28 octombrie, 2015

A decedat si Termo din Craiova...Olguta i-a tinut lumanarea

Societatea comercială care distribuie agentul termic în toate cartierele Craiovei, SC Termo Craiova SRL, a trecut la cele vesnice săptămâna trecută, cand Tribunalul Dolj a declarat-o falimentara. Au ramas totusi circa zeci de milioane de euro reprezentand datoriile către Complexul Energetic Oltenia.
Chiar daca toti stiau ca SC Termo Craiova SRL este cu lumanarile in mana, nimeni n-ar fi crezut ca va crapa in pragul iernii. Mai mult decat atat, pe 21 octombrie a fost pus steagul negru la poarta: Tribunalul Dolj a respins planul de reorganizare al SC Termo Craiova SRL.
Datoriile erau peste 50 de milioane de euro datorie care se vor mari odata cu cheltuielile de ingropaciune. Apoi s-a pierdut şi procesul cu ANAF pentru alte 13,5 milioane de euro....si asa mai departe. Toate aceste lucruri sunt insa nesemnificative, deoarece craioveni nu se incalzesc cu justificari, iar explicatiile nu vor incinge caloriferele.
O alta societate de furnizare a agentului termic...poate da poate Nu
La începutul acestei săptămâni, consilierii craioveni s-au adunat în cadrul unei şedinţe extraordinare pentru a da undă verde înfiinţării noii societăţi, ca o soluţie de avarie pentru ca oraşul să nu rămână în frig chiar in pragul iernii. Proiectul a fost aprobat fără niciun vot împotrivă, realitatea nedându-le practic de ales consilierilor. Cum se va face aceasta societate si cum va functiona, ramane insa de vazut.
Tovarasa Olguta are insa drumurile de terminat prin Craiova, si multe multe treburi pe cap. Trebuie neaparat finalizat stadionul si ar fi bine ca sa-l faca asa ultraeuropean , cu incalzire in scaune si sa vezi spectatori, mai ales iarna. Acum, ne pregatim peste 40 de zile sa-i facem parastasul, cu o coliva mare si vin fiert. De incalzit, este simplu, o patura sau doua mai groase, o sticla de rachiu si o telenovela sentimentala la un televizor pe lampi...si sa vezi caldura tata.
(acesta este un pamflet si trebuie tratat ca atare)
preluare : Actualitatea Calafeteana

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu