11 octombrie, 2016

ATENTIE COPII SI PARINTI! NOU IN CALAFAT! CLUB DE KARATE


Tinerii din Calafat vor avea sansa de a practica in cel mai scurt timp un sport care ajuta la echilibrul fizic si psihic. Artele martiale sunt un factor important in dezvoltarea armonioasa a copiilor care in ultima perioada duc o viata sedentara, in fata unui calculator, intr-o lume virtuala care nu le ofera nimic concret.


Acest sport implica o filozofie de viata, o conduita cu valente morale si sociale, bazate pe respect, corectitudine si loialitate. In acest sens vom enumera principiile Karate, cele cinci cai de a realiza o armonie perfecta intre trup si suflet.


1.Karate este mijlocul pentru imbunatatirea caracterului


2. Karate este calea sinceritatii


3. Karate este mijlocul de intarire a statorniciei sufletului


4. Karate este calea aflarii respectului universal


5. Karate este calea dobandirii autocontrolului

 

Stilul abordat de cei care vor coordona antrenamentele de karate va fi Shotokan-Fudokan (initiere, autoaparare si performanta), iar ca antrenori : Sensei Dan Ciocan- 6 Dan, Sempai Dan Purcarin – 2 Dan si Sempai dan Mirica – 1 Dan.

 

Cei trei antrenori sunt recunoscuti de Federatia Romana de Karate Traditional si isi vor desfasura activitatea la Calafat ca o filiala a Clubului A.S.C.S.Tettsui Dojo Craiova.   Cei interesati se pot adresa domnului Dan Mirica- Tel: 0773.368.932

   Antrenamentele se vor desfasura in sala de sport la Scoala “Constantin Gerota Calafat”.

 autor: Cristian Rudareanu
preluare: www.olteniasud.ro
 

 


Un comentariu: