25 ianuarie, 2012

După ce ne-a dat si ne dă apă scumpă şi cu rugină acum Compania de Apa Oltenia S.A. sucursala Calafat ne oferă şi şansa de a ajunge şi la ortopedie.



Nu este o glumă, deoarece la intersecţia dintre Bulevardul Tudor Vladimirescu şi Cobuz putem avea nefericita ocazie de a cădea într-o gură de canalizare. De o bună perioadă de timp, chiar pe trotuar , aşa cum se poate vedea din materialul foto avem o gură de canalizare neacoperită. Din datele pe care le avem canalizarea şi toată reţeau de apă este în administrarea celebrei companii de Apă Oltenia S.A, care nu ştie decât să scrie facturi şi să încaseze mulţi bani. Când se pune problema investiţiilor compania face un pas înapoi. Profitând de acestă situaţie am postat şi un material video cu apa plină de rugină care ne trece prin apometre şi care din păcate este taxată ca apă potabilă.Vă daţi seama cam câte sute sau mii de metri cubi curg fără a fi folosiţi dar taxaţi ca apă potabilă după fiecare reluare a distribuţiei de apă în Calafat. Nu mai vorbim de boilerele care la Calafat sunt jumătate pline cu mizerie, cu mâl şi nisip. De ce oare plătim aceste lături care nu se pot folosi nici măcar la spălarea wc-ului. Uşor de răspuns, pentru a-i face pe unii milionari în euro, ca economia să meargă pe trendul ascendent în buzunarele cocalarilor din guvern. Facem apel dacă ne mai aude cineva ca această situaţie unică în ţară să înceteze iar calafetenii să plătească doar ceea ce consumă şi doar atât.



VIDEO


14 comentarii:

  1. extraordinar cum isi bat joc de noi

    RăspundețiȘtergere
  2. asta bem asa ne e si creieru

    RăspundețiȘtergere
  3. mishto de tot si filmarea e beton

    RăspundețiȘtergere
  4. ce te lauzi rudarene ca prostu in primele trei comentarii ? cate si-uri mai aveai de gand sa folosesti in titlu mai ? e asa greu sa pui un titlu ?

    RăspundețiȘtergere
  5. ma ce plm va legati de tate cacaturile? dak esti u mai bun nu faci u un titlu mai potrivit? din fta la pc toti vb:-j ratati dracu:) asa e romanu deaia merge romania cum merge:) dak era un destept cva puteai face si u asta:) da deocamdata numai sa barfiti:) deaia merge si tara cum merge:)

    RăspundețiȘtergere
  6. POCNITOAREA DE ALIPUTA NU MAI FACE NAVETA LA TUNARI. STA CU CHIRIE IN MOGADOR IN BLOCUL DE LANGA MAGAZINUL LUI PINOCHIO. ACUM BORAKUL FACE NAVETA LA EA FIIND VAZUT INTRAND CAND PRIN FATA CAND PRIN SPATELE BLOCULUI LA DIFERITE ORE ALE ZILEI.RUDAKULE SA STII CA CHIAR NU TE VEDE NIMENI POATE PESTE CATEVA ZILE TE VEDEM CU TELEVIZORUL IN BRATE LA POARTA LA CARAULENI SAU LA MARCHIZA . MAIMUTA DRACULUI

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Boraku e ars la poponetz a ramas fara Stoica l-au demis vineri si a cazut candidatura lu Abelica.L-au transferat la frecat de menta si adunat de bashini pi la Pitzaru.Esti penibil baaaaaaaaaa Abelica esti mortaciune

      Ștergere
  7. ba da rau va deranjeaza popa va sta in git ca e mai bun ca voi cioflengarilor

    RăspundețiȘtergere
  8. ce vorbiti de borak ca gata nu mai are voie la primarie. A cazut Soica si s-au ars Bora, Ninel cu toate parashutele

    RăspundețiȘtergere
  9. sa votati guta ca ne da apa gratis si are pantofii luciosi

    RăspundețiȘtergere
  10. gurile de canal descoperite e treaba primarie. dar pe ei ii doare in POOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLLLLLLAAAAAAAAAAAAAAA de noi. Nu iasa banu la un capac (probabil furat de george)

    asta e dovada de lipsa de capacitate manageriala. Sigur, ce sa ceri de la un padurar inafara decat sa fure ca in codru

    RăspundețiȘtergere
  11. Ai dreptate <10:24>,asa a promis spalacitul in campanie...apa e din ce in ce mai scumpa si pantofii i s-au prafuit de tot...mincinosul...

    RăspundețiȘtergere
  12. A nins abundent în Calafat ,Ciupercenii Vechi , Basarabi şi Golenţi - FOTO

    RăspundețiȘtergere