30 ianuarie, 2012

“Fără gratii...şi fără calculatoare” la Clubul Copiilor din Calafat


Actualitatea Calafeteană a intrat în posesia ultimelor informaţii cu privire la sapargerea dată la Clubul Copiilor Calafat. Aşa cum v-am informat într-un articol anterior, pe 14 ianuarie, un grup de infractori, bine organizat şi informat, a pătruns printr-o fereastră de termopan în cancelaria clubului, într-o zi de sâmbătă (singura zi pe săptămână în care clădirea nu avea asigurat serviciul de pază). Din ultimele informaţii am aflat că au fost furate două laptopuri de ultimă generaţie, aparat foto profesional, un televizor cu plasmă, un proiector video, trei calculatoare cu monitoare LCD , în valoare de circa 200 de milioane de lei vechi. Nu am putut afla mai multe date, deoarece ancheta este în desfăşurare. Ştim însă că din octombrie 2011 Clubul Copiilor a rămas, în urma restructurărilor, fără director. După ultimele investiţii făcute cu trei ani în urmă, gratiile de la ferestre (sistemele empirice de siguranţă) au fost desfiinţate, deoarece clădirea a fost reabilitată, fiind puse geamuri termopan. Un lucru bun însă trebuia luate în calcul alte măsuri de siguranţă, spre exemplu dotarea cu camere video sau sistem de avertizare sonor pentru a fi evitate situaţii de acest gen.


IMPORTANT

Se pare că hoţii care au dat spargerea la Clubul Copiilor din Calafat ar fi fost profesionişti, (fără amprente şi exact în ziua în care nu se realiza serviciul de pază) fiind bine organizaţi şi informaţi.

Vom reveni cu noi informaţii.

6 comentarii:

  1. dupa gratii o sa stea ninel cu adelica cat de curind

    RăspundețiȘtergere
  2. da urit arata clubu facut de adelica

    RăspundețiȘtergere
  3. au fost mijmasuri ca sau schimbat diorectorii pusi pe interese.Ai lor au furat ca au facu inventar ceva inainte si lipseau iar acu gata sa spalara pe maini.Nu mai era nimic in club toate la ciordelos

    RăspundețiȘtergere
  4. cine sa mai faca ceva ca e moarte

    RăspundețiȘtergere
  5. Gerul a atins astăzi la Calafat cea mai mare cotă sub zero. Minus 22 grade !

    RăspundețiȘtergere