16 noiembrie, 2012

Marşul Antidrog la Calafat


Astăzi, 16 noiembrie,  a avut loc la Calafat în prezenţa a peste 400 de participanţi Marşul Antidrog, organizat de Agenţia Naţională Antidrog în parteneriat cu Tineretul Social Democrat (Calafat) şi instituţiile de învăţământ locale. Marşul s-a desfăşurat începând cu ora 12.30, plecarea fiind din faţa Liceului Teoretic Independenţa cu traversarea centrului şi la final cu o scurtă intervenţie din parte celor invitaţi pe platoul din faţa Casei de Cultură. Participanţii au purtat lozinci antidrog ,scopul evenimentului fiind acela de informare a elevilor din licee asupra efectelor consumului de droguri (alcool, tutun etc).Printre manifestanţi s-au aflat: deputatul Mihai Voicu, senatorul Mario Ovidiu Oprea, primarul Mircea Guţă, viceprimarul Doru  Mituleţu, medicul psihiatru Dumitru Ivanţu dar şi cadre didactice, consilieri locali şi reprezentanţi ai altor instituţii publice sau private. Oficialităţile locale au punctat importanţa acestui gen de evenimente binevenite pentru comunitatea locală.  Jandarmeria, Poliţia Rutieră Calafat şi Poliţia Locală au asigurat ca întotdeauna cu profesionalism, desfăşurarea în bune condiţii a marşului.  
 
 
                        VIDEO 
 



30 de comentarii:

  1. DA... Doar ca a fost realizat de elevii Liceului si nu de vreun partid politic sau agentie...

    RăspundețiȘtergere
  2. Ati vazut ce candidati are PP-DD toate ciurucurile, mizeriile din alte partide.Oligofrenu ala de Dan Diaconescu se batea cu pumni in piept ca o sa puna oameni curati dar dupa alegeri se va bate cu pumnii in coa..ie ca a pus numai hoti. Pe Iancu mafiotu si pe Shutz sturion, aia de a inundat in 2006 Rastul ca sa-si salveze ea balta cu sturioni de la Bistret.Da candideaza ca prostii ca oricum nu o sa-i aleaga nimeni.Peste toate au mai dat si 50000 de euro aluia fara dinti Danut OTV cautatorul de stafii si femei pierdute gen Elodia.

    CARE E CEL MAI JMECHER

    Nea Balaci militianu ca l-a supt pe Becali si acu o mulge se Schult si il suge de firfirei pe Iancu.Balaci esti baiat destept baga tare sa pui un banut deoparte sa iesi din iarna...adica Ia-le banii la fraieri ca merita!

    RăspundețiȘtergere
  3. La PP-DD sunt toti fostii militeni si securisti=acum hoti si politicieni ,oile negre din PDL din PSD si alte partide.Ai Dane unde sunt oamenii aia de n-au facut politica niciodata de ziceai ca-i pui deputati, sau ai ramas tot sclavu lu Base??? cam asa e, ai ia spune tu stirbule.... am dreptate!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  4. scapati de croitoru si trupa lui de golani si lasati tinerii astia sa faca treaba

    RăspundețiȘtergere
  5. voi chiar credeti ca se pot bate astia cu guta , nu l-a doborat traistaru , pot ei ?

    RăspundețiȘtergere
  6. cu guta nu dar cu altii care vor veni sigur se pot bate

    RăspundețiȘtergere
  7. Iancu face chef la Vadeanu cu 500 de persoane si cate un milion la PURTATOR,,,aviz votantilor.Masa se ridica la 650 milioane cu lautari cu tot.Asa da campanie sa bei sa mananci si sa joci pe banii fraierului pardon ma scuzati PE BANI CANDIDATLUI

    RăspundețiȘtergere
  8. Nu va mai stresati Voicu castiga cu peste 80% ca la ce contracandidati are nu se pune problema.Iancu a candidat sa scape de cele 14 dosare penale si de DNA da tot acolo ajunge la mititica.
    Aseara Cornel Popa dadea bautura la Desa si se lauda ca Marcel il scoate deputat si partidu la redistribuire dac nu ia nici unu peste 50%.
    Cel mai urata o sa si-o fure Diaconescu la Tg Jiu ca il bate Ponta grupa mare la curu gol

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. da nu ne mai stresam - stim si noi romanu e sortit sa moara idiot..
      altceva ?

      Ștergere
  9. psdul ca sa mai aiba vreo sansa trebuie sa-i lase pe tineri , sa-l lase pe croitoru , vintila si alte fosile , daca nu o sa se duca la 10% cu croitoru in fata

    RăspundețiȘtergere
  10. PNL A LANSAT UN CONCURS IN TIMPUL CAMPANIEI ELECTORALE

    Primeste premiul ala de gaseste unu la PP-DD sanatos fara dunga rosie pe buletin si daca gaseste inca unu care a furat sub 200.000 de euro din PDL.

    Asteptam raspunsuri pe adresa: elodiasitolea@sosugeti.bou

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ce-ai tu ma! nu dormi cu gandu la Dan diaconescu

      Ștergere
  11. da astia nu sunt pustanii aia care se dadeau mari politicieni, morali si antiguta. Vedeti cat de fraieri sunt? Le- aruncat astia ceva in scarba si astia saliveaza ca prostii la guta. la fel ca si ai batrani de la psd, sa dadeau cu curu de pamant sa il dea pe jos mutuletu si acum il tin astia pe emil dupe ei ca pe magaru inchiriat

    RăspundețiȘtergere
  12. Răspunsuri
    1. TREAZITI-VA ROMANI

      Eu as scriu noaptea ca e liniste...VA ROG CITITI!!!

      Cu armele inainte
      Palatul ne salveaza
      Cu Regele pe tron
      O tara se inalta

      Un rege cat o lume
      Cu el sa fim totii HAI
      Pe tara este scris
      Rege va e Mihai

      O tara-i blestemata
      Sa nu mai aiba REGE
      Asa cum Romnia
      Traieste fara lege

      Nu suntem francofoni
      Dar nici nu-s comunist
      Sunt iubitor de TARA
      Sunt demn, sunt REGALIST

      daca va face placere compania mea si versurile, va rog sa acceptati sa ve mai deranjez si pe viitor

      Semneaza
      REGALISTU

      O sambata cu flori si ciocolata

      Ștergere
  13. Macar Voinea a fost baiat destept si nu a mai candidat ca oricum era zgarcit si mai pierdea si banii plus un sac de injuraturi si ponegrit de toti.Bravo doctore e bine cand iti cunosti limitele si stai in banca ta cuminte.Atat poti si mai mult nu.Ai incercat ca primar ca deputat si nu ti-a iesit din toate decat functia de director cu capu plecat.Da e bine ca ciupi si tu o licitatie, un comision, o atentie, ceva acolo de un wiski si e bine bine.

    RăspundețiȘtergere
  14. Hai sa nu vorbim iar de oameni morti politic si profesional ca VOINEA ...STOP!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. mort esti tu bre
      t-ai dreaqu de vomitaturi pai voi il comparati de dom doctor cu ochelaristu de voicu sau cu paduraru guta sau ... hai mars si chiraiti dupa oamenii vostri politici si lasat-va dreaqu de luat de oameni cu adevarat valorosi care chiar au facut ceva in viata (si inca mai fac).. cred ca asta va scoate din sarite ca dom doctor e cu mult peste voi ba infectilor.. ra-tai dreaqu de japitze

      Ștergere
    2. Voinea stie sa ia plocoane nu se joaca ca astia.

      Ștergere
  15. La adunarea USL mai mult PNL a fost si Cicerone.E clar i s-a promis postu de director dupa alegerile din decembrie.

    Atentie valetii si servitorii umili ai maestrului de ceremonii (politico-funerare) ratate Voinea

    RăspundețiȘtergere
  16. Daca aceasta actiune nu era în timpul campaniei electorale, nu era nici un politician prezent aici ! Dar asa, au venit sa-şi mai faca odata imagine în aceasta campanie la Calafat ! Sau poate din aceasta cauza, acest mars s-a desfăsurat acum !!! Se mira cum sa le mai fure voturile la amaratii de oameni !

    RăspundețiȘtergere
  17. 100% cicerone director spital Calafat. Mihai Voicu il sustine si in 2 luni Radulescu o sa demonstreze k este nr 1. Votati voicu pt schimbare jos Pdl.

    RăspundețiȘtergere
  18. du-te dreaqu de drogat.. tu nu vezi ca aci e fara !?

    RăspundețiȘtergere
  19. cicerone este deja noul director la spital, mai trebuie facute cateva acte, dar noul director este cicerone, toti stiu asta

    RăspundețiȘtergere
  20. Dupa pozele astea as putea spune ca aproape sigur Ivantu o sa ocupe acest post. Il vad pe voicu pe guta si pe ivantu adica o solutie pt spital.

    RăspundețiȘtergere
  21. URMEAZA SI MARSUL ANTIALCOOL IN FATA SPITALULUI!

    RăspundețiȘtergere
  22. urmeaza 1000 de oameni care o sa-i ceara demisia lu` guta , stati aproape

    RăspundețiȘtergere