07 octombrie, 2012

ACTUALITATEA CALAFETEANĂ... în sprijinul calafetenilor

Începând cu luna aceasta ziarul  online local ,Actualitatea Calafeteană, vă va aduce în premieră şi ştiri regionalel. Ne propunem în acest sens o informare zilnică ce va cuprinde articole şi o paletă largă de materiale video (reportaje, ştiri, interviuri etc.) Pentru o mai bună informare vom prezenta evenimentele cele mai importante din Calafat dar şi din localităţile apropiate (Ciupercenii Noi, Maglavit, Desa, Piscu Vechi, Ghidici etc.). Ca o noutate vom introduce pentru început  încă două pagini pe care le veti găsi în bara de sus a ziarului cu publicitate şi reclame urmând ca în scurt timp să abordăm şi alte segmente (cultură, spiritualitate, sport , monden, etc.) Reclamele şi mica publicitate vor fi gratuite, cei interesaţi având posibilitatea de a trimite materialele pe adresa de e-mail a ziarului afişată în bara laterală stânga şi, după caz, un număr de telefon. 

PS: Aşteptăm imagini video şocante din Calafat şi din zonă dar şi sugestii pentru diferite articole pe care le consideraţi ca fiind importante pentru comunitatea noastră.

6 comentarii:

  1. spune cat costa lucrarile facute de Guta si jalatii lui

    RăspundețiȘtergere
  2. Pe banii cui apare acest ziar ? Nu cumva este finanţat de primărie , din banii noştrii ai contribuabililor ? Nu cred că din banii personali, sau de la Parohie, este finanţarea ziarului ! Primăria este sponsorul principal, de aceea este lăudată, că face şi drege, dar rezultatele nu se văd ! De la alegeri nu s-a mai mişcat un deget niciunde, doar vorbe goale ! De ce nu scrieţi că nu sunt locuri de muncă în Calafat şi tineretul rămâne vagabond pe străzi după absolvirea şcolilor ? Astea sunt lucrurile care ard mai tare, nu înfrumuseţarea oraşului cu borduri şi panseluţe !

    RăspundețiȘtergere
  3. ba fraierule ziaru e online si nu costa nimic... da prost mai esti!!! cu P mare.Aci ai dreptate sa scrie despre ce zisasi ca e bine da sa scrie ca sunt multe alte probleme cu locurile de munca cu caini cu multe multe da sa vedem cu ce vine nou popa!!!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nesimnţitu-le dacă nu ştii să vorbeşti, stai acasă să nu mai vadă şi alţii că nu ai nimic în cap ! Prost eşti tu, chiar crezi că lumea nu ştie ce este acela un ziar online şi cum arată unul tipărit ?! Acesta este un blog, dar Actualitatea Calafeteană a apărut şi tipărită, atunci de cine a fost finanţată, de tine care-i îi ei apărarea ?! Chiar crezi că lumea doarme ?

      Ștergere
    2. pai daca reclamele si publicitatea cica sunt gratuite ghici de unde sunt banii.. de la popa numai asa de dragul calafetenilor? hmmm.. la cat de avid e ala dupa un pumn de galbeni - poate pe lumea ailalta. deci eu zic ca de la primarie adica tot din buzunarul nostru sau cand vine campania electorala din banii alora de vor sa-si faca reclama gratuita in vomitatura aia de zear..
      auzi aci "ACTUALITATEA CALAFETEANĂ... în sprijinul calafetenilor" nu va vine cumva sa vomitati cand cititi texte din astea de lingai ca mie da
      popo ia explica-ne cu ce sprijina zearu asta al tau pe calafeteni ca mie mi se pare ca te sprijina pe tine (adica buzunaru tau) si pe inca vreo doi trei..

      Ștergere
  4. ba popo tu nu reusesti sa inveti nimic nici cand ti se explica.. nu se spune imagini video ci materiale video sau inregistrari video sau videoclipuri sau ...
    si de ce vrei numai "imagini video socante" alea normale nu sunt bune la borala aia de ziar ?
    hmm da' totusi.. ce sunt alea "socante" in viziunea matale ca sa stim cam ce-ai vrea.
    o sugestie pentru "articole": mai citeste o carte din cand in cand sau, mai important poate, scrie-le fara sa ai limba bagata-n cur, poate atunci vei reusi sa scrii cu adevarat un ARTICOL..

    RăspundețiȘtergere