17 noiembrie, 2012

Accident grav în această dimineaţă la Golenţi



Azi dimineaţă, în jurul orei 05.30, Alin Ciobanu, de 22 de ani, din Băilești, în timp ce conducea un autoturism Ford Mondeo pe DN 56 Calafat – Craiova, pe raza localității Golenți a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune cu un autocamion marca Mercedes, condus de cetățeanul bulgar Nenkov Petkov, de 56 de ani. În urma impactului deosebit de violent, autoturismul s-a făcut praf, fiind nevoie de intervenția specialiștilor de la Descarcerare din cadrul ISU Dolj pentru scoaterea ocupanților mașinii. La fața locului au ajuns și două ambulanțe, însă pentru Ștefan Mareș, de 23 de ani, din Băilești, pasager în partea dreaptă spate a Fordului nu s-a mai putut face nimic, acesta decedând în urma rănilor suferite. Șoferul Fordului, Alin Ciobanu, a fost transportat la Spitalul Clinic Județean de Urgență Craiova, starea sa fiind gravă, iar ceilalți doi pasageri din același autoturism, Viorel Gușetoiu, 26 de ani, și Mihai Purcea, de 23 de ani, ambii din Băilești, au rămas la Spitalul din Calafat.
„În cauză au fost întocmite acte premergătoare de cercetare sub aspectul comiterii infracțiunii de ucidere din culpă, iar polițiștii din Calafat continuă verificările pentru stabilirea cu exactitate a circumstanțelor producerii accidentului. Șoferul bulgar a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ”, a declarat comisar-șef Adrian Căpraru, purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj.




6 comentarii:

  1. LA MULTI ANI DOMNULUI PRIMAR MIRCEA GUTA.SANATATE SI TOT CE VA DORITI.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E ziua primarului? ce-i cu atatea urari.Daca e asa sa vezi nene petreceri si paranghelii 3zile si 3nopti ca la imparati ca doar merita nu?"Lumea are de lucru, orasu sclipeste de curat, asfalt apa si canal e peste tot,avem groapa de gunoi ecologica,in apartamente sunt 30 de grade cu +,ce mai vreti trai ca asta"Rade noi da nu e rasu nostru vai de noi si mai ales de cei din blocurica pana in aprilie patimesc ca si cand a-r fi dat cu pietre in Dumnezeu.

      Ștergere
  2. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  3. calafatu asta sa ciupercenizat rau de cand cu prietenu .. pavele si borduri e tot ce se vede "facut" pentru orasu asta... de promovat imaginea orasului (adica a primariei) o face un popa care in jurnalismu sau inchipuit nu stie un lucru de baza - pe langa aia cu scrisu-vorbitu fluent si corect - ca numele persoanelor implicate intr-un accident nu se fac publice.. da ce sa-i faci, la unii prostia si nesimtirea e de fala..

    RăspundețiȘtergere
  4. iata cine este Maria Schutz , cea care a inundat Rastul ca sa isi projezeeze ferma candidata PPDD

    La Dolj, printre candidaţii PP-DD se numără şi Maria Schutz, achiziţionată de la PSD chiar în ziua depunerii candidaturilor la BEJ. Supranumită „Regina Serelor” acesta candidează pe Colegiu 4 Senat din partea PP-DD, filiala Dolj împotriva actualului senator USL Mario-Ovidiu Oprea şi a lui Marcel Marcea de la ARD. În ianuarie 2008, Maria Schutz a fost trimisă în judecată de DNA pentru înşelăciune şi bancrută frauduloasă în cazul falimentării Serelor Codlea. Numele Mariei Schutz a apărut în stenogramele conversaţiilor dintre senatorul Cătălin Voicu şi diverse persoane, aflate în dosarul DNA în baza căruia procurorii au cerut arestarea acestuia. Voicu recunoaşte în convorbiri că ar fi intervenit pentru rezolvarea unor dosare penale, inclusiv cele ale Mariei Schutz. În aprilie 2010, pe vremea când era vicepreşedinte al PSD Dolj, Maria Schutz a fost audiată la DNA în acest caz. A ieşit plângând din sediul Direcţiei Naţionale Anticorupţie, negând că Voicu ar fi intervenit vreodată la vreo instanţă în dosarul în care ea este judecată pentru corupţie.
    Regina serelor şi afacerile cu statul

    Numele Mariei Schutz este însă legat de o serie de afaceri ilegale cu statul. Ascensiunea femeii de afaceri în PSD a început din 2002, când Schutz a devenit membru în cadrul biroului executiv al organizaţiei doljene. Concomitent, Schutz şi-a dezvoltat şi afacerile, toate în domeniul agriculturii. Numai că, la scurt timp după ce a pus mâna, prin privatizare, pe numeroase active ale statului, Schutz a “patentat” o metodă proprie de a scoate profit: le-a pus pe toate pe butuci prin inginerii financiare, avându-i drept complici pe funcţionari ai statului. Aşa s-a întâmplat în cazul Orser Oradea şi Sere Codlea, procurorii DNA descoperind că afacerista a folosit aceeaşi “reţetă” în ambele privatizări. Serele orădene au ajuns în paragină pe fondul managementului păgubos al Mariei Schutz. Procesul în care “Regina Serelor” este judecată pentru înşelăciune şi bancrută frauduloasă a fost suspendat în 2009 de către Tribunalul Bihor.

    Prejudiciu peste 5 milioane de euro

    Din probele administrate de procurori a rezultat că “Maria Schutz, cu sprijinul lui Popa Corneliu şi Ciobanu Mihai, a indus în eroare Agenţia Domeniilor Statului cu ocazia încheierii şi derulării contractelor de privatizare a societăţilor comerciale ORSER SA Oradea şi SERE CODLEA SA Braşov”. “S-a stabilit că inculpata nu avea la dispoziţie mijloacele financiare necesare derulării contractului şi nu a respectat clauzele contractuale referitoare la investiţiile asumate prin contracte. De asemenea, beneficiind de concursul inculpaţilor Popa Corneliu şi Ciobanu Mihai din cadrul A.D.S, inculpata a raportat unele date şi investiţii fictive. Fiind ajutată de inculpatul Dascălu Ion, inculpata Schutz Maria a determinat conducerea celor două firme scoase la privatizare să înregistreze cheltuieli şi servicii fictive, situaţie de natură să ducă la declararea stării de insolvenţă”, se arată într-un comunicat al DNA. În total, prejudiciul creat Agenţiei Domeniilor Statului prin fraudele comise de cele patru persoane este de peste 5 milioane de euro.

    RăspundețiȘtergere