09 februarie, 2012

Strânge sticle după ce a muncit 16 ani pentru statul român.Unde ne-a adus ACTUALA GUVERNAREA


După 16 ani de muncă, în România anului 2012, adunatul sticlelor din gropa de gunoi poate aduce ceva bani pentru supravieţuie. Este şi cazul unui bărbat din Drobeta Turnu Severin, care toată viaţa a muncit cinstit ca să îşi întreţină familia, însă, după ce a fost dat afară de la locul de munca în urma restructurărilor. Acum adună PET-uri ca să câştige zece lei pe zi, astfel încât să nu moară de foame.Lucian T. nu a fost oprit nici de ninsoarea abundentă. După ce a stat câteva ore în frig şi zăpadă ca să adune sticle din plastic, a plecat cu sacii la firmele de colectare.„Nu am loc de muncă şi trebuie să fac ceva. Am lucrat 16 ani la IMSAT Bucureşti şi, după ce m-au dat afară, nu am mai avut cu ce să trăiesc şi a trebuit să îmi caut bani de pâine. Nu pot să fur sau să dau omului în cap, aşa mai bine merg la groapa de gunoi şi strâng sticle, le vând şi iau până la 20 de lei pe zi“, a spus Lucian Tănase.

Chiar dacă o duce greu, bărbatul nu pare să se lase doborât de greutăţi şi spune că iarna este frumoasă, nicidecum grea.„Nu e grea iarna, e frumoasă. Aşa trebuie să fie, că de aceea este iarnă, să ningă, să se facă grânele“, a spus zâmbind bărbatul.
După ce şi-a pierdut locul de muncă, Lucian Tănase a rămas şi fără casă, iar acum locuieşte într-un adăpost social. Asta este România propusă de actuala guvernare securisă care sigur va duce ţara acolo unde nu a reuşit nici măcar Ceauşescu, la haos şi sărăcie.

8 comentarii:

  1. ar trebuie sa i se dea pensie, somaj pe viata sau alte pomeni de la stat. Cine nu cauta nu gaseste!! Sunt satul de milogi si putori!! E de vina guvernul, oricare ar fi el, ca nu stiu cine din nustiu ce sat nu isi gaseste de munca. Dar altii cum isi gasesc? aici e dilema!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. printe vorbesti de ala din Severin, dar in calafat ce ne facem ca o sa ajungem toti sa caram sticle

    RăspundețiȘtergere
  3. va face guta parc industrial ! arunca pe bora ca nu vrea ,minciunii ,bora nu sa opus niciodata ! guta nu stie sa faca demersurile ! nu credeam ca este prost ingramadit acest primar !

    RăspundețiȘtergere
  4. BORA DAN CONSTANTIN fost dir LA LIC AGRICOL CALAFAT CAUTA STICLE GOALE,A AUZIT PROSTU CA SE LING BINE SI SE SI VAND,EL CE E GOL LINGE,DOAR CACAT MANANCA CAND NU AJUNGE LA CANTINA ,,OK,,.SST ,CIOCU MIC MILOGU ,MAINE MAI SCRIE CA ACU NU ARE DE UNDE CA E LA CHIRIASI LA CARAULENI

    RăspundețiȘtergere
  5. 02:45-faci parte dintr-o specie "rară"-homo sapiens labilis cretinensis. îţi înţelegem frustrarea-fiind un individ obscur[ne cerem scuze pentru unele cuvinte care-ţi depăşesc capacitatea şi aşa...infimă] şi mic[şi la propriu şila figurat] inteligenţa şi valoarea au asupra ta şi a altora ca tine efectul insecticidului asupra gîndacilor-îi ameţesc şi apoi îi omoară.şi fiindcă veni vorba de sticle goale-"valoarea "unora ca tine nu reuşeşte să umple o sticlă de suc.în rest milă şi compasiune pentru avortoni ca tine .

    RăspundețiȘtergere
  6. mai BORA vino in gatii mati la mine la bloc ca am sticle multe de lins,magar batran ce esti ca gloaba ai fost cacatule parfumat expirat...stai linistit ca la gargara ieftina,cuvinte alese mai stii dar altele nu ,pula lui hector te crezi dar esti un coi spart

    RăspundețiȘtergere
  7. 08:48 sau 02:45-te-ai simţit atins boule şi ...adevărul supără.în rest ce am mai spus pentru un cretin ca tine-milă şi compasiune...prostul nostru.apropos-trimite-ţi nevasta să...sugă sticla.este plină de "lapte" vă face bine la amîndoi.

    RăspundețiȘtergere
  8. bora esti suparat rau fratele meu.dai ma la fetele tele ,lui nevastata,lui fata nevesti tale sa suga cu tine in frunte.in rest pacat ca existi ca ,,pamantean ,,ca animal ereai ok

    RăspundețiȘtergere