26 ianuarie, 2012

Deszăpezirea la Calafat.Tirurile au fost coordonate de Poliţia Locală. Atenţie la blocurile cu acoperiş de tablă!




În urmă cu două zile, Calafatul a devenit un oraş de basm. Zăpada mult aşteptată atât de agricultori, cât şi de copii a ajuns şi la noi în oraş. Spre deosebire de alte localităţi, Calafatul a avut un comandament de iarnă bine organizat. Imediat după căderea zăpezii, în noaptea de 25 spre 26 ianuarie, maşinile special dotate pentru deszăpezire au început curăţarea străzilor principalele şi sencudare ale municipiului. Încă din toamna anului trecut, administraţia locală a refăcut rezerva de sare şi nisip pentru a face faţă iernii în perimetrul aflat în administrare ( Basarabi, Golenţi şi Ciupercenii Vechi). Astăzi în centrul Calafatului, în jurul prânzului, o parte din zăpada care ar fi pus în pericol circulaţia în zona giratoriilor a fost ridicată şi transporatată în zonele necirculate din afara localităţii. Pentru a nu îngreuna traficul, s-a luat hotărârea ca Poliţia Locală să supravegheze şi să coordoneze transportul greu (tirurile).S-a acţionat cu şapte utilaje, cinci special dotate pentru curăţarea zăpezii şi două pentru împrăştirea materialelor antiderapante.

IMPORTANT

Atragem atenţia cetăţenilor să evite deplasarea pe lângă blocurile care au acoperiş din tablă, datorită faptului că ar putea avea loc căderi de zăpadă. Mai mult decât atât este bine ca cei mici să fie avertizaţi şi de pericolul pe care îl vor prezenta aceste acoperişuri, mai ales în perioda când temperaturile vor fi pozitive, favorizând desprinderea ţurţurilor care devin extrem de periculoşi în momentul căderii.


VIDEO



29 de comentarii:

  1. filmasi popo la agricol la bora imputitu ala cracanatu de umbla pe la bucuresti la sorusa ca il dau astia afara.Bora de ce ai tras de fata aia ca un animal planet.Esti un limbric da te duci cat de curind si sa vezi flegme ce iti iei.

    RăspundețiȘtergere
  2. zbircitu de Bora urla prin scoala ca are datorii si au cazut toate lucrarile tot acoperisul e varza gata au trimis si curtea de conturi sa il ia la intrebari.Fu scandal mare azi cu aia blonda cearta pe hol si in cancelarie

    RăspundețiȘtergere
  3. deszapezirea unui drum sau sosele in termeni tehnici este atunci cand masina circula pe asfalt, piatra, piatra cubica etc. Ce faceti voi acum este consum aiurea de motorina si batatorire de zapada, unde o masina la o frana de urgenta se va duce ca sania. Uitati-va cum se face deszapezirea prin alte orase si dupa pupatil in cur pe guta. Am impresia ca vedeti numai bucile lui guta si numai distingeti realitatea. oricat va laudati voi, circulatia azi in calafat a fost foarte grea

    RăspundețiȘtergere
  4. parinte faci ca Gartoi anu trecut, cand s-a topit zapada a anuntat si el ca datorita lui Guta deszapezirea a fost perfecta :)))

    RăspundețiȘtergere
  5. sa veniti cu deszapeirea si prin apartamente, in baie dam la copca, noroc cu bunicu ca are temperatura si stam si noi pe langa el sa ne incalzim. Azi dimineata mi-a inghetat ceaiu in cana. Romani satem doar ... facem haz de necaz!!!


    ps. Al dracu guta cu paru tau cel rosu

    RăspundețiȘtergere
  6. a doua zi dupa ninsoare si pe multe strazi se vedea asfaltul .anul acesta a fost cea mai rapida deszapezire din calafat.bravo domnule primar.

    RăspundețiȘtergere
  7. da da e gheata acu sa vedem cine mai iese cu masina .trebuia sa luati cu lama floshcaiala aia ca acu e gheata

    RăspundețiȘtergere
  8. in Basarabi nu e luata zapada

    RăspundețiȘtergere
  9. toti pdl-istii sunt pe tusha la Calaafat au incurcat rau borcanele au muraturi si cu dulceata,acu au muraturi si alea stricate ca marinaru se strimba la televizor sa plinga ca atunci cu Stolojan imputitul

    RăspundețiȘtergere
  10. Nini o întreabă pe Oni:
    - Oni, ţie ţi-ar plăcea să fii bărbat?
    Oni răspunde:
    - Da, Nini, da' ţie?


    - Nini, a căzut o stea, pune-ţi o dorinţă.
    - Mi-am pus-o!
    - Şi ce mai aştepţi?!


    Basescu si Boc se plimbă pe stradă. Deodată apare un ţigan şi smulge geanta din mîna premierului şi o şterge.
    Basescu se repede să îşi scoată pistolul din buzunar să tragă după el, cînd Boc, calm, îl opreşte.
    - Lasă, Traiane, şi noi am început de undeva!



    Despre sef


    Ce ai cand seful este neamt?........Ai organizare, civilizatie!
    Ce ai cand seful este evreu?.........Ai o afacere!
    Ce ai cand seful este Adelica?.........Ai grija!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce ai cand seful este Guta?...... Numai ai nimic ca fura tot!

      Ștergere
  11. oricat de rau intentionat ai fi nu poti sa nu recunosti ca deszapezirea nu a fost de nota 10

    RăspundețiȘtergere
  12. PORNO PITIC,OANA VREA SA-SI DESZAPEZEASCA P..DA SI A BAGAT PLUGURILE IN EA.NOTA 10.

    RăspundețiȘtergere
  13. într-adevăr deszăpezire "ca la carte"-gropi, gloduri, străzile patinoar..."bravo" guţă.mai adaugi un căcat mare la haznaua care ...eşti.dar nu-i nimic-la dilibau te vor învăţa băieţii cum să rîneşti...peste tot.infecţie umană ajunsă în stadiul de ...septicemie te vor "opera" băieţii FFFFFFFF-URGENT.VEI BENEFICIA DE UN "CHIRURG" DE EXCEPŢIE-D.N.A.-UL. OPERAŢIA VA REUŞII 100/100.SUCCES GARANTAT ÎMPUŢITULE.

    RăspundețiȘtergere
  14. pentru toţi "prietenii" domnului director bora care nu pot sta liniştiţi din cauza lui vă facem o programare la .....SUPT PULA BAROSANULUI TOŢI ODATĂ CĂ ARE SĂ VĂ DEA.DACĂ NU CREDEŢI ...ÎNCERCAŢI S-AU ÎNTREBAŢI-LE PE ĂLEA CARE SE ÎNECAU CU EA.ÎNCET BĂIEŢI STAŢI LA RÎND CĂ VĂ SATURĂ TALIBANUL PE TOŢI ŞI ....TOATE CARE NU-L POT UITA.AL DRACULUI GOLAN DIRECTORUL NU IARTĂ NIMIC.DEH DACĂ ARE DĂ ŞI LA ...NEVOIAŞI[ŞE].

    RăspundețiȘtergere
  15. PE OANA DUPA CE A TAVALIT-O TRAISTA, STEFAN STOICA SI ALTII , IN SCURT TIMP O SA FIE DATA AFARA DIN SERVICIU! GUTA V-O TRAGE PE RAND. ATI MAI RAMAS CATIVA! CU PULIMEA A TERMINAT! MAI SUNTETI CATIVA PUTOI.

    RăspundețiȘtergere
  16. informatie proaspata,satula de mirosul de hoit si imaginea de cimpanzeu domnisoara alinuta s-a hotarat sa-i dea papucii lu tatu.acum dom director incearca s-o reabiliteze pe doamna coada.din cate o cunoastem pe blonda credem ca tocmai de aici o sa i se traga sulemenitului.
    in alta ordine de idei,colega de catedra a lu' albert einstein a gasit explicatia pentru succesul nebun de care se bucura in randul elevilor(hohotele de ras ale copiilor este interpretat gresit,parerea mea).astfel doamna vasile rodica,caci despre dumneaei este vorba,a oferit explicatia: sotul meu a avut 10 la fizica in scoala.
    recomandare:tinand cont ca domnul adelica este un foarte bun innotator sa se evite intrarea in dunare a doamnei.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. era si momentul poate asa nu o mai vedem pe ,,doamna,, codelici plangand siroaie de lacrimi pe coridoare si zbierand ca o turbata...tot mai dulce e pula boracului si nu poate fi inlocuita cat despre ,,reabilitare,,numai tatu o poate aduce pe linia de plutire restul... sunt cancan

      Ștergere
  17. 03.02-bănuim cine eşti.în ceea ce priveşte reabilitarea d-nei coadă ea nu o poate face decît în faţa d-nului coadă.d-nul director nu stă de aşa ceva iar în ce priveşte persoana d-şoarei alina tot respectul pentru o femeie frumoasă,inteligentă şi de mare caracter ceea ce nu se poate spune despre alţii şi altele.în rest vechile voastre fîsuri prelungite care vă întregeşte imaginea de hoituri umane cu miros pestilenţial. cel puţin directorul este ca la paradă din toate punctele de vedere şi tocmai asta vă tulbură neuronul minuscul pe care ...încă îl mai aveţi.bai bai tîmpiţeilor şi guriţa deschisă să vi le umplem cu...de toate.avem din plin fiţi fără grijă.

    RăspundețiȘtergere
  18. ciumpalacul de bora ,cica s-ar fi certat SI CU ALINUTA MIRION! AI GRIJA FETITO, CA TI-AI DISTRUS TOATA VIATA CU MAIMUTA ASTA!TE TERORIZEAZA, CA NU POATE SI SI INFURIE, CA SA NU-L TRADEZI. VREA SA FII NUMAI A LUI!

    RăspundețiȘtergere
  19. Deszapezire de kkt...parca esti pe un drum cu denivelari din padurea Ciupercenii Vechi:((...rupi masina in doua...Ingramaditi-va oameni buni la primarie sa platiti impozitul,ca are cine sa-si bata joc de banii vostri....:((

    RăspundețiȘtergere
  20. HAI SA NEPISAM PE BORA ,POATE INGHEATA SI ASA SCAPAM DE EL...IL MUMIFICAMPE BORAC RUDAC

    RăspundețiȘtergere
  21. da domnule bora, este o femeie tanara,frumoasa,inteligenta pe care ai distrus-o punand labele paroase pe ea.este mai tanara decat fetele tale,nu ti-ar fi rusine! ai incercat sa distrugi toti oamenii care ti-au fost alaturi:guta,filipescu,traistaru,mosoiu,nacu,sarboiu,coada,marasescu,spulbar,ispas,svagnea,craciun,sfeta,gae si lista poate continua la nesfarsit.
    chiar nu te gandesti ca mai ai 2 ani pana la pensie si nu o sa mai puterea de acum care o folosesti ca un dement?

    RăspundețiȘtergere
  22. HAI CU TOTI CU MIC CU MARE SA NE PISAM PE TATU BORA ...HAI CA I FRIGSI INGHEATA BOU BOILOR

    RăspundețiȘtergere
  23. Ca ce sa spun.....pe mandatul lui Traistaru erau niste dune de zapada mai mari ca p.s.d.-ul ,acum inca este super !

    RăspundețiȘtergere
  24. cine dracu sa deszapezeasca pe timpul lui Traista neica Vintila cu resteanu?

    RăspundețiȘtergere
  25. hai nu mincati marmelada ca la Craiova a fost dezastru in comparatie cu Calafatu

    RăspundețiȘtergere
  26. da domnule borak, alina mirion este o femeie tanara,frumoasa,inteligenta atata timp cat iti va suge tie retelia, ciumpalacule. dupa nu se stie.......

    RăspundețiȘtergere