14 septembrie, 2010

Oltenii au cucerit 23 de medalii la Ne-Waza -JUDO Calafatul are campioni naţionali


Disputat în Polivalenta de la malul Dunării, Campionatul Naţional de Ne-Waza (luptă la sol), individual, de U20, U17, U15, U13 şi U11, masculin şi feminin, a adus numeroase medalii pentru judoka de la şapte cluburi din Oltenia.

Clubul gazdă, CSM Dr. Tr. Severin, a cucerit două titluri naţionale la U11, prin Ana Maria Stroe (26 kg) şi Andreea Borontiş (40 kg), în timp ce Roberta Ioviţă (26 kg) a obţinut bronzul, la aceeaşi categorie de vârstăDe la CCE Strehaia, Cleonia Rîciu (44 kg) şi Ionuţ Răceanu (66 kg) s-au clasat pe cea de-a treia treaptă a podiumului, la U13, respectiv U20.

CS Independenţa Calafat

CS Independenţa Calafat a fost foarte bine reprezentat. De la clubul unde antrenor este Alexandru Pop au ieşit campioni naţionali Maria Mincă (32 kg), Ilaria Toma (+40 kg) şi Mugurel Rova (34 kg), la U11, categorie de vârstă care i-a adus bronzul lui Costin Şelaru (27 kg).
Craiova - nouă medalii, dar niciuna de aur

Tot la U11, dar de la CSM LPS “Petrache Trişcu” Craiova, Alice Iliuţă (+40 kg) a cucerit argintul, iar Teodora Călin (40 kg) şi Beatrice Vlăduţ (+40 kg) au încheiat concursul pe locul trei. La U13, clubul craiovean a obţinut argintul prin Floriana Văcaru (+44 kg), dar şi patru medalii de bronz, aduse de Tania Ene (29 kg), Theodora Bleaju (44 kg), Lorena Necula (+44 kg) şi Delia Ciobanu (+44 kg), iar la U15 Alberto Gincă (+55 kg) s-a clasat pe locul trei. La U15, CS Chimia Rm. Vâlcea a cucerit o medalie de argint, prin Ionuţ Luciu (38 kg), iar CSS Slatina a izbutit, la aceeaşi categorie de vârstă, trei medalii de bronz, prin Cătălin Dobre (55 kg), Adrian Florescu (55 kg) şi Ştefania Rădulescu (+52 kg). La U20, Mihai Doboranţu (+81 kg) a adus bronzul pentru LPS Slatina.

Participare record la Severin

La competiţia de la Drobeta Turnu Severin au participat 499 de sportivi, de la 49 de cluburi naţionale, iar CSM Piteşti s-a impus în clasamentul general, cu şase medalii de aur, cinci de argint şi nouă de bronz. “A fost un campionat naţional foarte puternic.S-a disputat la toate categoriile de vârstă aflate sub seniori şi suntem mulţumiţi că am putut organiza în condiţii excelente o asemenea competiţie, la care au fost prezente toate cluburile importante din ţară. Sportivii din Oltenia au avut rezultate foarte bune”, a spus antrenorul de la CSM Dr. Tr. Severin, Gicu Vasilan.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu