24 noiembrie, 2012

A fost inaugurată CLĂDIREA ADMINISTRATIVĂ din Ciupercenii Vechi. La eveniment au participat Primarul Mircea Guţă, deputatul Mihai Voicu (USL) şi senatorul Mario Ovidiu Oprea (USL).


Astăzi, 24 noiembrie, începând cu ora 14.30, în prezenţa cetăţenilor satului Ciupercenii Vechi, Primarul Mun. Calafat, domnul Mircea Guţă împreună cu deputatul Mihai Voicu şi senatorul Mario Ovidiu Oprea din partea USL, au tăiat panglica noii Clădiri Administrative , prima de acest gen din zonă. Aceasta va găzdui în scurt timp un cabinet medical uman, un cabinet medical veterinar, o farmacie, postul de poliţie, poşta dar şi alte instituţii de interes local. Construcţia este una modernă având toate utilităţile ( apă, energie electrică , canalizare ), fiind realizată în conformitate cu normele impuse de actuala legislaţie. Festivitatea a debutat cu o slujbă de sfinţire, oficiată de un sobor de preoţi. După încheierea slujbei, primarul Mircea Guţă a vorbit despre importanţa continuării acestor proiecte care s-au derulat cu sprijinul domnilor Mihai Voicu şi Mario Ovidiu Oprea împreună cu forurile de conducere ale Partidului Naţional Liberal (PNL). În noua formulă USL, primarul a afirmat că este foarte important ca şi după alegerile din 9 decembrie Calafatul să rămână aproape de cei care l-au reprezentat până acum. Deputatul Mihai Voicu şi senatorul Mario Ovidiu Oprea au declarat că în toţi aceşti ani, chiar dacă guvernarea le-a fost potrivnică, echipa formată la Calafat a devenit o mare familie. Şansa de a face cu adevărat ceva o reprezintă votul din 9 decembrie, fiind posibil ca în următorii ani să fie rezolvate şi alte probleme importante pentru această zonă. Acelaşi lucru a fost întărit şi de primarul comunei Ciupercenii Noi, domnul Gheorghe Mungiu.  După discursurile celor invitaţi, cei prezenţi au fost serviţi cu o fasole de post şi un vin fiert, atmosfera fiind încălzită de un grup de lăutari care, pe acordurile muzicii tradiţionale olteneşti, au adus un plus bucurie în stilul autentic românesc


VIDEO

PRIMA PARTE

 

 
 A DOUA PARTE







 A TREIA PARTE









12 comentarii:

  1. neica a nebunit popa scrie (daca se poate spune asa) cate 3 articole pe zi.. disperare mare la galbejiti ..

    RăspundețiȘtergere
  2. Asa prostesc lumea, cu o farfurie de fasole ! Si dupa aia uita de ei !

    RăspundețiȘtergere
  3. Nici aici nu a fost Voinea. Eu nu cred ca il sustine pe Voicu. Aveati drreptate ca il injura.

    RăspundețiȘtergere
  4. Propaganda electorala...sa vedeti locuri de munca ce vor fi dupa 9 decembrie, nu o sa fie lume pentru miile de locuri de munca ce vor fi facute de Voicu !

    RăspundețiȘtergere
  5. O sa mai vina Voicu peste 4 ani la Calafat, stie el ca prostii îl votează,chiar daca nu face nimic bun si folositor pentru ei !

    RăspundețiȘtergere
  6. Auzi, cladirea administrativa din Ciuperceni cuprinde si dispensarul. Pai unde se dezbraca oamenii cand afara vor fi -27 de grade, cand caldura nu are aceasta cladire ? Nu are nici sobe,nu are nimic ! O încalzesc cu resouri,sau fac focul în mijlocul camerei ?! Ce or sa mai dardaie saracii oameni, precum cei de la blocuri ! În loc sa se faca bine cand vin la doctor, din cauza frigului ce va fi în cabinet, mai rau se vor îmbolnavi ! Votati din nou pe Voicu, ca va fi raiul de pe pamant în Calafat !

    RăspundețiȘtergere
  7. orice se face in Calafat se gasesc 2 pedelisti sa comenteze . De ce nu ati luat voi dela guvernul portocaliu doua resouri sa incalziti cladirea?

    RăspundețiȘtergere
  8. du-te ba dreaku cu pedelistii tai cu tot.. orice se comenteaza cu bun-simt (cum e si comentariul 25 noiembrie 2012, 11:33) ori e pedelist ori e gigi contra..
    observatia omului e una simpla si de bun simt - cladirea aia are sau nu caldura si daca nu cum drak incalzesc aia camerele..sau poate cladirea aia e facuta a doar la misto, neavand practic nicio utilitate, scopul ei fiind unul doar de moment adica electoral
    si doi cum adica a fost facut cu sprijinu lu handicapatu ala de ochelarist si al aluia cu fata de cyborg ca nu inteleg.. au dat dat aia bani din buzunaru lor ? sau ce ? ratai dreaku de lingatori galbejiti.. cu baselu am dus-o cum cum am dus-o , cand o fi cu voi (daca va fi) o sa fie vai si amar de capu natiei.. da ce conteaza .. e normal

    RăspundețiȘtergere
  9. Voicu nu a mai venit la Ciuperceni de 4 ani ! A venit ieri sa sfiinteasca aceasta cladire, pe care nici nu a vazut-o pana acum ! Si zic ca el are merite pentru ridicarea acestei cladiri, ce minciuni gogonate ! Cine stie cand vor beneficia locuitorii din Ciuperceni de serviciile care vor fi prestate acolo ! Este terminata de asta primavara, dar în interior bate vantul,doar o ghiuveta unde sa se spele doctorul si cam atat ! Va mai trece timp pana vor pasi oameni acolo !

    RăspundețiȘtergere
  10. praca a mai inaugurato si guta asta vara

    RăspundețiȘtergere
  11. pdl la ce mai vorbeste ca a inecat romania in datorii

    RăspundețiȘtergere
  12. adevar ca arata bine si e o treaba buna chiara daca deranjeaza portocalele lu Basescu si ciorapii murdari din PP-DD tot ai lu basescu

    RăspundețiȘtergere