31 martie, 2016

ABUZ SI DISPERARE LA POIANA MARE! ATAC MIZERIBAIL SI PENAL CU IZ ELECTORAL ASUPRA VICEPRIMARULUI DIN POIANA MARE…FURT DE IDENTITATE

ABUZ SI DISPERARE LA POIANA MARE!
UNDE POATE DUCE DISPERAREA UNORA SI DORINTA DE A RAMANE LA PUTERE CU ORICE PRET.
ATAC MIZERIBAIL SI PENAL CU IZ ELECTORAL ASUPRA VICEPRIMARULUI DIN POIANA MARE…FURT DE IDENTITATE
De curand, adversarii politici ai viceprimarului Claudiu Buzatu, au trecut la atacuri mizerabile si penale. Negasind nimic cu care sa-l acuze sau sa-l murdareasca pe viceprimar, adversarii politici au infiintat un blog unde au folosit datele personale cu caracter confidential ale acestuia, inducand ideea ca blogul ar fi facut chiar de Claudiu Buzatu. Viceprimarul a reactionat imediat pe adresa personala de facebook, declarand public ca va depune o plangere penala conform articolelor 360-364 din Codul Penal, care sanctioneaza dur furtul de identitate si folosirea datelor personale. Falsificatorii online au creat un blog pe numele acestuia (claudiu.buzatu.blogspot.ro) avand ca scop denigrarea viceprimarului, adresa online aparand imediat dupa ce Claudiu Buzatu si-a anuntat candidatura pentru functia de primar din partea PNL.
Dezaprobam aceste actiuni marsave si penibile prin care unii inteleg sa faca politica, deoarece credem ca doar documentele sunt cele care pot acuza sau nu o persoana publica sau un cetatean obisnuit, indiferent de pozitia sociala pe care acesta o are
ANUNȚUL VICEPRIMARULUI COMUNEI POIANA MARE, CLAUDIU BUZATU
ADRESAT TUTUROR PRIETENILOR!
În ultima perioadă de timp, mizeriile cu care unii incearcă să-și păstreze sau să câstige anumite avantaje ce țin de funcții sau alte interese, depășesc orice imaginație.
In calitate de Viceprimar al comunei Poiana Mare, dar mai ales în calitate de prieten și locuitor al acestei comunități extraordinare, am o preocupare mult mai importantă – să supraveghez modul în care se distribuie pietrișul pe străzile distruse de șantier, ale comunei.
Mentionez că nu am niciun BLOG sau SITE personal, decat această simplă adresă de facebook și ca urmare, de îndată, mă voi adresa organelor de cercetare abilitate, pentru a depune o plângere penală, deoarece mi-au fost folosite abuziv datele personale care sunt strict confidențiale, nr. permis conducere, serie pșaport, nr. personal de mobil….,fiind astfel încălcate flagrant Articolele 360-364 din Codul Penal (furt de identitate). Consider că este un gest disperat de a ma arunca în acest noroi mediatic și electoral în timp ce comuna are nevoie de cu totul altceva.
VA MULȚUMESC ȘI VĂ DORESC TOT BINELE DIN LUME!
viceprimar: Claudiu Buzatu
PS:În scurt timp voi da publicității și o copie a plângerii Penale.
Sursa: facebook

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu