13 august, 2011

Foişorul de la Calafat va fi refăcut.













Luna aceasta, mai exact pe 23 august vor începe lucrările de refacere a foişorului de la debarcader. Aici cu peste 50 de ani în urmă la fiecare sfârşit de săptămână cânta “Fanfara 31 Dorobanţi”. Cu implicarea directă a viceprimarului Doru Mituleţu a fost găsită soluţia ca acest simbol al Calafatului să fie redat comunităţii. Pentru a fi în ton cu vechea construcţie firma care se va ocupa de acest proiect, SC.MA.Forest SRL , specializătă în construcţii de acest gen va construi un foişor realizat si finisat manual respectând parametrii tehnici şi estetici , cu un cost de 15.000 lei.. Materialul lemnos folosit pentru acest tip de construcţii se uscă natural fiind de cea mai bună calitate, lemnul fiind în prealabil lăcuit, băiţuit si tratat anti insecte si umezeală. Foişorul va fi redeschis aşa cum am aflat de la autorităţile locale tot cu o fanfară.

36 de comentarii:

  1. in sfarsit o veste buna da cu pretu cum stam nu e cam maricel 150 de milioane

    RăspundețiȘtergere
  2. cu banii astia si cu banii de la alte investitii fara rost mai faceau o centrala de cartier ca aia ne doare cel mai tare

    RăspundețiȘtergere
  3. Bai fratilor,ala cre il aveti ca model este o bataie de joc ,fata de ce a fost inainte......credeam ca veti face ceva mai serios ,dar m-am inselat !

    RăspundețiȘtergere
  4. Rudareneeeee te faci de ras cu limba ta . Ai ajuns la materialul fecal al lui Mitauletu de atata lauda .Puscariasu de Mituletu trebuia sa infunde puscaria dupa cat a furat banii oamenilor de la curent .

    Mituletu = prostu satului ,a ramas corijent de doua ori , intrebati-l

    RăspundețiȘtergere
  5. gunoiul de ziar calafeteanul este al aceluiasi gunoi pe nume gartoi sau burtoi.
    sursa sigura din preajma lui mi-a confirmat lucrul acesta.
    va muri la fel ca celelalte gunoaie facute de el.acest tembel fara facultate tine sa-si etaleze pe mai multe siteuri habarnismul gramatical care ii bantuie lada de gunoi ce o tine pe umar .imi cer scuze ca l-am bagat in seama pe acest coaie fripte fara facultate

    RăspundețiȘtergere
  6. dintre "marile" realizări ale cuplului "stan şi bran"[mituleţu şi guţă] "se detaşează" foişorul devenit în ultimul timp w.c.-ul tuturor celor care aflîndu-se în preajmă "se uşurează" acolo!!!EU PROPUN CA ÎN FOSTUL FOIŞOR SĂ-I ADUNĂM PE CEI CARE ŞI-AU BĂTUT JOC DE ORAŞ ŞI SĂ-I SCUIPĂM NON-STOP!!!APOI LE DĂM FOC!!! RUDĂRENE NU-I MAI LINGE ÎN CUR PE DOSPIŢII ĂŞTIA CĂ NU MAI AU MULT!!!

    RăspundețiȘtergere
  7. DIN CAPETELE LUI MITULEŢU ŞI GUŢĂ NU FACI UNUL BUN!!!SUNT DOI RETARDAŢI CARE FAC EFORTURI VIZIBILE SĂ SE EXPRIME!!!LA "STUDIILE" LOR NU PUTEM AVEA PRETENŢII LA EI!!! CRETINI ŞI AGRAMAŢI AU IMPRESIA CĂ NIMENI NU ESTE CA EI!!! ŞI AU DREPTATE-AŞA DE TÎMPIŢI!!!

    RăspundețiȘtergere
  8. SUNT AMÎNDOI O RUŞINE PENTRU CALAFAT FIIND SUSŢINUŢI DE UN BĂŞINETE CA TRĂISTARU!!! ALTĂPANARAMĂ ŞI BOŞOROGUL ĂSTA CARE ARE DOI GINERI DE TOATĂ JENA!!! CEL PUŢIN ILIUŢĂ ESTE HANDICAPAT RĂU DE TOT!!! "SUPER FAMILIE"!!!

    RăspundețiȘtergere
  9. E GREU CAND TI SE PUNE CAPAC LA BUTOIUL CU MIERE.DIN BUTOIUL ASTA SUGEA TOT PDL DIN CALAFAT,DAR MAIESTRUL GUTA LE-A SPUS OUT,SI ACUM ROIESC PE RAHAT.

    RăspundețiȘtergere
  10. 10:25 ÎŢI DĂM NOI UN BUTOI CU CĂCAT SĂ-L MĂNÎNCI CU "MAESTRUL"[NU MAIESTRU BOULE!!!] GUŢĂ!!! ESTE SINGURA "DELICATESĂ" CARE VI SE POTRIVEŞTE!!!

    RăspundețiȘtergere
  11. Măi omule anonim de la ora 7,23 , ce ai cu omul de la Calafeteanul ? Tu nu vezi că acolo sunt tot felul de articole , unele pe teme sportive,altele care prezintă evenimente , altele care critică primăria...unde vezi tu că îi laudă pe cei din primărie , de zici că este Calafeteanul al lui Gârtoi ? Nu mai zice de rău de cel ce scrie acolo, că este nevinovat omul,nu este de-al primăriei ! Te înşeli,sursa ta sigură de ţia spus că este Calafeteanul al lui Gârtoi,se înşală şi ea ! Te rog credem-ă că ştiu ce vorbesc,acest cotidian nu are nici în clin ,nici în mânecă cu cei de la primărie ! Aşa cum spune şi acolo,este unul independent care nu este sub comanda nimănui,şi nu vrea să salte în slăvi pe nimeni,indiferent cine este sau va fi la primărie ! Că sunt prezentate şi ce se mai realizează în oraş,este bine că se mai face câte ceva,şi trebuie şi asta arătat,unde este de criticat ,se critică ,citeşte toate articolele !Aşa că nu denigra omul, dacă nu ştii sigur despre cine este vorba fiindcă e păcat,şi nu este adevărar ce spui ! De ce nu spuneţi ce vă doare,ce trebuie făcut şi unde,doar vedeţi că este un nr.de tel. şi o adresă de mess unde puteţi spune ce vă doare ! Şi aceste doleanţe ale fiecăruia,vor fi prezentate în Calafeteanul,doar vedeţi sus sub titlu ce scrie ! Aşa că , cotidianul Calafeteanul nu este al primăriei, foarte sigur vă spun , intraţi şi spuneţi ce vă doare şi vor fi publicate doleanţele fiecăruia ! Să auzim de bine oameni buni !

    RăspundețiȘtergere
  12. asa sunt curvele pd-liste,urla din orice,niste ordinari,vor fi de trista amintire dupa putin timp,

    RăspundețiȘtergere
  13. orice om care nu este de acord cu voi este curva pdlista. Numai voi sunteti niste virgine. hai sa fim seriosi, am aflat si eu cine scrie pe aici si ce hal de oameni sunt astia de la pnl si psd mie rusine de rusinea voastra. Hai sictir

    RăspundețiȘtergere
  14. cei mai imputiti si ordinarii pdl haita de betivani si taraturi, scursurile romaniei, parasutele, paparudele europei.La gunoi cu voi handicapatilor

    RăspundețiȘtergere
  15. PDL IN CALAFAT S-A CACAT IN SUS CA ADELICA A LUAT-O IN MANA DE LA GUTA CA LA ANU VA DA CU LIMBA SA LIPEASCA AFISE CU GUTA.DOMNULE ADELICA DUTE LA FILIPESCU CA A INCHIS CLUBUL DE JOCURI DE NOROCSI E IN MARI DATORII FALIMENTAR.COFETARIA NICI MUSTELE NU SA PUN PE PRAJITURI CA SUNT STRICATE.

    COFETARIA RALUCA= O MIZERIE UNDE MANANCI PORCARII VECHITURI PRAJITURI SFOIEGITE SI MICI CAT CAT CREIERU LU FILIPESCU.

    RăspundețiȘtergere
  16. Filipescu e asociat cu Guta la cofetaria Raluca&Lavinia

    RăspundețiȘtergere
  17. au facut un mare rahat amandoi

    RăspundețiȘtergere
  18. Da ca sa afli si tu, nu mai sunt asociati de o luna ca Guta are alta afacere pe care o pregateste NA CA DORMITI

    RăspundețiȘtergere
  19. STIE STAPANU GUTA SA LE SUCEASCA PE TOATE E CEL MAI AS LA POLITICA . A SCUIPAT PE TOTA ORGANIZATIA PDL CALAFAT SI PSD SI S-A STERS CU ELE LA C...UUR.

    SA TRAIESTI STAPANE SI SA DOMNESTI
    PESTE ADELICA SI AI LUI PROSTI

    RăspundețiȘtergere
  20. muguras muguras ai ramas acelasi lingau dintotdeauna cine crezi tu ca se va mai incurca vreodata cu tine in orice.

    mai baietasule asa cum tu niciodata nu ai fost patronul afacerilor pe care doar le administrai si lucrai la stapan asa si si guta e stapanul tau .
    Inseamna ca ai fost nascut sa fii sclav toata viata si trebuie sa-ti vezi de saracia si datoriile de care inca nu ai scapat.ia sa mai treci si pe la casierie ca ai cam uitat ca ti se aduna dobanzile .
    Cat despre Adelica lasa ca are cine sa-i poarte de grija ,in niciun caz o piftie ca tine care este refulata din orice incapere unde intra .
    Deci nu uita cassieria te asteapta

    RăspundețiȘtergere
  21. bora schimbat luni ajunge pascu director

    RăspundețiȘtergere
  22. ratzai draqu de psdidti ati distrus orasul si ati saracit lumea

    RăspundețiȘtergere
  23. Ghecon Lăpuşata nu se mai mută la Calafat !

    RăspundețiȘtergere
  24. cei care iubesc orasul calafat normal ca respecta si istoria lui dar cei care sunt niste venetici prin calafat nu au nici un interews in acest sens,de aceea habar nu au de semnificatia foisorului

    RăspundețiȘtergere
  25. guta e invatat cu foisorul da-l dracu de la bostan, n-ati vazut ce fata de lubenita are.L-a chemat pe popa rudareanu ia dat o swaorma si l-a pus sa minta lumea .Daca popa ar gasi pe altcineva sa-i dea sa manance si sa-l imbrace nu ar mai scrie pro guta.asa decat sa-i sghiortaie matele mai bine da limbi

    RăspundețiȘtergere
  26. Foişorul ca foişorul , dar cu echipa de fotbal cum rămâne ? FRF a respins cererea celor din Lăpuşata de a se muta la Calafat ! Citiţi să vedeţi şi voi cum o să rămânem fără echipă de fotbal !,,Calafeteanul,,- Ghecon Lăpuşata nu se mai mută la Calafat !

    RăspundețiȘtergere
  27. sa ne futem pe echipa de fotbal baganeam pla in ea si in guta si in mituletu

    RăspundețiȘtergere
  28. FC Brădești – Dunărea Calafat 7-1 ! Amănunte în ,, Calafeteanul ,,

    RăspundețiȘtergere
  29. Ion R., de 69 ani, din localitatea Ciupercenii Noi l-a lovit cu toporul în cap pe Bogdan F., de 24 ani din Calafat - amănunte în ,,Calafeteanul,,

    RăspundețiȘtergere
  30. Bărbatul din Galiciuica şi-a ucis nevasta din gelozie, după care şi-a luat şi el viaţa-amănunte în ,,Calafeteanul,,

    RăspundețiȘtergere
  31. Daca vi cu numele de calafeteanul se vede clar ca habar nu ai de ce inseamna sa fi calafetean.
    Doar prin simplul fapt ca iti dai un sinonim de "calafeteanul "nu inseamna ca simti ca un calafetean adevarat, cei care au crescut pe aceste meleaguri isi dau seama ca esti un VENETIC care face galagie in spatele unui sinonim fara a avea curajul sa iese in fata si sa-si spuna punctul de vedere, in afara de a injura si a arata cu degetul, ma stiti ceva, este usor din tribuna, dar cand esti in teren va dati cu stangul in dreptul si ziceti ca este mingea in colturi.
    PS, faceti ceva in viata voastra pe care altii sa il poata cataloga daca este bine sau rau, apoi vorbim iarasi , caci se pare ca deja v-am acordat prea multa atentia si vi se urca la cap.

    RăspundețiȘtergere
  32. futu-ti mortii matii de venetic cu sinonimul lu mortii matii "calafeteanul" cind vine POPA EMIL primar pe viata va fute pe toti VENETICII in gura si pe restul in cur .

    RăspundețiȘtergere
  33. ESTI OFTICAT RAU DE TOT, DAR TOT VENETIC ESTI, IAR DE EMIL POPA NUMAI CUVINTE DE BINE AM, ORICUM NU TE COMPARI CU EL, ASA CA NU MERITI NICI NUMELE SA IL PRONUNTI

    RăspundețiȘtergere
  34. Ce ai măi ciobanu-le de înjuri omul ca la uşa cortului ? Vai de educaţia pe care o ai , dacă ar fi toţi cei din Calafat ca tine,s-ar alege praful de oraş ! Oameni lipsiţi de orice fel de scrupule , fac oraşul de râs şi tu eşti unul dintre aceea ! Dacă nu ştii să vorbeşti civilizat , ca un om cu capul pe umeri,nu mai ieşi din casă să vadă şi alţii cât eşti de prost ! Vai de tine ,bine că nu avem mulţi bădărani ca tine în Calafat care habar nu au pe ce lume trăiesc !

    RăspundețiȘtergere
  35. ROG ADMIN-UL ACESTUI SITE SĂ ŞTEARGĂ COMENTARIILE CELOR CE NU ŞTIU SĂ VORBEASCĂ CA OAMENII , SĂ NU ÎNCURAJEZE NESIMNŢIREA UNORA CARE NU ŞTIU DECÂT SĂ ÎNJURE !

    RăspundețiȘtergere