28 octombrie, 2016

Guvernul tehnocrat de la minciuna la "rahat". PSD-ul are sansa de a castiga cu peste 50% alegerile din Decembrie

Fara indoiala ca balbaielile politice ale actualei guvernari au facut ca PSD-ul sa fie pe primul loc in preferintele electoratului.

Haosul din ultima perioada al guvernarii supertehnocrate a facut ca romanii sa isi piarda definitiv increderea in asa zisul guvern minune.

PSD-ul a ramas ultima speranta sau reduta care mai tine piept acestui haos aducator de saracie.

Poate fi socotit pe buna dreptate cel mai incompetent guvern al Romaniei de la Decebal incoace. Nimeni din guvern nu stie aproape nimic, dar vine cu explicatii si scuze  , iar acei ministrii ne arata clar ca nu au ce arata...astea sunt resursele lor intelectuale si profesionale...aproape de zero. Oamenii sunt aerieni de functia si responsabilitatea pe care o au. Parasutati de o conjunctura paralizata de neputinta...de nestiinta, cei cu portofoliu ministerial alearga ca mustele fara cap dintr-o balbaiala in alta.

Legi din care nu intelegi nimic pe care le intorc iar la rectificat in timp ce economia o ia in jos.

Pentru romani mai ramane ca in Decembrie sa faca o alegere care sa duca la o stabilitate si o reforma in adevaratul sens al cuvantului.

Cei care ocupa acum in sondaje primul loc sunt cei de la PSD, singurul partid care detine un potential uman mult mai capabil decat actualii tehnobalbaielici de conjunctura...rodul esecului si al incompetentei.

autor:Pamfletarius


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu