09 octombrie, 2016

VIDEO- MASINA RASTURNATA LANGA INTERSECTIA DE LA MOTATEI




Drumul Europen 79 Craiova- Calafat, a devenit drumul groazei, imprejmuit de canalele mortii. In ultima perioada la intervale scurte de timp au loc accidente ce au ca finalitate masini facuta praf si care zac neputincioase intr-un sant imens pe care constructorii drumului l-au proiectat cu mare atentie sa poata intra o masina fara probleme. 


Inainte de aceste santuri, un derapaj se termina cu o iesire de pe carosabil fara prea multe riscuri. In momentul de fata orice scapare ne conduce catre canalele imense unde odata intrat doar tractat mai poti iesi. 

Cu o noapte in urma, intre Giubega si intersectia de la Motatei, la circa 5km, a avut loc un accident intr-o curba cu linie continua. Masina s-a facut praf, zdrobindu-se de malul canalului colector unde s-a si rasturnat, pasagerii reusind sa iese pe partea opusa soferului. Cauza este una clara- viteza neadaptata la conditiile atmosferice (precipitatii). 

Ramane sa vedem ce va fi la iarna cand vom avea un carosabil alunecos. Oare cate masini vor mai ajunge in canalele constructorilor extrem de credinciosi si fideli textelor apocaliptice care au crezut ca iarasi va veni potopul biblic si de aceea au sapat mult si prost.
preluare: www.olteniasud.ro





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu