12 august, 2011

Dezinsecţie cu elicopterul la Calafat . Apicultorii sunt rugaţi să ia măsurile care se impun.



Astăzi la ora 14.30 pe stadionul Dunărea Calafat a aterizat elicopterul (imagine) care va face dezinsecţia pe raza Municipiului Calafat

În zilele de 12 şi 13 august, pe teritoriul municipiului Calafat se va desfăşura operaţiunea sezonieră de dezinsecţie, ne-a declarat Viceprimarul Doru Mituleţu, care a precizat că acţiunea este efectuată de un operatorul licenţiat pe aceste tipuri de operaţiuni. Dezinsecţia se realizează prin tratamente cu mijloace aeriene ,cu elicopterul (foto). Substanţele folosite sunt din grupelor III şi IV de toxicitate şi nu afectează plantele sau animalele, apicultorii fiind totuşi sfătuiţi ca, în aceste intervale, să limiteze zborul albinelor.De asemenea, populaţia, instituţiile şi agenţii economici sunt invitaţi să procedeze la acţiuni similare, astfel încât dezinsecţia să fie eficientă. În caz de vreme nefavorabilă (precipitaţii abundente sau furtuni), operaţiunile se vor decala.


Program de dezinsecţie

Vineri 12 august începând cu ora 19.30

Sâmbătă 13 august începând cu ora 07.30

20 de comentarii:

  1. Tantarii si mustele din Primarie DIN Consiliul local ca nici tantarii nu stau la noi de saracie >au supt astia si creierii si sangele. Pe Ninel l-ati dat afara de ce? ca vrut binele Calafatului si starpirea hotilor cu Guta in frunte.Lupta Ninele ca in 2012 intram noi la dezinsectie sa-i dam afara pe pungasi.

    HAI BA NINELE CE DRACU TU CREZUSI CE SPUSAI EU CA TE LAUDAI ASA SA TE EXCITI SI TU, PARADITULE, IPOTENTULE CU PAR IN CAP CAT INTRE PICIOARE, RASU PAMANTULUI TE-AI C..CAT LA BARIERA AUT.

    RăspundețiȘtergere
  2. lasati politica...cat costa toata jmecheria si de ce dau ca nu sunt tantari aia e problema de ce ???????????

    RăspundețiȘtergere
  3. are alte probleme calafatu nu mustele si tantarii da daca ies bani e OK

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu ştiu ce efect va avea,dar omizile au distrus toţi pomii şi au început şi în viile localnicilor !

    RăspundețiȘtergere
  5. Vorbesc multi care nu stiu da e bine ca deratizarea asta distruge si ouale de insecte.In timp vor fi mai putine.oricum Mituletu arata inca o data ca stie ce face.Faptul ca a dat asa tarziu e bine.Spre sfarsitul verii substanta are efect mult mai puternic si pentru vara viitoare.

    RăspundețiȘtergere
  6. Calafeteanule nu pot sa dea pentru omizi acolo fiecare proprietar de culturi isi face separat tratamentele,aici e vorba numa de tantari care deranjeaza oamenii si pot sa aduca boli...ai inteles?1

    RăspundețiȘtergere
  7. astia au dat antitantari cand s-a terminat vara! Doamne ce prostie! Citez de la un anonim mai sus:"Mituletu arata inca o data ca stie ce face".... eu stiu cand se termina vara scapam di de tantari si nu mai trebuie stropit. Pana acum ce ati pazit domnilor!




    De la un om mai batran mesaj: "Vai de capul vostru!"

    RăspundețiȘtergere
  8. nu au fost pana acu tantari

    RăspundețiȘtergere
  9. da las ca e bine preventiv

    RăspundețiȘtergere
  10. poate il despaducheaza si pe iliuta.


    Iluta, zisa socruto sa stai afara cand trece elicopteru pe deasupra! dar nu cu gura cascat ca faci spume!

    RăspundețiȘtergere
  11. bora, curva patentata va trece la catedra din toamna si gata cu peschesurile, insa era zilele trecute afara pe banca cu un televizor in brate , ce pielea lu hector facea jnapanul nu se stie

    RăspundețiȘtergere
  12. cine se imbraca fratilor ca un cioclu, camasa neagra, pantaloni negri, cravata asemenea si vara in amiaza mare? un om fara valoare si viitor, fara cultura si retard el e piticul porno vesnic pierzator, acum unelteste cu borra alta curva sa prinda consilier pe lista pdl, ar fi locul lui acolo dar si acolo sunt multe valorii si-l belesc pe piticut si pe ogaru de borra niste zarzavagii care au produs numai matreata cel putin caricatura aia de impotent de la lic agricol

    RăspundețiȘtergere
  13. ILIUŢĂ PROSTUL SATULUI ÎN AFARĂ DE TREABA CU TELEVIZORUL MAI ŞTII CEVA? A,AM UITAT CĂ EŞTI RETARDAT ŞI ASTA ESTE SINGURA EXPRESIE PE CARE O ŞTII!? TU TE COMPARI CU BORA CRETINULE!? DUTE SĂ-ŢI MAI DEA GAGICI DAR NU ÎNAINTE DE A ÎMPRUMUTA O PULĂ!!! ÎNSĂ NU-ŢI MAI TREBUIE CĂ ÎN FOND TU EŞTI O PULĂ BLEAGĂ!!!

    RăspundețiȘtergere
  14. SINGURA DEZINSECŢIE,DEZINFECŢIE, DERATIZARE SAU ALTE LUCRURI DE GENUL ACESTA TREBUIE FĂCUTE LA PRIMĂRIE!!! "DĂUNĂTORII"-GUŢĂ, TRĂISTARU ŞI TOATE JAVRELE DIN JURUL LOR!!! CU ILIUŢĂ NU ARE ROST SĂ NE PIERDEM TIMPUL!? ÎN TEMBELISMUL ŞI PROSTIA LUI ESTE CHIAR"SIMPATIC"!ARE UN RÎS DE CASTRAT CARE-ŞI CAUTĂ COAIELE!!!ADUCĂTORULUI -RECOMPENSĂ-O MUIE DOBITOCULUI!!!

    RăspundețiȘtergere
  15. rudar de ghidicus14 august 2011 la 19:25

    ultimele comentarii tatule sa te rupa canii la cemitir haimana de 2 bani ,lingaul tuturor fundurilor din 1996 incoace , nici asa ceva nu se face , ajungi la final de cariera un descreierat si un nimic cam ce ai fost toata viata, un basinos care nu si-a abandonat copii, vai de nesanatatea ta mintala derbedeule de borat care esti si basinos si imputit, si mai stim si altceva in afara televizorului dar s-ar putea dovedi periculoase pt tine chestiile aleaa, spagi la bac, cerut vin ,carne, oua de la profesori, ai uitat curvetule de agenda pe care ai pierdut-o cand te-ai imbatat in care iti notai ca in bou cine, ce ti-a dat? ar fi suficient sa o trimitem intr-un loc pe acea agenda pupator de dorsale si ti-ai gasi o ocupatie ca si asa nu ai

    RăspundețiȘtergere
  16. cred ca elicopterul a ajutat mult, nu-i asa?

    RăspundețiȘtergere
  17. iliuţă în tembelismul tău chiar eşti simpatic! fiind un copil "din flori" ne-am gîndit să te angajăm la ...grădina botanică!? acolo ai fii lîngă "fraţii şi surorile" tale dobitocule!? totuşi pentru un om cu "educaţia "ta ai "ceva" vocabular-dorsale,televizor,băşinos... "bravo"... eşti"bun"...dar bun de dus la casa de copii ca om de servici că de acolo te-a luat trăistaru!? norocul tău cu urîta de fată a lui traistă că n-o lua nimeni de nevastă dar pentru un handicapat ca tine a fost mană cerească!!! singurul lucru adevărat pe care îl spui despre bora este că "nu si-a abandonat copii" ! pe tine măta te-a scuipat direct în tomberon!!! în cădere te-ai lovit la cerebel şi de aceea ai rămas retardat şi cu rîsul ăla de scopit!!! totuşi în tembelismul tău "eşti simpatic"!?

    RăspundețiȘtergere
  18. sînt iliuţă şi vreau să ştiu ce trebuie să fac să particip la emisiunea...ROMÎNII AU TEMBELI!? sînt convins că voi cîştiga detaşat! altul ca mine nu mai există! vă asigur!!!

    RăspundețiȘtergere
  19. "bravo" iliuţă în felul acesta familia trăistaru îşi mai adaugă o "nestemată" la blazonul familiei!!! de fapt tu eşti...BOMBOANA PE COLIVA....FAMILIEI!?

    RăspundețiȘtergere
  20. da anonim dar îl face invidios pe emilaş!!!

    RăspundețiȘtergere