 429 de pachete, (8580 ţigarete) care nu aveau aplicate timbrul de marcaj fiscal, precum şi suma de 6.192 lei. Ţigaretele şi suma de bani au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor. Oamenii legii au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunilor de contrabandă şi conducere pe drumurile publice al unui autovehicul având suspendat acest drept”,,,


 ne-a declarat agent şef adjunct Amelia Barbu, din cadrul Biroului de presă al IPJ Dolj.
Nu a fost însă singurul doljean prins cu ţigări de contrabandă. Astfel, în cursul zilei de miercuri, poliţiştii doljeni i-au prins în flagrant pe soţii Marian şi Florentina Morărescu, de 46, respectiv 47 de ani, ambii din comuna Siliştea Crucii, Dolj în timp ce deţineau şi ofereau spre vânzare, în incinta unui magazin din comună, ţigări fără marcaj fiscal, provenite, de asemenea, din contrabandă. Au fost indisponibilizate 331 pachete ţigarete fără marcaj fiscal, iar pe numele celor în cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de deţinere, depozitare şi vânzarea bunurilor sau a mărfurilor care trebuie plasate sub regim vamal cunoscând că acestea provin din contrabandă sau sunt destinate săvârşirii acesteia. Şi tot miercuri, poliţişti din cadrul Secţiei 6 Poliţie Rurală Giubega au surprins-o în flagrant pe Mirela Ioan, de 51 de ani, din comuna Cioroiaşi, Dolj în timp ce oferea spre vânzare, în incinta magazinului pe care îl deţine, 14 pachete de ţigări fără marcaj fiscal, provenite din contrabandă.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu