23 septembrie, 2011

Primăria Calafat declară război companiei de apă


După ce Actualitatea Calafeteană a semanlat neregurile de la apă, primarul Mircea Guţă a ieşit la atac dând o declaraţie dură împotriva companiei .


Dragi calafeteni,


De cateva luni asist cu amaraciune la abuzuri ale Companiei de Apa impotriva intereselor dumneavoastra . Vreau sa mentionez ca acest contract privind masterplanul de apa a fost semnat inaintea mandatului meu si va aduce Calafatului investitii de 11,6 milioane de euro , deci consider ca fostul primar a facut un lucru pozitiv semnandu-l.
Cu toate acestea in ultima vreme , dumnaevoastra , locuitorii Calafatului, v-ati plans tot mai des de abuzuri ale acestei companii. Vreau a precizez ca nici o companie de stat sau privata nu au dreptul de a se comporta abuziv fata de cetatenii Calafatului fara o reactie din partea autoritatii publice locale. De aceea , incepand de azi , am deschis la primarie un registru de semnaturi si reclamatii unde va astept sa va exprimati opiniile si voi fi purtatorul dumneavoastra de cuvant in relatiile cu Compania de Apa . Vreau ca toti sa inteleaga ca intotdeauna locuitorii Calafatului vor fi mai presus decat orice companie , fie ea de stat sau privata .

Primar
Ec. Mircea Guta


38 de comentarii:

  1. Felicitari Actualitatea Calafeteana, meriti tot respectul pentru camapania facuta si ca ai reusit sa-i faci si pe mai marii nostri sa se trezeasca din somn.

    BRAVO; BRAVO; BRAVO, suntem aproape de tine.

    RăspundețiȘtergere
  2. si ce faceti cu semnaturile? va uitati la ele? strangem semnaturi ca sa ce?

    RăspundețiȘtergere
  3. conteaza pentru o eventuala interventie, proces ceva de genu asta

    RăspundețiȘtergere
  4. vina o are Traistaru iar Guta a dat cu rahat in mos.Stie Guta sa-si scape pielea, vrea Primar

    RăspundețiȘtergere
  5. Etapei 6 - Liga a 3-a - Jiul Rovinari - Dunărea Calafat 3 - 0 - http://www.calafatlive.blogspot.com

    RăspundețiȘtergere
  6. adevarata atitudine de primar

    RăspundețiȘtergere
  7. bravo..era timpul sa se intample asta

    RăspundețiȘtergere
  8. oricum un gest frumos din partea primarului care de cand a scapat de Adelica parca deodata s-a schimbat in bine.Se vede cu nu il mai influenteaza ala in mod negativ

    RăspundețiȘtergere
  9. felicitari primarului mircea guta,se vede ca si-a intors fata catre cetateni,cu adelica trebuia sa stea cu gindul la ciubucuri.

    RăspundețiȘtergere
  10. VĂ ÎMBĂTAŢI CU APĂ DE PLOAIE! GUŢĂ ACEST MONUMENT DE NESIMŢIRE,IGNORANŢĂ ŞI PROSTIE S-A GRĂBIT SĂ SEMNEZE CONTRACTUL CU COMPANIA DE APĂ ŞI ACUM UMBLĂ DUPĂ SEMNĂTURI!? SE ŞTERGE CU ELE LA CUR ŞI APOI LE LINGE DOBITOCUL! ŞI-A BĂTUT JOC DE UN ORAŞ ÎNTREG ŞI ACUM ÎNCEARCĂ SĂ DREAGĂ BUSUIOCUL!? AŞA SE ÎNTÎMPLĂ CÎND UN PĂDURAR PROST SFĂTUIT ŞI MAI PROST DE MAREA JIGODIR GÎRTOI CONDUCE UN ORAŞI!!! CE-O SĂ VO MAI LUAŢI CÎT DE CURÎND JAVRELOR!!??

    RăspundețiȘtergere
  11. Bora nu mai scrie cu majuscule.Ti-am mai spus.Chiar atat de incompetent poti fi sa nu intelegi atata lucru?

    RăspundețiȘtergere
  12. apa a fost cedata in cadrul unui masterplan de apa pe 17 judete iar Calafatul va beneficia de 11,6 milioane euro in acest caz.Bora invatat sa faca numai chiolhanuri pe banii elevilor insa nu poate intelege acst lucru

    RăspundețiȘtergere
  13. vad o atitudine politica adevarata

    RăspundețiȘtergere
  14. politica adevarat: hai sa ne bagam si noi in seama poate pune botul vreun fraier

    RăspundețiȘtergere
  15. Calafat , peste 11 milioane de euro alocate pentru proiectul ”Extinderea şi modernizarea infrastructurii de apă şi apă uzată în judeţul Dolj” - http://www.calafeteanul.blogspot.com

    RăspundețiȘtergere
  16. am si eu o intrebare pentru guta si acolitii lui: de ce au angajat o armata de oameni pentru a lucra la refacerea trotuarului, daca ei nu repara 0,5 m pe zi? aceeasi situatie este si la basarabi: de dimineata ii vezi pe toti la umbra, numai unul sta ,, de 6'', in picioare. rusine sa va fie, dracul o mai vota cu voi, hotii hotilor ce sunteti!

    RăspundețiȘtergere
  17. doamne, am trait sa o aud si pe aceasta! baiatul lui george tiganul este inspector la scoala. ce sa inspecteze , ca scoala nu are casa de bani!?!/ dar...parca era judecat pentru ceva....s-a terminat? daca da, cum?

    RăspundețiȘtergere
  18. va e doar necaz ca se lucreaza in draci de cand nu mai e Adelica iar cat a fost el nu s-a facut nimic

    RăspundețiȘtergere
  19. e chiar strigator la cer cum pe vremea lui Adelica nu s-a facut nimic iar acum se lucreaza peste tot.Nu mai e nici un dubiu ca Adelica a fost piedica

    RăspundețiȘtergere
  20. sunt si eu curios ce se lucreaza ca nu vad nimic

    RăspundețiȘtergere
  21. schimba pvaelele proaste puse acu trei ani de traistaru cu unele mai proaste dar 3 ori mai scumpe. Mai precis 350 ron/mp. Se chinuie de 2 luni sa schimbe 10mp de pavele in fata la politia de frontiera si cred ca dureaza inca 2 luni cu muncitorii primariei dar pe acte chipurile este platita o firma pt executia acestei lucrari.

    RăspundețiȘtergere
  22. Alpina broker de asigurare va ofera asigurari la orice companie de asigurari , la cele mai mici preturi si orice tip de asigurari auto,locuinte etc .De asemenea incheiem cele mai ieftine asigurari de Bulgaria . Va puteti adresa agentilor nostri la sediile :
    -langa restaurant Valahia rel tel .0763560406
    -fosta sala de calculatoare Tery rel. tel. 0762291516
    -Basarabi str. Ciresilor nr.14 Rel.tel. 0760266269

    RăspundețiȘtergere
  23. pavelele sunt cu 20% mai ieftine si mult mai rezistente fiind de la Elpreco cumparate direct de la producator

    RăspundețiȘtergere
  24. se lucreaza in Mogador in 2 locuri , pe teilor , la Bulevard , in zona politiei de frontiera , la Ciupercenii Vechi,Golenti,Basarabi

    RăspundețiȘtergere
  25. care elpreco? al de la draganesti olt?

    daca ati dat voi pe o roata de pubela 6 milioane, pe o pavela nici nu vreau sa-mi imaginez cat costa

    RăspundețiȘtergere
  26. asta de la 18.15, 16, 18 este una si aceeiasi persoana, Daniela Gartoina de la Partitul Poponarilor, spaima baieteilor nebunatici cu ganduri inverse. Cel care nu poate sa stea pe scaun decat daca este cu picioarele in sus, de mai are sa-si bage in fund si bradul din fata primariei ca sa se satisfaca.

    Mai nebunaticule mic, esti ofticata ca nu-ti mai citeste nimeni fituica aia de 2 lei si venisi sa dai comentarii pe alte saituri

    RăspundețiȘtergere
  27. senzational in curand!!!!cum a distrus Adelica Uzina Termica cu pacura de la Pacaleanu

    RăspundețiȘtergere
  28. plateste datoria de 3 miliarde la Ardaf , Adelica ca aia au platit spitalizarea copiilor nenorociti de fiutau in accident

    RăspundețiȘtergere
  29. mai vrei sa o schimbi pe Adriana Popa mai muci in freza pe numele tau Adelica?ce teapa ti-ai luat

    RăspundețiȘtergere
  30. senzational cum ne-a lasa guta in frig din cauza prostului managememt. Sau mai bine zis nu il duce capul, este prost si mai ales incult.

    Al dracu taran de la ciuperceni

    RăspundețiȘtergere
  31. Adelica n-o mai lasa pe Rodica in preajma lui Bpra mult ca o sa fii tatic din nou

    RăspundețiȘtergere
  32. cum plm va explicati ca de doua ori a fost Adelica vice si de fiecare data nu s-a facut nimic si de fiecare data cand l-au schimbat au inceput brusc sa mearga toate lucrurile

    RăspundețiȘtergere
  33. adelica a pierdut procesul cu primaria puteti citi pe www.ziaruldecalafat.ro

    RăspundețiȘtergere
  34. marieta primar o suge la toti

    RăspundețiȘtergere