24 noiembrie, 2010

Ninel şi Mugurel, tinerii neliniştiţi ai Partidului Social Democrat din Calafat


Sunt cele două personaje care fac parte din clasa politica tânără a Calafatului. Cu toate că cei doi au fost pe post de alergători (cumnaţi de mână) în campania electorală a PSD-ului, actualmente fac tuşa politică fiind priviţi ca mici mercenari în Consiliul Local al Municipiului. Sunt în aşteptare pe micul peron în care vor sta doar doi ani , pentru a prinde un tren pentru campanie electorală din 2012. Însă pentru a înlătura orice suspiciune cu privire la popularitatea lor, ar trebuie să aibă curajul sau nebunia sau bărbăţia ca la următoarele alegeri să candideze ca independenţi. Cu siguranţă ar fi un test de autoevaluare politică prin care şi-ar putea defini poziţia la nivel local nu prin alţi lideri pe listele de partid ci direct cu alegătorii. Închei cu un cu câteva cuvinte dintr-un cântec al lui Tudor Gheorghe care sună în felul următor: Nu m-am temut de lupi maturi, le dai un cal bătrân şi-i saturi...dar ce să faci cu căţălandriii...



21 de comentarii:

  1. Părintele mai bine ai scrie despre actualul primar, omul care a lăsat Calafatul fără termoficare. Fiind pădurar o avea oarece interese. Lemnele se vănd scump azi. Cred că cei doi tineri de care te tot iei sunt prietenii tăi. Publicitatea excesivă, chiar negativă tot publicitate este. Nu prea este bine să duci grija satului!
    In rest DUMNEZEU CU MILA!

    RăspundețiȘtergere
  2. Buna dimineata Londra, sau mai pe calafeteneste as putea zice: gud monin landan !

    Este sau nu o pierdere faptul ca respiram in Calafat aerul pe care-l respira cei ce maresc din ce in ce mai mult distanta intre cocina noastra si lumea civilizata ?

    Cum e trecerea de la civilizatie la tavanele filipesciene si la tremuratul copiilor in scoli ?

    Cum e trecerea de la cladirile cu fatade finisate intr-un anumit stil arhitectural si magazia de lemne izolata cu polistiren ? ... Exista vreo diferenta intre blocurile din Calafat vopsite in culorile curcubeului si cele din tara civilizata in care ai fost ?

    Iti urez reacomodare placuta si un calduros: uelcam tu rumeinia, mai exact in Calafat.
    :)

    RăspundețiȘtergere
  3. ASTA E BUNĂ!
    CRISTY ESTE DE VINĂ CĂ TREMURĂ COPIII ÎN SCOLI!
    CRISTY ESTE DE VINĂ PENTRU INCOMPETENTA CELOR CARE NE CONDUC!
    DACĂ LĂSA trăistaru ORASUL FĂRĂ TERMOFICARE SĂ VEZI ÎNJURĂTURI.
    ASA DE VINĂ ESTE CRISTY, POPA BLAGOSLOVIT DE DOMNUL, PENTRU SARLATANIILE CELOR CE CONDUC URBEA SI NIMENI NU SUFLĂ NIMIC. HALAL!

    RăspundețiȘtergere
  4. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  5. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  6. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  7. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  8. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  9. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  10. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  11. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  12. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  13. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  14. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  15. Foarte interesant articolul, pentru cine poate sa-l inteleaga . Un lucru este cert. Daca ar vota intr-un moment de luciditate, nici macar ei nu s-ar vota . Dar unde dai si unde crapa ! Se pare ca tu esti vinovat chiar si pentru incultura si lipsa de opinie a concetatenilor nostrii care confunda dreptul la libera exprimare cu atacul la persoana .
    Si ca un sfat pentru tine, ti-as recomanda sa stergi toate balacarelile postate de catre unii dintre cititorii tai, in semn de apreciere pentru restul de cititori .(aceia cu bun simt si cu ceva mai multa minte)
    Succes !

    RăspundețiȘtergere
  16. Continua Cristi, lasa prostii cu prostias lor...

    RăspundețiȘtergere
  17. Va inteleg frustrarile .Il faceti cu ou si cu etet pe Cristi dar care dintre voi este fara de pacat?El scrie si o face bine si lupta sa sustina si o revista de cultura si nu ii este usor. voi ceilalti ce faceti?
    Costinela cu ce va deranjaza?Este profesor de limba si literatura romana si o face foarte bine. Ati ajuns intr-un stadiu de degradare morala foarte avansat daca ati ajuns sa va agatati mizerabil si de un copil care este si va spun sigur, extraordinar

    RăspundețiȘtergere
  18. ce frumos esti cristi rudareanu

    RăspundețiȘtergere
  19. HAI SĂ TE LĂUDĂM MEREU DOMNULE!
    DUMNEATA AI VOIE SĂ SCRII CE VREI DAR PE NOI NE CENZUREZI!
    ASA CĂ NU NE RĂMÂNE DECÂT SĂ-TI TRANSMITEM OMAGII! ESTI MARE DOMNULE! ESTI SUPERÎNTELEPT! ESTI PERSONIFICAREA BINELUI!
    DAR TOT RUDĂ REA NU ESTI!

    RăspundețiȘtergere
  20. Nu este vorba de laudă ci de un vocabular civilizat, nu mă derajează abordarea pamfletară şi subtilă. Cel mai mult mă irită analfabeţii care consideră că dacă nu înjuri n-ai făcut nimic. Articolele de pe Actualitatea nu au făcut uz de expresii obscene. Îi apreciez mult pe cei care pot folosi cuvinte curate pentru ascoate în evidenţă situaţii murdare.

    RăspundețiȘtergere
  21. domnule rudareanu , ma bucura foarte mult incercarea dumneavoastra de a face unele rationamente, de ex in articolul de mai sus aveti urmatorul demers care pare valabil: daca sunt buni sa candideze independenti.
    ei bine pare corect la o privire superficiala si din pacate am constatat ca mai mult de atat nu poti. realitatea este insa alta, au muncit pentru locul lor de acolo?daca da de ce sa fie dati afara? ce sanse are un independent sa construiasca ceva ?daca nu are sanse sa faca nimic de ce ar vrea cineva sa fie independent? cati din actualii consilieri ar prinde un loc daca ar candida independenti? ideea asta mai larga cum ca ar fi mai util sa fim independenti decat membri de partid este o subtila sugestie facuta de comunisti si care din pacate prinde la sufletele foarte sigure pe ignoranta lor si din aceasta cauza vulnerabile la propaganda desantata dusa de mafia securisto-comunista prin portavocile: antena 3 si realitatea.

    RăspundețiȘtergere