22 martie, 2016

VIDEO Calin Popescu Tariceanu la Filiala ALDE Craiova 2016


VIDEO



Calin Popescu Tariceanu, Presedintele Seantului Romaniei si Presedinte ALDE a sustinut astazi la ora 14.00, la Craiova, o conferinta de presa la filiala partidului. 

In prima parte a zilei, Tariceanu a avut o intalnire cu conducerea FORD Craiova, fabrica unde de curand s-au investit inca 200 milioane de euro pentru producerea unui nou model de autoturism. Tot astazi, ALDE Dolj a avizat 17 candidati la primarie pentru 17 localitati din judet.
Tariceanu a subliniat faptul ca ALDE ramane singura formatiune politica din Romania care este fidela valorilor liberale.
Acesta a declarat ca, “ in partid, atat filialele locale si judetene au deplina libertate de a-si organiza strategiile electorale, iar cei care vor dori aliante cu PSD o pot face daca acestia considera ca este cea mai buna optiune”.
Imbucurator este fatul ca deocamdata ALDE isi doreste sa mearga singura in alegerile din aceasta vara, fiind totodata si un test pe care noul partid il va avea in prima competitie electorala. Tariceanu isi doreste ca masurile liberale sa-si gaseasca din nou locul in ecuatia politica actuala a Romaniei, detasandu-se de partidele surogat care poarta doat numele de liberale, insa au o ideologie pur populista.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu